Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 20.10.2009 11:10:38
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: nellika mismis - bravo za 4. špiko, včeri mojega dragega ni blo pa sem si mogla vse sama pripravit, sicer se pikam sama, ker sploh ni blema, samo tista velika igla, ko filaš inekcijo se mi pa ne dopade, pa vonj po razkužilu tud ne, drugače pa so moji stranski učinki zaenkrat samo utrujenost, pa lakota, kako pa je kaj s tabo, in drugimi ki ste pred nama? Fargesia - lepo da se danes že počutiš bolje, še malo pa bo ET! in da boš kmalu srečka BarbiG - ker dan špikic pa si ti? sorry malo sem tu pa tam kaj preskočila Barbi je že proti koncu pomoje...še ene par špikic..., pri meni je pa 6 padla danes...ti si pa mal za mano, a ne?! No zdej nas je kar nekaj v dolgem postopku :)))
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 20.10.2009 11:16:56
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: nellika BarbiG - ker dan špikic pa si ti? sorry malo sem tu pa tam kaj preskočila Nellika, danes je padla 10. špika.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 20.10.2009 11:22:15
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Fargica....možu moraš zaupat super da si boljš...jutr pa ET ...iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 20.10.2009 11:45:04
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia mismis, a ti si tud na FBju? jap, jaz sem tudi fejst bukova me pa ni problem najti, išči pod
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 20.10.2009 11:50:01
|
|
|
|
bozza
|
Dobro jutro, zdaj sem se šele pokonci spravila. Imam malo krize danes, priznam. Včerajšnji dan sem nekako sfolgala, danes sem pa malo v strahu. Malo me šraufa, bolj me je pa strah. Sem pa imela nagajive sanje. A mislite, da je to kaj narobe. Ne morem si pomagati, moje telo to samo uravnava, ko začuti potrebo. Saj veste, o čem govorim, kajne?
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 20.10.2009 11:51:15
|
|
|
|
mismis
|
Nellika, saj meni se tudi ni rpoblem špikati sama, ampak je moj tako spreten s temi iglami, da prepustim kar njemu, če je doma. Pa dokler jaz pridem z jutranjega sprehoda s , me on že čaka s špikami. Stanskih učinkov niti še ne porajtam, ok razen tega da se mi full spi in da me zbada v jajčnikih na tisti strani, kjer si sam inekcijo. Tanja_Jes, ti si torej dve špikici pred mano oz. tri dni, glede na to, da si ti začela 14.10, Neliika je začela 16.10, jaz pa 17.10. to bomo vse na kupu, ko bo treba hoditi na zadnje UZ-je BarbiG, k sreči imaš še 5. dni časa, da pride. Sicer ni najbolj fajn, da pride ravno kakšen dan pred UZ-jem cukica, kako se ti počutiš, so slabosti še prisotne? Bozza, o čem neki le???? Nič se sekirati ali obremenjevati, kar bo, pa bo. Nagaljive sanje pa ne bodo spremenile rezultata. Kar se tiče šraufanja, pa nič panike delati, saj veš, da so se znaki za plusek ali menstruacijo podobni
< Sporočilo je popravil mismis -- 20.10.2009 11:53:09 >
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 20.10.2009 12:02:32
|
|
|
|
Fargesia
|
mismis, men se zdi da sem te našlaaaa
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 20.10.2009 12:04:31
|
|
|
|
diana79
|
jaz sem malo boljša danes,krvavim tudi ne več! mismis:veš da res možno če bom lakho drug mesec šla na transfer,da bova skupaj!to bo bilo super!v nedelja mi je bilo grozno dolgčas,nobena ni bila za družba!mogoče veš kako poteka postopek z pingvini???koliko časa špikam???'
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 20.10.2009 12:07:31
|
|
|
|
Fargesia
|
diana, jaz nisem nič krvavela...malo roza obarvan papir prvi dan in to je bilo vse.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 20.10.2009 12:09:00
|
|
|
|
mismis
|
Diana, vprašanje, če boš ti sploh imela stimuliran ciklus s pingivini, če pa že, se boš po moje začela špikati drugi dan , potem pa prideš tam nekje 9. dan na dovzem krvi in na UZ, kjer spremljajo, kako ti raste folikel. Tisti dan, ko folikel poči, je dan punkcije, anto moraš počakati 5. dni (če so bile celice in spermiiji zamrznjeni 5. dan) in ti jih vstavijo. Amapk glede na to, da si ti pisala, da so oboje zamrznili posebaj, boš sigurno imela drugačen postopek. Probaj priti čimprej do dr. D-ja, da se zmenita kako naprej Fargica, ja si me našla, te potrdim en malček kasneje, si grem kavo skuhati, preden zaspim tukaj za mizo
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 20.10.2009 12:19:22
|
|
|
|
gigi1
|
Bozza akhmm jaz sem imela v 1. postopku iste težave . Če bi bila moški, bi rekla mokre sanje . Tko pač je. Kar telo ne dobi, si vzame . Pa bodi no dobre volje. Veš kolk nas drži pestke zate . Šraufanje je pa dober znak Mišmiša, da spet ne pozabim miljavžntx hvala za bukvo. Najdla not recepte, ki sem jih od negdaj iskala (ratluk, halva....) Ajlavju bejba moja Fargi za dobro počutje. In dragi ima prav Zarči jaoooo sam ne mi o oknih . Moja balkonska so za pop.izdit težka za pomit
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 20.10.2009 12:22:01
|
|
|
|
gigi1
|
Diana super, da si boljše in ne krvaviš . Kot ti je že Mišmiš napisala čimprej se zmeni z dr. Djem za razgovor.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 20.10.2009 12:43:09
|
|
|
|
gloria
|
daaaaaaaaan S* Dejzika kok te je lepo brati.....sem te že pogrešala Pija 76 jaz tudi upam da se stare borke pomaknete na lepšo temo Tinkamiška čestitke Zarja pol dobiš najlepše darilce septembra tko kot sem ga jaz Miška 73 kok se imate Gigi Mismis že štart ....zdej bom pa še bolj redno spremljala WP kaj pa tebe vse ne bo doletelo...pozdravi se Sonček kak ste Lučka 25 uf alergijo imate ....pa veste od česa... ...ostalim mojoim borkam en velik objemček...glih kar sva pršla z dveurnega sprehoda,zdej gremo papat,Nik spančkat mami pa delat...uživajte...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 20.10.2009 12:48:57
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: diana79 jaz sem malo boljša danes,krvavim tudi ne več! mismis:veš da res možno če bom lakho drug mesec šla na transfer,da bova skupaj!to bo bilo super!v nedelja mi je bilo grozno dolgčas,nobena ni bila za družba!mogoče veš kako poteka postopek z pingvini???koliko časa špikam???' ...hm, ni nujno, da se boš špikala....jaz se nisem nič, samo sonce....
