Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 15.10.2009 22:19:04
|
|
|
|
majana79
|
Ja res, najbulš da nehaš gledat... Ti bo IQ padu
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 15.10.2009 22:21:17
|
|
|
|
elyy
|
Se vam oglasim,preden grem spančkat....Tian jem komaj zaspal,okol pol osme ure je hotel spat pa mu nisem pustila,zdej pa kot zanalašč,se je na ves glas vpil in se smejal...seveda pa imam mlajšo sestro na obisku in ima zjutrja šolo,tako,da je bila prav sitna,ko ni hotel zaspati! Mene pa res zanima,če to drži o kitajskem horoskopu,pa zadnič sem brala da svojo število let pomnožiš 7 in nekaj deliš.....vglavnem,so punce s foruma pisale,da je to res....men se pa zdi to smešno,ker kot vem so važni geni...nevem pa ne??!! Tud jst sem gledala da bi Tiana vpisala v plavalni tečaj,sam men je predaleč,da bi se vozila v Ljubljano(sej pou ure pa sem tam)sam bi se mi bolj splačalo voziti v terme Snovik! Kako pa kej vaši malčki,se obnašajo na tečaju...so zadovljni in se trudijo...al je to pač tko,koker se jim zdi ...se splača to zadevo iskoristiti?? kaj se dogaja s fantkom iz balona?? A ste gledale kmetijo,pri nas je to vsak večer prav popularno,še malček gleda nočka**
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 15.10.2009 22:31:45
|
|
|
|
lake
|
O fantku iz balona bom jutr poročala, sej bojo pomoje itak celo noč tuhtal kaj se je zgodl, kokr so pametni. Kmetijo pa kr gledam, čeprov ne vem zakaj, ker je it butasta, ampak na vsej 162-ih programih očitno ni nč boljšga.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 15.10.2009 22:38:24
|
|
|
|
majana79
|
Midva gledava košarko, pa tut če ne bi, ker zgubljamo...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 15.10.2009 22:40:55
|
|
|
|
majana79
|
Nč, dost mam, je biu spet težek dan. Lepo spite, nočko!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 15.10.2009 22:41:05
|
|
|
|
lake
|
Majana, ti si pa ful športen tip, gledaš vse vrste športa. Al ti tvoj zaseže daljinca, pol pa nimaš izbire?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 15.10.2009 22:45:49
|
|
|
|
maja1488
|
Evo nardila vse za danes. Maša je začela spet ful kašljat, pa ravno prvi dan je bla v vrtcu Zglea da bo spet ena zelo 'zdrava' zima. Nočko.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 15.10.2009 22:46:48
|
|
|
|
lake
|
Grem tud jst. Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 15.10.2009 22:56:00
|
|
|
|
PapuaNG
|
no, vidim, da sem zadnja. Sem po plavanju mislila z mojim na rožnik malo na sončka, pa sem se 'samo malo ulegla'...za uro in pol, če ne več Sem bla res zdelana od noči in zgodnjega bujenja. Tako da smo šli malo kasneje na rožnik in spet napol v temi nazaj, potem pa še do mojih staršev malo na obisk. Jutri grem pa kaj za oblečt za poroko pogledat. Pa ne vem, a bi šla najprej v avenijo mode v šiško ali kar v btc...no, mogoče pa kar oboje pade, nisem bla v šiški v hipermarketu že lep čas. Glede na to,da smo bili precej pozni, nisva danes nič kašice malemu dajala. Bomo jutri spet probali malo. Aja, je pa tamal dobil take rdeče pikice po celem telesu danes na plavanju Ne zgleda, da bi ga kaj srbelo ali matralo, pa počasi tut zgineva, upam, da ni kaj hujšega. Zadnjič kolikor se spomnim, ni imel nič, zdej pa ne vem...a je bilo samo več klora v vodi ali kaj podobnega... Nič, se bom tut jst počas odpravla v mižule. Sem kr zmatrana, ker sva res šopala gor na rožnik, pa še orbitrekala sem pol urce prejle ob gledanju grey's anatomy (tenks za link lake )
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 16.10.2009 7:34:08
