|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI
3.11.2009 13:47:37   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: bozza

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

ja fragi, mislim, da je to zadostn razlog

žal ne...je rekel, da to ni nalezljivo...kar res ni, ampak ni fora v nalezljivosti, ampak v nasilnosti...

Do pregleda prosi svojega osebnega zdravnika, da te da na bolniško (do enega meseca ne komplicirajo), po pregledu se pa pogajaj z G.

Meni je dr. R napisal priporočilo, naj bom 14 dni po ET doma, zdaj delam in čakam na prvi pregled pri svoji G. Mogoče me bo dala na bolniško, še nisva govorili o tem. Če bosta dva, me bo kar sigurno dala, tak občutek imam.

Se strinjam z Bozzo. Predvsem povej, da je delo izredno stresno, da so otroci agresivni in te je strah, da ti kaj naredijo.

Moja znanka dela v eni ustanovi z duševno prizadetimi agresivnimi otroci in so tam punce skoz na bolniški, ker se niti ne zavedajo kdaj koga poškodujejo. Včasih že v igri, pa ne mislijo nič slabega. Bogi so.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu bozza)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
3.11.2009 13:47:49   
Abra
Fargi, te bom jaz malo potolažla. Jaz sem imela na začetku celo štalo z izcedki, pa pri 11t s tako krvavitvijo, da sem bla prepričana, da je vsega konec. Ampak kakšnega haska s počivanjem v tem obdobju res ni. Če krvaviš in počivaš, se to za neki časa res ustavi, ko pa vstaneš se zadeva izlije, ker krvaviš ves čas. To prvo obdobje je res tako, ko ne moreš na nič vplivat. Samo progesteron, in to je to. Ne vem, koliko so ti otroci v službi nasilni, a če se malo prerivate ti to zdaj ne bo ničesar povzročilo, bolj bo problem kasneje, takrat boš pa mojem dobila porodniško precej lažje. Zdaj ti bo pa čas do prvega uz hitreje minil, ker se mi zdi, da se ta vleče še dalj, kot do samega testa.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
3.11.2009 13:51:57   
Abra

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Se strinjam z Bozzo. Predvsem povej, da je delo izredno stresno, da so otroci agresivni in te je strah, da ti kaj naredijo.

Moja znanka dela v eni ustanovi z duševno prizadetimi agresivnimi otroci in so tam punce skoz na bolniški, ker se niti ne zavedajo kdaj koga poškodujejo. Včasih že v igri, pa ne mislijo nič slabega. Bogi so.

Če je pa situacija taka, pa ni dileme, to bi moral tudi OS zdr. BP dat. Konec koncev tudi, če samo na denar gledajo, postopki toliko stanejo, da se oni s tem ne smejo preveč hecat... pa sem to zelo grdo napisala, tko, kot država gleda na vsak strošek z nami ...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
3.11.2009 14:59:11   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

suzika, ne bo...ker je že zdej rekla, da ji moram prines priporočilo....user posted image

Fargi, mislim da so malo poostrili te zadeve z bolniškimi, tudi jaz sem morala moji osebni zdravnici vedno prinesti priporočilo svoje G, da mi je podaljšala bolniško. Pri takole rekla, če je vse ok, se mi zdi, da je bolje, da greš delati, že zato da si med ljudmi in nimaš časa poslušati samo svojega telesa (hitro začneš dobivati fobije ob vsakem špiku ali krču), pa še porodniška je višja.

hm, ne vem če je tako.....samo prvi mjesec imaš 10% manjšo plačo, ker si na bolniški v breme delodajalca, potem pa imaš 100% in porodniška je 100% povprečje zadnjih 12 mesecev.......vem, ker imam vsak mesec takšno izplačilo, kot da bi delala....

ajsika, vse naj naj!!!

S temle pa se ne morm strinjat, razen če mate Lana pr vas v službi tak.
Porodniška: je povprečje zadnjih 12 mesecev, ampak ne 100%. Včasih je bila oz. si dobil še več, kot če bi delal.
Bolniška: prvi mesec si v breme delodajalca, potem pa v breme države in ne prejemaš 100% bolniške.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
3.11.2009 14:59:54   
Reby
Fargi - upam, da si izboriš bolniško, kar postavi se zase !

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
3.11.2009 15:12:57   
Fargesia
ne vem , če mi bo uspelo...doma sem že od punckije, se pravi od 16.10. in bo en mesec tik tak okoli...bomo videli,kaj bo v petek osebna zdravnica rekla...drugače sem pa zdele doma zarad prehlada in vročine k sem jo mela..ne zarad ET...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
3.11.2009 15:22:32   
Abra
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Porodniška: je povprečje zadnjih 12 mesecev, ampak ne 100%. Včasih je bila oz. si dobil še več, kot če bi delal.
Bolniška: prvi mesec si v breme delodajalca, potem pa v breme države in ne prejemaš 100% bolniške.

