|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 4. del
15.10.2009 9:51:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Lake... bravo za punčko... user posted image Nam boš povedala recept kako to pri vas delate, ker mi ne znamo...user posted image

Dobri geni user posted image user posted image

No vidiš, tvoj  ima dobre gene user posted image ... še ena dobra lastnost... Jaz bom morala pa prej menjavo naredit, če hočem pridit do punčke ... user posted image

petra, no, tvoj je šele včeraj prišel nazajuser posted image (user posted image )

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 4776
15.10.2009 9:56:57   
elyy
Dobro jutro!

Sem spala res slabo,ko se zbudi poje v flaški ene 50ml in noče več,nato se pa spet zbuja čez uro in spet hoče jest...tko,da sem res fertikuser posted image .

lake čestitke,res za punčko!
Moj si vedno želi imeti še eno punčko......še za Tiana je na začetku upal,da bo punčka.....pomoje nebo sreče res s temi geni.....,ker mi je na morju ena sitna ciganka šlogala in je rekla,da bomo imeli še enega fantka,pa je biu možek kar slabe voljeuser posted image

christiana super za spanecuser posted image ,upam da bo z Klaro Glorio res vse dobro izteklo......sem vas učeraj prebirala na strani nedonošenčkov in res vsem mamicam svaka čast!!
Moj Tian,ko ima vročino ali krče.....res sem tok slabe volje pa nervozna,dokler ne mine,tako da res ste dobre!!

majana itak,da bodo vse izropali v h&m,dokler se moj možek spomne,da greva kej pogledat v CPuser posted image .ponavad največkrat v pikapolonco al pa BC,bomo šli malo pogledat...

kar se tiče pa te GH je men tud takrat patronažna sstra rekla,da samo mleko do 5 mesca..takrat pa tisti zdravnik na urgenci,da je najbolje do 10 mesca nej bi samo pil mleko iz flaškeuser posted image user posted image ...tko da bi blo res fajn nej se kej zjasnejo!

Lepo se imejte na kavici!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4777
15.10.2009 10:04:54   
majana79

Majana... sej ti in tvoja stran niste nič pomembni za spol otročka... Tvoj je glava družine user posted image user posted image user posted image

Sem bila pa jaz v drugo prepričana, da je punčka, ker je bila nosečnost čisto nasprotje prve... Ampak sem dobila še enega razvajenčka... Ma ju ne menjam za nič na svetu...

Petra, zato sem napisala da se z biologijo ne razumeva. user posted image Sem očitno prespala tisti del, kdo določi spol. user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4778
15.10.2009 10:06:46   
ajetam*
Jutro. Mi smo se danes tud zbujal.Sem mu včeraj zvečer dala par žličk riževih kosmičev z mojim mlekom, pa ga je ponoči malo napenjalo in se je zbudil ene trikrat.
Flaska jaz danes najbrž ne bom prišla, če bo pa kakšna sprememba plana te pokličem.

Je zunaj spet tak krasen dan, da je za izkoristit.

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 4779
15.10.2009 10:26:01   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Katmat, pa te mamuser posted image

Evo, samo še oblečem jo, pa grem. Kako daleč pa si ti?

fertik----user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4780
15.10.2009 10:30:44   
KatMat
kdo danes plava???

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4781
15.10.2009 11:19:51   
majuška10
dobro jutro!
dons se mi2 uvrščava med zaspance, spali smo do desetih...user posted image user posted image
.... po lepem uvodu pa k realnosti... ponoči smo se ful zbujali, jst nevem več kaj naredit, mali se zbudi, pol mu dam jest, mi na joški zaspi, ga dam nazaj v posteljco-v trenutku odpre oči in se začne zabavati, mu dam dudo, se začne z njo igrati, odkril je "visoki C" in smo debelo uro poslušali njegove arije... na koncu sem obupala, ga vzela k sebi v posteljo in je zaspal,.... sploh nevem kako vztrajati, da zaspi nazaj v svoji posteljici...user posted image user posted image user posted image

pa še to, včeraj sem mu dala banano, pa ga je zvečer ful napenjalo. bom jo za neki časa spustila iz jedilnika. Dons smo pa probali s cvetačo....iupam da bo ok.

