|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI
20.10.2009 11:10:38   
Tanja_Jes
IZVIRNO SPOROČILO: nellika

mismis - bravo za 4. špiko, včeri mojega dragega ni blo pa sem si mogla vse sama pripravit, sicer se pikam sama, ker sploh ni blema, samo tista velika igla, ko filaš inekcijo se mi pa ne dopade, pa vonj po razkužilu tud ne, drugače pa so moji stranski učinki zaenkrat samo utrujenost, pa lakota, kako pa je kaj s tabo, in drugimi ki ste pred nama?

Fargesia - lepo da se danes že počutiš bolje, še malo pa bo ET! user posted image in da boš kmalu srečka user posted image

BarbiG - ker dan špikic pa si ti? sorry malo sem tu pa tam kaj preskočila user posted image

Barbi je že proti koncu pomoje...še ene par špikic..., pri meni je pa 6 padla danes...ti si pa mal za mano, a ne?!  No zdej nas je kar nekaj v dolgem postopku :)))

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu nellika)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
20.10.2009 11:16:56   
BarbiG

BarbiG - ker dan špikic pa si ti? sorry malo sem tu pa tam kaj preskočila user posted image

Nellika, danes je padla 10. špika. user posted image

(odgovor članu nellika)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
20.10.2009 11:22:15   
Tanja_Jes
Fargica....možu moraš zaupat user posted image user posted image user posted image user posted image super da si boljš...jutr pa ET ...iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
20.10.2009 11:45:04   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

mismis, a ti si tud na FBju? 

jap, jaz sem tudi fejst bukova user posted image user posted image user posted image
me pa ni problem najti, išči pod

user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
20.10.2009 11:50:01   
bozza
Dobro jutro, zdaj sem se šele pokonci spravila. Imam malo krize danes, priznam. Včerajšnji dan sem nekako sfolgala, danes sem pa malo v strahu. Malo me šraufa, bolj me je pa strah.

Sem pa imela nagajive sanje. A mislite, da je to kaj narobe. Ne morem si pomagati, moje telo to samo uravnava, ko začuti potrebo. user posted image Saj veste, o čem govorim, kajne?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
20.10.2009 11:51:15   
mismis
Nellika, saj meni se tudi ni rpoblem špikati sama, ampak je moj tako spreten s temi iglami, da prepustim kar njemu, če je doma. Pa dokler jaz pridem z jutranjega sprehoda s user posted image , me on že čaka s špikami. Stanskih učinkov niti še ne porajtam, ok razen tega da se mi full spi in da me zbada v jajčnikih na tisti strani, kjer si sam inekcijo.

Tanja_Jes, ti si torej dve špikici pred mano oz. tri dni, glede na to, da si ti začela 14.10, Neliika je začela 16.10, jaz pa 17.10. to bomo vse na kupu, ko bo treba hoditi na zadnje UZ-je

BarbiG, k sreči imaš še 5. dni časa, da pride. Sicer ni najbolj fajn, da pride ravno kakšen dan pred UZ-jem

cukica, kako se ti počutiš, so slabosti še prisotne?

Bozza, o čem neki le???? user posted image user posted image user posted image  Nič se sekirati ali obremenjevati, kar bo, pa bo. Nagaljive sanje pa ne bodo spremenile rezultata. Kar se tiče šraufanja, pa nič panike delati, saj veš, da so se znaki za plusek ali menstruacijo podobni

< Sporočilo je popravil mismis -- 20.10.2009 11:53:09 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
20.10.2009 12:02:32   
Fargesia
mismis, men se zdi da sem te našlaaaa user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
20.10.2009 12:04:31   
diana79
jaz sem malo boljša danes,krvavim tudi ne več!
mismis:veš da res možno če bom lakho drug mesec šla na transfer,da bova skupaj!to bo bilo super!v nedelja mi je bilo grozno dolgčas,nobena ni bila za družba!mogoče veš kako poteka postopek z pingvini???koliko časa špikam???'

