|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
27.1.2011 20:33:02   
teta beta
Nikar si ne lastite vseh zaslug samo zase, jaz sem že prej isto možnost napisala, pa me je ven vrglo in se mi ni dalo še enkrat prijavljat user posted image . Benika, držimo pesti!!!

Nikolet, škoda, da si imela slabo izkušnjo, vsaj zdaj zagotovo veš, da nimaš kaj nardit. Slaba tolažba, vem...

2ursae, saj bo...! Zdrži!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
27.1.2011 20:48:47   
Nika v službi
Chicken fight, chicken fight! user posted image  Posipam se s pepelom. 1. zasluga gre Valli. Kar je res, je res. Ključna beseda je poroka. 2. zasluga gre Ninočki, ki je praktično zadela point. Odpustimo ji tisti Pink TV, trenutek slabosti pač. 3. mesto si deliva s Teto Beto. Prav? Tolažilne nagrade za sodelovanje pa prejmejo vse ostale.user posted image  Bravo me!user posted image user posted image

2ursae, kaj češ, pride tak zoprn, težek dan. Upam, da je Anžetu glava bolje, da bo lahko jutri šel v vrtec. Tako boš imela enega zakajčka manj. Pa nikar se preveč ne obremenjuj s kuho, pospravljanjem in ne vem čem še. Vrzi v pisker kakšne testenine, čez sirovo omako in voilla. V pomivalec in iz njega naj zlaga Anže, Boru daš mini metlo in cunjo gor, pa ti po tleh pomije, Lučka... no Lučka pa bo pomagala spraznit težo mlekomata, da boš ti bolj poskočna. Urejeno.user posted image

Mi smo pa včeraj plavali prvič pri novi Nikini in Nalujevi plavalni učiteljici Petri. Ja, še ena Petra, ki je fejst.user posted image  Ker je Nalujeva mamica zbolela, očka pa je službeno odsoten, sva bila s T. tudi taksista (Edo, sori, ti odžirava kruh) in varuški. Sva pa vmes med tečajem lahko v miru spila kavo in se pocrkljala s tortico v Dulcisu, pa še kratek sprehod po BTC-ju sva naredila.

Jutri imava frizerja, v soboto smo povabljeni na party v Depalo vas, ker ima ata RD, nedelje pa še nimamo splanirane.

Sem pa naredila že booking naših mini Prešernovih počitnic. Gremo v Portorož (Lifeclass, h. Apollo)! Jupi! 4 dni uživancije - se bo prileglo. Ninočka, greste vi tudi kaj v Lucijo mogoče? Si bo še kdo vzel dan off in kam odpeketal?

Nočko!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
27.1.2011 21:27:15   
ninocka
Kaj naj rečem - kdor zna, zna user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa sej vete,da sem jasnovidna - včasih je delovalo na spol otoka, zdaj pa na kaj drugega user posted image user posted image

Benika, držimo pesti, če je treba kupončke pošiljat al pa kaj glasovat sporoči, bomo tudi to nardile. Mah, še oženla te bo katera, če te Edo ne bo hotu user posted image
2ursae, ej, bejbi, pride tak dan, kaj češ....tudi pri meni je (bilo), ampak jst živim po sistemu zakaj bi se sekirala za stvari, ki jih ne morem spremeniti oz. na njih vplivati, pa je svet prec lepši user posted image
Pospravljanje pa lahko počaka, raje se igraj s svojimi pikci. Glede hrane za velika dva pa uvedi vrtčevski sistem - ob eni uri je zajtrk, potem čez 2 uri jim naržeš malo sadje, čez kakšno urco začneš kuhat kosilo (a možnost, da bi hodila po kosilo, tko kot sem jst pa nimaš? Daj vprašaj v šoli ali vrtcu), popoldanska malica in večerja.Vmes pa nema,ker potem res lahko na 5 minut jim daješ za jest. Lučka bo pa tudi zrastla pa bo lažje...ko bo na GH, se boš pa sekirala, kaj boš njej ekstra kuhala in  jokala po casu, ko si jo samo dojila user posted image
Čestitke za kolke user posted image user posted image user posted image

A ste vidle na cvekanju tist posnetek z varuško? Jst sem ga (butara) šla gledat in mi je blo takoj žal in sem prekinila. Ampak sem bila toliko šokirana, ko sem tisto videla, da me je študentka vprašala, kaj mi je in ji začnem razlagat, ona še enkrat štarta video in sem padla v histeričen jok in sem rabila 10min, da sem se pomirila. Res me je fuuul prizadel user posted image user posted image  Bogi tist pikec user posted image

