|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 4. del
15.10.2009 22:19:04   
majana79
Ja res, najbulš da nehaš gledat... Ti bo IQ padu user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4826
15.10.2009 22:21:17   
elyy
Se vam oglasim,preden grem spančkat....Tian jem komaj zaspal,okol pol osme ure je hotel spat pa mu nisem pustila,zdej pa kot zanalašč,se je na ves glas vpil in se smejal...seveda pa imam mlajšo sestro na obisku in ima zjutrja šolo,tako,da je bila prav sitna,ko ni hotel zaspati!user posted image

Mene pa res zanima,če to drži o  kitajskem horoskopu,pa zadnič sem brala da svojo število let pomnožiš 7 in nekaj deliš.....vglavnem,so punce s foruma pisale,da je to res....men se pa zdi to smešno,ker kot vem so važni geni...nevem pa ne??!!

Tud jst sem gledala da bi Tiana vpisala v plavalni tečaj,sam men je predaleč,da bi se vozila v Ljubljano(sej pou ure pa sem tam)sam bi se mi bolj splačalo voziti v terme Snovik!
Kako pa kej vaši malčki,se obnašajo na tečaju...so zadovljni in se trudijo...al je to pač tko,koker se jim zdiuser posted image ...se splača to zadevo iskoristiti??

kaj se dogaja s fantkom iz balona??

A ste gledale kmetijo,pri nas je to vsak večer prav popularno,še malček gledauser posted image

nočka**

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4827
15.10.2009 22:31:45   
lake
O fantku iz balona bom jutr poročala, sej bojo pomoje itak celo noč tuhtal kaj se je zgodl, kokr so pametni.

Kmetijo pa kr gledam, čeprov ne vem zakaj, ker je it butasta, ampak na vsej 162-ih programih očitno ni nč boljšga.

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 4828
15.10.2009 22:38:24   
majana79
Midva gledava košarko, pa tut če ne bi, ker zgubljamo... user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4829
15.10.2009 22:40:55   
majana79
Nč, dost mam, je biu spet težek dan.

Lepo spite,

nočko!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4830
15.10.2009 22:41:05   
lake
Majana, ti si pa ful športen tip, gledaš vse vrste športa. Al ti tvoj zaseže daljinca, pol pa nimaš izbire?user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4831
15.10.2009 22:45:49   
maja1488
Evo nardila vse za danes. Maša je začela spet ful kašljat, pa ravno prvi dan je bla v vrtcu user posted image Zglea da bo spet ena zelo 'zdrava' zima.

Nočko.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4832
15.10.2009 22:46:48   
lake
Grem tud jst.

Lahko noč!

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4833
15.10.2009 22:56:00   
PapuaNG
no, vidim, da sem zadnja. Sem po plavanju mislila z mojim na rožnik malo na sončka, pa sem se 'samo malo ulegla'...za uro in pol, če ne več user posted image Sem bla res zdelana od noči in zgodnjega bujenja. Tako da smo šli malo kasneje na rožnik in spet napol v temi nazaj, potem pa še do mojih staršev malo na obisk. Jutri grem pa kaj za oblečt za poroko pogledat. Pa ne vem, a bi šla najprej v avenijo mode v šiško ali kar v btc...no, mogoče pa kar oboje pade, nisem bla v šiški v hipermarketu že lep čas.

Glede na to,da smo bili precej pozni, nisva danes nič kašice malemu dajala. Bomo jutri spet probali malo.

Aja, je pa tamal dobil take rdeče pikice po celem telesu danes na plavanju user posted image Ne zgleda, da bi ga kaj srbelo ali matralo, pa počasi tut zgineva, upam, da ni kaj hujšega. Zadnjič kolikor se spomnim, ni imel nič, zdej pa ne vem...a je bilo samo več klora v vodi ali kaj podobnega...user posted image

Nič, se bom tut jst počas odpravla v mižule. Sem kr zmatrana, ker sva res šopala gor na rožnik, pa še orbitrekala sem pol urce prejle ob gledanju grey's anatomy (tenks za link lake user posted image )

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4834
16.10.2009 7:34:08   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

no, vidim, da sem zadnja. Sem po plavanju mislila z mojim na rožnik malo na sončka, pa sem se 'samo malo ulegla'...za uro in pol, če ne več user posted image Sem bla res zdelana od noči in zgodnjega bujenja. Tako da smo šli malo kasneje na rožnik in spet napol v temi nazaj, potem pa še do mojih staršev malo na obisk. Jutri grem pa kaj za oblečt za poroko pogledat. Pa ne vem, a bi šla najprej v avenijo mode v šiško ali kar v btc...no, mogoče pa kar oboje pade, nisem bla v šiški v hipermarketu že lep čas.

