Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 20:32:52
|
|
|
|
gigi1
|
Tanja nisem. Sem bila že velikokrat in se mi včasih tud ne da. Sem raj doma na toplem Mišmiša 15 min naenkrat. Lahko pa to počneš 2x na dan max. Ni dobro preveč in mora bit kar par ur pavze vmes.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 20:34:31
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Mišmiša 15 min naenkrat. Lahko pa to počneš 2x na dan max. Ni dobro preveč in mora bit kar par ur pavze vmes. ok, potem smo za danes konec, sicer se mi ja pa ravnokar Butler zvlekel je pa tole kar prijetno, samo glasovi, ki jih spušča so smešni. Kdaj se pa fuzbal začne?
< Sporočilo je popravil mismis -- 3.11.2009 20:35:20 >
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 20:37:41
|
|
|
|
gigi1
|
Ja glasovi so ubitačni. Bohved, kaj si mislijo moji taspodnji sosedje Fuzbal se pa začne čez 10min
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 20:39:09
|
|
|
|
gigi1
|
Mišmiš evo ti gospoda, da ne boš rabla deleč hodit
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 20:40:20
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Mišmiš evo ti gospoda, da ne boš rabla deleč hodit ja, ja my favourite picture
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 20:42:05
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Tanja nisem. Sem bila že velikokrat in se mi včasih tud ne da. Sem raj doma na toplem Mišmiša 15 min naenkrat. Lahko pa to počneš 2x na dan max. Ni dobro preveč in mora bit kar par ur pavze vmes. ooooooo a res.....se splača a ne...jest si tolk želim it gledat v živo, že ene dve leti sanjarim o tem...sej bo enkrat Mišmiš....sej tega The ugly truth mam , midva mava partis.si...pa skoz nekej dol dajem...pa nekej mož...poj je pa zmeda... men so drugač bolj komedije všeč, ker v trilerje, drame, akcije se preveč vživim...guni jokavi filmi pa sploh niso zame..
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 20:42:37
|
|
|
|
sapi
|
Evo mene iz Dravelj, od Pušenjaka in opravljeni NS .... juuupppiii z najinim pikecom je vse ok, srček je bil tudi slišala sva ga. Ko bi videle najinega zaspančka spet solze tekle, ga je moral dr. kar parkrat malo porukati, da se je začel premikati potem pa je odplesal svoj ples in mahal ter se obračal sem ter tja, za domov sva dobila še CD. Ni srečnejših človečkov od naju. Nosna kost je lepo vidna, velik je 49,2mm, nuhalna 1,1mm. Glede na izmerjeno in starost 36 imam riziko kot 26 letnica. Sicer smo se pogovarjali tudi o amnio predvsem zaradi let vendar za enkrat nisem preveč navdušena. Datum PDP pa trenutno ostaja 18.05.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 20:43:36
|
|
|
|
gigi1
|
Evo še mal moje "stare" stimulacije pa gremo še mal fuzbalerskih...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 20:43:53
|
|
|
|
Špelka
|
Sreda, 04.11. bayb77 - ET gasilka - punkcija september1 - punkcija Uh, kva jest vidm - jutr se bo pa dogajal!!! Same pomembne reči!!! PUnce, držte se - vsaki posebej želim velik sreče: By: veeeliiik blastocistk, še poebej pa tiste PRAVE, ki bo ostala pri tebi; gasilka in september pa: čim več polnih foliklov, lepih jajčec in čimmanj bolečin! FArgi - še moje mnenje: tvoj izccedek pa tvoj poklic se mi zdi, da sta čist dovoljšen razlog za bolniško, al pa vsaj za premestitev na manj nevarno in stresno delovno mesto. Je pa tko - teži, teži teži! Če se ne boš ti postavila zase in svoje oikice, e ne bo noben drug!!! Ostale bejbe - prijeten večer vam želim!!!! Aja - Zarja - srečno v postopku!!!!