Po službi grem pa k P po bolniško in pride ven od zdravnice en očka, začne pripravljat flaško, za njim pride še mamica, sestra pa prinese dojenčico. Sedita tam pred mano in se začneta nekaj pričkat in kregat, pa ga ona brcne al butne z nogo, se se nekaj pričkata, model pobere jakno, vstane in gre. Ona se dvigne, se začne dret za njim HALOO; HALOOO; HALOO, model je ne j... 5 posto in kar gre, ona pa čist histerična začne kričat Halo, halo, na pomoč, pomagajte, naj mi kdo pomaga!...prilaufata 2 sestri, ona pa Mož mi je ušel, mož mi je ušel user posted image user posted image  Sestri sta mislili, da se tamala duši al pa ful bruha, ne pa da bosta reševali zakonsko krizo user posted image  
Eh, ja...jst sempotem dobila mojo bolniško in sem šla...
Potem pa hodim za eno mamico z vozičkom, na njem pelje še eno starejšo punčo (3 leta) in ji razlaga: Danes ne boš dobila nobene lizike. Nisi bila pridna, me nisi ubogala in za kazen ne dobiš lizike, ampak samo čokolado user posted image user posted image user posted image  Ej, sej ne veš a bi se smejal al jokal....

Nikolet, škoda, da nisi zvedla nič novega...kaj pa kakšni zdravniki v tujini?
Teta beta, a si se že odločila v katero šolo boš dala Dašo?
Pa dožna sem ti še odgovor glede Rubna in vrtca in Evana - če je E bolan, R gre pa v vrtec, je prvi dan ful kriza, ker ful joče in noče it brez njega. POtem se pa unese, ker ve, da je bolan, čeprav gre ful nerad in skoz sprašuje, če E ne gre. Zdaj, koje E na smučanju, čist vsak dan govori, da ga gremo iskat na smučanje, da bo on tud smučal, da smo ga pozabili, da ga gre dedi iskat....

IZVIRNO SPOROČILO: pety78
Špelka se bo čez 14 dni poročila, ampak še ne ve. Me držimo pesti, da jo bo njen dragi zasnubil, ki tudi tega še ne ve. Benika ne bo poročna priča, bo pa Edo družica. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A Špelka sploh ve, da ni več frej in ledig?

A se kdaj vprašate, če vam vesolje kaj sporoča (pe resno mislim). Se vam, kdaj dogajajo kakšni čudni, povezani dogodki?
Kaj se je meni zdaj naredilo - v knjižnici sem si spodila knjige, od različnih avtorjev-ic, različnih narodnosti, različne teme, obdobja v knjigi. In berem eno knjigo, kjer je omenjena Maria Antonietta in njena veleumna izjava Če ljudje nimajo kruha, pa naj jedo potico. Potem berem naslednjo knjigo in se nekje na sredini spet pojavi ista fora z Mario A in tem stavkom user posted image Pred tem sem pa mogoče 1x slišala za to. OK, in včeraj berem 3 knjigo in začnem neki razmišljat o tem, kakšna je verjetnost, da si istočasno spsodim 2 knjigi in je v obeh omenjena ista stvar. Pa berem naprej in se mora glavna junakinja v tej knjigi odločiti med dvema pustnima kostumoma - eden je od  Alice iz čudežne dežele in eden je od Marie Antoniette. WTF????

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
27.1.2011 23:13:11   
2ursae
preživela!! user posted image , ne, saj po tem, ko sem mal tle pojamrala, je bilo takoj boljše user posted image .

ob eni uri je zajtrk, potem čez 2 uri jim naržeš malo sadje, čez kakšno urco začneš kuhat kosilo

saj to - jz ne vem, a sem tako neučinkovita (meni se ne zdi) ali kako. Zjutraj vstanemo, me čaka še dolg od večerje, torej v kuhinji raznorazna packarija, ki se je moram kolikor toliko znebit, če hočem narest zajtrk. Po zajtrku tudi nekako nastane totalka, tako v kuhinji kot na mizi. In če hočem naresti kosilo, moram spet pospravit. ne mislit, da pospravljam na račun igre z otroci, pospravljam le tisto, kar je nujno,da lahko mašinerija laufa. Ehhhh, saj bo šlo, pač pride tako. Pa seveda se tik pred koncem kuhe zbudi dete, sestradano do konca in hoče imet svoj mlek takoj. Danes so mi popustili živci ob naslednji sceni: Lučka joka, jaz šibam s postrežbo, otrokoma dam kosilo in že je tu kislica z desne strani mize: "zakaj ima Bor manj omake kot jaz?!" (omaka ni ravno najbolj popularna) in z leve druga kislica:  "nočem te omake!" ... in na koncu? Desna kislica hoče še omako, leva pa hvali, kako je dobra. Samo, da sta imela svojo mero jamranja user posted image .

