Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 29.10.2009 21:37:24
|
|
|
|
lidik
|
pilotina kaj si se ti tudi sem preselila? jaz sem pa le upala, da te ne bo tukaj...da boš šla na drugo temo.....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 30.10.2009 8:45:44
|
|
|
|
Ejla
|
Pozdravček vsem! Anonimna, mogoče je bila res vgnezditvena, ma glede na to , da je bila po bi jst rekla, da je verjetno sluznica na materničnem vratu mal bolj občutljiva in je povzročilo drobno krvavitev...se občasno dogaja...Kar pa seveda, ne izključuje, da si !! Držimo pesti!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 30.10.2009 8:52:21
|
|
|
|
Martinčka
|
ooo se nas je že več nabralo... no sej to niti ni tko veselo za tiste ki smo že bile prej med Oktobrkami, ampak tiste ki ste pa v prvem krogu pa superca! inčika čedn november si zdaj nardila:) hihi... bomo vidli če bo kaj vplival na nas.. čeprav pri meni tako ni kakšnega večjega upanja ta mesec, ampak glede na pobudo Inčike se ne bom še izpisala iz novemberk.. bomo z zaprtimi rokami pričakali povsem nedobrodošlo ... držim pa pesti seveda za vse vse in res čisto vseee... kakorkoli mi pridno ker smo še vedno bolj pri užitkih kot načrtovanju:) nekako ne morem da bi gledala na to da kdaj lahko in kdaj ne, ter na koliko dni lahko.. grrrr... lep vikend vsem!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 30.10.2009 9:12:09
|
|
|
|
pilotina
|
lidik...ja ja, sam kot sem ti že tam napisala...moram še malo počakat
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 30.10.2009 11:23:43
|
|
|
|
aleunam
|
Oj! Vas samo pozdravim . Dobre volje sem, zunaj je sonček... Pa ful sem razpoložena za čiščenje, bom kar šla v akcijo. To je redko tak, zato moram izkoristiti navdušenje. Moram pa povedati, da me danes že drugi dan špika v jajčnikih - včasih levem, večinoma pa desnem, pa še dokaj močan beli tok mam. Kljub temu, da je O že mimo. Mah, jaz to ne pripisujem temu, da se kaj dogaja. Raje ne, ker bom ob morebitni razočarana. Sama sebe prepričujem . Itak pa mislim, da je prehitro, da bi se mi že kaj "vidnejšega" dogajalo. Pri prvi (žal IMN) sem imela par znakov tam v 6 tednu - ful sem bila občutljiva na vonj, zelo, ampak res zelo so me bolele joške, pa aknasta sem postala. Take čist majhne aknice, ampak jih je bilo kar nekaj. Kakšnih slabosti ni bilo prisotnih. Moram pa povedati, da sem tri dni pred laparoskopijo rekla mojemu, da se nekaj čudnega dogaja, ker me joške niso več bolele. In dejansko je potem tudi BTHC začel padati.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 30.10.2009 11:37:17
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina lidik...ja ja, sam kot sem ti že tam napisala...moram še malo počakat evo pilotina jaz še vedno držim pesti za tebe, da te ne bo več v tej temi in da se seliš v kakšno drugo.....te bom prišla tudi tja pozdravič, čeprav jaz ne bom spadala tja zraven..... samo resnično držim pesti da ti boš !!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 30.10.2009 12:01:19
|
|
|
|
soncek_25
|
Pilotinca moja tudi jaz zeloooo močno stiskam pesti zate ...in komaj čakam novičke
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 30.10.2009 12:18:04
|
|
|
|
lottyka
|
Evo 1. krog ni uspel in gremo v Novembru v drugi krog. Torej da je le ne bi bilo 30.11. Samo še počakam da mine potem pa veselo na delo in veliko . Dejmo tale mesec cel seznam obarvat roza.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 30.10.2009 12:40:08
|
|
|
|
pilotina
|
IZVIRNO SPOROČILO: soncek_25 Pilotinca moja tudi jaz zeloooo močno stiskam pesti zate ...in komaj čakam novičke
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 30.10.2009 12:43:51
|
|
|
|
Inčika
|
Lottyka - sicer govorijo, da v tretje gre rado, ampak mi bomo stiskali tukaj pesti, da bo pri tebi že v drugo uspelo Aleunam - zaradi tebe mi danes ni potrebno pisat nič tukaj gor ... vse kar si naštela, velja tudi pri meni ... in to vključno z pospravljanjem, saj sem danes odkorakala v služki komaj ob desetih, pred tem pa že pomila okna, pobrisala prah, posesala, skratka vse Tudi jaz sem vedela takoj, ko moje nosečnosti ni bilo več, in tudi po tem, ker me enostavno joške niso več bolele. Vglavnem vse kar si ti napisala, se lahko jaz samo spodaj podišem Držite se punce, vse bo, samo volja mora bit ... veselo slončkanje
< Sporočilo je popravil Inčika -- 30.10.2009 12:44:06 >
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 30.10.2009 12:51:30
