Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 10:54:26
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis wow, kar dvakratno hvala, hvala obema...neki me romantika daje, bog si ga vedi zakaj, mi grejo že od včeraj sami Shakespeare-ji, Minatti-ji, Yeats-i po glavi No good. Žižek, kje si jo pa najdla, jaz bolj kot sem googlala, bolj mi je neke plonke ven metalo Tud guglat je treba znat najdla sem pa tuki: http://www.gil-galad.info/smf/index.php?PHPSESSID=3ad8e5780424fa1daa927bdd2f401aee&topic=423.0 je še ene par dobrih. Meni osebno Minatti in Byron
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 10:57:32
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia suzika, ne bo...ker je že zdej rekla, da ji moram prines priporočilo.... Ja, Vogler ne mara dajat bolniške. Tudi prej ni dajal. A je on tvoj osebni G? Meni tudi ni dal, pa sem šla do osebnega G in mi je napisal priporočilo za osebnega zdravnika.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 11:02:22
|
|
|
|
Anonimen
|
fargi, kaj pa dopust? Itak moraš letošnjega celega izkoristit, ker ti velja samo do junija (??) drugo leto. In če boš potem v bolniški, ga itak ne boš rabila.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 11:06:42
|
|
|
|
kimsy
|
fargi - jst sm bla doma samo na dan transferja, drugače sm skoz delala. Se mi je zdelo bolše, kot da sm doma in študiram na same neumnosti. Me je pa zadnjič na pregledu sestra vprašala zakaj nisem na bolniški če sm po IVF-ju zanosila. Pa sm ji kar mal nazaj zabrusila, zakaj bi mogla bit, sej sm zdrava! Halooo!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 11:08:06
|
|
|
|
Fargesia
|
vogler je moj osebni G... suzika, mam samo še 4 dni starega dopusta...mi moramo vse med poletjem pokurit... 4 dni moramo pa za novoletne počitnice šparat....
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 11:11:15
|
|
|
|
gigi1
|
Fargi kakšno delo pa opravljaš? Če je pisarniško, pa da nisi veliko v stiku s strankami.. bo bolj malo šans. A si dr.Vju rekla, da si imela izcedke? Morda ga to prepriča.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 11:12:32
|
|
|
|
Fargesia
|
sem povedala, pa je reku, da ne more nič rečt glede teh izcedkov...delam pa v šoli....
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 11:19:09
|
|
|
|
gigi1
|
Fargi edina možnost je, da isto narediš kot Lučka. Moraš vztrajat na tem, da je v šoli veliko nalezljivih bolezni, da si predolgo čakala na to nosečnost, da bi riskirala. Pa teži pri obeh. Eden se bo verjetno omehčal.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 11:20:17
|
|
|
|
sonček33
|
fargi še ena prfoksa?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 11:23:44
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 fargi še ena prfoksa? ma poln forum vas je
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 11:29:08
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Pikovit, srce nič ne vem, a ti v petek prideš? Verjetno ne,ker je J. diplomirala in ne gremo zapit ampak zajest .Če bomo prej fertik pokličem in se oglasim.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 11:30:20
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 fargi še ena prfoksa? ma poln forum vas je Ja ampak res
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 11:35:05
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 fargi še ena prfoksa? ma poln forum vas je Ja ampak res ja in to da delam na taki šoli kjer je polno avtistov, otrok na ritalinu, rispardalu in drugih pomirjevalih....
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 12:02:15
|
|
|
|
sonček33
|
fargi izbori si bolniško!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 12:31:37
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 fargi izbori si bolniško! bi, pa ne vem kako....
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 12:39:03
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia suzika, ne bo...ker je že zdej rekla, da ji moram prines priporočilo.... Fargi, mislim da so malo poostrili te zadeve z bolniškimi, tudi jaz sem morala moji osebni zdravnici vedno prinesti priporočilo svoje G, da mi je podaljšala bolniško. Pri takole rekla, če je vse ok, se mi zdi, da je bolje, da greš delati, že zato da si med ljudmi in nimaš časa poslušati samo svojega telesa (hitro začneš dobivati fobije ob vsakem špiku ali krču), pa še porodniška je višja. hm, ne vem če je tako.....samo prvi mjesec imaš 10% manjšo plačo, ker si na bolniški v breme delodajalca, potem pa imaš 100% in porodniška je 100% povprečje zadnjih 12 mesecev.......vem, ker imam vsak mesec takšno izplačilo, kot da bi delala.... ajsika, vse naj naj!!!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 13:16:42
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 fargi izbori si bolniško! bi, pa ne vem kako.... Tako kot si nam povedala: ja in to da delam na taki šoli kjer je polno avtistov, otrok na ritalinu, rispardalu in drugih pomirjevalih....
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 13:18:35
|
|
|
|
sonček33
|
ja fragi, mislim, da je to zadostn razlog pikovit ojla, si ok?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 13:20:39
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia suzika, ne bo...ker je že zdej rekla, da ji moram prines priporočilo.... Fargi, mislim da so malo poostrili te zadeve z bolniškimi, tudi jaz sem morala moji osebni zdravnici vedno prinesti priporočilo svoje G, da mi je podaljšala bolniško. Pri takole rekla, če je vse ok, se mi zdi, da je bolje, da greš delati, že zato da si med ljudmi in nimaš časa poslušati samo svojega telesa (hitro začneš dobivati fobije ob vsakem špiku ali krču), pa še porodniška je višja. hm, ne vem če je tako.....samo prvi mjesec imaš 10% manjšo plačo, ker si na bolniški v breme delodajalca, potem pa imaš 100% in porodniška je 100% povprečje zadnjih 12 mesecev.......vem, ker imam vsak mesec takšno izplačilo, kot da bi delala.... ajsika, vse naj naj!!! Ja se mi zdi,da ima Lana prav.1 mesec si v breme delodajalca in potem si v breme države .Porodniška je 90%
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 13:21:48
|
|
|
|
pikovit
|
porodniška se računa po nekem republiškem povprečju.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 13:28:14
|
|
|
|
Abra
|
Imamo novo nosečko čestitke Fargi! Vidim, da ravno se o porodniški pogovarjate, dobiš povprečje zadnjih 12 plač, ko oddajaš na CSD, to je navadno 2m pred PDP. Razen, če imaš zelo visoko plačo, ne vem več natančno, ne dobiš toliko, ampak je nek limit, mogoče ok 3000 eur neto?? nisem ziher, nisem tok zaslužla
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 13:30:13
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 ja fragi, mislim, da je to zadostn razlog pikovit ojla, si ok? kuku Sonček sem ok.Sem šla gume menat,pa moram čakat 4h
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 13:31:41
|
|
|
|
pikovit
|
Ajsi vse najboljše
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 13:33:25
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 ja fragi, mislim, da je to zadostn razlog žal ne...je rekel, da to ni nalezljivo...kar res ni, ampak ni fora v nalezljivosti, ampak v nasilnosti...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 13:43:02
|
|
|
|
bozza
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 ja fragi, mislim, da je to zadostn razlog žal ne...je rekel, da to ni nalezljivo...kar res ni, ampak ni fora v nalezljivosti, ampak v nasilnosti... Do pregleda prosi svojega osebnega zdravnika, da te da na bolniško (do enega meseca ne komplicirajo), po pregledu se pa pogajaj z G. Meni je dr. R napisal priporočilo, naj bom 14 dni po ET doma, zdaj delam in čakam na prvi pregled pri svoji G. Mogoče me bo dala na bolniško, še nisva govorili o tem. Če bosta dva, me bo kar sigurno dala, tak občutek imam.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?