tko, ju3 pa sveži in spočiti v nove zmage.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
28.1.2011 7:39:17   
Pia67
Huh, kje naj začnem. Sem v službi in danes imam celo dopust. Ker so ukinili več kot 50% javnih del, sva le dve s sodelavko in ko ena manjka, je za drugo res težko. Boh ne dej, da bi obe zboleli . Skratka dve uri bom delala, da ne bo reva 10 ur na šihtu potem pa gasa do Bohinja na podaljšan vikend. Moja dva pokata doma, včeraj adrenalinsko. Oranje ene njive (sem končno dobila pravi neoporečni gnoj-eko pridelava), potem razrez četrtine krave(skrinja-naši vegiji so umirali ob moji krvoločnosti) in še zadnje pokanje za smučanje. Če ne bi imela neobičajne navade, da pokam teden dni prej in je vse tipi-topi, bi mi trda predla.
Tako, da Ursa ti glede gospodinjske organizacije nočem tumbat, ampak se splača prej naredit, da ne čaka na jutri. Priznam, da sem tako odpulena, da si za zajtrk vse potrebno zložim zvečer na punkte, ker bi zjutraj posledično zamudila v službo. ni kaj, kozoroginja in njena pedantnost.
Glede Nikine sanjske poroke. Benika, ti ne bi pripisala medijsko izpostavljanje, si me prav presenetila. Bom pa glasovala zateuser posted image , ko bodo objavljene glasovnice (morda nedeljski ali kar Nika). Sem listala Niko od prejšnjega tedna in sva z dragim udarila eno debato glede tovrstnih porok. Itak imava svoj pogled na vse to. Po moje naju bo enkrat pičilo, pa bova med enim tekom in sajenjem sadnega drevja (imamo nov sadovnjak) skočila še na matični urad Mal se zatika le pri poročnih pričah, bi imele morda čas. So sploh še potrebne?
Evo, upam, da ne pozabimo kaj pomembnega, kak pancer, boh ne dej smuči. Smo kot mobilna  ekspozitura Hervisa.
Lep vikend.

Aja, v vrtcu sem doživela rahlo neodobravanje, vzgojiteljico sem prosila, naj ne nagrajuje Nino s hrano, oz. naj je ne hvali pred drugimi, da je pridna, ker je vse pojedla. Baje za repete dobi po 3 polovične kose kruha z namazom (skupaj 2 velika kosa). Pa za zajtrk je pojedla jajček, dobila še enega za dodatno. Skratka apetitu ob razširjenem želodčku ne konca in kraja. Sva zadnji mesec opazila, da kar skoz neki melje. Na srečo nima sladkih zadev, konkretne pa tudi zaležejo . Nisem je sicer tehtala ampak vse hlače so preozke. neumno se mi zdi, da bi dobila vzorec vedenja, da je pridnost=pojesti veliko. Jemo toliko kot potrebujemo ...

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
28.1.2011 7:49:57   
2ursae
ampak se splača prej naredit, da ne čaka na jutri.

jaaa, se strinjam, ampa pri nas ni šans, da gre zvečer vse v pomivalca user posted image .

Po moje naju bo enkrat pičilo, pa bova med enim tekom in sajenjem sadnega drevja (imamo nov sadovnjak) skočila še na matični urad Mal se zatika le pri poročnih pričah, bi imele morda čas. So sploh še potrebne?

ja, super se sliši user posted image , le dajta user posted image . ja, priči pa še rabiš, ja.

Dobro jutro,
sem že pojedla zajtrk, zdaj pa kuham pralni prašek user posted image . Lepo bodte.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
28.1.2011 9:21:09   
Nika v službi
Dobro jutro,

kavo sem spila, prvi pregled mailov naredila, zdaj pa se moram lotiti priprave zaključnega poročila za mentorstvo, pa se mi ne da, zato sem še prej skočila na RR.user posted image

Ninočka, tudi jaz sem pogledala samo del tistega groznega videa in tudi meni je šlo prav na jok, ko sem videla ubogega nemočnega otročička. Vidiš, pri taki osebi pa jaz ne bi poznala milosti. Res, zaskrbljujoče, kaj vse hodi po svetu.

