mismis
|
Vidim, da je včeraj tukaj kar dogajalo, moram prebrati vse za nazaj....najprej pa vsem skupaj eno lepo dobro jutro Tinkamiška, čestitke za uspešen krvni test, za beto se pa ne sekiraj, za enega je super Lastovka, ja pri nas špike padajo kot za stavo, me moj že zjutraj čaka čisto ready, da me prebode , ti pa še malo bo po testek, še trikrat greš spati BEBIII, a ti malo vrnem "piflarka" , no šalo na stran, dobro opravi tele izpite Nellika, ja vzporedno, sicer me ti vodiš za eno špiko, razlika je le v tem, da se ti špikaš zvečer, jaz pa zjutraj, bova pa sigurno na kakšen UZ-ju skupaj Kimsy, dobre rezultate danes in držim pestke, da ne bo sladkorne gasilka, sedaj bi pa počasi že moralo biti kajne, lahko se ti zgodi, da bo ravno v petek že punkcija Zarja, kako si ti meni horny teddy, berem da vaju nekaj prehlad matra? Danes se pa dobro zmenita, saj veš da je bil deal, da gremo v novembru vsi skupaj na zmago Fargi, a si v tem postopku fasala tudi hiperco, mogoče te ta utrogestan tako muči v kombinaciji s hiperco. Jutri na ET-ju, jim kar omeni svoje težave Sonček, kje so slikice moje stimulacije, samo tole mejčkeno (avatar) mi vedno privoščiš . Diana, počivaj, krvavitve se bodo s časoma umirile. Mogoče bova pa novembra skupaj na ET-ju Pija, sem te že hotela vprašati, koliko časa si čakala na TomToma, pa sem se spomnila da imata jutri zmenek , no upam, da ne bo predolga Miklarom, torej zadnje počitnice brez dece , ma imaš prav, malo uživanje pa mora biti, potem pa isti termin kot letos v akcijo (a se motim) Lučka, tudi mi mislimo nate in malo Nežko, kdaj dobiš izvide Pikovit, msilim da je tabela na temi "Želimo si novega člana, zanimivi spletne strani" dolydoly, večino odgovor si že dobila, ostalo pa spotoma, ko se bo že vedelo, kakšen postopek imaš (dolgi ali kratki). pa dobrodošla med nami DaisyE, smo te končno prepričale, da se malo pogostje javljaš, je bila kar praznina od kar te ni bilo Gloria, pa leto 2010, morda bo pa to idealno leto za malo sestrico Tanja_Jes, jaz super, za kavo velja, čeprav naju bo zeblo zunaj, pa še tolk lep razgled ni Kongo pa ni grosupeljski Kongo, to je en majhen lokalček v Savljah, kjr imamo me babe naša srečanja. miška73, joj srce tako me veseli, da ste doma, malih lepotcev sem se pa že na FB nagledala. Pa ati je tako ponosen Špelka, jutri ima, da je uspešen UZ naša Loremi je pa pridna kot vedno, vsako jutro nam postreže kavico, saj res, kje so pa domači piškoti Žižek, a si probala marmeljad, a je spljoh za kaj S.Suzi, da bi le čimprej prišla, ti imaš itak mild protocol, to pomeni, da nas boš še ujela a sem vas vse??? no, če sem katero spustila, mi prosim ne zameriti, veliko nas je....zdaj pa delati BANDA