vi ste že najbrž že vse na sprehodih... mi gremo tudi zdej

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4782
15.10.2009 11:33:35   
Dudica1
Mi se za 3 dni poslavljamo...HB a ne?,me mate najbrž že zadost.
V glavnem uživajte tud vi kar se da.
Sej na fb-ju se kej beremouser posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 15.10.2009 11:34:11 >

(odgovor članu majuška10)
Neposredna povezava do sporočila: 4783
15.10.2009 11:37:33   
elyy
Dudi lepo se imej,te bomo  pogrešaluser posted image user posted image user posted image user posted image !!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4784
15.10.2009 13:01:34   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: majuška10

dobro jutro!
dons se mi2 uvrščava med zaspance, spali smo do desetih...user posted image user posted image
.... po lepem uvodu pa k realnosti... ponoči smo se ful zbujali, jst nevem več kaj naredit, mali se zbudi, pol mu dam jest, mi na joški zaspi, ga dam nazaj v posteljco-v trenutku odpre oči in se začne zabavati, mu dam dudo, se začne z njo igrati, odkril je "visoki C" in smo debelo uro poslušali njegove arije... na koncu sem obupala, ga vzela k sebi v posteljo in je zaspal,.... sploh nevem kako vztrajati, da zaspi nazaj v svoji posteljici...user posted image user posted image user posted image

pa še to, včeraj sem mu dala banano, pa ga je zvečer ful napenjalo. bom jo za neki časa spustila iz jedilnika. Dons smo pa probali s cvetačo....iupam da bo ok.

Pri nas je isto, zaspala je šele ob 22ih in se ob enih zbudila, pela, se vrtela, kravce pasla... potem je okoli treh zaspala, se zbudila ob petih, sem jo ob pol sedmih nekako uspavala....pa kaj si ni moj po ene petih letih budilko nastavu na mobitelu. MAter sem ga preklela, itak se je zbudila.

Zdej končno spi, jst pa planiram v reko po čevlje za tavečjo popoldan. Bomo vidli, kdaj pride možek domov. Sonček je user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4785
15.10.2009 13:02:39   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Mi se za 3 dni poslavljamo...HB a ne?,me mate najbrž že zadost.
V glavnem uživajte tud vi kar se da.
Sej na fb-ju se kej beremouser posted image

user posted image

Dudi, lepo se imej. Če najdeš kake koščke puzzlov...so naše :) Vedno kaj tam pustimo, da se je lepo spet vrnit, ker poberemo nazaj :)

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4786
15.10.2009 14:20:44   
meduzica
ne morm verjet da ste tolk mal napisala user posted image user posted image

evo mi smo obisk opravili zdej je mali zakomiral .. počakam da se naspi, pa šibava ven morva kupit atiju darilo ma jutri rojstni dan

aja sem pa danes čist obnemela .. že tretji dan zapored je kakal ... prej je pa na 6 dni !!!! kaj se dogaja ne vem ... upam sam da se ni nalezel česa, smo bili v nedeljo na obisku pri prijateljih ki imajo 2letnega sinčka v vrtcu .. no ja najbrž ni hujšega k drugač nič kaj bolj ne jamra ... kvečjemu manj .. danes je komaj kaj zajamral sploh user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4787
15.10.2009 14:44:26   
majuška10
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: majuška10

dobro jutro!

Pri nas je isto, zaspala je šele ob 22ih in se ob enih zbudila, pela, se vrtela, kravce pasla... potem je okoli treh zaspala, se zbudila ob petih, sem jo ob pol sedmih nekako uspavala....pa kaj si ni moj po ene petih letih budilko nastavu na mobitelu. MAter sem ga preklela, itak se je zbudila.

Zdej končno spi, jst pa planiram v reko po čevlje za tavečjo popoldan. Bomo vidli, kdaj pride možek domov. Sonček je user posted image

ja, nevem kaj se to z našimi malčki dogaja, namesto, da bi ponoči vedno več spali, pa je še slabše kot na začetku. Ne morem ugotoviti zakaj, al mogoče čez dan tolko spijo, da čez noč ne rabijo... jih bo  treba mal zmatratuser posted image

v Reko greš!! jst nisem bla tam že ene 20 let, (mislim prav v mestu)  pa bi ful enkrat šla.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4788
15.10.2009 14:49:46   
majuška10
naš že od rojstva kaka vsak dan, se nam je samo enkrat zgodilo da ni kakal 2 dni, pa je bil cel hudič, tko da upam da bo naša prebava še naprej takšna kot je.. user posted image user posted image user posted image , tko da po moje ni nič narobe, če kaka vsak dan, kvečjemu super!