Mimogrede, ravno včeraj mi je T. povedal, da je partnerka od njegovega sodelavca imela prometno nesrečo, videla sem tudi slike uničenega avtomobila. Vanjo se je zaletel pijani voznik iz iste vasi, ki je po svojem pijančevanju splošno znan. Je tudi sodelavec povedal, da se mu je že nekajkrat komaj izognil, ko se je z vozičkom sprehajal. Včeraj pa bum. Mamica je zdaj v bolnici (baje ni ekstremno hudo), sploh pa si ne smem zamisliti, kako bi bilo, če bi imela še otročička zadaj. Mala Pia je namreč stara 2 leti in ravno ponjo se je odpravljala. Takim pijancem bi jaz doživljenjsko vzela vozniško, zaplenila avto, jih stlačila v zapor za nekaj let! Da bi si (mogoče) malce vendarle streznili glavo.

Tista prigoda iz zdravstvenega doma pa - brez komentarja. Lahko samo ponovim zgornji stavek - česa vsega ne vidiš na tem svetu! In v kakšnem okolju živijo nekateri otročički!user posted image  V takih in podobnih zgodbah se meni najbolj smilijo otroci. Ker so tako nedolžni in zaupljivi, očka in mamica sta jim vse na svetu, potem pa odraščajo v takih okoliščinah...user posted image user posted image user posted image bolje, da sploh ne bi nikoli prišli na svet.

Sicer pa verjamem v intuicijo, verjamem, da se vse zgodi z razlogom. Kot katolik seveda to gledam skozi prizmo verovanja v Boga, hkrati pa se zavedam, da tudi "ateisti" (dajem v navednice, ker generalno menim, da je klasičnih ateistov, ki torej ne verjamejo v nič in nikogar, izredno malo) verujejo in verjamejo v "nekaj". Vsak si tisto "nadnaravno", tisto, kar je človeku težko doumljivo, drugače razlaga. Je pa tale izrek M. Antoniette tako zelo znan in splošno uporabljen, da jaz osebno vsekakor ne bi tega doživljala kot nek poseben "nagovor". Seveda pa vsak določene znake doživlja po svoje. Tebe je pač tokrat nagovorila M. Antonietta.user posted image  

2ursae, je šel A. v vrtec ali ga imaš doma? Smem vprašat, koliko ti svoja mladička, posebno Anžeta, vključuješ v opravila? Ker pri nas vidim, kako Nika prav fajn asistira: pripravi mizo (znosi krožnice, pribor, prtičke, prinese tudi kozarce, nalije pijačo, kakšne lažje stvari tudi sama prinese na mizo, zadnje čase jo navdušujejo pladnjiuser posted image ) in jo po koncu tudi pospravi, zloži v pomivalni stroj, nalije notri gel, ga vključi. Tudi mizo pobriše, prinese kaj iz hladnilnika, pomaga kuhat čaj, ipd. Malce je nerodno, ker imamo mikrovalovko na taki višini, da je ne doseže, sicer bi jo začela navajati tudi na to. Pomivalec je krasna stvar, sploh če stvari sproti polniš in pomiješ. Pri nas je običaj, da ga zalaufamo 2 - 3 x dnevno. Po jutranjem zajtrku (sploh če smo doma), po kosilu in po večerji. Meni je pomembno, da poskušam stvari sproti pospraviti in to vztrajam tudi pri Niki. Ne gremo od doma, če ni miza in pult pospravljen, ne gremo od doma ali k drugi aktivnosti, če igrač, s katerimi se je prej igrala, ne pospravi. Ne more vse ležati naokrog, pa čeprav gre za njeno sobo npr. Zmišljevanja glede hrane tudi v principu ni. To smo pripravili, pojej, poskusi, če ti ni všeč, pojej tisti del, ki ti je všeč. Zdaj počasi napredujemo tudi pri poskušanju novih stvari (razen pri solati ta princip ne delujeuser posted image ). Seveda se globoko zavedam, da je neprimerno lažje z enim otrokom kot s tremi. Pa še za vse si bolj ali manj sama, pri nas se vsi vključujemo enakopravno, pa še pomoč staršev ni zanemarljiva.

