Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 16.10.2009 21:13:07
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: bozza IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia dysan, stiskam pestke za jutri!!!!! Kdaj imaš pa ti ET? v sredo, 21.10 imam.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 16.10.2009 21:17:01
|
|
|
|
bozza
|
A si doma do srede? Te kaj boli?
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 16.10.2009 21:23:38
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: diana79 mismis:tudi tebe je lepo bilo videti,čeprav samo za kratki čas!vsaj en čik sva kadila skupaj ! a tako?! kr čikale sta...no me veseli da nisem edina kadilka Diana....kokoška....zaupaj recept za tako debele in množične folikle
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 16.10.2009 21:38:38
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Najprej S* si mi polepšala dan...sem mislila nate...da bo vse ok...le tako naprej... Fargesia....iiiii...naj se lepo oplodijo...sem ful vesela zate.. A je kej bolelo? Dysan ...lepo sprejmi pikico in naj bo še kakšen pingvinček Diana 79...a si že pripravila stopko pa mirno roko... Mismis - a maš ta dolg postopek? Zakaj te ni na seznamu???? Lahko bi nam procent popravla ...zdej pa že mora ratat... Men pa tale Suprefact ne dene dobro... glava me boli v sencah, pa zaspana sem ...sem prišla iz šihta, sem samo dol padla za eno urco..zato da sem lahko šla s sošolkami na kofe , sem bila pol malo boljš. Zdej me pa tut že pobira ...sej se moram naspat...da bom brihtna zvečer, ko grem s frendico mal ven...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 16.10.2009 21:42:46
|
|
|
|
Erin
|
fargi sporoča da se preživela in ima 9 celic!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 16.10.2009 22:06:44
|
|
|
|
diana79
|
STOPKA JE PADLA! zdaj gre pa zares!noćka in hvala vsem za navijanje in podpora!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 16.10.2009 22:43:24
|
|
|
|
diana79
|
prav posebnega recepta nimam,je pa res da jem veliko domačih stvari,ker jih pač imava doma(mleko,meso,zelenjava,jajce)meni to ni treba kupiti ker pač jih pridelujem doma!mogoče to dobro vpliva na celice! je pa res da se ne obremenjuem preveč kaj bom jedla,pač jem kar sproti zaželiva! mogoče pa tisti odojek(pečen )kaj bom jutri zvečer jedla bo pozitivno vplivalo na celice.......
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 16.10.2009 23:20:08
|
|
|
|
DaisyE
|
Lep večer. Ker že tako dolgo nisem bila prisotna, čutim potrebo, da se zopet malo predstavim. Sem redna obiskovalka tega foruma izpred enega leta. Z možem se od 2005 trudiva za , pa ne rata. Za nama je 5 ICSIjev. Zakaj vam zdaj to pišem? Zato ker hočem povedat naslednje: Lube moje RR kongo babe! Kaj naj rečem, kot vedno, tole je blo neprecenljivo, jaz v vaši družbi tolk uživam, da sem si zdaj celo vzela cajt in se ponovno logirala. Ob tem sem ugotovila, da na tej kišti to prvič počnem in upala, da se še spomnim gesla. Kukerkoli - svetske ste, se vidimo 29. oktobra. Mislim, da je to dan reformacije, nisem pa stoprocentna. Sicer je pa že skrajni cajt, da kaj reformiramo. Je.be.mti, smajlijev mi noče več limat. U glavnem, hvala za lep večer, se vidimo 29tega. To je to, uvod je pa zato, da ne bo čudno zgledalo. Pa lep večer vsem, ki so v postopkih, vsem ki trepetajo (če se temu še tako reče) in vsem, ki so nešto između. Lavjuol.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 16.10.2009 23:23:08
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: diana79 mogoče pa tisti odojek(pečen )kaj bom jutri zvečer jedla bo pozitivno vplivalo na celice....... Držim pesti, da po tisti pujs opravil svojo nalogo in naspidiral celice do daske. Bemti, na tem novem sistemu se pa malo težko znajdem.