Neposredna povezava do sporočila: 4789
15.10.2009 14:52:10   
majuška10
...drgač pa donse bolj al manj pohajajo...edino pravuser posted image  jst sem bla za eno urco zunaj, me je prezeblo do kosti, drgač so pa končno začeli kurit in bo tudi nam toplouser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4790
15.10.2009 15:32:27   
Leela
Filip ima pa laringitis user posted image , sem dobila ene tabletke za vsak slučaj, če bi se poslabšal.

Tolk je lep dan. Ko sva šla od zdravnika sva bila še kar vzunaj, toplo nič pihal...

majana nič se ne sekiraj, če Jure ni hotel sodelovat. najbrž je bil res na začetku slabe volje, potem pa ga je vse prevzelo in je bilo zanj preveč vtisov. Se je tudi meni to z Lukatom zgodilo. To je isto, ko da bi tebe na luno postavil in te še neki oblival in ti govoril kolk je fino user posted image .

k.tja link lahko popraviš tudi tako, da link nalimaš v tekst , ga z miško obarvaš in ko je obarvan začneš pisati tisto besedilo kot želiš.

Danes je pa Luka zjutraj imel cele ubunge, da ne gre v vrtec.

Neposredna povezava do sporočila: 4791
15.10.2009 15:44:14   
majana79
leelauser posted image user posted image za Filipa pa za Luko tudi, da jutri ne bo problemov pred vrtcem. A ga kaj 'matra'?

Pa hvala za vzpodbudo, je bilo najbrž res vsega preveč na kupu, sem pa že ene stokrat premlela vse, kaj bi lahko naredila pa zakaj tako in ono, ampak itak ne morem spremenit. Upam da bo naslednji mesec boljše, ko bo tudi že starejši in bo drugače.

Danes je bil pa res spet lep dan, mi je tako hecno, ker je mraz, ampak po drevesih je pa še polno listja in to zelenega... Čist čudno.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4792
15.10.2009 16:13:55   
maja1488
majuška, sej mi gremo tudi bolj redko. No lahko pa se enkrat tam zmenimo na kavi, ko boš kaj pri tvojih user posted image Da nismo skozi v Postojni. Bogi tisti kelnar, kaj že vse ve o porodu in materinstvu user posted image

Leela, držim pesti, da ti Filip čimprej preboli. Maša ima kr pogosto laringitise in se tiste par dni cela tresem in ne spim nič.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4793
15.10.2009 16:15:45   
lake
Ena čveka je s plavanja user posted image . Dons se pa ni jokala, mal je na začetku čukast gledala, samo mi je ratal da sm jo nekak vzpodbudla, pol je pa začela noro špricat, sva ble obe čit mokre. Ko je pa žogico dubla je bla pa sploh zmaga. Kavica po plavanju je bla pa itak super.

Zdej bi pa mogla še mojmu kej za jest narest, pa zlikat, ker Taja spi, pa se m i ne lub čist nč.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4794
15.10.2009 16:25:36   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Ena čveka je s plavanja user posted image . Dons se pa ni jokala, mal je na začetku čukast gledala, samo mi je ratal da sm jo nekak vzpodbudla, pol je pa začela noro špricat, sva ble obe čit mokre. Ko je pa žogico dubla je bla pa sploh zmaga. Kavica po plavanju je bla pa itak super.

Zdej bi pa mogla še mojmu kej za jest narest, pa zlikat, ker Taja spi, pa se m i ne lub čist nč.

Aha, pa midve tuduser posted image . Bravo Tajauser posted image user posted image

Evo, midve sva ble pa še cepljene, zdej pa spi. Dons se pa je mal jokala, ko jo je pičila, ampak sem jo hitr potolažla.

majuska in maja -Hana je tud dons ponoči žurala. Je blo neki v zraku očitno.

Men pa ni treba kuhat, k mi bo dragi prnesu iz tajske v CP...Jah, se mora mal odkupit, k ga cel teden ni blo.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4795
15.10.2009 16:43:43   
Leela
majana, maja hvala za želje.user posted image

maja, kaj  ima Maša hude laringitise, si jo kdaj že na urgenco peljala?