Pia, vidiš, jaz pa tebi ne bi pripisala želje po poroki! Pri Beniki me zadeva sploh ne čudi, ker že dolgo vemo, da na vse kriplje snubi svojega taksistauser posted image , ženska je samozavestna in odločna in medijska pojavnost ne bi smela biti problem. Itak pa ima dobro zaledje - toliko babnic na kupu preplaši še takega novinarskega mačka!user posted image  Sploh ne vedo, kaj jih čaka, ko se mi, septembrke, pojavimo na prizorišču!user posted image user posted image user posted image  

IZVIRNO SPOROČILO: Pia67

neumno se mi zdi, da bi dobila vzorec vedenja, da je pridnost=pojesti veliko. Jemo toliko kot potrebujemo ...

S tem se pa absolutno strinjam. Seveda pa noben princip oz. vzorec vedenja ne sme postati obremenjujoč. Če je nekdo z nečim preveč obremenjen, praviloma dosežeš ravno nasprotni učinek.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
28.1.2011 9:33:33   
benika
Ninočka, tudi jaz sem pogledala samo del tistega groznega videa in tudi meni je šlo prav na jok, ko sem videla ubogega nemočnega otročička. Vidiš, pri taki osebi pa jaz ne bi poznala milosti. Res, zaskrbljujoče, kaj vse hodi po svetu.

Zato jaz takih stvari ne odpiram in mi je prihranjena ena grozota več.

Tista prigoda iz zdravstvenega doma pa - brez komentarja. Lahko samo ponovim zgornji stavek - česa vsega ne vidiš na tem svetu! In v kakšnem okolju živijo nekateri otročički!user posted image V takih in podobnih zgodbah se meni najbolj smilijo otroci. Ker so tako nedolžni in zaupljivi, očka in mamica sta jim vse na svetu, potem pa odraščajo v takih okoliščinah...user posted image user posted image user posted image bolje, da sploh ne bi nikoli prišli na svet.

Podpis, podpis.

2ursae, je šel A. v vrtec ali ga imaš doma? Smem vprašat, koliko ti svoja mladička, posebno Anžeta, vključuješ v opravila? Ker pri nas vidim, kako Nika prav fajn asistira: pripravi mizo (znosi krožnice, pribor, prtičke, prinese tudi kozarce, nalije pijačo, kakšne lažje stvari tudi sama prinese na mizo, zadnje čase jo navdušujejo pladnjiuser posted image ) in jo po koncu tudi pospravi, zloži v pomivalni stroj, nalije notri gel, ga vključi. Tudi mizo pobriše, prinese kaj iz hladnilnika, pomaga kuhat čaj, ipd. Malce je nerodno, ker imamo mikrovalovko na taki višini, da je ne doseže, sicer bi jo začela navajati tudi na to. Pomivalec je krasna stvar, sploh če stvari sproti polniš in pomiješ. Pri nas je običaj, da ga zalaufamo 2 - 3 x dnevno. Po jutranjem zajtrku (sploh če smo doma), po kosilu in po večerji. Meni je pomembno, da poskušam stvari sproti pospraviti in to vztrajam tudi pri Niki. Ne gremo od doma, če ni miza in pult pospravljen, ne gremo od doma ali k drugi aktivnosti, če igrač, s katerimi se je prej igrala, ne pospravi. Ne more vse ležati naokrog, pa čeprav gre za njeno sobo npr. Zmišljevanja glede hrane tudi v principu ni. To smo pripravili, pojej, poskusi, če ti ni všeč, pojej tisti del, ki ti je všeč.

Pri nas sta tud pridna, kar se tiče gospodinjskih opravil. Jabob ful ponavlja za Benijem, ta je pa itak sanje vsake gospodinjeuser posted image user posted image user posted image Edino pri pospravljanju nismo tako zelo natančni kot pri Niki. Mi imamo bolj rastur kot ne in pospravljamo običajno zvečer.

Pri Beniki me zadeva sploh ne čudi, ker že dolgo vemo, da na vse kriplje snubi svojega taksistauser posted image , ženska je samozavestna in odločna in medijska pojavnost ne bi smela biti problem. Itak pa ima dobro zaledje - toliko babnic na kupu preplaši še takega novinarskega mačka!user posted image Sploh ne vedo, kaj jih čaka, ko se mi, septembrke, pojavimo na prizorišču!user posted image

Jah, kaj čem rečt. Poročila bi se rada. Poroka je draga, načrtovanje stresno, midva pa nimava ne financ in ne živcev za načrtovanje kaj takegauser posted image user posted image user posted image user posted image Pa časa tudi ne. Tako da sem rekla da bova poizkusila, če nama uspe, super, v nasprotnem primeru bova še nekaj časa na koruzi.user posted image user posted image user posted image Pa sanjsko poročno potovanje me vlečeuser posted image Ja sej vem, da sem materialist.

