Pia67
|
madonca kake novičke. Ne Tažana, jaz tega ne vem. Bravo, čestitke, super, zdej jim pa daj , imaš vse strokovno znanje in lahko mal prevetriš igralnice... No, morda sem malo preveč napisala, samo vem kako je to, ko te zaradi strokovca v tla tiščijo. Kar se tiče FB, od včeraj sem gor, le prijavljena. V soboto me je en stric (star ziher okol 60 let) rekel, ja na FB poglejte kdaj imajo smučarsko šolo. Osupla sem ga vprašala, če morda ve kdaj (ko da sem v kameni dobi), pa je poklical vaditeljico. Štos je bil v tem, da spletna stran Alp šole ni ažurirana in je vse, ve se kje. Na FB. Tako smo iz Srednje vasi (imajo bolj pičel sneg) pri Bohinjski Bistrici šibali na Pokljuko, na dvodnevni tečaj (lansko leto mi ga je priporočila Pety). Bilo je super, mrzlo, oblačno ampak nasmučali, nadrsali smo se, za ene 14 dni, potem pa gremo v Rateče. Teta beta, s črko F sem imela bolj jaz težave(pri petih letih), Nina jo je hitro pokapirala. Ravno danes imamo logopeda, pa bom vprašala za vaje. Jaz sem z Nino delala naslednje, da sva izpilile F: vzameš dva kosa vatke(en košček zate, en za otroka) in eno vzameš in jo pihaš čez širino mize, tekmuješ z otrokom kdo bo prvi, pihaš tako, da se sliši rahel F. Prej skupaj z otrokom v ogledalu gledaš kake so ustnice pri črki F. In še najboljša vaja, pihanje svečic. Mislim, da so vaje za F še najbolj luštne. danes vprašam za ostale, pa ti sporočim. Za šumnike morava npr.vzeti paličico za ušesa,, dati med zobe in narediti šobo. Pri vaji gredo šumniki, Ko pa čvekljamo, nikakor. Nina je res izi, saj me vsi razumejo in čveklja naprej. Je zelo zgovorna. No, se vsaj sekira ne. R je ZF. Aja, Ursa kako si ti z Anžetom vadila šumnike? No, grem. Imajo težave s kavo, upam, da jim je ratal skuhat. Žalostno, ampak vsak dan vadimo in pozabljamo. Bo že ...
< Sporočilo je popravil Pia67 -- 1.2.2011 7:34:32 >
|