< Sporočilo je popravil Špelka -- 3.11.2009 20:44:38 >
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 20:44:01
|
|
|
|
sonček33
|
sapi , zdaj pa mirno dalje.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 20:45:00
|
|
|
|
mismis
|
pa še malo navijanja za jutri.... Sreda, 04.11. bayb77 - ET gasilka - punkcija september1 - punkcija torej jutri kar dogaja... bayb77, dve ta najlepši ti želim, pa še kaj za v skrinjo. Gasilka in september1, vama pa želim dobro bero jajc
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 20:45:40
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: sapi Evo mene iz Dravelj, od Pušenjaka in opravljeni NS .... juuupppiii z najinim pikecom je vse ok, srček je bil tudi slišala sva ga. Ko bi videle najinega zaspančka spet solze tekle, ga je moral dr. kar parkrat malo porukati, da se je začel premikati potem pa je odplesal svoj ples in mahal ter se obračal sem ter tja, za domov sva dobila še CD. Ni srečnejših človečkov od naju. Nosna kost je lepo vidna, velik je 49,2mm, nuhalna 1,1mm. Glede na izmerjeno in starost 36 imam riziko kot 26 letnica. Sicer smo se pogovarjali tudi o amnio predvsem zaradi let vendar za enkrat nisem preveč navdušena. Datum PDP pa trenutno ostaja 18.05. Jupiiiiii . Bi še jaz pojokcala od sreče
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 20:45:43
|
|
|
|
Špelka
|
Sonček - a ti pa tko po levi??? Si me za par sek. prehitela.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 20:45:58
|
|
|
|
sonček33
|
Sreda, 04.11. bayb77 - ET gasilka - punkcija september1 - punkcija torej jutri kar dogaja... bayb77, dve ta najlepši ti želim, pa še kaj za v skrinjo. Gasilka in september1, vama pa želim dobro bero jajc Se kar podpišem.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 20:46:17
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: sapi Evo mene iz Dravelj, od Pušenjaka in opravljeni NS .... juuupppiii z najinim pikecom je vse ok, srček je bil tudi slišala sva ga. Ko bi videle najinega zaspančka spet solze tekle, ga je moral dr. kar parkrat malo porukati, da se je začel premikati potem pa je odplesal svoj ples in mahal ter se obračal sem ter tja, za domov sva dobila še CD. Ni srečnejših človečkov od naju. Nosna kost je lepo vidna, velik je 49,2mm, nuhalna 1,1mm. Glede na izmerjeno in starost 36 imam riziko kot 26 letnica. Sicer smo se pogovarjali tudi o amnio predvsem zaradi let vendar za enkrat nisem preveč navdušena. Datum PDP pa trenutno ostaja 18.05. JUPI, to pa je novička dneva. Bravo Sapi in Rolling
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 20:46:37
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis pa še malo navijanja za jutri.... Sreda, 04.11. bayb77 - ET gasilka - punkcija september1 - punkcija torej jutri kar dogaja... bayb77, dve ta najlepši ti želim, pa še kaj za v skrinjo. Gasilka in september1, vama pa želim dobro bero jajc Navijaaaaaaam
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 20:47:32
|
|
|
|
gigi1
|
Tanja maš ZS.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 20:47:39
|
|
|
|
sonček33
|
ja ja spelka, jaz kar po levi... kako si?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 20:48:55
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes Mišmiš....sej tega The ugly truth mam , midva mava partis.si...pa skoz nekej dol dajem...pa nekej mož...poj je pa zmeda... men so drugač bolj komedije všeč, ker v trilerje, drame, akcije se preveč vživim...guni jokavi filmi pa sploh niso zame.. no vidiš, potem pa veš kakšen je Butler, sicer so ga v tem filmu naredili čisto human like, ampak zato mi je še bolj všečen, ker ni tako umeten
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 20:48:55
|
|
|
|
Špelka
|
Sonček - a kako sem? Kot da ni nč. Preveč dobr. Pa ti in tvoj cukr?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 20:49:58
|
|
|
|
sonček33
|
Špelka, ma super da si super, to je super Mali se uspava pri atiju. Pesmice pojeta. A ti mene poznaš?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 20:52:24
|
|
|
|
Špelka
|
Ja, vidla sem te enkrat, k ste prvozičkal mimo naše službe. PA ene parkrat sem šla mimo vas v našem kraju (Rad.).
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 20:53:08
|
|
|
|
sonček33
|
Ja madona, zakaj pa jaz ne vem ktera si me firbc matra.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 20:53:11
|
|
|
|
sapi
|
Punce hvala vam ... tudi jaz močno, močno navijam za vas ... Lahko noč, sem prav utrujena od vsega, saj ne vem ali bom lahko zaspala ...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 20:54:06
|
|
|
|
mismis
|
in, da ne boste mislile, da me je minilo, namreč nagnjene do romantične poezije...Da bo še malo poučno in ne samo pohotno ena za vas... Nikoli ne daj vsega srca by William Butler Yeats Nikoli ne daj vsega srca: če zanesljiva, strastnim ženam Ljubezen ne zdi vredna se truda in še ne sanja se jim, da od poljuba do poljuba zbledi; kar očara nas, le hipna je, sanjska, nežna slast. O, nikdar ne daj srca iz rok, zakaj kljub vsemu, kar sladko lahko povejo njih ustnice, so igri izročile svoje srce. kdo bi igrati znal dovršeno, če gluh je in slep in nem, ker ljubi? Tisti, ki je to storil, ve ceno, ker dal je vse svoje srce in izgubil. prevod: Veno Taufer
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?