Neposredna povezava do sporočila: 3533
28.1.2011 9:49:39   
2ursae
ne gremo od doma ali k drugi aktivnosti, če igrač, s katerimi se je prej igrala, ne pospravi.

samo slikovni komentar:

user posted image

njuna soba ta moment.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
28.1.2011 9:50:08   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: benika
Pa sanjsko poročno potovanje me vlečeuser posted image

Kam pa peljejo zmagovalni par?

F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
28.1.2011 9:50:58   
2ursae
pa ne se zgražat, prosim. Se pač še lovimo.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
28.1.2011 9:52:46   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

ne gremo od doma ali k drugi aktivnosti, če igrač, s katerimi se je prej igrala, ne pospravi.

samo slikovni komentar:

user posted image

njuna soba ta moment.

Tudi pri nas se je že kaj podobnega zgodilo, tako je posebno takrat, ko ima Nika obiske prijateljčkov. Ampak določilo velja kljub vsemu. Igrače se morajo pospraviti. Če je raztur velik, ji seveda v veliki meri pomagamo, če je nered manjši, pa je naša pomoč minimalna.

A imaš torej A. doma?

F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
28.1.2011 10:18:44   
2ursae
A imaš torej A. doma?

ne, je imel zjutraj logopeda, pa da ne hodi potem ob 10h v vrtec, ga je moj pustil pri babi, pa Bora tudi. Ju gremo popoldne iskat in kar je najvažneje - preden ju pobereva, greva z možem na kavo user posted image , komaj čakam.

Neposredna povezava do sporočila: 3538
28.1.2011 10:19:31   
2ursae
greva z možem na kavo

no, pa z Lučko tudi, jasno,

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
28.1.2011 10:52:08   
Nika v službi

greva z možem na kavo

no, pa z Lučko tudi, jasno,

No, to pa je najboljša novička! Super, sem vesela zate, da si boš danes malce oddahnila in preživela nekaj prijetnih trenutkov z možem. Malčica je pa itak tako pridna, da skoraj ne veš, da jo imaš.user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
28.1.2011 11:06:39   
ninocka
IZVIRNO SPOROČILO: Pia67

Tako, da Ursa ti glede gospodinjske organizacije nočem tumbat, ampak se splača prej naredit, da ne čaka na jutri. 

Veš, pri 3 majhnih otrocih (pa sploh, če jih imaš vse 3 cel dan doma in brez kakršnekoli pomoci) verjemi, da, ko so koncno vsi v postelji, tud pod razno nimaš več niti atoma moči, da bi šel pa še kaj pospravljat. Sploh pa še, če še ponoči nič ne spiš oz. spiš na obroke, pa čez dan nimaš časa počivat ali pa v miru it na WC, spit kavico... Jst Uršo razumem, ker vem, kako je bilo pri nas, pa nisem mela takih problemov z Lianom in nespanjem, so bili pa takrat mlajši.

neumno se mi zdi, da bi dobila vzorec vedenja, da je pridnost=pojesti veliko. Jemo toliko kot potrebujemo ...
Se strinjam, popolnoma. Tudi pri nas dobiva skoz neke repeteje, posledično se je prav zredil. Pa se doma bi skoz nekja jedel. Pride domov, pojemo kosilo in bi on čez 20minut spet jedel kuglice al pa sendvič...Sva začela zdaj ful pazit in se držat da mu ne dajeva vmes.

2ursae, jst se ponavadi zvečer se vsaj toliko pripravim, da zložim v pomivalca in ga zalaufam. Potem pa zajtrk naredim ne gelde na to, a je čisto pospravljeno ali ne, in vmes, ko jejo pospravljam, tko da je do takrat, ko pojejo, že vse pospravljeno in samo še zložim in je. Se pa pri nam tud ful nabere, ker  bojo pili čaj, pa sok, pa to pa uno....
Glede igrač - pri nam je podobno, znajo tud narest tak raztur, samo midva sva zdaj ratal ful striktna, da se pospravlja kot v vrtcu - če znajo tam, znajo doma. Če se z nečim igrajo, preden začnejo z novim, se pospravi v škatlo in nato vzame nova stvar. Jim je treba ful tumbat in tumbat, ampak se je že ful poboljšalo. Edina kriza je pri nas Lian, ker ko hoče kaj, zna vse razmetat in potem vsi za njim pospravljamo. No, pa sej tud on pomaga user posted image

