Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.10.2009 8:54:14
|
|
|
|
*bubi*
|
Babe, kaj je zdaj s temi kokicami? Petarda? Kake kokice ti to žgeš? Nina? Eh, neeeeeeeeeeeeeeeeeeee.... Ada? Daj se že odloči - boš pico al kokice? Naty? Ti pa si mi sumljiva. Ti kaj trebuh raste po teh kokicah?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.10.2009 9:08:42
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Mi2 z pa zdaj tuhtava kaj bi počela: a) generalno pospravila stanovanje; b) skuhala gurmansko kosilo; c) šla malo šetat (in zapravljat ) po trgovinah; d) šla migat v naravo; e) prespala popoldne Oh težka odločitev, sploh ko cinca med a in b, jaz pa med d in e , c varianta mi pa tud ni nesimpatična Ampak povej, če nimamo ljudje čisto premalo časa za vse kar bi radi počeli ...jaz bi na vajinem mestu šla migat v naravo, ker če se dobro vreme sfiži, boste itak imeli čas početi a, b, c in e .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.10.2009 9:11:30
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Babe, kaj je zdaj s temi kokicami? Petarda? Kake kokice ti to žgeš? Nina? Eh, neeeeeeeeeeeeeeeeeeee.... Ada? Daj se že odloči - boš pico al kokice? Naty? Ti pa si mi sumljiva. Ti kaj trebuh raste po teh kokicah? Nič več ...zdaj kuham jabolka, fige, marelice za kašico za juniorja...on pa spi... spet...ponoči pa ne spimo več....in to ravno od dneva, ko se je pojavil zobek in sem se tako lepo pohvalila, da smo celo noč mirno prespali Naty sem pa tudi jaz hotela zastavit to vprašanje
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.10.2009 11:16:58
|
|
|
|
NinaŠ
|
No, problem smo rešili v najboljši varianti: najprej D, pol jaz E, se je tačas posvetil točki B, zdaj realizirava še točko C, pol pa po otroka v vtrec . Točka A pa itak lohk počaka na slabo vreme .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.10.2009 11:34:11
|
|
|
|
*bubi*
|
Nina, super vama gre. Pri nas pa en izvaja točko e in nabira moči za popoldan z otrokoma, en pa izvaja točko f) na pol delo na pol bluzenje za računalnikom
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.10.2009 11:44:11
|
|
|
|
ada2
|
Adam je doma sicer je še malo bogi, ga boli, pa težko govori, ampak je kar ok.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.10.2009 11:58:33
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 Adam je doma sicer je še malo bogi, ga boli, pa težko govori, ampak je kar ok. mamino cartanje vse bolečine vzame
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.10.2009 12:38:08
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: ada2 Adam je doma sicer je še malo bogi, ga boli, pa težko govori, ampak je kar ok. mamino cartanje vse bolečine vzame Super! ...zdaj pa res cartanje na polno. Bubi..ti še bluziš tule? Jaz bi spet rada povezavo do tvojega spletnega albuma...se mi ne da nazaj brskat ....mi je bil takrat ful všeč, pa bi rada kako idejo pobrala, ker mislim zdaj v kratkem dat delat fotoknjigo...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.10.2009 12:42:55
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ No, problem smo rešili v najboljši varianti: najprej D, pol jaz E, se je tačas posvetil točki B, zdaj realizirava še točko C, pol pa po otroka v vtrec . Točka A pa itak lohk počaka na slabo vreme . Srečnica..jaz si sploh ne predstavljam, da bi on izvajal točko B, medtem, ko bi jaz izvajala točko E ....no, edin, če bi bila bolna ....pa še to tko.... fuuuuuuuuuuuuuul bolna .... Ja, vem...slabo sem ga navadla Moj nebi izvajal točke B, niti v primeru, da bi jaz izvajala točko A, al pa recimo C, al pa D....kaj šele E ... grrrrrrr
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.10.2009 14:49:45
|
|
|
|
NinaŠ
|
