|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo novembra 2009
29.10.2009 21:37:24   
lidik
pilotina user posted image user posted image user posted image user posted image
kaj si se ti tudi sem preselila? user posted image
jaz sem pa le upala, da te ne bo tukaj...da boš
šla na drugo temo..... user posted image

(odgovor članu Inčika)
Neposredna povezava do sporočila: 176
30.10.2009 8:45:44   
Ejla
Pozdravček vsem!

Anonimna, mogoče je bila res vgnezditvena, ma glede na to , da je bila po user posted image bi jst rekla, da je verjetno sluznica na materničnem vratu mal bolj občutljiva in je user posted image povzročilo drobno krvavitev...se občasno dogaja...Kar pa seveda, ne izključuje, da si user posted image !!
Držimo pesti!user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 177
30.10.2009 8:52:21   
Martinčka
ooo se nas je že več nabralo... no sej to niti ni tko veselo za tiste ki smo že bile prej med Oktobrkami, ampak tiste ki ste pa v prvem krogu pa superca!

inčika čedn november si zdaj nardila:) hihi... bomo vidli če bo kaj vplival na nas.. čeprav pri meni tako ni kakšnega večjega upanja ta mesec, ampak glede na pobudo Inčike se ne bom še izpisala iz novemberk.. bomo z zaprtimi rokami pričakali povsem nedobrodošlo user posted image ...

držim pa pesti seveda za vse vse in res čisto vseee...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kakorkoli mi pridno user posted image ker smo še vedno bolj pri užitkih kot načrtovanju:) nekako ne morem da bi gledala na to da kdaj lahko in kdaj ne, ter na koliko dni lahko.. grrrr...

lep vikend vsem!!!

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 178
30.10.2009 9:12:09   
pilotina
lidik...ja ja, sam kot sem ti že tam napisala...moram še malo počakat

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 179
30.10.2009 11:23:43   
aleunam
Oj! Vas samo pozdravim user posted image . Dobre volje sem, zunaj je sonček... Pa ful sem razpoložena za čiščenje, bom kar šla v akcijo. To je redko tak, zato moram izkoristiti navdušenje. user posted image

Moram pa povedati, da me danes že drugi dan špika v jajčnikih - včasih levem, večinoma pa desnem, pa še dokaj močan beli tok mam. Kljub temu, da je O že mimo. Mah, jaz to ne pripisujem temu, da se kaj dogaja. Raje ne, ker bom ob morebitni user posted image  razočarana. Sama sebe prepričujem user posted image . Itak pa mislim, da je prehitro, da bi se mi že kaj "vidnejšega" dogajalo.

Pri prvi user posted image  (žal IMN) sem imela par znakov tam v 6 tednu - ful sem bila občutljiva na vonj, zelo, ampak res zelo so me bolele joške, pa aknasta sem postala. Take čist majhne aknice, ampak jih je bilo kar nekaj. user posted image  Kakšnih slabosti ni bilo prisotnih. Moram pa povedati, da sem tri dni pred laparoskopijo rekla mojemu, da se nekaj čudnega dogaja, ker me joške niso več bolele. In dejansko je potem tudi BTHC začel padati.

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 180
30.10.2009 11:37:17   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: pilotina

evo pilotina jaz še vedno držim pesti za tebe, da te ne bo več v tej temi in da se seliš v kakšno drugo.....te bom prišla tudi tja pozdravič, čeprav jaz ne bom spadala tja zraven..... samo resnično držim pesti da ti boš !!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 181
30.10.2009 12:01:19   
soncek_25
Pilotinca moja tudi jaz zeloooo močno stiskam pesti zateuser posted image ...in komaj čakam novičkeuser posted image
user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 182
30.10.2009 12:18:04   
lottyka
Evo 1. krog ni uspel in gremo v Novembru v drugi krog. Torej da je le ne bi bilo 30.11. Samo še počakam da mine potem pa veselo na delo in veliko user posted image . Dejmo tale mesec cel seznam obarvat roza.