Luka je pa zjutraj tolk zaspan. Se mu nabere, zjutraj zgodaj ustane, zvečer pa zaspi šele ob devetih. Potem pa ve da sem jaz doma in v tisti svoji zaspanosti naredi cel halo. saj bi ga pustila doma samo sem mogla it k zdravniku in sem že sama cela živčna, ker tam čakaš kot norc (ne naročajo namreč, pa tudi ko te naročijo na sist. pregled čakaš).

Pa patronažno sem skenslala. Itak ne bi prišla, samo poklicala ni pa nič. Spet bi jo čakala.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4796
15.10.2009 17:24:50   
elyy
Maja user posted image  za Mašo..upam da se bo čimprej pozdravila! Langritis je otekanje glasilk ki pa nastane zaradi kašljanja,slinjena,vročine.....če sem prav seznanjena??
Kako pa veš,da je to...to? Mislim,kakšni je pa obašanje....po čem prepoznaš..

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4797
15.10.2009 17:41:29   
Anonimen
leela:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bogi filip, joj se mi kr smiliš, ker vem kako je to hudo ker ima naš tim touser posted image user posted image user posted image !!! naj čim hitreje minejo tri leta in naj takrat poneha!!!

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 4798
15.10.2009 18:10:43   
Biba Maja
Pozdravljene punce. Ste se pridno načvekale v teh treh dneh, ko nisem mogla na RR. Je moj zbolel, pa je pestro pri nas. Včeraj je Aleks dobil 2.pikico. Je bil priden in ni nič jokal. Prosila sem jo, da ga stehta, ker pri tem pregledu tega ni. Je težak 7.530 g. Moram povedati, da sva začela s sadnimi kašicami kakšen teden nazaj. Nas je revček gledal kako jemo in odpiral usta, se mi je prav smilil. Zdaj pa mu vmes, ko ga ne dojim, dam še malo kašice, pa jih ima ful rad in tako odpira usta. Komaj čakam, da pokličem patronažno in da mi pove kako in kaj še glede druge hrane. Pri starejši hčeri sploh ni bilo tako - GH smo začeli uvajati že s 4.meseci, zdaj pa pravijo samo dojenje do 6.mesecev. Sploh ne veš kako bi. Pa sem rekla, če je naš tako navdušen, zakaj mu pa ne bi dala sadnih kašic, saj dojiva se še vseeno polno.
Sem pa tudi jaz bila nekaj časa na dieti (mlečni izdelki in jajca). Je čez noč postal flekast po rokicah, nogicah in po obrazeku. Dobil je Fenistil kapljice. Potem je bilo 2 dni boljše, potem pa se mu je spet pojavilo, ampak v manjši obliki. Ko mu je čisto izginilo sem 3 dni zapored pojedla skutice, pa ni bilo nič. Pila sem kavico z mlekom, pa tudi ni bilo nič. Res pa sem opustila jajca. Bom naslenji teden poskusila jajčko, pa da vidim kaj se bo izcimilo. Nas je zdravnica napotila dermatologinji, pa je rekla, da sigurno ni tipični alergik (da se vidi že pri tem, ko je cepljen, pa ni reakcij user posted image ). Ga bomo opazovali, pa da vidimo kako in kaj. Je rekla, da ga na testiranje tako malega še ne bi dajala, ker je to le poseg in ni tako neboleč za takega malega in da ga je vsekakor tudi potrebno ponavljati.

Tako, malo sem se razpričala, drugače pa vas punce kar redno berem. Pridne bodite, pa se še javim kaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4799
15.10.2009 18:32:05   
majuška10
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

majuška, sej mi gremo tudi bolj redko. No lahko pa se enkrat tam zmenimo na kavi, ko boš kaj pri tvojih user posted image Da nismo skozi v Postojni. Bogi tisti kelnar, kaj že vse ve o porodu in materinstvu user posted image

Leela, držim pesti, da ti Filip čimprej preboli. Maša ima kr pogosto laringitise in se tiste par dni cela tresem in ne spim nič.

ja, to bi bilo super. bom javla ko bom na primorskem, pa se bova res kej dobile...ma kaj ti živiš v postojni?

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?