< Sporočilo je popravil DaisyE -- 16.10.2009 23:24:24 >
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 16.10.2009 23:26:43
|
|
|
|
DaisyE
|
Daj miš, da malo spremenim zadeve, piš men tam na seznamu (če sem če gor) takole, da grem marca v postopek. Se mi zdi, da bi mi pa tam nekje že znalo kaj ratat.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 16.10.2009 23:32:30
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Daj miš, da malo spremenim zadeve, piš men tam na seznamu (če sem če gor) takole, da grem marca v postopek. Se mi zdi, da bi mi pa tam nekje že znalo kaj ratat. kr misli si, ko boš šla v postopek, te bomo pisali, in ne vem zakaj šele marca???' Čaki, ti dam malo moje stimulacije... nekako se mi zdi, da bi ti ta znala biti všeč, ampak ta je pa res moj, ga ne delim
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 16.10.2009 23:33:25
|
|
|
|
DaisyE
|
Aja boldiraj, pofarbaj in okrepi,... DaisyE (PO, 6. ICSI, dr. Reš, marca v nov boj) A je, a je? JESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS! JEEEEEEEEEEE!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 16.10.2009 23:39:03
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis nekako se mi zdi, da bi ti ta znala biti všeč, ampak ta je pa res moj, ga ne delim Saj nič ne rečem, je fejst,... Ampak za moje potrebe mu malo šmira po faci manjka. Saj me poznaš...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 16.10.2009 23:42:28
|
|
|
|
mismis
|
Diana, super za stopko in uživaj v jutrišnjem odojku, v nedeljo pa gremo na zmago. Bom mislila nate, ti pa se spomni mojih današnjih besed. Veliko sreče obema Tanja_Jes, si daleč od tega, da bi bila edina čikarca, nas je kar dosti, po različnih centrih - Glede seznama si pridružujem pravico, da se kdaj pa kdaj potuhnem, za javnost pa povem, da sem v dolgem postopku in da imam 2.11. prvi UZ. Glede uspeha pa ne dvomim, če je uspelo prejšnjič, bo tudi zdaj, če ne pa zdaj, pa naslednjič. SIMPLE AS THAT Glede tvojega S.facta, ti pa lahko rečem samo tole, da zdrži, ni druge, ko boš enkrat na Menopurju/Gonalu bo bolje, verjemi. Bozza, a si se ti preoblekla?? Nekako se mi zdi, da imaš nov avatar. Fargi, ena za tvoje celice in plavalčke... no poglej ti to, tle sta kar dva, na naj pa ena druga vzame ta druzga
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 16.10.2009 23:43:29
|
|
|
|
DaisyE
|
Preveč časa mi ta nov sistem jemlje. Idem na spavanac Drž se mi, pa se beremo.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 16.10.2009 23:44:16
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis nekako se mi zdi, da bi ti ta znala biti všeč, ampak ta je pa res moj, ga ne delim Saj nič ne rečem, je fejst,... Ampak za moje potrebe mu malo šmira po faci manjka. Saj me poznaš... ma kakšen šmir neki, kdo ga bo pa lizal po faci, če bo ves šmirast a bo ta potem v redu? za seznamček te pa dodam, ko ga bom obnavljala, danes ga ravno ne bi sem heinekensko preplašena
< Sporočilo je popravil mismis -- 16.10.2009 23:45:41 >
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 16.10.2009 23:45:28
|
|
|
|
DaisyE
|
No, samo na prejšnji post, da rečem... Ta desni bi bil mogoče pa za ponucat. Če ga malo po blatu dodatno povalam. Ajdi, zdaj pa res grem. Uspešen jutri vsem.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 16.10.2009 23:47:40
|
|
|
|
DaisyE
|
O TI MATER! Sladka bo ta noč... Hvala Miš.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 16.10.2009 23:52:20
|
|
|
|
pikovit
|
Kako lepo je po dolgem času videti našo kravico
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 16.10.2009 23:53:23
|
|
|
|
pikovit
|
Dejzi všeč mi je tvoj podpis.Fullllllllllllllllll.You go girl
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 17.10.2009 0:04:24
|
|
|
|
mismis
|
no pa še za vse ostale današnje vasovalke... da vidim če me kaj služi ta moj spomin... in Kajši ne nisem pozabila nate... (bemti moj spomin, je kot slaba vest )
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 17.10.2009 0:05:07
|
|
|
|
mismis
|
Ta noč je noč, polna presenečenj
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 17.10.2009 0:50:41
|
|
|
|
mismis
|
za vsak primer, če je mojemu možganu uspelo kaj zabluziti, miška73 (ti naš ratatujski podganček), jaz močno upam, da ste doma, da se fino cartate, da je s fantoma vse v redu in oh in sploh vse najboljše. Težila po sms nisem skorj nič (tega si imela itak preveč), ste pa bil ivsi trije v mojih mislih
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 17.10.2009 7:02:23
|
|
|
|
loremi
|
Dobro jutro! oooooooo ampak včer ste si jih pa spet privoščle mismis, pa že more bit tole prava stimulacija za nov štart ! S* bravo, tko se dela, počivaj! Dekleta, vsem želim prav lep vikend!
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 17.10.2009 7:57:49
|
|
|
|
miklarom
|
dobro jutro! loremi - hvala za kavico, evo ti še jaz eno podarjam mismis - ojoj, kake stimulacije ti limaš, zdej je še pa na mene začelo delovati , sam ko še ne smem dva tedna , sam se mi pa kar sline cedijo, ko jui gledam. S* lepo počivaj in se mirkaj mislim nate
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.