(odgovor članu soncek_25)
Neposredna povezava do sporočila: 183
30.10.2009 12:37:47   
Inčika
                                          user posted image

user posted image

user posted image oz. user posted image  PRIČAKUJEMO NOVEMBRA 2009

XX.11.
- 5ra08
XX.11. - BarbiG
04.11. - Katra55 (2.krog)
04.11. - Buska user posted image user posted image
05.11. - ŽanaTaja
08.11. - barbi82 (5.krog)
09.11. - aleunam (1.krog po IMN)
09.11. - jana_k

10.11. - Arual (25.krog)
10.11. - Inčika (18.krog)
10.11. - Ejla
10.11. - Tix
12.11. - Anonimna (1. krog)
12.11. - MalaRoža (5.krog)
13.11. - Martinčka
14.11. - Jinx (1.krog)
17.11. - LeJo (13.krog)
19.11. - BOSTINA (8.krog)
21.11. - Tanja_Jes (2.krog - 2.IVF postopku)

21.11. - Tiki55
5 (1.IVF postopku)
21.11. - helenav
(2.krog)
22.11. - camino79 (33. krog - 1.krog po LAP in HSC)
23.11. - Urshy78 (39. krog - 10.krog po HSC, 1.krog po LAP) 
23.11. - hrchy
24.11. - lidik
26.11. - Teni RR (2.krog)
26.11. - tejči28 (5.krog)
27.11. - TMS82 (6.krog)
30.11. - pilotina (28.krog)
30.11. - lottyka (2.krog)
                        user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

Novemberk nas je 23

Od tega __ nosečk user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE

user posted image

nadka30
miklarom
Teni RR
vrtnica.m
Buska

"Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja."

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 184
30.10.2009 12:40:08   
pilotina
IZVIRNO SPOROČILO: soncek_25

Pilotinca moja tudi jaz zeloooo močno stiskam pesti zateuser posted image ...in komaj čakam novičkeuser posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu soncek_25)
Neposredna povezava do sporočila: 185
30.10.2009 12:43:51   
Inčika
Lottyka - sicer govorijo, da v tretje gre rado, ampak mi bomo stiskali tukaj pesti, da bo pri tebi že v drugo uspelo user posted image user posted image user posted image

Aleunam -
zaradi tebe mi danes ni potrebno pisat nič tukaj gor ... vse kar si naštela, velja tudi pri meni ... in to vključno z pospravljanjem, saj sem danes odkorakala v služki komaj ob desetih, pred tem pa že pomila okna, pobrisala prah, posesala, skratka vse user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem vedela takoj, ko moje nosečnosti ni bilo več, in tudi po tem, ker me enostavno joške niso več bolele. Vglavnem vse kar si ti napisala, se lahko jaz samo spodaj podišem user posted image user posted image user posted image

Držite se punce, vse bo, samo volja mora bit ... veselo slončkanje user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Inčika -- 30.10.2009 12:44:06 >

(odgovor članu Inčika)
Neposredna povezava do sporočila: 186
30.10.2009 12:51:30   
aleunam
Ja, je zanimivo naše telo. Včasih nam pove točno to, kar se dogaja, včasih pa nas lahko ful zmede. Sploh ta podobnost med znaki user posted image  in user posted image .

(odgovor članu Inčika)
Neposredna povezava do sporočila: 187
30.10.2009 13:00:00   
pilotina
IZVIRNO SPOROČILO: lidik

IZVIRNO SPOROČILO: pilotina

evo pilotina jaz še vedno držim pesti za tebe, da te ne bo več v tej temi in da se seliš v kakšno drugo.....te bom prišla tudi tja pozdravič, čeprav jaz ne bom spadala tja zraven..... samo resnično držim pesti da ti boš !!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj lidik, sem komaj sedaj videla tvoj post

hvala user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 188
30.10.2009 22:37:58   
Delijagirl
Cao punce user posted image

Jaz sem nova na slovenski RR sem pa aktivna članica srbske RR, ker sem se pred zelo dobrim letom preselila u Beograd pred 3meseci pa tudi poročila user posted image . Midva z možem na otročičku delava leto dni, nažalost še brez uspeha ampak ker sem se "precej" mlada imava tudi se cas pa ne delava se panike. Naslednic naj mensturacija nebi prišla 1.novembra user posted image Vsem ostalim pa zelim veliko srece user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 189
31.10.2009 9:21:04   
ŽanaTaja
Hej punce...

Da vam povem, da sem zadnjič šla v Stično pa ta čaj, krvomočnico in ta gospa tam mi je še svetovala naj si kupim te glinene obkladke, tako da sem še vzela tole in v naslednjem mesecu tudi to sprobala...če nas prej kaj ne presenetiuser posted image

Lep vikend vsemuser posted image

(odgovor članu Delijagirl)
Neposredna povezava do sporočila: 190
31.10.2009 9:32:33   
Inčika
Jutro punce!

Delijagirl - dobrodošla ... 1. november pa je že jutri ... bomo močno stiskali pesti user posted image user posted image user posted image

ŽanaTaja - za kakšne glinene obhladke to gre oziroma kako to vpliva na zanositev in kako se uporablja? Za to pa res prviš slišim ...