Lej, ne sekiraj se...bo bolje, ti povem iz prve roke user posted image  Probaj pa res cim več Anžeta in Bora angažirat - naj ti zlagata v pomivalca, pomagata ven dajat...kakšne malenkosti...pa čimveč naj bota v vrtcu, he he...user posted image

Nika, saj vem, da je tisto ful znano, ampak meni se vedno kaj takega dogaja. Ali pa slišim kakšen rek al pa neko besedo, vidim kakšno stvar, ki je prej nisem nikoli videla ali pa ful časa že ne in potem v parih dneh se mi to še ene parkrat ponovi. Potem je pa konec in spet tega ne vidim/slišim nikoli več. Ali pa recimo zadnjič srečam enega sošolca iz OŠ in se pogovarjava, kako noben nobenega več ne vidi (nisem videla koga že vsaj 5 let, pa vsak dan sem v bistvu v Jaršah, pa tudi glede na službo imam veliko možnost koga srečat) in evo čez par dni spet srečam nekoga iz OŠ.

Pia, fajn za poroko user posted image user posted image Priče pa mislim, da niso več obvezne.

Benika, a ti jst organiziram poroko? user posted image  Men ni blo nič naporno, nobene živčne vojne, je pa res da nisem nič komplicirala. Pa ker je bil moj denar, tudi nisme dovolila vtikanja kakršnikoli staršev. Povabljeni ste, če želite pridite, če ne pa tudi prav. kaj si pa vi želite na poroki me pa ne zanima. Ste imeli možnost pri sebi, tolje je pa moje in bo po moje user posted image
A na poročno potovanje nas tudi vse povabiš, he he user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 3541
28.1.2011 11:24:16   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

...samo midva sva zdaj ratal ful striktna, da se pospravlja kot v vrtcu - če znajo tam, znajo doma. Če se z nečim igrajo, preden začnejo z novim, se pospravi v škatlo in nato vzame nova stvar. Jim je treba ful tumbat in tumbat, ampak se je že ful poboljšalo.

Ja, tole je pomembno, ker pri nas tudi precej to pali. Pa še glasbo smo uvedli, tako kot imajo v vrtcu. Morajo pospraviti, preden se glasba konča (to v vrtcu delajo pred obroki ali odhod ven) in pri nas tudi taka spodbuda dobro deluje. Poskusi, če še nisi.

F. Lainšček

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
28.1.2011 11:33:23   
2ursae
aja, še to, sem se spomnila, ko je Nika omenila obiske prijateljic. Torej, Anže je na igranje doma povabil sovrtičkarico user posted image . To je bil zame ful vau, sem strašno zadovoljna. Je punčka že rekla, da bo prišla, tko da ji drug teden dam v njen predal še naše podatke, pol pa upam, da nas mamica pokliče.

Pa hvala za vse nasvete, vidim, no, saj že dalj časa vem, a se z možem ne zrajtava, današnja kavica bo pa kot načašč za to, da se bo treba doma bolj zorganizirat. kar je leo teklo pri dveh otrocih, zdaj pri treh ne gre več, nam kar zmanjka.

Neposredna povezava do sporočila: 3543
28.1.2011 11:38:52   
Nika v službi

aja, še to, sem se spomnila, ko je Nika omenila obiske prijateljic. Torej, Anže je na igranje doma povabil sovrtičkarico user posted image . To je bil zame ful vau, sem strašno zadovoljna. Je punčka že rekla, da bo prišla, tko da ji drug teden dam v njen predal še naše podatke, pol pa upam, da nas mamica pokliče.

Wow!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Komaj čakam poročilo!

A kar sam od sebe se je spomnil? Zanimivo, res! Super!

F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
   [Brisano sporočilo]
28.1.2011 11:44:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 3545
28.1.2011 12:54:12   
2ursae
Komaj čakam poročilo!

saj, to je pa druga stvar. Pravi, da ji bo pokazal kable, a igrat se z njimi ne bo smela, ker kabli niso za otroke user posted image . To bo še zanimivo. Kaj pravite ve, ki ste blj izkušene: naj mu malo pomagam ali naj se ne vmešavam? Najboljš, da se malo pomeniva, preden pride. O gostoljubnosti in podobnem - to mu malo šepa.