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG no, vidim, da sem zadnja. Sem po plavanju mislila z mojim na rožnik malo na sončka, pa sem se 'samo malo ulegla'...za uro in pol, če ne več Sem bla res zdelana od noči in zgodnjega bujenja. Tako da smo šli malo kasneje na rožnik in spet napol v temi nazaj, potem pa še do mojih staršev malo na obisk. Jutri grem pa kaj za oblečt za poroko pogledat. Pa ne vem, a bi šla najprej v avenijo mode v šiško ali kar v btc...no, mogoče pa kar oboje pade, nisem bla v šiški v hipermarketu že lep čas. Glede na to,da smo bili precej pozni, nisva danes nič kašice malemu dajala. Bomo jutri spet probali malo. Aja, je pa tamal dobil take rdeče pikice po celem telesu danes na plavanju Ne zgleda, da bi ga kaj srbelo ali matralo, pa počasi tut zgineva, upam, da ni kaj hujšega. Zadnjič kolikor se spomnim, ni imel nič, zdej pa ne vem...a je bilo samo več klora v vodi ali kaj podobnega... Nič, se bom tut jst počas odpravla v mižule. Sem kr zmatrana, ker sva res šopala gor na rožnik, pa še orbitrekala sem pol urce prejle ob gledanju grey's anatomy (tenks za link lake ) Jaz sem jih tudi imela, zadnjič pa ne. Očitno je bila voda bolj klorirana. Hana pa ni imela nič. Dons jih nimam več, tko da brez skrbi. Sem pa opazila, da Hani od včeraj zjutraj fuč urin smrdi. Upam, da se ni prejšnji teden na plavanju prehladila. Moram dons bit pozorna,kako bo. Dobro jutro drugače! Danes smo spet spali po ustaljenem ritmu Upam, da bo čimmanj takih noči kot včeraj.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 16.10.2009 7:45:38
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 flaska, a si našla hlače? Nič se ne pohvališ. sem. Sta Katmat in ajetam podali strokovno oceno, da so kul in sem jih kar nabavila Ma ful so mi dobre. Pa dala sem 40€. Mal velik ampak OK, ker so mi zakon. Ti pa ful šport gledaš! U, to bi te bil moj vesel! Jaz mu pa skos prestavljam Papua in Ktja, škoda da sta včeraj morali tako hitro oditi... Se nismo mogle niti malo spoznat. Pa drugič, ane Maja, za Mašo da ne bo hujšega.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 16.10.2009 7:58:18
|
|
|
|
lake
|
Dobro jutro! Flaška hvala za zajtrk. Zuni že čist diši po snegu.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 16.10.2009 7:59:59
|
|
|
|
KatMat
|
jutro!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 16.10.2009 8:01:33
|
|
|
|
KatMat
|
kuga je zdej z unim balonom
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 16.10.2009 8:11:01
|
|
|
|
KatMat
|
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 16.10.2009 8:16:01
|
|
|
|
lake
|
Ja dejansko se je skrivu na podstrehi. Revež.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 16.10.2009 8:17:00
|
|
|
|
KatMat
|
hihihih
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 16.10.2009 8:23:16
|
|
|
|
lake
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A nč ni smešn! Kaj ni smešn?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 16.10.2009 8:25:09
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Majana, ti si pa ful športen tip, gledaš vse vrste športa. Al ti tvoj zaseže daljinca, pol pa nimaš izbire? Košarka je v bistvu pri nama na 1. mestu, sva mela včasih celo letne karte za UO. Ostalo je pa tko, ko pač reprezentanca igra al pa Cime. Jutro! Grem prebrat še ostale poste.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 16.10.2009 8:25:22
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A nč ni smešn! Kaj ni smešn? Katmat se mi reži, ker že navsezgodi rabim valjar
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 16.10.2009 8:26:05
|
|
|
|
lake
|
kaj pa je možek hudga naredu?
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?