|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008, 2. del
12.10.2009 21:48:08   
glugluglu
dober večer,

najprej user posted image Luka!

HD, 3jemi je že kaj bolje?user posted image Tudi pri meni kdaj pride tako. HD kot, da bi sebe kdaj brala, treba si je sicer zase čas vzet, nekaj narest zase, ampak včasih pa kar ne gre in guramo dalje. Pa včasih za take stvari zamenjamo za službo ali pa za faks, namesto za kaj drugega. Pa deci si vzamejo zase čas kadar želijo, kadar se jim sprdne, mi bomo pa crknle en dan.
No ja ne bom več naprej pisala o tem, tudi jaz nisem danes in the mood.

Zjutraj sva bila s Tianom pri P in je rekla, da otrok takoj ko se norice posušijo ni več kužen in gre jutri lahko v vrtec.user posted image user posted image Ej haloo, kaj pa tisti članki, ki pravijo, da je še 5 dni kužen po tem ko se mu zadnja pika posuši? Zadnja je bila pri nas v soboto posušena, ali pa nedeljo zjutraj tako nekako.
Očitno imamo zato v Logatcu že od spomladi norice, ker ima naša P drugo logiko, letos jih bodo zgeda vsi dobili. No jaz ga bom jutri in mogoče pojutrišnjem dala še k tašči, ker se je ponudila, pa, da res ne bo še ves v krastah v vrtec hodil. Pa na riti ima malo gnojno oz. se noče posušiti, ker je stalno mokro, pa ga kar ni pogledala. je rekla, da je to normalno na takih predelih. user posted image Ma sej najraje bi ga peljala v vrtec in rekla, evo tu ga imate kakršen je, če se vam ne zdi, da je ok pa se pritožite naši pediatrinji.
Tian pa tudi še kašlja in smrka in imam občutek, da bo to trajalo tja do februarja.

Danes je pri nas tudi padala toča, je bilo vse belo.

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
12.10.2009 21:48:47   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

babe moje..hvala vam za ramo...sej to je problem k nimam službe in mam preveč časa za razmišljat..o neumnostih seveda...
in sam doma bit skos pol smo pa tam..pa še burja dež, mož ki mu trener najdea...idria here i come....

Če že mora bit, potem rajši Polje, boš imela več obiskov. Tu je veliko juilijk, user posted image .

Iz stanovanja od mojih staršev ti jaz lahko tudi pomaham direkt v Poljeuser posted image ...

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
12.10.2009 21:49:26   
lili3

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Ja, Populis, v Supernovi bom  popoldne, ko bom Bora pobrala. Mu moram kupit žabice in spalno vrečo

Evo, prijavljena na 10ko

Jaz moram tudi Aljažu to kupiti. Sem bila danes v Hoferju, so imeli žabe v akciji, ampak nič več ta pravih številk. Pa eno fajn jakno, pa sebi kakšne čevlje za v službo....

Flower, kaj si pa ti lepega kupila?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
12.10.2009 21:52:40   
lili3
Še eno vprašanje, preden grem: kako imajo vaši pobarvane sobice? Bova dala belit naslednji teden, pa zbiram predloge.

(odgovor članu lili3)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
   [Brisano sporočilo]
12.10.2009 21:54:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lili3)
  Neposredna povezava do sporočila: 1730
   [Brisano sporočilo]
12.10.2009 21:54:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lili3)
  Neposredna povezava do sporočila: 1731
12.10.2009 21:59:16   
glugluglu
metuljcek, ja mislim, da je Majda, piše se na L., ima pa še tudi starejšega fanta. Nina in njena mala sta sošolki in se potem malo vabita na RD-je in obiske.
V Sparu na Vrhniki sem bila ene 3x, je fajn res,. Sedaj je tam fajn, ker je na enem koncu Spar, Hofer in Lidl. Malo sem pa jezna, da nič ne mislijo na nas, tu imamo pa še vedno samo Mercator in Tuš, pa konec.

