Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 29.10.2009 8:13:43
|
|
|
|
nanka
|
dobro jutro, Neboglasnica dim sem včeraj kar hitro uničila, se sparvila na kavč in zaspala. Tako da sva šla spat že ob 21, računalnik sem pa šele zjutraj ugasnila. Mater mene očitno daje jesenska utrujenost, ker sem čisto preč. Samo sapal bi, spala pa otroc ne pustijo. Saj bo jutri je že petek............juhu.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.10.2009 8:14:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 29.10.2009 8:15:03
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanka Saj bo jutri je že petek............juhu. nanka, to je tut moja tolažba
|
|
[Brisano sporočilo] 29.10.2009 8:15:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.10.2009 8:16:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.10.2009 8:18:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 29.10.2009 8:20:00
|
|
|
|
3jeMi
|
jutro!
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 29.10.2009 8:20:15
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: nanka Saj bo jutri je že petek............juhu. nanka, to je tut moja tolažba ej populis, kdaj pa ti običajno zaključiš s šihtom? ob 12h?
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 29.10.2009 8:20:36
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi jutro! 'jutro 3jeVi
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 29.10.2009 8:34:25
|
|
|
|
3jeMi
|
metuljckova ga. ... za lep obisk vrtca... hrana... ah, Lovro zadnje čase je res ene čudne kombinacije... makarone s pudingom... včeraj je jedel puranje čevapčiče, paradižnik in kruh, vse skupaj pa je še malo z jogurtom zalil, oni dan je za večerjo jedel kruh in čokolino... samo še čakam kdaj bo hotel jesti kumarice z evrokremom... IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica A potem ima pa ves čas bolniško? Kako pa na to v službi gledajo? Veš kaj, kaj pa če se z Lovrom do nas pripeljeta? Saj veš, midve se morava še spoznati. a1: na bolniški ja, 2. v 22-letni delovni dobi... prvič odkar je pri tej firmi... ah, direktorica je OK, saj itak nima kaj težit, če je človek v bolnici, pa še to se mi zdi, da je punca včasih malo "premehka" in bi lahko malo več zarobantila, ker se mi zdi, da jo nekateri kar malo izkoriščajo... itak je pa moj takoj za njo in jo vedno nadomešča, ko je ni... a2: a veš, da me je res imelo, da bi se v avto vsedla in šla... pa res kar k vam, pa sploh ne vem, zakaj k vam... a3: res je... ... aja, piši listek: mami vprašaj, če kaj rabi od Justa! ... za nov zobek... jej, pri nas je pa tudi končno 16. ven prilezel... almera... ... zgleda imajo morebitne težave tudi vikende frej... majuska... mislim, ej... na WC leti, kaj mu pa takega rečeš? populis... Lara za konkreten obrok... promet v mestu... al je škoda besed... čeprav ne smem več v avtu izgovarjati psovk (joj, sem iskala nadomestek za pi... saj veste kaj), ker ima Lovro pogosto zelo našpičena ušeska...
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 29.10.2009 8:39:19
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi majuska... mislim, ej... na WC leti, kaj mu pa takega rečeš? nič posebnega. sploh ni važno, o čem se pogovarjava, po nekaj minutah vedno reče, da se mu mudi na stran očitno pogovor z mano deluje kot diuretik
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 29.10.2009 8:45:33
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Almera: pa ravno rižoto si mu dla za prvo samostojno jed? Ko sem še delala v vrtcu, v jaslih seveda, je ena vzgojiteljica vedno rekla, da imajo kurbe ohcet, tako so malčki palčki pustili po rižoti. In povrh vsega se še tale riž popa na tla. WTF???... ok, no comment... ... drugače, pa rižotka pri nas ne gre kaj dosti dol razen, če jo zakamufliram z rdečo peso, potem pa gre... sem pa opazila, da Lovra riž zapira in bolj težko kaka metuljcek... ma, ja pesmica je kr neki, samo je pa melodija lušna... pa kaj po svoje skombiniraš, Lovru je itak full smešno, če mu pojem, vmes pa malo ton spremnijam... verjetno si mislim: Mami, ti nimaš pojma!!! vrtčevski jedilnik... mi je sestra poslala mail, da je sestavila svoj prvi vrtčevski jedilnik za december in da upa, da bo bodo otroci jedli, če ne bodo, bo pa kamion čokolina naročila, pa bo... ... almera... ajoj, že cajt za dopust? o ti boga, dirka tale cajt majuska... dobro jutro!!!!!! busica... zate je pa že dober dan!
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 29.10.2009 8:47:25
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis busica;pri nas se je to tudi dogajalo, da je tamala že ob 04 30 vstala, pol mi je pa zaspala ko je bilo treba it v varstvo. Nisem imela kaj druzga za naredit kot hop na ramo, v avto in gasa proti varstvu. Tole hranjenje je res muka, zato sem za vsak svetel dan ko Lara poje veliko, čist preč od veselja . populis... dober dan!!!!!!
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 29.10.2009 8:48:28
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi majuska... mislim, ej... na WC leti, kaj mu pa takega rečeš? nič posebnega. sploh ni važno, o čem se pogovarjava, po nekaj minutah vedno reče, da se mu mudi na stran očitno pogovor z mano deluje kot diuretik se čisto sprosti, ko tebe sliši...
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 29.10.2009 8:50:04
|
|
|
|
3jeMi
|
nabijam, a ne? počasiii lezem za neboglasnico, pa vidim, da majuska tudi ni daleč od 5 jurjev... Delo čiča čaka in me gleda, jaz pa njega... delo pa še pride na vrsto...
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 29.10.2009 8:54:34
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi se čisto sprosti, ko tebe sliši... še dobr, a ne
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 29.10.2009 8:57:19
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi nabijam, a ne? neee, meni je fajn tebe brat počasiii lezem za neboglasnico, pa vidim, da majuska tudi ni daleč od 5 jurjev... a šele na 5 jurjih sem???
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 29.10.2009 8:58:04
|
|
|
|
Majuska
|
kolk lepa simetrija... Majuska Objave: 4994 Član od: 9.10.2007 Kraj: okolica LJ Status: prisoten
|
|
[Brisano sporočilo] 29.10.2009 9:07:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.10.2009 9:38:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.10.2009 9:41:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.10.2009 9:57:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 29.10.2009 10:04:09
|
|
|
|
neboglasnica
|
Evo mene back... Uf, sem se nagledala TV-ja, kolnem Telemach, ker spet ne dela telefon, izgubljena hči je nazaj, malicava, potem pa hop na delo, še nekaj službenih papirjev me čaka. Vidim, da ste kar fajn.. NAš mali je danes tudi vstal pred peto zjutraj, se pokakal, pojedel banano in sem ga dala v posteljico, je zaspal in ko se je čez 20 minut prebudil, je imel spet polno plenico. Ajajaj... O, bemti, spet film, še kokice, pa se bom počutila kot v kinu. Hči me malce razvaja, se moram pohvaliti.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.10.2009 10:41:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.10.2009 10:49:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?