Srečnica..jaz si sploh ne predstavljam, da bi on izvajal točko B, medtem, ko bi jaz izvajala točko E Moj pa raje takole, kot pa da bi bilo kosilo po mojem okusu . Tko potem vsaj ne smem komentirat kaj in kako bomo jedli . Se pa to res zgodi bolj malokrat/premalokrat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.10.2009 17:50:20
|
|
|
|
Urša
|
Otroka sta se pozdravila, jaz malo manj-ni bilo možnosti z dvema bolnikoma, saj veste skoz vročino merit pa čajčke kuhat, sirupi, pravljice, pa kaj pospravit, ko si ravno doma...tako da sem ju dala k babici za vikend, da jaz izvajam točko E se mi zdi-ležanje. Uf, paše! Mož pa kuha, no peče pico. Upam, da bo doooooooolg brezdelni vikend!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.10.2009 19:43:31
|
|
|
|
*bubi*
|
Kar privošči si, Urša! Pa še ti se pozdravi!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.10.2009 22:13:22
|
|
|
|
petarda
|
Urša ti nič ne zavidam, čeprav mož opravlja nalogo pod B ....sem komaj čakala, da bomo lahko spet en vikend vsi 4 okrog hodil, vsi zdravi....kar naj tako ostane ...ti se pa kar pusti crkljati...pica, kokice... ....do nedelje se sploh pozdravit ni treba
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.10.2009 22:15:48
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Srečnica..jaz si sploh ne predstavljam, da bi on izvajal točko B, medtem, ko bi jaz izvajala točko E Moj pa raje takole, kot pa da bi bilo kosilo po mojem okusu . Tko potem vsaj ne smem komentirat kaj in kako bomo jedli . Se pa to res zgodi bolj malokrat/premalokrat Glavno, da si našla način ...kaj pa je to tako groznega po tvojem okusu? Daj bom še jaz mojemu predlagala, pa da vidim, če se bo potem spomnil, da lahko bi pa on kuhal nekaj po njegovem okusu ....ampak mojemu je vse všeč ...no, edino vampi mu niso...ampak tudi meni niso ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.10.2009 7:47:38
|
|
|
|
ada2
|
od pol 5 smo že avf miha sicer še spi, ostali pa se igramo... torej: adama je zbudila močna bolečina, spil je malo vode, pa calpol in pogledal 4 risanke vlak tomaž, potem se je očitno izboljšalo, ker je pod vsakim pogojem hotel v dnevno, da bi se šel igrat (ob 5 zjutraj ).... ker je bil je vztrajno tečen in se je že miha prebujual zaradi njega sta šla z atijem sestavljat neki avto iz lego tehnic (bolj ati, ampak ok), jaz sem pa še malo spala... no, potem je pa prišel adam še po mene, da mu pomagam narediti železnico... sem mu rekla, da grem samo, če bo spil skodelico mleka in ker jo je sem seveda morala držati obljubo. sestavila sma progo, malo vozila vlake in pridružila se nam je še nuša. joj, še dobro, da je operacija mandljev samo 1x... sicer smo na dobri poti, da čez 3 leta peljemo še miha (to je nušina izjava, da bodo vsi moji otroci morali na ooperacijo), no, ampak takrat bo pa miha imel 2 sorojenca na razpolago za igro, se pravi, da bomo imeli dan razdeljen na 4 dele ... mah, že bluzim, se vidi, da že od srede nisem spila kave, pa da imam kroničen primanjklaj spanca...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.10.2009 9:28:06
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro Pri nas je tudi bila pestra noč, bubi ni in ni mogel spat. Jaz sem vztrajala, da bo v svoji sobi, kar je seveda privedlo do joka. Kaj mislite, kaj je bilo potem? IZVIRNO SPOROČILO: ada2 sicer smo na dobri poti, da čez 3 leta peljemo še miha (to je nušina izjava, da bodo vsi moji otroci morali na ooperacijo), no, ampak takrat bo pa miha imel 2 sorojenca na razpolago za igro, se pravi, da bomo imeli dan razdeljen na 4 dele ... mah, že bluzim, se vidi, da že od srede nisem spila kave, pa da imam kroničen primanjklaj spanca... Si prepričana? Vsekakor želim, da njemu ne bo treba na operacijo Evo, Ada, samo zate:
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.10.2009 9:29:51