HD, meni je pa najbolj všeč št. 1, ker se nohti najbolje vidijo, barve rožice so pa ravno prav. Nekako se mi zdi primerna za vse.
Št. 2 mi ni, ker je roza cvet in to podzavestno pritegne lahko samo ene vrste žensk, ta tretja pa mi ni tako jasna slika, malo kičasta in spet se mi zdi, da ni vabljiva za širši krog.

(odgovor članu lili3)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
   [Brisano sporočilo]
12.10.2009 22:03:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1733
12.10.2009 22:03:32   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: lili3

Še eno vprašanje, preden grem: kako imajo vaši pobarvane sobice? Bova dala belit naslednji teden, pa zbiram predloge.

Do višine približno enega metra (nkaj cm več) je temnejša modra, potem naprej zelo svetla modra, vmes -med temnejšo in svetlejšo modro je pa čez celo steno nalepka-trak od Medvedka PU, ta trak pride ravno malo nad previjalno mizo. Stena, kjer je pa strešno okno, je pa bela po celem.

(odgovor članu lili3)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
   [Brisano sporočilo]
12.10.2009 22:04:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1735
12.10.2009 22:06:27   
glugluglu

Aja, Bor je končno dobil prvo trojko (zgoraj desno)user posted image user posted image user posted image  Imamo že 13 zobkov

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1736
12.10.2009 22:32:56   
lili3

Aja, Bor je končno dobil prvo trojko (zgoraj desno)user posted image user posted image user posted image  Imamo že 13 zobkov

Vau, Aljažu je pa zdaj ta druga zgornja dvojka ven prilezla, tako da jih ima sedaj 6. Mu ful počasi ven lezejo.

Neposredna povezava do sporočila: 1737
12.10.2009 23:26:42   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

user posted image

tole se mi zdi najbolj elegantna izbira, pri drugih dveh nohti preveč "sekajo" user posted image

nočko babinke user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1738
13.10.2009 7:08:06   
neboglasnica
Jutro...ali je še večer? user posted image

Vstal ob 4.30 user posted image user posted image . Evo, še pra minut in bando odpeljem.

Ne preveč mrzel dan vam želim!

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
   [Brisano sporočilo]
13.10.2009 7:18:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1740
   [Brisano sporočilo]
13.10.2009 7:23:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1741
13.10.2009 7:26:31   
Majuska
'jutro,

danes sem pa še fajn zaspana, Aleksander je namreč prekmalu vstal in nam pobrkal ritem ... sem pa zato vsaj malo prej v službi user posted image

Evo zajtrk, jaz si grem pa kofi prštimat ...

user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1742
13.10.2009 7:33:30   
Tinky
Dobro jutro

Pri nas se je pred kakšnim tednom zgodil čudež, Teo je začel ponoči full spat, sicer tudi prej nismo imeli problemov, vendar sedaj ne vstaja več ob 6, ampak spi do 8:30, včasih celo do 9:30! user posted image user posted image user posted image
Zgleda, da ga je Luka preko satelita okužil z virusom spanja user posted image

Jutri pičimo v Čateške toplice (4 dni) in me čaka še cela gora cunj za zlikat, pa kufre moram pripravit, pa se mi tko ne da. Ob 10:30 imam še zobarja. Ajej....
Pa z Umpo bom mogla še pol dneva čvekat.....mammmma miaaaaaaaa user posted image user posted image

Teo ima 12 zobkov. Zgoraj ima enke, dvojke, trojke in štirke, spodaj pa samo enkice in štirkice.

Še nekaj sem hotla napisat, pa sem pozabla.....user posted image emšo? user posted image
Nič grem likat

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
13.10.2009 7:47:13   
Majuska

Uau, kolk zobkov že imate user posted image   mislim, da jih ima naš fant trenutno 10 ...

