|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI
16.10.2009 21:13:07   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: bozza

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

dysan, stiskam pestke za jutri!!!!!

Kdaj imaš pa ti ET?

v sredo, 21.10 imam. user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu bozza)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
16.10.2009 21:17:01   
bozza
A si doma do srede? Te kaj boli?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
16.10.2009 21:23:38   
Tanja_Jes
IZVIRNO SPOROČILO: diana79

mismis:tudi tebe je lepo bilo videti,čeprav samo za kratki čas!vsaj en čik sva kadila skupajuser posted image user posted image user posted image !

a tako?! kr čikale sta...no me veseli da nisem edina kadilka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Diana....kokoška....zaupaj recept za tako debele in množične folikleuser posted image user posted image user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
16.10.2009 21:38:38   
Tanja_Jes
Najprej S* si mi polepšala dan...sem mislila nate...da bo vse ok...le tako naprej...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Fargesia
....iiiii...naj se lepo oplodijo...sem ful vesela zate..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A je kej bolelo?

Dysan ...lepo sprejmi pikico in naj bo še kakšen pingvinčekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Diana 79...a si že pripravila stopko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa mirno roko...

Mismis - a maš ta dolg postopek? Zakaj te ni na seznamu???? Lahko bi nam procent popravla user posted image ...zdej pa že mora ratat...

Men pa tale Suprefact ne dene dobro...user posted image user posted image glava me boli v sencah, pa zaspana semuser posted image user posted image user posted image ...sem prišla iz šihta, sem samo dol padla za eno urco..zato da sem lahko šla s sošolkami na kofe user posted image user posted image user posted image , sem bila pol malo boljš. Zdej me pa tut že pobirauser posted image ...sej se moram naspat...da bom brihtna zvečer, ko grem s frendico mal ven...user posted image user posted image user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
16.10.2009 21:42:46   
Erin

fargi sporoča da se preživela in ima 9 celic!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
16.10.2009 22:06:44   
diana79
STOPKA JE PADLA!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj gre pa zares!noćka in hvala vsem za navijanje in podpora!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

Neposredna povezava do sporočila: 1031
16.10.2009 22:43:24   
diana79
prav posebnega recepta nimam,je pa res da jem veliko domačih stvari,ker jih pač imava doma(mleko,meso,zelenjava,jajce)meni to ni treba kupiti ker pač jih pridelujem doma!mogoče to dobro vpliva na celice!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je pa res da se ne obremenjuem preveč kaj bom jedla,pač jem kar sproti zaželiva!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mogoče pa tisti odojek(pečen )kaj bom jutri zvečer jedla bo pozitivno vplivalo na celice.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

Neposredna povezava do sporočila: 1032
16.10.2009 23:20:08   
DaisyE
Lep večer.

Ker že tako dolgo nisem bila prisotna, čutim potrebo, da se zopet malo predstavim. Sem redna obiskovalka tega foruma izpred enega leta. Z možem se od 2005 trudiva za user posted image , pa ne rata. Za nama je 5 ICSIjev. Zakaj vam zdaj to pišem? Zato ker hočem povedat naslednje:

Lube moje RR kongo babe! Kaj naj rečem, kot vedno, tole je blo neprecenljivo, jaz v vaši družbi tolk uživam, da sem si zdaj celo vzela cajt in se ponovno logirala. Ob tem sem ugotovila, da na tej kišti to prvič počnem in upala, da se še spomnim gesla. Kukerkoli - svetske ste, se vidimo 29. oktobra. Mislim, da je to dan reformacije, nisem pa stoprocentna. Sicer je pa že skrajni cajt, da kaj reformiramo.user posted image

Je.be.mti, smajlijev mi noče več limat.

U glavnem, hvala za lep večer, se vidimo 29tega.

To je to, uvod je pa zato, da ne bo čudno zgledalo. Pa lep večer vsem, ki so v postopkih, vsem ki trepetajo (če se temu še tako reče) in vsem, ki so nešto između. Lavjuol. user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
16.10.2009 23:23:08   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: diana79

user posted image mogoče pa tisti odojek(pečen )kaj bom jutri zvečer jedla bo pozitivno vplivalo na celice.......user posted image

Držim pesti, da po tisti pujs opravil svojo nalogo in naspidiral celice do daske. user posted image user posted image user posted image

Bemti, na tem novem sistemu se pa malo težko znajdem.user posted image

< Sporočilo je popravil DaisyE -- 16.10.2009 23:24:24 >

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
16.10.2009 23:26:43   
DaisyE
Daj miš, da malo spremenim zadeve, piš men tam na seznamu (če sem če gor) takole, da grem marca v postopek. Se mi zdi, da bi mi pa tam nekje že znalo kaj ratat. user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
16.10.2009 23:32:30   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Daj miš, da malo spremenim zadeve, piš men tam na seznamu (če sem če gor) takole, da grem marca v postopek. Se mi zdi, da bi mi pa tam nekje že znalo kaj ratat. user posted image

kr misli si, ko boš šla v postopek, te bomo pisali, in ne vem zakaj šele marca???' Čaki, ti dam malo moje stimulacije...

user posted image

user posted image

nekako se mi zdi, da bi ti ta znala biti všeč, ampak ta je pa res moj, ga ne delim user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
16.10.2009 23:33:25   
DaisyE
Aja boldiraj, pofarbaj in okrepi,...

