Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 19.10.2009 18:21:25
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 zarči ma navijam za avju sto na uro hvala draga .....me je pošteno strah, ker sta zadnja dva kako bo......
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 19.10.2009 18:22:08
|
|
|
|
sonček33
|
bo!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 19.10.2009 18:22:34
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 bo! sonce moje....
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 19.10.2009 18:34:44
|
|
|
|
diana79
|
živijo!mene zanima koliko časa ste krvavele po punkciji?včeraj sem krvavela,danes zjutri nič več,zdaj pa spet malo!kaj mislite a bi mogla iti nazaj pokazat?drugače počutim boljše kot včeraj,malo manj mi boli!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 19.10.2009 18:44:36
|
|
|
|
zarja1
|
Diana79, žal ti ne morem pomagat. Jaz nisem krvavela čist nič. Smo pa ženske dobile navodilo, da v primeru bolečin ali hujše krvavitve moramo takoj nazaj. Torej, če krvavitev ni huda in bolečine popuščajo pomoje ni panike. Drži se.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 19.10.2009 19:02:27
|
|
|
|
gigi1
|
Diana kot ti je že Zarja napisala. Če ni obilne krvavitve, vročine in če bolečine popuščajo bi moralo biti vse OK. Jaz sem tudi tako krvavela. Najprej krvavela, potem se je nehalo, potem pa spet... Če te skrbi pa le pojdi na GK se pokazat jutri zjutraj. Tinka Fargi jaz sem bila tudi zadeta, ko sem jih jemala oralno. Potem pa ne več. Mene ni bolelo od utrogestana. Možno, da te boli še od punkcije. Če te zelo boli pojdi zjutraj na GK ali pa probaj poklicati zjutraj dr.V. Zarči srce zdej pa BO!!! Pija helou Lastovka držim pesti.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 19.10.2009 19:04:49
|
|
|
|
zarja1
|
ooooo Gigitka kako si mi kaj ljubavi moja?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 19.10.2009 19:06:13
|
|
|
|
gigi1
|
Zarči draga fredi sem . Mal že v pričakovanju. Čez kakšnih 14 dni gremo v akcijo . Pa ti? Kdaj greš po pingote?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 19.10.2009 19:07:25
|
|
|
|
zarja1
|
Še dobro, da mamo našo Miklico. gigi - ja lepo da se začneš že špikat, zdaj pa bo boš vidla, bom držala pestke zate, mučo fejst A bi ti mene mal včasih po smsirala!!!!!!!!!! Joj Gigi ne najdem onga smajlija, ki tepe po riti!!!!!!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 19.10.2009 19:09:01
|
|
|
|
zarja1
|
Draga midva greva jutri na razgovor al gremo po pingote brez ali z estrofemom. Ma jaz sem kr za tabletke-se mi zdi da te bolj spremljajo. Tako, da čakam tam proti koncu meseca, pol pa upam da AKCIJA!!!!!!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 19.10.2009 19:13:32
|
|
|
|
gigi1
|
Dobro se zmenita jutri . Jaz tud navijam za estrofem. Naj te kar lepo spremljajo . Bom te mal rufnila te dni Bova pa tokrat skupaj trepetali . Močno držim pesti za vse nas
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 19.10.2009 19:15:04
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Bova pa tokrat skupaj trepetali . jej
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 19.10.2009 19:19:08
|
|
|
|
diana79
|
hvaala!bom videla kaj bo do zjutri!grem nazaj ležat!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 19.10.2009 19:19:29
|
|
|
|
gigi1
|
A maš večerjo že skuhano? Jaz glihkar , pa bi mogla na telovadbo in sem špricala
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 19.10.2009 19:21:30
|
|
|
|
gigi1
|
Diana kar počivaj in veliko pij. Upam, da ti ne bo treba iti na GK