Da še malo popravim user posted image porodniška JE povprečje zadnjih 12 mesecev, za katere so bili plačani prispevki!!!! Sem je všteta tudi stimulacija, NISO PA všeti potni stroški, prehrana, dnevnice in ostali stroški.. Če te stvari sešteješ, je seveda porodniška nižja, sicer pa je točno taka, kot suha plača user posted image
Da bi pa dobil več, kot plačo, pa zelooo dvomim.

Bolniška - mislim, da je na stroških delodajalca 30 delovnih dni in ne koledarski mesec, najbrž bo Žižetka vedla user posted image

Fargi, pol pa pojamraj, da si še prehlajena user posted image bolne te že ne bo v službo dala. Zdaj, zaradi gripe tko nihče ne mara bolnih v službi videt user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
3.11.2009 15:39:19   
Inana
Mi smo pa danes malo žalostni user posted image user posted image user posted image
user posted image se je prikazala, ampak gremo naprej ... saj nazaj ne gre user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
3.11.2009 15:48:03   
sapi
Sapi, kako si mi ti? Vidim, tikerčka še nimaš, te ne moreš spremljati, koliko si sedaj, a si že v 11. tednu?

Zaenkrat še ne bom po NS uredila, sem pa dopolnila 12t in imam danes zvečer NS, imam tako kepo v želodcu, da je groza ....
Inana upam, da se čimprej skupaj spraviš in v nove boje user posted image ...

Moram it, da bom čimprej doma pozdravček vsem mojim puncam ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
3.11.2009 15:59:20   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Da še malo popravim user posted image porodniška JE povprečje zadnjih 12 mesecev, za katere so bili plačani prispevki!!!! Sem je všteta tudi stimulacija, NISO PA všeti potni stroški, prehrana, dnevnice in ostali stroški.. Če te stvari sešteješ, je seveda porodniška nižja, sicer pa je točno taka, kot suha plača user posted image
Da bi pa dobil več, kot plačo, pa zelooo dvomim.

Bolniška - mislim, da je na stroških delodajalca 30 delovnih dni in ne koledarski mesec, najbrž bo Žižetka vedla user posted image

Fargi, pol pa pojamraj, da si še prehlajena user posted image bolne te že ne bo v službo dala. Zdaj, zaradi gripe tko nihče ne mara bolnih v službi videt user posted image

Sej za porodniško sem jaz isto mislila neto, jasno, da brez potnih stroškov in prehrane itd. Jaz nisem dobila isti neto kot če bi dobivala plačo (če gledam povprečje) ...
So pa včasih - pred več leti imeli višjo porodniško (gledano glede na neto plačo) kot plačo.
Za bolniško je 30 dni, ne mesec, ja maš prav.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
3.11.2009 16:19:22   
zarja1
evo mene iz dežele zaspančkov. Šla dans v službo, bla glih dve urci in via domov. Take user posted image in krčev še nikol do zdaj. Pol pa slabost, da sem se komaj pripeljala domov......user posted image user posted image user posted image in spala kot klada do zdaj. Ma bo že.

V glavnem Mismis uredniški, dans sem klicala za UZ in smo določili 9.11....me že dolgo časa ni blo na seznamu.Huraaaaaa končno sem spet tu.

Joj Ajsi, da ne pozabim....
VSE NAJLEPŠE MOJA ŠTAJERKA!!!!!!! user posted image user posted image user posted image
To, da te mam rada pa itak veš, ne?user posted image user posted image user posted image

Gigi helovuser posted image .......pa Abra vidim je našla malo cajta za nas.......user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
3.11.2009 16:27:55   
sonček33
zarja ..evo akcija..jupi

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
3.11.2009 16:34:24   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

V glavnem Mismis uredniški, dans sem klicala za UZ in smo določili 9.11....me že dolgo časa ni blo na seznamu.Huraaaaaa končno sem spet tu.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
3.11.2009 16:35:34   
Tanja_Jes

evo mene iz dežele zaspančkov. Šla dans v službo, bla glih dve urci in via domov. Take user posted image in krčev še nikol do zdaj. Pol pa slabost, da sem se komaj pripeljala domov......user posted image user posted image user posted image in spala kot klada do zdaj. Ma bo že.