Glede na to,da smo bili precej pozni, nisva danes nič kašice malemu dajala. Bomo jutri spet probali malo.

Aja, je pa tamal dobil take rdeče pikice po celem telesu danes na plavanju user posted image Ne zgleda, da bi ga kaj srbelo ali matralo, pa počasi tut zgineva, upam, da ni kaj hujšega. Zadnjič kolikor se spomnim, ni imel nič, zdej pa ne vem...a je bilo samo več klora v vodi ali kaj podobnega...user posted image

Nič, se bom tut jst počas odpravla v mižule. Sem kr zmatrana, ker sva res šopala gor na rožnik, pa še orbitrekala sem pol urce prejle ob gledanju grey's anatomy (tenks za link lake user posted image )

Jaz sem jih tudi imela, zadnjič pa ne. Očitno je bila voda bolj klorirana. Hana pa ni imela nič. Dons jih nimam več, tko da brez skrbi.

Sem pa opazila, da Hani od včeraj zjutraj fuč urin smrdi. Upam, da se ni prejšnji teden na plavanju prehladila. Moram dons bit pozorna,kako bo.

Dobro jutro drugače!

Danes smo spet spali po ustaljenem ritmuuser posted image Upam, da bo čimmanj takih noči kot včeraj.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4835
16.10.2009 7:45:38   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

flaska, a si našla hlače? Nič se ne pohvališ. user posted image

sem. Sta Katmat in ajetam podali strokovno oceno, da so kul in sem jih kar nabavilauser posted image Ma ful so mi dobre. Pa dala sem 40€. Mal velik ampak OK, ker so mi zakon.
Ti pa ful šport gledaš! U, to bi te bil moj vesel! Jaz mu pa skos prestavljamuser posted image

Papua in Ktja, škoda da sta včeraj morali tako hitro oditi... Se nismo mogle niti malo spoznat. Pa drugič, aneuser posted image

Maja, user posted image za Mašo da ne bo hujšega.

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4836
16.10.2009 7:46:43   
FLASK_A
Aja, dobro jutrouser posted image

user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4837
16.10.2009 7:58:18   
lake
Dobro jutro!

Flaška hvala za zajtrk.

Zuni že čist diši po snegu.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4838
16.10.2009 7:59:59   
KatMat
jutro!!!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4839
16.10.2009 8:01:33   
KatMat
kuga je zdej z unim balonom

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4840
16.10.2009 8:10:36   
FLASK_A
user posted image

user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4841
16.10.2009 8:11:01   
KatMat
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4842
16.10.2009 8:11:27   
mani2
http://www.zurnal24.si/cms/novice/svet/index.html?id=131646

Tole sem našla. Saj ne morem verjet user posted image .

Pa dobro jutro.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4843
16.10.2009 8:11:55   
FLASK_A
nč ni smešn!user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4844
16.10.2009 8:16:01   
lake
Ja dejansko  se je skrivu na podstrehi. Revež. 

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4845
16.10.2009 8:17:00   
KatMat
hihihih

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4846
16.10.2009 8:23:16   
lake
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Kaj ni smešn?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4847
16.10.2009 8:25:09   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Majana, ti si pa ful športen tip, gledaš vse vrste športa. Al ti tvoj zaseže daljinca, pol pa nimaš izbire?user posted image

Košarka je v bistvu pri nama na 1. mestu, sva mela včasih celo letne karte za UO. Ostalo je pa tko, ko pač reprezentanca igra al pa Cime. user posted image user posted image

Jutro!

Grem prebrat še ostale poste. user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4848
16.10.2009 8:25:22   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: lake
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Kaj ni smešn?

Katmat se mi reži, ker že navsezgodi rabim valjaruser posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4849
16.10.2009 8:26:05   
lake
kaj pa je možek hudga naredu?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?