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 19.10.2009 19:41:40
|
|
|
|
miklarom
|
ZARČI - lubika moja, lepo se zmenita jutri,pol pa hiter po pingvinčke pol pa ima da rata bom navijala it to tak za vse ostale pa bo tudi navijala takole in takole mi pa smo se odločili, da gremo prej še malo na smučanje v začetku februarja pol pa po pingvinčke
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 19.10.2009 20:02:15
|
|
|
|
lučka 25
|
Zdaj bom pa res morala malo vrč spremljat kaj se dogaja. Gredo stare borke v boj. Gigi, gloria, zarja, pija, mismis,.....ma za vse navijam še pa še. komaj čakam veselih novic. Fargi, mislim nate. miklarom, ma da v tretje uspe in bosta svoj zaklad cartala leta in leta.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 19.10.2009 20:14:40
|
|
|
|
Pija76
|
Zarja ne vem še kdaj grem kaj v boj. Mogoče še letos, bomo videli. Vidva dobro opravita ju3, držim pesti. Gigi helou back! Kaj špricaš, migaj . Lučka ti kar pestke stiskaj za vse nas, da se ti pridružimo v nadaljevanju . Fargi men je bilo po ustrogestanu mal slabo, ne fajn, ampak OK pa nisem bla, predvsem sem bila nepopisno lačna in mal zadeta . Diana če boš bolj krvavela pejt nazaj, če boš v dvomih pa vsaj pokliči, da ti dajo napotke. Tinka ti se kar začni veseliti !
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 19.10.2009 20:18:03
|
|
|
|
Pija76
|
Ali morda katera ve, če na zavodu za transfuzijo krvi tudi mogoče delajo test za alergijo? Mene je ena napadla, pa me zanima zakaj...včeraj zvečer sem bila po dekolteju vsa magorasta ( ampak takšna se mi večkrat naredi), zjutraj pa še po čelu. Zdaj je obraz OK, sam da ne delam študije strašne sama, bi šla jaz to nekam mal preverot. Drugače pa Adrialab pade....
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 19.10.2009 20:36:50
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Ali morda katera ve, če na zavodu za transfuzijo krvi tudi mogoče delajo test za alergijo? Mene je ena napadla, pa me zanima zakaj...včeraj zvečer sem bila po dekolteju vsa magorasta ( ampak takšna se mi večkrat naredi), zjutraj pa še po čelu. Zdaj je obraz OK, sam da ne delam študije strašne sama, bi šla jaz to nekam mal preverot. Drugače pa Adrialab pade.... Pija kaj pa če bi šla na alergološko oz. najprej do svojega dr. ?Drugače pa itak Adrialab.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 19.10.2009 20:38:56
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG S* to življenje res ni fer. Ampak res ni!!!
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 19.10.2009 20:40:10
|
|
|
|
pikovit
|
Punce kje lahko dobim uno tabelo kaj bo fantek ali punčka?
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 19.10.2009 20:42:11
|
|
|
|
sonček33
|
S* žal mi je.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 19.10.2009 20:58:35
|
|
|
|
Pija76
|
Pikovit kje pa je ta alergološka? Kaj veš kolk stane v Adrialabu?
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 19.10.2009 21:41:22
|
|
|
|
dolydoly
|
Hojla! Predvidevam, da je odgovor na moje vprašanje že napisan, vendar ga žal ne najdem. Skratka...v ponedeljek, 26.10.2009, bo najin primer glede neplodnosti obravnaval konzilij in zagotovo bova dobila zeleno luč za IVF. Zaradi izvenmaternične nosečnosti so mi odstranili levi jajcevod, desni pa je v zelo slabem stanju. Druge možnosti kot epruvetko pravzaprav nimava. V zvezi s tem me zanima, kakšen je postopek oz. koliko časa se čaka na vrsto. Baje bova po pošti dobila odgovor in nadaljna navodila. Za dodatne informacije bom vsem zelo hvaležna... Hvala!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.