Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 20:56:14
|
|
|
|
sonček33
|
mismis lepa je ... jaz obožujem poezijo Mile Kačič in vneto iščem nejeno knjigo Okus po grenkem, ki se je nikjer ne da več kupiti...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 20:58:38
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 mismis lepa je ... jaz obožujem poezijo Mile Kačič in vneto iščem nejeno knjigo Okus po grenkem, ki se je nikjer ne da več kupiti... poznam, pa si sigurna, da se je ne da več dobiti, tudi v kakšen antikvaratu ne? daj probaj tukaj, vidim da jo imajo na zalogi http://www.leposlovje.net/component/option,com_ezcatalog/Itemid,5/ so kar v redu, sem že ene par knjig naročila pri njih
< Sporočilo je popravil mismis -- 3.11.2009 21:00:52 >
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 20:59:09
|
|
|
|
Špelka
|
JA, Sonček, MATR, A NE VEŠ????? Ker imaš oči samo že za svojga sončka - in prav je tako!!!! Kva boš stare babe gledala!
< Sporočilo je popravil Špelka -- 3.11.2009 21:02:01 >
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 20:59:25
|
|
|
|
sonček33
|
mismis iščem iščem po antikvariatih..nisem še zgubila upanja
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 20:59:27
|
|
|
|
gigi1
|
No jaz sem si lapa v naročje pred TV naštimala...ve pa poezija.. Mi nekak ne gre 22 taprešvicanih s poezijo skupi
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 21:00:32
|
|
|
|
sonček33
|
žižek, ampak kakšn lep verz bi te pa mal pogrel al ne?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 21:02:06
|
|
|
|
gigi1
|
Me je že dans zjutri pogrel Vlado Kalember z verzom "O Ana...tugo mojih dana.." . Zdej me pa greje ingverjev čajček
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 21:03:04
|
|
|
|
sonček33
|
aha, razumem. Nimamo šans.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 21:04:57
|
|
|
|
gigi1
|
Danes ne . Ne vem pa, kaj bo drug teden, ko bom že na hormonih
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 21:05:21
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 mismis iščem iščem po antikvariatih..nisem še zgubila upanja po moje si spregledala, ko sem popravila zgornji post, poglej tukaj http://www.leposlovje.net/component/option,com_ezcatalog/Itemid,5/ v iskalnik vpiši poezija in jo boš dobila, niso pa knjige poa abecedni, lepo naročiš po spletu in plačaš po povzetju
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 21:07:03
|
|
|
|
sonček33
|
čakej mismis zdej sem pa čist zmedena...pa to ej ant. v Rad. jaz sem tukaj že iskala pa ni bilo nič
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 21:08:24
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Danes ne . Ne vem pa, kaj bo drug teden, ko bom že na hormonih Žižek, a ne bi... eno lepo pesem....kot npr. "Te naj primerjam mar s poletnim dnem, ti manj miniljiv si in bolj poln miline, cvetove majske stre vetrov objem in preden se zaveš poletje mine. Oko neba prevroče včasih sveti, a včasih si z meglo zastre obraz, lepotam vsem je sojeno umreti, slučaj uniči ene, druge čas. A ti lepote svoje ne zgubiš, poletje tvoje nikdar ne konča se, ne bo se smrt bahala, da trohniš saj v mojih pesmih rasteš v večne čase. Dokler videl vid bo in dihal dih, živele bodo, ti živel boš v njih..." mogoče oblika ni ravno prava, ker sem jo ravnokar napisala iz glave, ampak poanta pa je
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 21:09:47
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Danes ne . Ne vem pa, kaj bo drug teden, ko bom že na hormonih Žižek, a ne bi... eno lepo pesem....kot npr. "Te naj primerjam mar s poletnim dnem, ti manj miniljiv si in bolj poln miline, cvetove majske stre vetrov objem in preden se zaveš poletje mine. Oko neba prevroče včasih sveti, a včasih si z meglo zastre obraz, lepotam vsem je sojeno umreti, slučaj uniči ene, druge čas. A ti lepote svoje ne zgubiš, poletje tvoje nikdar ne konča se, ne bo se smrt bahala, da trohniš saj v mojih pesmih rasteš v večne čase. Dokler videl vid bo in dihal dih, živele bodo, ti živel boš v njih..." mogoče oblika ni ravno prava, ker sem jo ravnokar napisala iz glave, ampak poanta pa je Ne, ne....dans ne sedem na provokacije
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 21:10:17
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 čakej mismis zdej sem pa čist zmedena...pa to ej ant. v Rad. jaz sem tukaj že iskala pa ni bilo nič ja to je antikvariat v R., vendar skoz obnavljajo zaloge. Sicer ni nujno, da jo imajo, ampak piše, da na zalogi je. Mogoče je pa namenjena samo spletni prodaji Probaj, poiskusiti ni greh
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 21:11:02
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Danes ne . Ne vem pa, kaj bo drug teden, ko bom že na hormonih Žižek, a ne bi... eno lepo pesem....kot npr. "Te naj primerjam mar s poletnim dnem, ti manj miniljiv si in bolj poln miline, cvetove majske stre vetrov objem in preden se zaveš poletje mine. Oko neba prevroče včasih sveti, a včasih si z meglo zastre obraz, lepotam vsem je sojeno umreti, slučaj uniči ene, druge čas. A ti lepote svoje ne zgubiš, poletje tvoje nikdar ne konča se, ne bo se smrt bahala, da trohniš saj v mojih pesmih rasteš v večne čase. Dokler videl vid bo in dihal dih, živele bodo, ti živel boš v njih..." mogoče oblika ni ravno prava, ker sem jo ravnokar napisala iz glave, ampak poanta pa je Ne, ne....dans ne sedem na provokacije jaz se pa tako trudim, samo zate
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 21:12:22
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis jaz se pa tako trudim, samo zate V napačno smer . Razmisli malo bolje
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 21:15:04
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis jaz se pa tako trudim, samo zate V napačno smer . Razmisli malo bolje a potem bi tole bolj sedlo... v kombinaciji s tem?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 21:16:00
|
|
|
|
gigi1
|
U šiiit! Dido je treba menjat.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 21:17:16
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis jaz se pa tako trudim, samo zate V napačno smer . Razmisli malo bolje a potem bi tole bolj sedlo... v kombinaciji s tem? Predvsem ovo drugo . Tardeč me trenutno ne zanima
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 21:20:24
|
|
|
|
gigi1
|
Elfer!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 21:20:40
|
|
|
|
gasilka
|
Špelka, mismis, sonček33, gigi1 Hvala za lepe želje upam da bo hitr mim in da nebo bolelo September1 mi2 se pa vidiva ju3
< Sporočilo je popravil gasilka -- 3.11.2009 21:21:04 >
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 21:20:47
|
|
|
|
gigi1
|
To!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 21:22:40
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 To! a smo že pri fuzbalu, zato je pa tudi Tanja mrknila
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 21:23:19
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gasilka September1 mi2 se pa vidiva ju3 samo telepatsko, ker september ima punkcijo v MB
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 21:25:23
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 To! a smo že pri fuzbalu, zato je pa tudi Tanja mrknila Že pol ure.. Zdej so nam pa zadetek razveljavili Tanjaaa kje si? Sama tle komentiram. Gasilka bomo fejst držale pestke, da bo čimmanj bolelo in da bo lep pridelek
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?