|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 4. del
15.10.2009 7:55:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

gremo ob 12h ker A. dela do 12h ker imamo apartma tako od ene 1h naprejuser posted image user posted image

aja, sm misenla da ste odpovedal k je zadnjič A. reku da majo ful delauser posted image no pol pa uživajteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4726
15.10.2009 7:55:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

hello!

Mala je danes spala od 21ih do 5ih zjutrajuser posted image , navadno se zbudi ob 3eh, in cela bajta z njo, ker potem ne zaspi nazaj do 18ih ali 19ih...včasih pa traja še dlje.
Glede na to, da je premalo se spet hranimo na 2 uri čez dan, ponoči pa naj spi. No ja, saj, če slučajno čez dan zaspi, potem se je ne budi. Pač je, ko se zbudi...KAOS!!!!user posted image

super za spanjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu christiana21)
  Neposredna povezava do sporočila: 4727
15.10.2009 7:58:46   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

gremo ob 12h ker A. dela do 12h ker imamo apartma tako od ene 1h naprejuser posted image user posted image

aja, sm misenla da ste odpovedal k je zadnjič A. reku da majo ful delauser posted image no pol pa uživajteuser posted image user posted image user posted image

ej to je pa men čist vseen če je preveč dela,če si lahko drugi vzamejo frej si bo pa tud on!!
če ne bi šli pa sami user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4728
15.10.2009 7:58:58   
PapuaNG
jutro,

mi smo pa že celo večnost pokonci, sem že umila lase, nafutrala malega, 2x previla...ah ja..je bila pestra noč. Smo včeraj začeli z riževo kašico in hranjenje je potekalo super-mali bi pojedel vola,če bi lahko. Lepo je požiral dol, tako da je bolj malo ven iz ust steklo, včasih celo nič. Smo mu pa dali 100ml vode zmešano s tremi žlicami kaše. Pa je bilo očitno preveč, ker se je od enih zjutraj naprej zbujal na uro pa pol,dve in ni pomagalo nič drugega kot joška user posted image Tako da se začuda precej dobro počutim (bo verjetno prišlo za mano), tamal se pa pridno igra v igralnem centru, o kakih prebavnih motnjah ne duga ne sluha user posted image

Kako ste pa ve uvajale riževo kašico? Naj mu dam še manj kot 100ml oz. začnem z manj kot 3 žlicami kaše (postopno naj bi se prišlo do 6 oz.7 žlic kaše na 200 ml vode oz. mleka).

No ja, bo že bolje...upamo user posted image Upam samo, da bo danes na plavanju ok user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4729
15.10.2009 8:02:07   
Dudica1
papua jaz sm mu dala prvič riževo kašico čist malo ene par tamalih žličk za probat pa mu tud očitno no dobro naredil ker se je zbudil že ob 21h z jokom,pa nikoli do prej se ni zbudil!Tako da je bilo najbrž to...daj mu po malo postopoma pa se bo navadil pa bo

Sm pa v katalogu vidla ene baby škorenjčke,fuul so mi lepe,pa bi jih po pošti naročila...a je že katera user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4730
15.10.2009 8:17:27   
lake
Dobro jutro!

Meduzica Kam pa hodte neprivat?

Papua
Da ne boš zaspala v bazenu user posted image

Kakšen lep sonček je zuni, ampak ga je samo čez okno za gledat, ker je mrrrrrzlo.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4731
15.10.2009 8:19:14   
Anonimen
dobro jutro,

mi smo tudi danes dobro spali. Oba - oziroma vsi trije.

Bundic mi nimamo - imam pa še od Tristana kombinezonček in bo upam, da še prav.

Imajo v leclercu kaj pametnega ?

AMpak to v Slo je tipično. Ko se začne zima, zdaj v tem trenutku bi moralo biti te robe na PRETEK. Ne pa, da že končujejo. Se spomnim, da sem lani za tristana kupila smučarski kombinezon septembra, seveda sem gruntala kakšna številka mu bo prav decembra, ko nam bo prišlo prav. tega pri nas ni - ko rabiš, greš kupit ane ? Tako pa moramo skoz razmišljat za mesece naprej. Najbolj da zdaj začnem kupovat že pomladansko konfekcijo - za ziher.

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4732
15.10.2009 8:20:06   
Anonimen
Zunaj je pa res krasen sonček. In danes ne bo več pihalo - tako da bomo zagotovo uživali.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4733
15.10.2009 8:20:15   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

KatMat, a ti naslednji teden prnsem tisto kar Zarja več ne nosi?

Ima pa pri 4 mesecih in 3/4 7700g in 70cm user posted image
68 bom rabila...hvala ti

BRAVO LAKE ZA NELO!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

čestitke lake user posted image

naše plavanje - grozno user posted image pa sploh do vode nismo prišli...

najprej smo bili eno uro v preddverju, ker je vaditelj zamujal, tako da se je Jure vmes očitno segrel (spal je, in ga nisem budila, imel je pa oblečeno jopčko v lupinici), potem ko sem ga slekla v kabinah, ga hotela podojit je pa začel dobesedno kričat in je to trajalo ene 15 minut sigurno. Vmes sva ga nosila, dala pol topel tuš, nogice namočila v bazen... Nič ni pomagalo, dokler ga na koncu nisva oblekla nazaj in smo šli... Res, grozen občutek ko ga nisva nikakor mogla pomirit, še zdaj mi je hudo, ko je tako jokal. Sva pa potem šele, ko smo prišli mokri nazaj iz bazena ugotovila, da noben radiator ne dela, da iz zračnikov oz klime piha mrzel zrak in da je notri sigurno samo 20 stopinj!! (so nama to tudi potrdili ko sva se potem pogovarjala z lastnikom in vaditeljem - neki se je Atlantisu pokvarilo in jih sploh niso obvestili user posted image ). Tako da sklepava da ga je toplotni šok spravil čisto iz tira.
Smo se pa dogovorili, da gremo na tečaj spet novembra, zdaj pa samo upava da se mu ni voda zamerila, ker sva ga vmes močila... user posted image Upam samo da se v tisti slačilnici ni prehladil user posted image user posted image user posted image user posted image

Ah ja, ta dan ni bil naš...