|
|
|
|
*bubi*
|
Eh, pa še za vse ostale, se je tudi meni zluštala ena taka Petarda: Nina: Naty: Urša: Mojca: Amy: zame: Vse ostale, ki se bolj poredko javljate, pa si boste tole razdelile:
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.10.2009 10:19:35
|
|
|
|
Urša
|
Bubi, hvala za kavo! Ojoj Ada, dobra si, da lahko navsezgodaj sestavljaš železnico, meni bi bila to taka muka! Ampak če imaš bolnika doma, ki je ravnokar prestal operacijo, naj mu bo! Drugače pa dobro jutro iz postelje!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.10.2009 10:24:07
|
|
|
|
Teni_
|
Jutro! Bubi, hvala za kavo. Super, da je Adam doma. Joj, si ne znam predstavljat, kako bi to pri nas izgledalo, ker me odkar ne delam več, ne izpustita niti za sekundo kam, razen, ko sta v vrtcu in šoli. Niko sem imela zdaj 2 dni doma, ker je nekaj kašljala, ampak zgleda, da se bo izvlekla brez hujšega, ker je danes ok. Tejo peljem potem na rojstni dan. Ena njena prijateljica praznuje v Bumbarju - pa da vidimo to čudo . Še nismo uspeli it pogledat.
< Sporočilo je popravil Teni RR -- 10.10.2009 10:25:44 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.10.2009 10:40:27
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR Ena njena prijateljica praznuje v Bumbarju - pa da vidimo to čudo . Še nismo uspeli it pogledat. Mi še tudi nismo do tja prišli, je bilo zdaj prelepo vreme Bubi gre danes tudi na praznovanje, v GO! center. Bil je že v Oslariji, pa v Sirčku. Pa se še kar nismo odločili, kje bo letos praznoval. Sem se odločila, da ne bo več doma, ker enostavno ne gre skozi s to gužvo. Se mi pa zdi v Bumbarju pretirano drago, 14€ po otroku.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.10.2009 17:23:09
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: ada2 sicer smo na dobri poti, da čez 3 leta peljemo še miha (to je nušina izjava, da bodo vsi moji otroci morali na ooperacijo), no, ampak takrat bo pa miha imel 2 sorojenca na razpolago za igro, se pravi, da bomo imeli dan razdeljen na 4 dele ... mah, že bluzim, se vidi, da že od srede nisem spila kave, pa da imam kroničen primanjklaj spanca... Si prepričana? daj ne pikaj....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.10.2009 19:59:08
|
|
|
|
*bubi*
|
Nikoli ne veš, kaj se zgodi v treh letih. Že kaj se v šestih mesecih zgodi, ne veš
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.10.2009 20:17:46
|
|
|
|
petarda
|
Dober večer...bubi hvala za kavo ....škoda, ker nisem zjutraj pogledala na RR .... sem si pa danes tudi privoščila tisto, ki meni najbolj diši in sicer Caffee to go iz Petrola mmmmmmmmmmmmmmm kak je meni dober njihov kapučino. Ej...ne boste verjele kaj!!!! Moj bo jutri izvajal točko B!!!! ....pa to brez, da bi mu jaz kaj rekla kakšne debate smo imeli ....je pa res, da sva se pogovarjala kaj bi imeli jutri in sem jaz rekla, da pečenega piščanca, ki ga bo on spekel...in je rekel prav ....dobro, da sem sedela .... Al me pa ni do konca poslušal ..... Pa čist je nekaj sladek danes ....obožuuuujeeem take dni.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.10.2009 20:33:59
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda ...in je rekel prav ....dobro, da sem sedela .... Al me pa ni do konca poslušal ..... Pa čist je nekaj sladek danes ....obožuuuujeeem take dni. mogoče pa bodo jutri kokice za kosilo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.10.2009 20:34:45
|
|
|
|
*bubi*
|
Kaj zdaj Ada, ti jih boš danes spet pekla?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Heroji furajo v pižamah8. sezona prinaša osredotočenost na odnose, zaupanje in odgovornost. S Krisom Guštinom in Guštijem odpirajo tematiko odn...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?