|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI
19.10.2009 18:21:25   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

zarči ma navijam za avju sto na uro
hvala dragauser posted image user posted image user posted image .....me je pošteno strah, ker sta zadnja dva kako bo......

Horny Teddy

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
19.10.2009 18:22:08   
sonček33
bo!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
19.10.2009 18:22:34   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

bo!
sonce moje....

Horny Teddy

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
19.10.2009 18:34:44   
diana79
živijo!mene zanima koliko časa ste krvavele po punkciji?včeraj sem krvavela,danes zjutri nič več,zdaj pa spet malo!kaj mislite a bi mogla iti nazaj pokazat?drugače počutim boljše kot včeraj,malo manj mi boli!

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
19.10.2009 18:44:36   
zarja1
Diana79, žal ti ne morem pomagat. Jaz nisem krvavela čist nič. Smo pa ženske dobile navodilo, da v primeru bolečin ali hujše krvavitve moramo takoj nazaj. Torej, če krvavitev ni huda in bolečine popuščajo pomoje ni panike. Drži se.user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
19.10.2009 19:02:27   
gigi1
Diana kot ti je že Zarja napisala. Če ni obilne krvavitve, vročine in če bolečine popuščajo bi moralo biti vse OK. Jaz sem tudi tako krvavela. Najprej krvavela, potem se je nehalo, potem pa spet... Če te skrbi pa le pojdi na GK se pokazat jutri zjutraj.

Tinka user posted image  user posted image  user posted image

Fargi jaz sem bila tudi zadeta, ko sem jih jemala oralno. Potem pa ne več. Mene ni bolelo od utrogestana. Možno, da te boli še od punkcije. Če te zelo boli pojdi zjutraj na GK ali pa probaj poklicati zjutraj dr.V.

Zarči srce zdej pa BO!!!

Pija helou user posted image

Lastovka držim pesti.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
19.10.2009 19:04:49   
zarja1
ooooo Gigitka kako si mi kaj ljubavi moja?

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
19.10.2009 19:06:13   
gigi1
Zarči draga fredi sem user posted image . Mal že v pričakovanju. Čez kakšnih 14 dni gremo v akcijo user posted image . Pa ti? Kdaj greš po pingote?

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
19.10.2009 19:07:25   
zarja1
Še dobro, da mamo našo Miklico. gigi - ja lepo da se začneš že špikat, zdaj pa bo boš vidla, bom držala pestke zate, mučo fejst

A bi ti mene mal včasih po smsirala!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj Gigi ne najdem onga smajlija, ki tepe po riti!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
19.10.2009 19:09:01   
zarja1
Draga midva greva jutri na razgovor al gremo po pingote brez ali z estrofemom. Ma jaz sem kr za tabletke-se mi zdi da te bolj spremljajo. Tako, da čakam user posted image tam proti koncu meseca, pol pa upam da AKCIJA!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
19.10.2009 19:13:32   
gigi1
Dobro se zmenita jutri user posted image  user posted image  user posted image . Jaz tud navijam za estrofem.  Naj te kar lepo spremljajo  user posted image  user posted image  user posted image .
Bom te mal rufnila te dni user posted image
Bova pa tokrat skupaj trepetali user posted image   user posted image   user posted image .
Močno držim pesti za vse nas user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
19.10.2009 19:15:04   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Bova pa tokrat skupaj trepetali user posted image   user posted image   user posted image .
jejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
19.10.2009 19:19:08   
diana79
hvaala!bom videla kaj bo do zjutri!grem nazaj ležat!user posted image user posted image user posted image user posted image