OOO JURE....bogi....drzim peste da se ni prehladil...

VIDIM DA SE POGOVARJATE O VADBAH....stare moje....BODY PUMP....SKOR TE POBERE AMPAK REZULTATI SO PA VIDI TAKO HITRO!!!

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: Kasija

flaska jaz pa tebe nisem videla. lahko bi me pocukala za rokav. sem bila prvič z obema sama v zoo, pa smo se nazaj grede ustavili v leclercu, kjer je bila moja mami po nakupih. kupila nič , z mojim starejšim ni mogoče iti po trgovinah.

Sem bila v mehiški s polnimi usti in nisem mogla odletet od mizeuser posted image Sej drugače bi te pocukalauser posted image

HEHEHEHE.....čimičange so zakon a????

DUDI PRIDEMO NA PIVICKO!!!

Iz pleničk se ti smehlja, nekaj čisto majhnega. Nedolžno ti zre v oči, k mamici v naročje si želi

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4734
15.10.2009 8:21:39   
majana79
Jutro!

user posted image

k.tja, ni navajen na toplo, ker imamo max. 23 stopinj v stanovanju, je bil pa res najmlajši, pa je mogoče tudi to vplivalo... Kakorkoli, gremo naslednjič novembra, ko bo že večji pa bomo videli.

Dudi, si že vse spakirala? user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4735
15.10.2009 8:34:32   
FLASK_A
Jutro!

Christiana super za spanjeuser posted image user posted image user posted image

Ktja
, Deha je blizu parka Zvezda v LJ. Glej št.2: KLIK

Aha, to povezavo naredim tako, da katerikoli text kliknem 2x (da se obarva modro), potem pa kliknem gor planet s sponko (zraven barvnh črk) in tam kopiram link.

Kati, čimičange so nore! Moj je krožnik do konca polizaluser posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4736
15.10.2009 8:34:58   
FLASK_A
Dudi, sem ti foušuser posted image  

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4737
15.10.2009 8:37:18   
FLASK_A
A bi šle danes v CP na kavo?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4738
15.10.2009 8:39:52   
majana79
Danes bodo punce itak večinoma na plavanju v Atlantisu, tako da bodo najbrž za. user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4739
15.10.2009 8:41:20   
PapuaNG
http://bibaleze.si/clanek/starsi/prizgimo-svecke-za-vse-umrle-otroke.html

vem, da je to žalostna tema, a sem ravno zasledila tole...se tolikokrat spomnem na rubin in njeno malčico...pa mogoče danes odpeketam na sprehod do žal in še sama prižgem kakšno svečko.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4740
15.10.2009 8:41:53   
majana79
Meni pa RR šteka, pol vaših postov mi je šele zdej pokazalo... user posted image

Kati, zaenkrat ni videt da bi blo karkoli, hvala bogu. user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4741
15.10.2009 8:42:49   
lake
Flaška, prid ti na kavo v A tlantisa, mi itak tam sedimo še zihr eno uro, da se malčki ohladijo.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4742
15.10.2009 8:45:57   
FLASK_A
kdaj boste pa tam?

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4743
15.10.2009 8:46:40   
KatMat

A bi šle danes v CP na kavo?
jaz sem tudi za....

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4744
15.10.2009 8:48:25   
lake
Ob enajstih mamo plavanje, tko od ene petnajst do dvanajstih naprej bomo na kavi, takoj ko not prideš. 

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4745
15.10.2009 8:51:05   
FLASK_A
user posted image Katmat, a greva? A se dobiva kej prej še v CP, jaz bi šla mal šnofatuser posted image  

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4746
15.10.2009 8:55:58   
majana79
flaska, ti pa nekam velik šnofaš zadnje dni user posted image A kak šoping virus razsaja? user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4747
15.10.2009 8:58:04   
KatMat

user posted image Katmat, a greva? A se dobiva kej prej še v CP, jaz bi šla mal šnofatuser posted image  
jaz tudi....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4748
15.10.2009 9:00:01   
Tanja_
Ajoj, kakšna nočuser posted image Od polnoči naprej semvsake pol ure vstala, da sem ji popravila dudo, ker jo je izgubila. Pol se je pa ob štirih zbudila in ni nazaj zaspala. In kaj zdej-spi seveda. Jst nej pa dušo spustim.

flaska in kati a prideta?

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4749
15.10.2009 9:01:48   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Ajoj, kakšna nočuser posted image Od polnoči naprej semvsake pol ure vstala, da sem ji popravila dudo, ker jo je izgubila. Pol se je pa ob štirih zbudila in ni nazaj zaspala. In kaj zdej-spi seveda. Jst nej pa dušo spustim.

flaska in kati a prideta?
jp

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?