Joj Ajsi, da ne pozabim....
VSE NAJLEPŠE MOJA ŠTAJERKA!!!!!!! user posted image user posted image user posted image
To, da te mam rada pa itak veš, ne?user posted image user posted image user posted image

Gigi helovuser posted image .......pa Abra vidim je našla malo cajta za nas.......user posted image

jupi....se vidimo devetega :)))))

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
3.11.2009 16:47:48   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes

kje se vidimo? Ti maš tud UZ v MBju? No zdaj si pa čist zmedla roza teddyja....user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
3.11.2009 17:51:31   
Špelka
Mene pa zanima, kako je s Cukico... Se nič ne javi... Je mela danes pregled pri svoji G. MIslim nate....user posted image user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
3.11.2009 19:40:46   
Tanja_Jes

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes

kje se vidimo? Ti maš tud UZ v MBju? No zdaj si pa čist zmedla roza teddyja....user posted image

eh...sem pozabila da si ti u MB....matr sem koza...sploh nisem pomislila user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
3.11.2009 19:55:17   
gigi1
Inana user posted image user posted image user posted image  žal mi je. Vseeno naredi še test. Vse sorte se je že dogajalo.

Zarči user posted image  user posted image  user posted image  pa se je začelo user posted image . Miška moja saj veš kolk držim pestke user posted image user posted image user posted image

Sapi prosim sporoči nam kako je šlo. Držim pestke in vem, da bo vse dobro user posted image user posted image user posted image

Reby, Abra res je 30 delovnih dni je na breme delodajalca. Potem plačuje država in te da naprej na komisijo, ker jim čisto nič ne paše plačevat. Torej cca 1,5 mesec ni nobene panike, ker se delodajalec nima kaj za bunit...pol pa..kar bodo komisija rekli.

Špelka tudi mene zanima kako je z našo cukico user posted image

Tanja si spet samska?

Mišmiša pa ti?

Neposredna povezava do sporočila: 2968
3.11.2009 20:05:24   
Tanja_Jes

Tanja si spet samska?

Aaaaaa ne ne...je dons še frej...že preden sem šla v postopek je vzel dopust, ker sva načrtovala it v Milano..sej veš kaj je danes...
Tko da bom kmalu sedla za tv in gledala 20 prešvicanih fuzbalerjev in corti trenerja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ooooooo kok bojo folikli rasli...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
3.11.2009 20:09:04   
gigi1
Moj je pa tam user posted image . A sta se zarad postopka premislila? Danes je verjetno na S. Siro kar mraz. Jaz tud čakam na obračun user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2970
3.11.2009 20:14:57   
mismis

Mišmiša pa ti?

jaz tudi sam user posted image  do jutri, sicer ne čakam obračun 22 prešvicanih moških, ampak čakam, da se mi ta nov film od Butlerja dol zvleče, še cca 15 minut user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
3.11.2009 20:15:58   
Tanja_Jes

Moj je pa tam user posted image . A sta se zarad postopka premislila? Danes je verjetno na S. Siro kar mraz. Jaz tud čakam na obračun user posted image

ooooo...a res...ja jest že celo leto čakam da grem na San Siro pa skoz nekej vmes pride...enkrat sva že rezervirala, pa so odpovedal ker ni bil poln avtobususer posted image
a ti pa nisi šla?! ja jest bi z veseljem...ja sem mislila da bom na dva dni hodila na UZ kot pri kratkem postopku in sploh nisem vzela dopusta, ker ga rabim potem ko bom po punkciji...ne morem si pa toliko dopusta privoščiti naenkrat...

Kako si pa ti kaj? Samska a...he he

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
3.11.2009 20:18:57   
Tanja_Jes

Mišmiša pa ti?

jaz tudi sam user posted image  do jutri, sicer ne čakam obračun 22 prešvicanih moških, ampak čakam, da se mi ta nov film od Butlerja dol zvleče, še cca 15 minut user posted image

no dej še men zaupej naslov da končno vidim slavnega Butlerja...nč bat..bo še naprej tvoj...he he..jest mam svojga vsak dan ob šestih user posted image user posted image

ja...22 ...sem pozabila na golmana user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
3.11.2009 20:19:19   
mismis

AKTUALNO  

Sreda, 04.11.
bayb77 - ET
gasilka - punkcija
september1 - punkcija

Petek, 06.11.
BarbiG - UZ

Ponedeljek, 09.11.
Aljonka - UZ
Tanja_Jes - UZ
Nellika - UZ
Zarja1 - UZ

Sreda, 11.11.
rojena77 - prevzem Dipherline
mismis - UZ

OBJEMČKI 

user posted image user posted image   Dysan, Inanauser posted image user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

Fargesia greje   user posted image user posted image   test 05.11.
picola1 greje    user posted image   test 05.11.
gospodarica greje   user posted image user posted image   test 06.11.
Špelka greje   user posted image user posted image   test 16.11.