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
19.10.2009 19:19:29   
gigi1
A maš večerjo že skuhano? Jaz glihkar user posted image , pa bi mogla na telovadbo in sem špricala user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
19.10.2009 19:21:30   
gigi1
Diana kar počivaj in veliko pij. Upam, da ti ne bo treba iti na GK user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
19.10.2009 19:41:40   
miklarom
ZARČI - lubika moja, lepo se zmenita jutri,pol pa hiter po pingvinčke pol pa ima da rata bom navijala it to tak
user posted image user posted image user posted image user posted image

za vse ostale pa bo tudi navijala takole

user posted image user posted image user posted image user posted image   in takoleuser posted image user posted image

mi pa smo se odločili, da gremo prej še malo na smučanje v začetku februarja pol pa user posted image user posted image po pingvinčkeuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
19.10.2009 20:02:15   
lučka 25
Zdaj bom pa res morala malo vrč spremljat kaj se dogaja. Gredo stare borke v boj. Gigi, gloria, zarja, pija, mismis,.....ma za vse navijam še pa še. komaj čakam veselih novic. user posted image

Fargi, mislim nate. user posted image

miklarom, ma da v tretje uspe in bosta svoj zaklad cartala leta in leta.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
19.10.2009 20:14:40   
Pija76
Zarja ne vem še kdaj grem kaj v boj. Mogoče še letos, bomo videli. Vidva dobro opravita ju3, držim pesti.

Gigi helou back! Kaj špricaš, migaj user posted image .

Lučka ti kar pestke stiskaj za vse nas, da se ti pridružimo v nadaljevanju user posted image .

Fargi men je bilo po ustrogestanu mal slabo, ne fajn, ampak OK pa nisem bla, predvsem sem bila nepopisno lačna in mal zadeta user posted image .

Diana če boš bolj krvavela pejt nazaj, če boš v dvomih pa vsaj pokliči, da ti dajo napotke.

Tinka ti se kar začni veseliti user posted image !

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
19.10.2009 20:18:03   
Pija76
Ali morda katera ve, če na zavodu za transfuzijo krvi tudi mogoče delajo test za alergijo? Mene je ena napadla, pa me zanima zakaj...včeraj zvečer sem bila po dekolteju vsa magorasta ( ampak takšna se mi večkrat naredi), zjutraj pa še po čelu. Zdaj je obraz OK, sam da ne delam študije strašne sama, bi šla jaz to nekam mal preverot. Drugače pa Adrialab pade....

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
19.10.2009 20:36:50   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Ali morda katera ve, če na zavodu za transfuzijo krvi tudi mogoče delajo test za alergijo? Mene je ena napadla, pa me zanima zakaj...včeraj zvečer sem bila po dekolteju vsa magorasta ( ampak takšna se mi večkrat naredi), zjutraj pa še po čelu. Zdaj je obraz OK, sam da ne delam študije strašne sama, bi šla jaz to nekam mal preverot. Drugače pa Adrialab pade....

Pija kaj pa če bi šla na alergološko oz. najprej do svojega dr. ?Drugače pa itak Adrialab.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
19.10.2009 20:38:56   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

S* to življenje res ni fer. user posted image user posted image user posted image

Ampak res ni!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
19.10.2009 20:40:10   
pikovit
Punce kje lahko dobim uno tabelo kaj bo fantek ali punčka?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
19.10.2009 20:42:11   
sonček33
S* žal mi je.user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
19.10.2009 20:58:35   
Pija76
Pikovit kje pa je ta alergološka? Kaj veš kolk stane v Adrialabu?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
19.10.2009 21:41:22   
dolydoly
Hojla!

Predvidevam, da je odgovor na moje vprašanje že napisan, vendar ga žal ne najdem. Skratka...v ponedeljek, 26.10.2009, bo najin primer glede neplodnosti obravnaval konzilij in zagotovo bova dobila zeleno luč za IVF. Zaradi izvenmaternične nosečnosti so mi odstranili levi jajcevod, desni pa je v zelo slabem stanju. Druge možnosti kot epruvetko pravzaprav nimava.

V zvezi s tem me zanima, kakšen je postopek oz. koliko časa se čaka na vrsto. Baje bova po pošti dobila odgovor in nadaljna navodila. Za dodatne informacije bom vsem zelo hvaležna... Hvala!!!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.