|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI
20.10.2009 13:39:48   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: diana79
jaz sem malo boljša danes,krvavim tudi ne več!
super!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
20.10.2009 13:41:41   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis
smo že štartali, danes je padla 4. špika v tem dolgem postopku.
pa kak sem slabo obveščena......super!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
20.10.2009 13:45:29   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Evo najin razgovor mimo, uspeli prepričat, da gremo na estrofem pa bo kar bo. Še en teden pa bi morala prit user posted image in pol nizki štart.user posted image user posted image Nizki štart z mojimi praborkami!!!!!!!!Zakonnnnnnnnnuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jupiiiiiii user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Zdej pa hitr vašga naskoči, da se ti ne bo pol luštal user posted image  user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
20.10.2009 13:59:48   
mismis

Evo najin razgovor mimo, uspeli prepričat, da gremo na estrofem pa bo kar bo. Še en teden pa bi morala prit user posted image in pol nizki štart.user posted image user posted image Nizki štart z mojimi praborkami!!!!!!!!Zakonnnnnnnnnuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To mi delaj, sedaj hitro domača akcija user posted image user posted image , novembra bomo imele pa skupinsko user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
20.10.2009 14:06:04   
Fargesia
zarjaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
20.10.2009 14:12:52   
mismis

AKTUALNO  

Sreda, 21.10.
gasilka - UZ
Fargesia - ET
Špelka - UZ

Četrtek, 22.10.
Aljonka - prevzem zdravil
september1 - UZ + gonal

Petek, 23.10.
Miklarom - posvet
gospodarica - ET

Ponedeljek, 26.10.
BarbiG - UZ

Četrtek, 29.10.
Biba77 - Gonal
Tanja_Jes - UZ

Petek, 30.10.
Nellika - UZ

Sreda, 11.11.
rojena77 - prevzem Dipherline

OBJEMČKI 

user posted image user posted image  Arneja, Naska, Kleja80, Sunia, vrtnica.m, Bit, S* user posted image user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

Lastovka79 greje    user posted image   test 23.10.
Bozza greje   user posted image user posted image   test 26.10.
Dysan greje   user posted image user posted image   test 02.11.

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE   V  POSTOPKU    user posted image    
  • September1 (1. ICSI, MB, dr. Kovač)
  • db (1.IVF/ICSI, MB)
  • Bozza (dr. Reš, PO) 
  • Bit (dr. Reš, PO, nov postopek)
  • S* (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • palcica_ (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • tinkamiška (IVF, GK LJ)
  • matejka78 (IVF, Graz)
  • vrtnica.m (1.ICSI, GK LJ, dr. Bokal)
  • BEBIII (1.ICSI,GK-LJ, zamrznjenčki)
  • Naska (GK LJ, dr. Tomaževič)
  • paddy (MB)
  • dysan (1. IVF, GK LJ)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič)
  • BarbiG (5. ICSI, GK LJ, dr. D, začetek 9.10.)
  • Aljonka (GK LJ, dr. Požlep, posvet 2.10.)
  • Nellika (GK LJ, začetek postopka 16.10.)
  • Sunia (IVF, MB)
  • Tanja_Jes (2. IVF, začetek postopka 14.10.)
  • Aqua77 (1. IVF, PO, dr. Reš)
  • mismis (4. IVF, GK LJ, dr. D)
  • Gigi1 (dr. Reš, PO)
  • Fargesia (4.IUI, GK-LJ, dr. Vogler, Gonal)
  • skuštrana suzi (2. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ, zamrznjenčki)
  • Zarja ( MB, zmrznjenčki, november)
  • Špelka (GK LJ)
  • metuljci (1. ICSI, MB, dr. Reljič, november)
  • Matejčika (1. IVF+PGD, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • Inana (IVF, PO, dr. Reš)
  • n74 (IVF, PO, dr. Reš)
  • Biba77( 1.IVF/ICSI, MB, dr. Kovač)
  • rojena77 (1.IVF, dr. reljič, MB)
  • bayb77 (1.IVF, PO. dr. Reš)

user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image           
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • DaisyE (6. ICSI, PO, dr. Reš, postopek v marcu)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D)
  • Pikovit (7. IVF, MB, zamrznjenčki)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (dr. Reš, posvet 11.08.) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • womanpolice (4. ICSI, MB, dr. Reljič, posvet 17.12.)
  • Kiwi (2. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )
  • Pija76 (5. IVF, dr. Reš, PO) 
  • gasilka (2. ICSI, GK LJ, dr. Zorn, posvet 27.8.)
  • Pinky12 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Bilka (GK LJ, posvet 30.10.)
  • Pika74 (7. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Miklarom (MB, posvet 23.10.)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina, Lana70, n74 

