|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 4. del
15.10.2009 9:02:01   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

user posted image Katmat, a greva? A se dobiva kej prej še v CP, jaz bi šla mal šnofatuser posted image  
jaz tudi....user posted image user posted image user posted image

OK, a rečeva po deseti enkrat? Se slišiva. Jaz grem zdej tamalo zrihtat, pa počasi odpujsamuser posted image

Šoping virus? Ja, lahko bi se tako reklo. Mož ima v omari stvari ŠE IZ OŠ???!!!! Mater, sem fliknila kot bi rekel keks. Zdej moram pa kej nabavit. Pa zase tut, ofkorsuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
15.10.2009 9:02:18   
petrazg
Dobro jutro... Spali smo super user posted image , oči je prišel in kar je najbolj pomembno prinesel je hruško Anžetu user posted image user posted image user posted image
Lake... bravo za punčko... user posted image Nam boš povedala recept kako to pri vas delate, ker mi ne znamo...user posted image
Elyy - vsak zdravnik , vsak svoja zgodba. Delaj po občutku, opazuj Tiana pa boš sigurno naredila prav... Vse stvari, ki bi jih še imela imajo v hm, ca... samo so že skoraj izropane trgovine...Tiste copatke sem pa videla tudi v sparu v cp
Plavanje... sem klicala v Atlantis, da naj mi povejo kako je z ogrevanjem danes, pa so mi zatrdili, da je danes toplo in da v slačilnicah ne piha!!! Jim pokažem user posted image , če bo mrzlo in mi prehladijo Lukca...
Christiana 21... user posted image user posted image user posted image držimo pesti. Super za spanje.
No, Kati in Flaska potem pa pridita na kopf iuser posted image . Če bosta kej šnofale, si še kaj lepega kupita...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
15.10.2009 9:06:36   
Kasija
Dobro jutro!

Sem prišla pogledat, če je kaj novega glede T v atlantisu. upam, da bo v redu.

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg
Lake... bravo za punčko... user posted image Nam boš povedala recept kako to pri vas delate, ker mi ne znamo...user posted image

Se pridružuje pri čestitkah in tudi pri želji po inštrukcijah user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
15.10.2009 9:08:24   
Anonimen
dobro jutro!

Christiana, superca za spanec!user posted image
mi smo pa spali tako, da sem šla v posteljo šele ob 1h in Urban me je takoj zavohal in je bil potem spet celo noč priklopljen na mlekarno (no, več ali manj je cucljal... vsaj meni se je tako zdelo)
Oskar je spal v svoji postelji, a sem ga vso noč pokrivala... pa je vseeno zjutraj bil ves hladen. ampak očitno mu paše tako.

Aha, to povezavo naredim tako, da katerikoli text kliknem 2x (da se obarva modro), potem pa kliknem gor planet s sponko (zraven barvnh črk) in tam kopiram link.

bom poskusila... če bom najdla planet (je pomembno, kakšen program imaš?)

kar pridita v  Atlantis!user posted image
me pa kakšnih 15 min pred 11.00? se že pripravljam... da kaj ne bom pozabilauser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 4754
15.10.2009 9:10:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija

a ni bolje imeti fante?user posted image

(odgovor članu Kasija)
  Neposredna povezava do sporočila: 4755
15.10.2009 9:12:15   
lake

Dobri geni user posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
15.10.2009 9:14:13   
Anonimen

Dobro jutro... Spali smo super user posted image , oči je prišel in kar je najbolj pomembno prinesel je hruško Anžetu user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  to je bilo veselje!!!

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 4757
15.10.2009 9:15:03   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

user posted image Katmat, a greva? A se dobiva kej prej še v CP, jaz bi šla mal šnofatuser posted image  
jaz tudi....user posted image user posted image user posted image

OK, a rečeva po deseti enkrat? Se slišiva. Jaz grem zdej tamalo zrihtat, pa počasi odpujsamuser posted image

Šoping virus? Ja, lahko bi se tako reklo. Mož ima v omari stvari ŠE IZ OŠ???!!!! Mater, sem fliknila kot bi rekel keks. Zdej moram pa kej nabavit. Pa zase tut, ofkorsuser posted image

naša še spi...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
15.10.2009 9:15:43   
majana79
lake, a ti maš dost plavalnih pleničk? Ker pomoje bodo naslednji mesec tele 4-9 Juretu premale, Taja je pa manjša. Ali pa Tanja? Jih odstopim. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
15.10.2009 9:15:49   
FLASK_A
Ktja, to je v tem okencu, ko pišeš postuser posted image A si našla?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
15.10.2009 9:16:41   
Kasija
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

ne morem nič novega kupit, že imam večinoma vsa oblačila za fanta. potem me pa vabijo oblekice z obešalnikov user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
15.10.2009 9:17:09   
FLASK_A
Katmat, dej me še enkrat skenslej, zanč si nisem cifre shranilauser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4762
15.10.2009 9:19:01   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

lake, a ti maš dost plavalnih pleničk? Ker pomoje bodo naslednji mesec tele 4-9 Juretu premale, Taja je pa manjša. Ali pa Tanja? Jih odstopim. 