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 20.10.2009 12:55:45
|
|
|
|
nellika
|
Tanja_Jes - ja jaz sem 2 za tabo , torej nas je ta mesec res kar nekaj v dolgem postopku, jaz samo upam da še kmalu pride ta , da se ne bo vse podaljšalo BarbiG - ti si pa kar malo že v prednosti - čestitke že za 10. špiko mismis - sploh nisem pomislila na to da se sama nebi zmogla pikati - sej prav tak da ti pomaga dragi, saj meni tudi, samo piknati se pa hočem sama upam da se kdaj srečamo na UZ-ju men se zdi da v tej flaški ni zdravila za 9-krat - vsaj zgleda tako malo, sicer če potem pogledam da je dnevna doza 0,6 bi lahk šlo skoz Fargesia - zaupaj možu, boš videla da bo tokrat uspelo, vse držimo pesti zate Fargesia a veš da si zadnjič videla naju, samo ne vem katera si pa bila ti ? , jaz sem bila v petek cela na trnih ker še nisem vedela točno kako in kaj
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 20.10.2009 12:58:21
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Kok se pa meni ne da dons nič dela....sem že del dan po malem na RR-ju , no danes izjemoma, drugače sem čist pridna :))) Gigi...a rada pečeš? jest tut...mmmm...ratluk z orehi...to je pa Tanja jedla ko je bila majhna :))) Bozza....hi hi....a kr sanjala si...a je bilo saj "ornk" ja no, glih takrat ko ne moreš, takrat se ti lušta, poj je pa želja tuk velika da ti pride v sanje :)
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 20.10.2009 12:58:39
|
|
|
|
cukica
|
Mismis še vedno slabo,danes sicer malo bolje bomo videli kako bo,...sej naj bi hiter minil no ja da vidimo.Drgač sem pa v redu,...lulamo,jemo,spimo in vse kar spada zraven,so mi dali pa bolnišo do poroda tko da mi je full dolgčas,...
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 20.10.2009 13:02:03
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: nellika Fargesia a veš da si zadnjič videla naju, samo ne vem katera si pa bila ti ? , jaz sem bila v petek cela na trnih ker še nisem vedela točno kako in kaj kje sem te videla? na punkciji al kje?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 20.10.2009 13:14:27
|
|
|
|
nellika
|
ja na punkciji oz. ti si imela tist dan punkcijo? si napisala par strani nazaj mislim da IVYY - tista blond z možekom a se spomniš? kje si pa ti bila da si naju videla?
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 20.10.2009 13:17:56
|
|
|
|
diana79
|
jaz tut sem na FB!BOM PROBALA TE POISKATI!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 20.10.2009 13:29:41
|
|
|
|
zarja1
|
Evo najin razgovor mimo, uspeli prepričat, da gremo na estrofem pa bo kar bo. Še en teden pa bi morala prit in pol nizki štart. Nizki štart z mojimi praborkami!!!!!!!!Zakonnnnnnnnn
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 20.10.2009 13:34:14
|
|
|
|
nellika
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Evo najin razgovor mimo, uspeli prepričat, da gremo na estrofem pa bo kar bo. Še en teden pa bi morala prit in pol nizki štart. Nizki štart z mojimi praborkami!!!!!!!!Zakonnnnnnnnn čestitke, upam da ti hitro mine in da kmalu pride ta pol pa akcija , z nami vred
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 20.10.2009 13:34:44
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Evo najin razgovor mimo, uspeli prepričat, da gremo na estrofem pa bo kar bo. Še en teden pa bi morala prit in pol nizki štart. Nizki štart z mojimi praborkami!!!!!!!!Zakonnnnnnnnn Pa še z eno novejšo borko
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 20.10.2009 13:36:53
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Evo najin razgovor mimo, uspeli prepričat, da gremo na estrofem pa bo kar bo. Še en teden pa bi morala prit in pol nizki štart. Nizki štart z mojimi praborkami!!!!!!!!Zakonnnnnnnnn Pa še z eno novejšo borko ja z vsemi novimi , k me je malo ker vas še ne poznam tak dobro. Pol pa zinem/napišem kako blagotelečo pa si bo še katera kaj čudnega mislila...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 20.10.2009 13:39:12
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarči jaoooo sam ne mi o oknih . Moja balkonska so za pop.izdit težka za pomit no in pol si ded, ki še krpe ni videl od blizu tolmači kaj je in kaj ni telovadba. Midve že veva.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?