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1744
13.10.2009 7:49:17   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

lili3 - jaz sem šla tud včeraj v hoferja, za žabice nisem gledala, ker jih ima še od Zarje. sem pa iskala kakšno trenirkico. ampak so tako butaste številke, da potem nisem nič kupila 74/80 so mu hlače okej, zg. del premajhen. naslednja številka je 86/92, kar mu je pa čist preveliko.

auroraa, dobro iztočnico si dala ... jaz ne vem več, kje naj pogledam za kake žabice za našega fanta. Vse kar najdem, je z nekimi rožicami ali čipko, ali z nečim, kar je za punce. Očitno mu bom morala res nekaj takega oblečt - bom šla še do Hoferja, morda bom imela kaj več sreče.

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1745
   [Brisano sporočilo]
13.10.2009 8:37:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1746
13.10.2009 8:55:14   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

hofer ima enobarvne žabice. drugač pa sem lani dala Maticu tud roza, pa z rožicam user posted image
samo sem mu dala še nogavice čez, pa hlače, tako da se ni vidlo.
pa za spodaj tud nosi Zarjine bodije, punčkaste, je tolk hecen user posted image

pa kaj mu čem zdaj celo kolekcijo kupovat, če so te stvari še čist okej, sej za ven ga čist fantovsko oblečem, za spat pa za doma pa tud kakšno roza majčko dobi user posted image

no saj če bi jaz imela žabice od prej, ne bi nič komplicirala ... pri nas imamo roza brisače, ki smo jih dobili še od sestrinih dvojčkov user posted image

jezi me to, da za fante ni kaj dosti izbire user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1747
   [Brisano sporočilo]
13.10.2009 8:57:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1748
13.10.2009 9:19:26   
3jeMi
morgen, dame! user posted image

končno spet ena noč, ki ji lahko rečem noč... zabasan nosek, kašelj in zalimane očke so nas zbudile ob 5h, pa sva vse poštimala in že ob 6h drnjohala dalje do 8h, ko je začela ritka nagajat, je bilo treba kakat...skratka končno sem spet pri možu spala user posted image

eh, pa še tole...

Polž šiba po gozdu, da se za njim kar kadi. Sreča štorkljo in ta ga
pobara:

"Kam pa kam tako hitro, gospod polž?"
Polž: "A ne veš? Davčna inšpekcija prihaja v naš gozd! Jaz raje kar grem,
in to hitro!"
    Štorklja: "In zakaj to?"
    Polž: "Ja kako zakaj? Jaz imam hišo, žena ima hišo, otroci imajo
    hišo...
    Jaz raje grem!"

Štorklja tudi sama plane v beg. Po kratkem štorkljanju naleti na
    medveda,

in tudi ta jo vpraša kam se ji mudi.

Štorklja: "A ne veš?
    Davčna prihaja v našo hosto! Zato bežim!"

Medved: " Čemu se pa tako bojiš davčne?"
    Štorklja: "Ja kako zakaj? Jaz živim na visoki nogi, mož živi na
    visoki
    nogi, otroci živijo na visoki nogi... Jaz raje kar grem!"

Tudi medved se prestraši in steče iz gozda. Nekje na poti naleti na
    opico
    in ta ga vpraša, kam se mu mudi.
    Medved: "A ne veš? Dacarji prihajajo v naš gozd! Bežim od tod!"
    Opica: "Zakaj pa?"
    Medved: "Ja kako zakaj? Jaz imam krznen plašč, žena ima krznen plašč,
    otroci imajo krznen plašč... Jaz raje kar grem!"

Opica se obrne in zašprinta, pa se ustavi po nekaj metrih in reče:
    "Čakaj malo: jaz imam golo rit, žena ima golo rit, otroci imajo golo
    rit... kam te jaz grem?!???" 

Neposredna povezava do sporočila: 1749
   [Brisano sporočilo]
13.10.2009 9:32:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?