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35    % 
april                      11                            2+1                          27 %

maj                         12                                5                            41 %
junij                      14                               5                           35 %  
julij                          4                                1                             25    %   
september               12                                7                             58 

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048
NAŠE IVF NOSEČKE: http://www.ringaraja.net/forum/Nose%C4%8Dke_po_IVF%2FICSI/m_3812399/tm.htm 

NOVE NOSEČKE OKTOBER    

user posted image   Cukica (LJ)

user posted image  Tinkamiška (LJ)

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
20.10.2009 14:14:58   
mismis
Žižek, ni blema za buklo, sem vedela, da bo našla pravo mesto user posted image user posted image user posted image , kako uspešen je bil pa večerajšni včer pa gospodinje?

Ivyy, a si dobila rezultate konzilija?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
20.10.2009 14:23:57   
Fargesia
nellika, ZS maš.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
20.10.2009 14:24:55   
cukica

Čestitam in naj bo tokrat zmagoviti krog,...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
20.10.2009 14:28:43   
vrtnica.m
Dan punce,
po prvem neuspelem IVF postopku sem že v službi in si nabiram energijo in pozitivnih misli. Tako da počasi bo. Tudi user posted image  je prišla točno kot urca. Mislim, da sem bila prvič v življenju tako srečna da sem dobila user posted image .

Punce, kako dolgo ste čakale v GK LJ na naslednji postopek? Jaz imam sedaj razgovor pri svoji zdravnici 4.11.09 in takrat mi bo verjetno napisala ponovno napotnico (na konziliju so se odločili da ponoviti postopek). Namreč sem dobila že voljo nazaj, da grem v ponoven boj user posted image

Vsem puncam želim, ki vam ni uspelo vam pošiljam veliko veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in vsem tistim ki pa je uspelo: ČESTITKE user posted image

L.P. M

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
20.10.2009 14:39:57   
gasilka
Lepo pozdravljene!
Mismis
mislim da punkcije v petek še nebouser posted image ker imam ta dooolllg postopek (icsi), da pridelam čim več celic ker ima moj tako slabe spermije. Kaj čmo tako je sam da bo enkrat ratal user posted image

Vrtnica.m jaz sem čakala točno 4 meseceuser posted image

< Sporočilo je popravil gasilka -- 20.10.2009 14:41:25 >

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
20.10.2009 14:40:05   
Tanja_Jes
Super Vrtnica. m ...tako je treba, takoj v nove boje...vemo kako je pri zdravstvu, če ne pohitiš in ne težiš...bi bile na koncu mamice takrat, ko bi mogle bit že babice user posted image user posted image user posted image user posted image ..ok, mal pretiravam...sem vesela, da si se pobrala, če se čist do konca nisi...evo ti moja roka...te bom jest pobrala :)user posted image
Si pa dober datum dobila, jaz sem ful čakala na naslednji posvet. No pomojem, ko greš enkrat na posvet, se potem vse hitro odvija. Predvidevam...naj pa stare borke povejo kako je s tem...

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu vrtnica.m)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
20.10.2009 14:42:42   
Tanja_Jes
Vrtnica  ...ja, pa tri menstre moraš počakat, da se spucaš od teh hormonov...

