Biba Maja
|
Pozdravljene punce. Ste se pridno načvekale v teh treh dneh, ko nisem mogla na RR. Je moj zbolel, pa je pestro pri nas. Včeraj je Aleks dobil 2.pikico. Je bil priden in ni nič jokal. Prosila sem jo, da ga stehta, ker pri tem pregledu tega ni. Je težak 7.530 g. Moram povedati, da sva začela s sadnimi kašicami kakšen teden nazaj. Nas je revček gledal kako jemo in odpiral usta, se mi je prav smilil. Zdaj pa mu vmes, ko ga ne dojim, dam še malo kašice, pa jih ima ful rad in tako odpira usta. Komaj čakam, da pokličem patronažno in da mi pove kako in kaj še glede druge hrane. Pri starejši hčeri sploh ni bilo tako - GH smo začeli uvajati že s 4.meseci, zdaj pa pravijo samo dojenje do 6.mesecev. Sploh ne veš kako bi. Pa sem rekla, če je naš tako navdušen, zakaj mu pa ne bi dala sadnih kašic, saj dojiva se še vseeno polno. Sem pa tudi jaz bila nekaj časa na dieti (mlečni izdelki in jajca). Je čez noč postal flekast po rokicah, nogicah in po obrazeku. Dobil je Fenistil kapljice. Potem je bilo 2 dni boljše, potem pa se mu je spet pojavilo, ampak v manjši obliki. Ko mu je čisto izginilo sem 3 dni zapored pojedla skutice, pa ni bilo nič. Pila sem kavico z mlekom, pa tudi ni bilo nič. Res pa sem opustila jajca. Bom naslenji teden poskusila jajčko, pa da vidim kaj se bo izcimilo. Nas je zdravnica napotila dermatologinji, pa je rekla, da sigurno ni tipični alergik (da se vidi že pri tem, ko je cepljen, pa ni reakcij ). Ga bomo opazovali, pa da vidimo kako in kaj. Je rekla, da ga na testiranje tako malega še ne bi dajala, ker je to le poseg in ni tako neboleč za takega malega in da ga je vsekakor tudi potrebno ponavljati. Tako, malo sem se razpričala, drugače pa vas punce kar redno berem. Pridne bodite, pa se še javim kaj.
|