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
20.10.2009 12:07:31   
Fargesia
diana, jaz nisem nič krvavela...malo roza obarvan papir prvi dan in to je bilo vse.

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
20.10.2009 12:09:00   
mismis
Diana, vprašanje, če boš ti sploh imela stimuliran ciklus s pingivini, če pa že, se boš po moje začela špikati drugi dan user posted image , potem pa prideš tam nekje 9. dan na dovzem krvi in na UZ, kjer spremljajo, kako ti raste folikel. Tisti dan, ko folikel poči, je dan punkcije, anto moraš počakati 5. dni (če so bile celice in spermiiji zamrznjeni 5. dan) in ti jih vstavijo.

Amapk glede na to, da si ti pisala, da so oboje zamrznili posebaj, boš sigurno imela drugačen postopek. Probaj priti čimprej do dr. D-ja, da se zmenita kako naprej

Fargica, ja si me našla, te potrdim en malček kasneje, si grem kavo skuhati, preden zaspim tukaj za mizo user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
20.10.2009 12:19:22   
gigi1
Bozza akhmm jaz sem imela v 1. postopku iste težave user posted image  user posted image  user posted image . Če bi bila moški, bi rekla mokre sanje user posted image  user posted image  user posted image . Tko pač je. Kar telo ne dobi, si vzame user posted image .
Pa bodi no dobre volje. Veš kolk nas drži pestke zate user posted image  user posted image  user posted image . Šraufanje je pa dober znak user posted image

Mišmiša, da spet ne pozabim miljavžntx hvala za bukvo. Najdla not recepte, ki sem jih od negdaj iskala (ratluk, halva....) Ajlavju bejba moja user posted image user posted image user posted image

Fargi user posted image  user posted image  user posted image  za dobro počutje. In dragi ima prav user posted image

Zarči jaoooo sam ne mi o oknih user posted image . Moja balkonska so za pop.izdit težka za pomit user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
20.10.2009 12:22:01   
gigi1
Diana super, da si boljše in ne krvaviš user posted image  user posted image  user posted image . Kot ti je že Mišmiš napisala čimprej se zmeni z dr. Djem za razgovor.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
20.10.2009 12:43:09   
gloria
daaaaaaaaanuser posted image

S*user posted image
Dejzika kok te je lepo brati.....sem te že pogrešalauser posted image
Pija 76 jaz tudi upam da se stare borke pomaknete na lepšo temo user posted image user posted image user posted image
Tinkamiška user posted image user posted image user posted image  čestitke
Zarja pol dobiš najlepše darilce septembra tko kot sem ga jazuser posted image
Miška 73 kok se imateuser posted image
Gigi user posted image
Mismis že štartuser posted image user posted image user posted image ....zdej bom pa še bolj redno spremljalauser posted image
WP kaj pa tebe vse ne bo doletelo...pozdravi seuser posted image
Sonček kak steuser posted image
Lučka 25 uf alergijo imateuser posted image ....pa veste od česa...user posted image

...ostalim mojoim borkam en velik objemček...glih kar sva pršla z dveurnega sprehoda,zdej gremo papat,Nik spančkat mami pa delat...uživajte...

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
20.10.2009 12:48:57   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: diana79

jaz sem malo boljša danes,krvavim tudi ne več!
mismis:veš da res možno če bom lakho drug mesec šla na transfer,da bova skupaj!to bo bilo super!v nedelja mi je bilo grozno dolgčas,nobena ni bila za družba!mogoče veš kako poteka postopek z pingvini???koliko časa špikam???'

...hm, ni nujno, da se boš špikala....jaz se nisem nič, samo sonce....