DaisyE (PO, 6. ICSI, dr. Reš, marca v nov boj)

A je, a je? user posted image user posted image user posted image user posted image

JESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS! JEEEEEEEEEEE!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
16.10.2009 23:39:03   
DaisyE

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

user posted image

user posted image

nekako se mi zdi, da bi ti ta znala biti všeč, ampak ta je pa res moj, ga ne delim user posted image

Saj nič ne rečem, je fejst,... Ampak za moje potrebe mu malo šmira po faci manjka. Saj me poznaš... user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
16.10.2009 23:42:28   
mismis
Diana, super za stopko in uživaj v jutrišnjem odojku, v nedeljo pa gremo na zmago. Bom mislila nate, ti pa se spomni mojih današnjih besed. Veliko sreče obema user posted image user posted image user posted image

Tanja_Jes, si daleč od tega, da bi bila edina čikarca, nas je kar dosti, po različnih centrih user posted image - Glede seznama si pridružujem pravico, da se kdaj pa kdaj potuhnem, za javnost pa povem, da sem v dolgem postopku in da imam 2.11. prvi UZ. Glede uspeha pa ne dvomim, če je uspelo prejšnjič, bo tudi zdaj, če ne pa zdaj, pa naslednjič. SIMPLE AS THAT
Glede tvojega S.facta, ti pa lahko rečem samo tole, da zdrži, ni druge, ko boš enkrat na Menopurju/Gonalu bo bolje, verjemi.

Bozza, a si se ti preoblekla?? Nekako se mi zdi, da imaš nov avatar.

Fargi, ena za tvoje celice in plavalčke... no poglej ti to, tle sta kar dva, na naj pa ena druga vzame ta druzga user posted image user posted image

user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
16.10.2009 23:43:29   
DaisyE
Preveč časa mi ta nov sistem jemlje. Idem na spavanacuser posted image Drž se mi, pa se beremo.user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
16.10.2009 23:44:16   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

user posted image

user posted image

Saj nič ne rečem, je fejst,... Ampak za moje potrebe mu malo šmira po faci manjka. Saj me poznaš... user posted image

ma kakšen šmir neki, kdo ga bo pa lizal po faci, če bo ves šmirast user posted image user posted image user posted image

a bo ta potem v redu?
user posted image

za seznamček te pa dodam, ko ga  bom obnavljala, danes ga ravno ne bi user posted image user posted image user posted image  sem heinekensko preplašena user posted image

< Sporočilo je popravil mismis -- 16.10.2009 23:45:41 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
16.10.2009 23:45:28   
DaisyE
No, samo na prejšnji post, da rečem... Ta desni bi bil mogoče pa za ponucat.

Če ga malo po blatu dodatno povalam.

Ajdi, zdaj pa res grem.

Uspešen jutri vsem.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
16.10.2009 23:47:40   
DaisyE
O TI MATER!

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Sladka bo ta noč...

Hvala Miš.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
16.10.2009 23:52:20   
pikovit
Kako lepo je po dolgem času videti našo kravico user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
16.10.2009 23:53:23   
pikovit
Dejzi všeč mi je tvoj podpis.Fullllllllllllllllll.You go girl user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
17.10.2009 0:04:24   
mismis
no pa še za vse ostale današnje vasovalke... da vidim če me kaj služi ta moj spomin...

user posted image

in Kajši ne nisem pozabila nate... (bemti moj spomin, je kot slaba vest user posted image )

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
17.10.2009 0:05:07   
mismis
Ta noč je noč, polna presenečenj user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
17.10.2009 0:50:41   
mismis
za vsak primer, če je mojemu možganu uspelo kaj zabluziti, miška73 (ti naš ratatujski podganček), jaz močno upam, da ste doma, da se fino cartate, da je s fantoma vse v redu in oh in  sploh vse najboljše.

Težila po sms nisem skorj nič (tega si imela itak preveč), ste pa bil ivsi trije  v mojih mislih user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
17.10.2009 7:02:23   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

oooooooo ampak včer ste si jih pa spet privoščle user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

mismis, pa že more bit tole prava stimulacija za nov štart user posted image !

S* bravo, tko se dela, počivaj!

Dekleta, vsem želim prav lep vikend!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
17.10.2009 7:57:49   
miklarom
dobro jutro!

loremi -
hvala za kavico, evo ti še jaz eno podarjam
user posted image

mismis - ojoj, kake stimulacije ti limaš, zdej je še pa na mene začelo delovati , sam ko še ne smem user posted image dva tednauser posted image , sam se mi pa kar sline cedijo, ko jui gledam.

S* lepo počivaj in se mirkaj mislim nateuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.