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE   V  POSTOPKU    user posted image    
  • September1 (1. ICSI, MB, dr. Kovač)
  • db (1.IVF/ICSI, MB)
  • Bozza (dr. Reš, PO) 
  • Bit (dr. Reš, PO, nov postopek)
  • S* (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • palcica_ (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • tinkamiška (IVF, GK LJ)
  • matejka78 (IVF, Graz)
  • BEBIII (1.ICSI,GK-LJ, zamrznjenčki)
  • Naska (GK LJ, dr. Tomaževič)
  • paddy (MB)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič)
  • BarbiG (5. ICSI, GK LJ, dr. D, začetek 9.10.)
  • Aljonka (GK LJ, dr. Požlep, posvet 2.10.)
  • Nellika (GK LJ, začetek postopka 16.10.)
  • Sunia (IVF, MB)
  • Tanja_Jes (2. IVF, začetek postopka 14.10.)
  • Aqua77 (1. IVF, PO, dr. Reš)
  • mismis (4. IVF, GK LJ, dr. D)
  • Gigi1 (dr. Reš, PO)
  • Fargesia (4.IUI, GK-LJ, dr. Vogler, Gonal)
  • skuštrana suzi (2. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ, zamrznjenčki)
  • Zarja ( MB, zmrznjenčki, november)
  • Špelka (GK LJ)
  • metuljci (1. ICSI, MB, dr. Reljič, november)
  • Matejčika (1. IVF+PGD, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • Inana (IVF, PO, dr. Reš)
  • n74 (IVF, PO, dr. Reš)
  • Biba77( 1.IVF/ICSI, MB, dr. Kovač)
  • rojena77 (1.IVF, dr. reljič, MB)
  • bayb77 (1.IVF, PO. dr. Reš)
  • Kiwi (3. IVF/ICSI, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Tiki55 (1. IVF)

user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image           
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • DaisyE (6. ICSI, PO, dr. Reš, postopek v marcu)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D)
  • Pikovit (7. IVF, MB, zamrznjenčki)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (dr. Reš,) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • womanpolice (4. ICSI, MB, dr. Reljič, posvet 17.12.)
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )
  • Pija76 (5. IVF, dr. Reš, PO) 
  • gasilka (2. ICSI, GK LJ, dr. Zorn)
  • Pinky12 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Bilka (GK LJ, posvet 30.10.)
  • Pika74 (7. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Miklarom (MB, posvet 23.10.)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • Ivyy (2. ICSI/IMSI, GK LJ, dr. Zorn, začetek 12.01.2010)
  • vrtnica.m (1.ICSI, GK LJ, dr. Bokal, nov začetej jan.2010)
  • dysan (1. IVF, GK LJ)

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina, Lana70, n74, cukica, Tinkamiška, Bozza 

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35    % 
april                      11                            2+1                          27 %

maj                         12                                5                            41 %
junij                      14                               5                           35 %  
julij                          4                                1                             25    %   
september               12                                7                             58  
november                11                                4                             36                             

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048
NAŠE IVF NOSEČKE: http://www.ringaraja.net/forum/Nose%C4%8Dke_po_IVF%2FICSI/m_3812399/tm.htm 

NOVE NOSEČKE NOVEMBER    

user posted image  Picola1 (LJ)

user posted image  Fargesia (LJ)

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

< Sporočilo je popravil mismis -- 3.11.2009 20:23:16 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
3.11.2009 20:24:31   
mismis
Tanja, naslov česa, a zadnjega njegovega filma? Če te to zanima je Law abiding citizen, je pa predkratkim igrala v kinu njegova komedija Ugly Truth, malo si poglej trailerje na youtubu.

zarja, akcijaaaaaaaaaa zdaj me pa loviš user posted image user posted image user posted image

Inana user posted image user posted image  žal mi je, da ti ni uspelo, me pa veseli, da že gledaš v naprej user posted image  Bravo za moč in pozitivizem

Cukica, daj javi se prosim, samo toliko da nam poveš, da je vse v redu s teboj. Če pa potrebuješ čas, stran od nas in RR, si ga pa kar vzemi.

Sapi, 12. teden že štejemo in danes NS, super evo pikapoke, da bo vse v redu user posted image user posted image

Žižek, koliko časa si se ti na dan masirala s tistim the stroj, evo jaz to delam že 15. minut, a če je preveč škoduje?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?