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
20.10.2009 12:55:45   
nellika
Tanja_Jes - ja jaz sem 2 za tabo user posted image , torej nas je ta mesec res kar nekaj v dolgem postopku, jaz samo upam da še kmalu pride ta user posted image , da se ne bo vse podaljšalo user posted image

BarbiG - ti si pa kar malo že v prednosti user posted image - čestitke že za 10. špiko

mismis - sploh nisem pomislila na to da se sama nebi zmogla pikati user posted image - sej prav tak da ti pomaga dragi, saj meni tudi, samo piknati se pa hočem sama user posted image

upam da se kdaj srečamo na UZ-ju user posted image

men se zdi da v tej flaški ni zdravila za 9-krat user posted image - vsaj zgleda tako malo, sicer če potem pogledam da je dnevna doza 0,6 bi lahk šlo skoz user posted image

Fargesia - zaupaj možu, boš videla da bo tokrat uspelo, vse držimo pesti zate user posted image user posted image
Fargesia a veš da si zadnjič videla naju, samo ne vem katera si pa bila ti ?user posted image , jaz sem bila v petek cela na trnih ker še nisem vedela točno kako in kaj user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
20.10.2009 12:58:21   
Tanja_Jes
Kok se pa meni ne da dons nič dela....sem že del dan po malem na RR-ju user posted image user posted image user posted image , no danes izjemoma, drugače sem čist pridna :)))

Gigi...a rada pečeš? jest tut...mmmm...ratluk z orehi...to je pa Tanja jedla ko je bila majhna :)))

Bozza....hi hi....a kr sanjala si...a je bilo saj "ornk" user posted image user posted image user posted image user posted image ja no, glih takrat ko ne moreš, takrat se ti lušta, poj je pa želja tuk velika da ti pride v sanje :)

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
20.10.2009 12:58:39   
cukica
Mismis še vedno slabo,danes sicer malo bolje bomo videli kako bo,...sej naj bi hiter minil no ja da vidimo.Drgač sem pa v redu,...lulamo,jemo,spimo in vse kar spada zraven,so mi dali pa bolnišo do poroda tko da mi je full dolgčas,...

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
20.10.2009 13:02:03   
Fargesia

Fargesia a veš da si zadnjič videla naju, samo ne vem katera si pa bila ti ?user posted image , jaz sem bila v petek cela na trnih ker še nisem vedela točno kako in kaj user posted image

kje sem te videla? na punkciji al kje?

(odgovor članu nellika)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
20.10.2009 13:14:27   
nellika
ja na punkciji oz. ti si imela tist dan punkcijo? si napisala par strani nazaj mislim da IVYY - tista blond z možekom user posted image a se spomniš? user posted image kje si pa ti bila da si naju videla?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
20.10.2009 13:17:56   
diana79
jaz tut sem na FB!BOM PROBALA TE POISKATI!

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
20.10.2009 13:29:41   
zarja1
Evo najin razgovor mimo, uspeli prepričat, da gremo na estrofem pa bo kar bo. Še en teden pa bi morala prit user posted image in pol nizki štart.user posted image user posted image Nizki štart z mojimi praborkami!!!!!!!!Zakonnnnnnnnnuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
20.10.2009 13:34:14   
nellika

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Evo najin razgovor mimo, uspeli prepričat, da gremo na estrofem pa bo kar bo. Še en teden pa bi morala prit user posted image in pol nizki štart.user posted image user posted image Nizki štart z mojimi praborkami!!!!!!!!Zakonnnnnnnnnuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitke, upam da ti hitro mine in da kmalu pride ta user posted image pol pa akcija user posted image , z nami vred user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
20.10.2009 13:34:44   
Tanja_Jes

Pa še z eno novejšo borko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
20.10.2009 13:36:53   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes

Pa še z eno novejšo borko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja z vsemi novimiuser posted image user posted image user posted image , k me je malouser posted image ker vas še ne poznam tak dobro. Pol pa zinem/napišem kako blagotelečouser posted image pa si bo še katera kaj čudnega mislila...user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
20.10.2009 13:39:12   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Zarči jaoooo sam ne mi o oknih user posted image . Moja balkonska so za pop.izdit težka za pomit user posted image

no in pol si ded, ki še krpe ni videl od blizu tolmači kaj je in kaj ni telovadba. Midve že veva.user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?