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 191
31.10.2009 9:33:32   
Inčika

user posted image

user posted image

user posted image oz. user posted image  PRIČAKUJEMO NOVEMBRA 2009

XX.11.
- 5ra08
XX.11. - BarbiG
01.11. - Delijagirl
04.11. - Katra55 (2.krog)

04.11. - Buska user posted image user posted image
05.11. - ŽanaTaja
08.11. - barbi82 (5.krog)
09.11. - aleunam (1.krog po IMN)
09.11. - jana_k

10.11. - Arual (25.krog)
10.11. - Inčika (18.krog)
10.11. - Ejla
10.11. - Tix
12.11. - Anonimna (1. krog)
12.11. - MalaRoža (5.krog)
13.11. - Martinčka
14.11. - Jinx (1.krog)
17.11. - LeJo (13.krog)
19.11. - BOSTINA (8.krog)
21.11. - Tanja_Jes (2.krog - 2.IVF postopku)

21.11. - Tiki55
5 (1.IVF postopku)
21.11. - helenav
(2.krog)
22.11. - camino79 (33. krog - 1.krog po LAP in HSC)
23.11. - Urshy78 (39. krog - 10.krog po HSC, 1.krog po LAP) 
23.11. - hrchy
24.11. - lidik
26.11. - Teni RR (2.krog)
26.11. - tejči28 (5.krog)
27.11. - TMS82 (6.krog)
30.11. - pilotina (28.krog)
30.11. - lottyka (2.krog)
                        user posted image

Novemberk nas je 23

Od tega __ nosečk user posted image

NAVIJAČICE

user posted image

nadka30
miklarom
Teni RR
vrtnica.m
Buska

(odgovor članu Inčika)
Neposredna povezava do sporočila: 192
31.10.2009 9:39:57   
nadka30
punce da vam povem danes sem dobila svojo prvo tečko po abraziji, tako da sedaj počaka še na eno potem pa v akcijo.Samo še en mesec sem med navijačicami potem pa sem med borkami
lp

(odgovor članu Inčika)
Neposredna povezava do sporočila: 193
31.10.2009 9:53:29   
Inčika
Nadka30 - sem zelo vesela za tebe, malo še pa boš lahko zagledala spet plusek, ki se bo seveda tudi razvil v tvojo srečo user posted image user posted image user posted image

Jaz pa danes peljem mojega kužka na en "naskok" za male kepice ... upam, da bo vsaj njemu uspelo v prvo user posted image user posted image user posted image in bomo že decembra cartali njegove potomce user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 194
31.10.2009 9:53:48   
Martinčka
nadka30 suuper! te komaj čakamo.. saj bo hitro minilo... se bomo torej vidle med januarkami ki ne pričakujejo II?

ŽanaTaja poročaj kako bo s temi obkladki... zanimivo kaj vse obstaja...

jaz pa še nism svečk kuplauser posted image  grozna sem... upam da jih bodo prodajali na pokopališčuuser posted image ....
zadnje dneve mam grozen odpor do trgovin... mi full ni za it tja... nimam volje do shoppinga kar se redko zgodi, ampak tokrat se jeuser posted image

pozdravček vsem

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 195
31.10.2009 10:11:31   
nadka30
punce hvala, danes je res en lep dan, ja še malo in bom med vami, sedaj ap res komaj čakam na dan ko bom z vami terpetala ali bo ali ne bo.Seveda bo en velik +++++++++++++++++++++++
lp

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 196
31.10.2009 11:52:17   
kago
evo dans naredila test, pa je ena črtica, tako da sem iz oktobra v novembru.... :)

pričakuejm xx.11, tiste ki spremljate veste da je moje user posted image NEMOGOČE napovedat... predvidevam, da je tud ta mesec ne bo in bo prišla šele decembra sicer (ko mam ultrazvok itak)... klomifen vabiiii :)

Ni ga mulca čez horjulca

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 197
31.10.2009 13:57:45   
aleunam
Kago user posted image user posted image user posted image , upajmo, da bo ta mesec

(odgovor članu kago)
Neposredna povezava do sporočila: 198
31.10.2009 16:59:10   
Jada82
Punce, navijam za vse vas, ki M ne pričakujete oz. je ne želite novembra! Da čim večim uspe ugledati user posted image !!!
Navijam in držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 199
31.10.2009 18:25:49   
Martinčka
kago user posted image  saj bo... meni bi bilo bolje če ne bi vedla kdaj imam user posted image  ker mi gre na živce da vedno potem tako nestrpno čakam tisti dan... grrr..

Jada82 hvala! a si ti tudi med nami ali si že mamica mogoče? oprosti sam ne mogoče si je zapomnit toooliko podatkov od vseh puncuser posted image ...

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?