Neposredna povezava do sporočila: 1288
20.10.2009 14:50:01   
IVYY
mismis, ja dobila od konzilija odgovor: januarja 2.ICSI-IMSI - isti postopek, nobenih sprememb glede zdravil, kar me malo čudi, ampak 3.11. grem v GKLJ po napotnico za 2. ICSI pa se bom malo pogovorila, kaj bi bilo dobro narediti, da bo naslednjič več uspeha pri celicah user posted image

pa lahko me date kar na seznam kanidatk za postopek user posted image ...sem opazila, da me ni

Objemček vsem ostalim...mislim na vse in želim, da za vse čimprej potrka sreča na vrata user posted image user posted image

Upanje je kot nočno nebo; nikoli ni tako temno, da ne bi odkrili kake zvezde

Neposredna povezava do sporočila: 1289
20.10.2009 14:51:20   
zarja1
no pa še za jutri navijanje......
gasilka - UZ
Špelka - UZ

Fargesia - ET
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
20.10.2009 14:54:57   
IVYY
vrtnica.m...jaz bom na nov postopek čakala polne 3 mesece, 17.10. bi morala imeti ET, do katerega ni prišlo, ker ni bilo nobene oplojene celice (pridelala pa sem jih samo 5 in od tega 4 nezrele user posted image )
jaz sem šla takoj v nove boje, dobila novo evidenčno številko in so mi naročili da pokličem januarja par dni pred user posted image , tako da bom z zdravili začela nekje konec januarja / začetek februarja naslednje leto

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
20.10.2009 14:59:15   
cukica

gasilka - UZ
Špelka - UZ

Fargesia - ET
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz tud navijam za jutri,...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
20.10.2009 15:19:00   
IVYY

gasilka ,Špelka, Fargesia........TUDI JAZ NAVIJAM ZA VAS user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
20.10.2009 15:55:10   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

BEBIII, a ti malo vrnem "piflarka" user posted image user posted image user posted image , no šalo na stran, dobro opravi tele izpite

Kaj ti spet mene malo cingu lingu aaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Daču ja tebiuser posted image user posted image user posted image user posted image
če bi bila piflarka bi imela do sedaj narejen doktoratuser posted image  Supeeer sem prebrala da si že na 4 dozi, to mi delajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Naj bo super rezultatuser posted image
Sreda, 21.10.
gasilka - UZ
Fargesia - ET
Špelka - UZ
Dejmo punce naj bo jutrišnji dan uspešen, Fargi tebi pa želim, da bi grela celihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Go go gouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IVYY,Mismis, te bo dala na seznam, samo ji napiši z odebeljenimi črkami in podčrtano, pa še datum ji napiši, kdaj približno greš v postopekuser posted image
Rada te imamuser posted image user posted image in vse tukajuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
20.10.2009 16:20:48   
Fargesia
user posted image user posted image user posted image kok fajn navijanje...HVALAAA!!!

punce, mene je očitno angina ujela...grrrr...pa ne vem kje, k sem skos notr...mami pravi da mam rdeče grlo...govorim pa s takim šarmantnim glasom, da sem sama seb smešna...user posted image kaj narest v takem primeru? čaje pijem, med si notr dam, pa limonco, pa toplo sem oblečena in v stanovanju mam toplo...sej kej več pa ne morem a ne? no, prejle sem lekadol vzela...

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
20.10.2009 16:29:33   
Fargesia
malo smeha....

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
20.10.2009 16:47:55   
miklarom
gasilka - UZ
Špelka - UZ

Fargesia - ET

pa še jaz tudi navijam za jutriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

zarči - jeeeee, samo da kmalu štartaš, zdej pa bo, la,lala,kok sem vesela user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
20.10.2009 16:53:24   
benika
gasilka - UZ
Špelka - UZ
Fargesia - ET

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ta je svoje že oddelala.

Fargi, samo zaradi tebe sem prišla naokoli....DRŽIM PESTI!!!!!!!!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
20.10.2009 17:21:29   
Tanja_Jes
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

user posted image user posted image user posted image kok fajn navijanje...HVALAAA!!!

punce, mene je očitno angina ujela...grrrr...pa ne vem kje, k sem skos notr...mami pravi da mam rdeče grlo...govorim pa s takim šarmantnim glasom, da sem sama seb smešna...user posted image kaj narest v takem primeru? čaje pijem, med si notr dam, pa limonco, pa toplo sem oblečena in v stanovanju mam toplo...sej kej več pa ne morem a ne? no, prejle sem lekadol vzela...

Ma kakšen lekadol...en šnops rukn user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
20.10.2009 17:23:55   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: cukica

gasilka - UZ
Špelka - UZ

Fargesia - ET

jaz tud navijam za jutri,...user posted image user posted image user posted image

se kar podpišem user posted image user posted image user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?