Benika, a poročno potovanje dajo za dva ali za pet oseb user posted image ?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
28.1.2011 13:24:09   
Nika v službi

Komaj čakam poročilo!

saj, to je pa druga stvar. Pravi, da ji bo pokazal kable, a igrat se z njimi ne bo smela, ker kabli niso za otroke user posted image . To bo še zanimivo. Kaj pravite ve, ki ste blj izkušene: naj mu malo pomagam ali naj se ne vmešavam? Najboljš, da se malo pomeniva, preden pride. O gostoljubnosti in podobnem - to mu malo šepa.

O, hudo! To bo res zanimivo. Hja, jaz bi rekla, da ga najprej pohvališ, ker je prijateljico povabil domov (no, to si najbrž že naredila), mu poveš, da si res vesela in potem nadaljuješ z nasveti glede gostoljubja. Jaz bi uporabljala primere, ki jih pozna, npr. ko ste vi gostili prijatelje, ste se potrudili, kaj pripravili... ker ste veseli, da so prišli, ste do njih še posebej pozorni. In potem navežeš to pozornost na to, da je potrebno stvari deliti, ker bo prijateljica potem vesela in bo še kdaj prišla. Pa saj ti to itak dobro znaš.

Ob samem obisku bi se jaz poskušala minimalno vmešavati, seveda če je izvedljivo. Je pa res, da sigurno želiš (tako kot mi vsi), da ta obisk uspe, zato bi jaz verjetno vseeno svetovala, da posežeš nekako vmes, če bo kazalo "slabo".user posted image  Tudi punčki mogoče ne bi bilo odveč povedati, da je to prvi obisk nekega prijatelja na tak način, pa da A. ni tako še navajen stvari deliti, pa če ima malce več razumevanja.user posted image  Ne vem, če poznaš starše... mogoče ne bi bilo odveč omeniti to tudi njim, kaj pa vem.

Pri nas je zdaj tako, da se ne smemo kaj preveč vmešavati, ko ima Nika obiske. Še v njeno sobo ne smemo. Nas hitro ven napodi.user posted image  Ampak ona ima veliko obiskov in tudi navajena je hoditi na obiske k drugim, zato naše izkušnje niso povsem merodajne....

Joj, res si želim, da Anžetu tale prvi "zmenek" maksimalno uspe!

F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
28.1.2011 16:05:30   
nikolet
ninocka: hmm... tujega dohtarja.... a veš kaj polhn k ***** mam vsega... jz nimam bajne plače da bi lahko vsak mesec pogrešala 50€, jz moram dva meseca šparat da lahko pogrešam ta denar... tak da bom mogoče kasneje k bom mela kaj prišparanuser posted image user posted image

samo slikovni komentar:

user posted image

njuna soba ta moment.

uau... to zgleda pa super... upam da so vrata kje da jih lahko zapreš, k pospravlašuser posted image user posted image
jz pa nimam še te sreče da bi imela moja dva otroka svojo sobo.... sam upam da jo bosta imela kmalu... k sva se z možem lotila urejat stanovanje in bova pridobila dve sobi, tak da bosta imela oba otroka svojo sobouser posted image
komaj čakamuser posted image

spomin je kot pesem, ki v srcih odzvanja,
spomin je kot cvet, ki nenehno poganja,
spomin je svetloba, ki dušo obliva,
spomin je ljubezen, ki v srcu prebiva.

Neposredna povezava do sporočila: 3548
28.1.2011 20:10:53   
ninocka
Jupi, jutri se pa Evan vrne!!! Danes se pripeljemo domov, jst pa v jok, ker smo sami in Evana še ni, jst ga pa tolk pogrešam..in potem me razveseli njegova kartica user posted image user posted image

2ursae, super za Anžeta!!! A potem mu je ta pupika všeč, a? Potencialna snaha? user posted image
Jst bi mu na tvojem mestu še povedala, da ko ima obiske, da jih mora vprašat tudi, kaj se želijo oni igrat in se malo njim prilagodit.

Da vam še povem, od kod je men ideja prišla za Beniko - od Urške Čepin. Evo zdaj pa razmišljajte,  kakšna je povezava user posted image

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
29.1.2011 5:25:38   
nikolet
jutro

spomin je kot pesem, ki v srcih odzvanja,
spomin je kot cvet, ki nenehno poganja,
spomin je svetloba, ki dušo obliva,
spomin je ljubezen, ki v srcu prebiva.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Otroke prezgodaj ločimo od mam
Več časa porabimo za treninge, jezike, tečaje in lekcije kot za objeme in poljube.
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?