Kaj pa če jih probaš zamenjat tako kot k.tja?Al si že kako ven vzela?

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
15.10.2009 9:19:03   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: lake

No vidiš, tvoj  ima dobre gene user posted image ... še ena dobra lastnost... Jaz bom morala pa prej menjavo naredit, če hočem pridit do punčke ... user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
15.10.2009 9:21:42   
Dudica1

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
15.10.2009 9:22:21   
petrazg

ne morem nič novega kupit, že imam večinoma vsa oblačila za fanta. potem me pa vabijo oblekice z obešalnikov user posted image

Kasija ti si samo predstavljaj, kako bi bili najini deklici razvajeni... 100 na uro... Pri 12 nama bi pa čez glavo zrastli user posted image user posted image user posted image Samo bi bilo fajn imeti 2 starejša brata, ki bi  skrbela zanjo...

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
15.10.2009 9:23:27   
lake

No vidiš, tvoj  ima dobre gene user posted image ... še ena dobra lastnost... Jaz bom morala pa prej menjavo naredit, če hočem pridit do punčke ... user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
15.10.2009 9:24:13   
lake
Majana Pomoje mam dost pleničk, se bojim da bomo Taji tud čez kak mesec preozke.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
15.10.2009 9:24:17   
majana79
Ja seveda sem ven vzela, včeri sem ga normalno oblekla v to pleničko. Sam tko, sem se na vaju spomnila. user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
15.10.2009 9:31:40   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Preden sem zvedela spol našega fanta, sem bila prepričana da bo punčka (jaz pa biologija pač nisva prijateljici...), ker je po moji strani moj brat edini fant po obeh starševskih linijah.
Zdaj ko imam Jureta, si kar ne predstavljam, kako bi bilo s punčko. user posted image Ampak bom pa sigurno dobila potem fejst snaho user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
15.10.2009 9:35:34   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Preden sem zvedela spol našega fanta, sem bila prepričana da bo punčka (jaz pa biologija pač nisva prijateljici...), ker je po moji strani moj brat edini fant po obeh starševskih linijah.
Zdaj ko imam Jureta, si kar ne predstavljam, kako bi bilo s punčko. user posted image Ampak bom pa sigurno dobila potem fejst snaho user posted image

Jaz sem si za prvega želela punčko zdaj pri Maju pa nisem imela nobene želje po punčki...ko pa bo tretji pa upam da bo še eden fantuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
15.10.2009 9:39:31   
petrazg
Majana... sej ti in tvoja stran niste nič pomembni za spol otročka... Tvoj je glava družine user posted image user posted image user posted image

Sem bila pa jaz v drugo prepričana, da je punčka, ker je bila nosečnost čisto nasprotje prve... Ampak sem dobila še enega razvajenčka... Ma ju ne menjam za nič na svetu...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
15.10.2009 9:42:22   
FLASK_A
Katmat, pa te mamuser posted image

Evo, samo še oblečem jo, pa grem. Kako daleč pa si ti?

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
15.10.2009 9:49:01   
Anonimen

Ktja, to je v tem okencu, ko pišeš postuser posted image A si našla?

mi ne rata,... bom še poskušala,...user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 4774
15.10.2009 9:49:47   
meduzica

Meduzica Kam pa hodte neprivat?

v Črnuče .. Živa Kalar

joooj sonček .. bomo šli ven koj k bo možno ... dobimo obiske OKOL 12 pride teta od dragija .. sploh še ni vidla malija in je baje zanč enkrat bla že prav užaljena .. jaz pa čist pozabla povabit user posted image enkrat smo jo mogli skenslat ko je mene v križu čist zagrablo še ko mali ni mel 2 meseca ... ZDEJ JE PA ŽE 5,5 !!!!

no sej bi lahk moj dragi mislu na svojo žlahto sam on je še huj ko jst pozabljiv do amena user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?