|
RE: Julijke 2008, 2. del 12.10.2009 21:48:08
|
|
|
|
glugluglu
|
dober večer, najprej Luka! HD, 3jemi je že kaj bolje? Tudi pri meni kdaj pride tako. HD kot, da bi sebe kdaj brala, treba si je sicer zase čas vzet, nekaj narest zase, ampak včasih pa kar ne gre in guramo dalje. Pa včasih za take stvari zamenjamo za službo ali pa za faks, namesto za kaj drugega. Pa deci si vzamejo zase čas kadar želijo, kadar se jim sprdne, mi bomo pa crknle en dan. No ja ne bom več naprej pisala o tem, tudi jaz nisem danes in the mood. Zjutraj sva bila s Tianom pri P in je rekla, da otrok takoj ko se norice posušijo ni več kužen in gre jutri lahko v vrtec. Ej haloo, kaj pa tisti članki, ki pravijo, da je še 5 dni kužen po tem ko se mu zadnja pika posuši? Zadnja je bila pri nas v soboto posušena, ali pa nedeljo zjutraj tako nekako. Očitno imamo zato v Logatcu že od spomladi norice, ker ima naša P drugo logiko, letos jih bodo zgeda vsi dobili. No jaz ga bom jutri in mogoče pojutrišnjem dala še k tašči, ker se je ponudila, pa, da res ne bo še ves v krastah v vrtec hodil. Pa na riti ima malo gnojno oz. se noče posušiti, ker je stalno mokro, pa ga kar ni pogledala. je rekla, da je to normalno na takih predelih. Ma sej najraje bi ga peljala v vrtec in rekla, evo tu ga imate kakršen je, če se vam ne zdi, da je ok pa se pritožite naši pediatrinji. Tian pa tudi še kašlja in smrka in imam občutek, da bo to trajalo tja do februarja. Danes je pri nas tudi padala toča, je bilo vse belo.
|
|
|