|
|
|
|
aleunam
|
Ja, je zanimivo naše telo. Včasih nam pove točno to, kar se dogaja, včasih pa nas lahko ful zmede. Sploh ta podobnost med znaki in .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 30.10.2009 13:00:00
|
|
|
|
pilotina
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik IZVIRNO SPOROČILO: pilotina lidik...ja ja, sam kot sem ti že tam napisala...moram še malo počakat evo pilotina jaz še vedno držim pesti za tebe, da te ne bo več v tej temi in da se seliš v kakšno drugo.....te bom prišla tudi tja pozdravič, čeprav jaz ne bom spadala tja zraven..... samo resnično držim pesti da ti boš !!!!!!!!!!!! joj lidik, sem komaj sedaj videla tvoj post hvala
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 30.10.2009 22:37:58
|
|
|
|
Delijagirl
|
Cao punce Jaz sem nova na slovenski RR sem pa aktivna članica srbske RR, ker sem se pred zelo dobrim letom preselila u Beograd pred 3meseci pa tudi poročila . Midva z možem na otročičku delava leto dni, nažalost še brez uspeha ampak ker sem se "precej" mlada imava tudi se cas pa ne delava se panike. Naslednic naj mensturacija nebi prišla 1.novembra Vsem ostalim pa zelim veliko srece
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 31.10.2009 9:21:04
|
|
|
|
ŽanaTaja
|
Hej punce... Da vam povem, da sem zadnjič šla v Stično pa ta čaj, krvomočnico in ta gospa tam mi je še svetovala naj si kupim te glinene obkladke, tako da sem še vzela tole in v naslednjem mesecu tudi to sprobala...če nas prej kaj ne preseneti Lep vikend vsem
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 31.10.2009 9:32:33
|
|
|
|
Inčika
|
Jutro punce! Delijagirl - dobrodošla ... 1. november pa je že jutri ... bomo močno stiskali pesti ŽanaTaja - za kakšne glinene obhladke to gre oziroma kako to vpliva na zanositev in kako se uporablja? Za to pa res prviš slišim ...
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 31.10.2009 9:39:57
|
|
|
|
nadka30
|
punce da vam povem danes sem dobila svojo prvo tečko po abraziji, tako da sedaj počaka še na eno potem pa v akcijo.Samo še en mesec sem med navijačicami potem pa sem med borkami lp
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 31.10.2009 9:53:29
|
|
|
|
Inčika
|
Nadka30 - sem zelo vesela za tebe, malo še pa boš lahko zagledala spet plusek, ki se bo seveda tudi razvil v tvojo srečo Jaz pa danes peljem mojega kužka na en "naskok" za male kepice ... upam, da bo vsaj njemu uspelo v prvo in bomo že decembra cartali njegove potomce
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 31.10.2009 9:53:48
|
|
|
|
Martinčka
|
nadka30 suuper! te komaj čakamo.. saj bo hitro minilo... se bomo torej vidle med januarkami ki ne pričakujejo II? ŽanaTaja poročaj kako bo s temi obkladki... zanimivo kaj vse obstaja... jaz pa še nism svečk kupla grozna sem... upam da jih bodo prodajali na pokopališču .... zadnje dneve mam grozen odpor do trgovin... mi full ni za it tja... nimam volje do shoppinga kar se redko zgodi, ampak tokrat se je pozdravček vsem
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 31.10.2009 10:11:31
|
|
|
|
nadka30
|
punce hvala, danes je res en lep dan, ja še malo in bom med vami, sedaj ap res komaj čakam na dan ko bom z vami terpetala ali bo ali ne bo.Seveda bo en velik +++++++++++++++++++++++ lp
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 31.10.2009 11:52:17
|
|
|
|
kago
|
evo dans naredila test, pa je ena črtica, tako da sem iz oktobra v novembru.... :) pričakuejm xx.11, tiste ki spremljate veste da je moje NEMOGOČE napovedat... predvidevam, da je tud ta mesec ne bo in bo prišla šele decembra sicer (ko mam ultrazvok itak)... klomifen vabiiii :)
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 31.10.2009 13:57:45
|
|
|
|
aleunam
|
Kago , upajmo, da bo ta mesec
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 31.10.2009 16:59:10
|
|
|
|
Jada82
|
Punce, navijam za vse vas, ki M ne pričakujete oz. je ne želite novembra! Da čim večim uspe ugledati !!! Navijam in držim pesti
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2009 31.10.2009 18:25:49
|
|
|
|
Martinčka
|
kago saj bo... meni bi bilo bolje če ne bi vedla kdaj imam ker mi gre na živce da vedno potem tako nestrpno čakam tisti dan... grrr.. Jada82 hvala! a si ti tudi med nami ali si že mamica mogoče? oprosti sam ne mogoče si je zapomnit toooliko podatkov od vseh punc ...
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?