|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - 4. del
23.9.2009 11:34:53   
Erdbeere
ooo sontschica kok je fletna, pa kok ma laskov....še mal pa boš lahko začela čopke delat 

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 476
23.9.2009 11:53:42   
baby blue
No evo mi smo prestali še en obisk babice... Lana se je lepo poredila in prišla na težo 3080g...user posted image user posted image Smo se pa danes tudi prvič kopali user posted image user posted image Kako je uživala... Popoldne bomo šli pa že malo na sprehod user posted image user posted image Je pa zdrava punca... user posted image user posted image

Bom kasneje dala še kakšno slikco...

sontschica luštna je pa laskov ma pa res veliko user posted image user posted image

Za vse ostale ki ste v nizkem štartu pa držim pesti

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 477
23.9.2009 12:21:16   
dreja79
A katera kaj ve, kaj je z Indy0024, a niso njej poroda sprožil?

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 478
23.9.2009 12:42:35   
tulpek
Bety user posted image ! Srečno.

IZVIRNO SPOROČILO: dreja79

Mene pa niso na koncu nikol vaginalno gledal, niti mi noben ni delal amnioskopije, itd. Čudno!

Pa sem  zdaj G vprašala, glede na to da vidim, da vas gledajo, pa mi je rekel, da ne rad šari tam spodaj user posted image

Pol se pa pejt user posted image

Pri nas tudi na koncu nič ne gledajo vaginalno, če je vse OK. Torej v CE P te niti kakšnih 10 dni po roku ne pregledajo vaginalno, če nimaš kakšnih problemov ali pa če se komu res ne zasmiliš.

(odgovor članu dreja79)
Neposredna povezava do sporočila: 479
23.9.2009 13:05:09   
klaja
Sontschica iiii kak je tvoja Nikki lepa!

Bety ti si že vedela, da boš ostala not, ko si zjutraj že vse pripravila in pospravilauser posted image . Vso srečo in čim lažji porod! Čakamo na novičko!

Po moje Indy že carta, je rekla ja, da ji bodo sprožili.

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 480
23.9.2009 13:29:57   
_melody_
Jaz bom pa tista, ki bo zadnja rodilauser posted image ...

Majra čestitke!

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 481
23.9.2009 13:37:13   
jullie
IZVIRNO SPOROČILO: _melody_

..ne boš!!!..bom očitno js..žal..user posted image  ..imam pa v petek CTG in me bo G še pregledal je rekel, tak da upam, da bo kaj sprožil...

..pa čestitke vsem, ki ste rodileuser posted image ... vam sploh ne morem spremljat več.. pa fouš sem vam user posted image ..

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 482
23.9.2009 13:39:17   
Anya22
Pozdravljene, evo jaz sem ravnokar prišla iz pregleda, v glavnem CTG lep, brez posebnosti, odprta isto ku sem bila, konrola čez 2 dni, torej 25.9 na PDP, bomo videli kaj bo iz tega. Aja, glede kilaže +0,5 kg.

Glede vaginalnih pregledov pri meni jih G dela vsaki bot, ko prideš na kontrolo.

Moj pikec je prišel na svet 14.06.2007 po imenu Žan.

Moja pikica je prišla na svet 28.09.2009 po imenu Nika

28.09.2009 3320g, 51 cm
20.10.2009 4005g, 52 cm
24.11.2009 4900G, 54 CM

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 483
23.9.2009 13:56:02   
SONČEK LARA
Pozdravljene,

pa se seznam vidno krajša...še mal pa bomo vse pestvale naše sončke.

Bety...srečno!!

Jaz sem imela danes pregled, odprta slabe 3prste, maternični vrat pa še nič zmehčan. In ja, tudi jaz krvavim po pregledu in tokrat kar orng, kar eni koščki so, oziroma temno rdeča sluz al kako naj se izrazim. Zaenkrat ne delam panike, če do večera ne poneha grem kar v P, tam pa vem, da bi porod že sprožili. Imam dosti vsega, sem že neučakana, želim spoznati mojega otročka.

Naslednji pregled 29.9. en dan čez PDP (upam da se izognem pregledu)

Prijeten dan vsem skupaj

(odgovor članu Anya22)
Neposredna povezava do sporočila: 484
23.9.2009 14:46:53   
klaja

Ne boš, jaz računam na 6. oktober, takrat bom točno 14 čezuser posted image

Sonček Lara najboljše ja, da počakaš do večera in če stanje ne bo spremenjeno, potem se idi raje pokazat.

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 485
23.9.2009 16:33:48   
dreja79
IZVIRNO SPOROČILO: klaja

Ne boš, jaz računam na 6. oktober, takrat bom točno 14 čezuser posted image

Sonček Lara najboljše ja, da počakaš do večera in če stanje ne bo spremenjeno, potem se idi raje pokazat.

Ne ga srat punce, do konc septembra mormo vse rodit!!!user posted image user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 486
23.9.2009 17:55:48   
kepica
Ko topla jesen drevje je pozlatila, je najina hčera MINEA, velika 51cm in težka 2830 v najino življenje vstopila in srečo bo z nama delila! R&Indy0024

Čestitke Indy0024 za princesko Mineouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dreja79)
Neposredna povezava do sporočila: 487
23.9.2009 18:15:29   
litlleMiss
živjo!!

bety11, želim ti lahek poroduser posted image

nove mamice iskrene čestitkeuser posted image user posted image

mam spet eno vprašanje:

kdaj nakazujejo porodniške oz starševski dodatek??  rodila sem 27.8., torej bi ta mesec mogla dobit nakazano ne? vlogo pa sem oddala že 15.7.

lp

< Sporočilo je popravil litlleMiss -- 23.9.2009 18:19:15 >

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 488
23.9.2009 18:17:12   
vila MaLiNa
Majra čestitke za punčko!user posted image Naj vama bo v ponos in veselje.

Bravo indyuser posted image user posted image user posted image . Uživajta ob pogledu na vajino malo srečouser posted image

Bety držim pesti, da vse lepo potekauser posted image

Sončica tvoja gospodična ima pa res ful laskuser posted image Pa pravi mali sončekuser posted image . Ampak imajo pa skoraj vse rojene punčke črne laseuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: klaja

Moj user posted image se še tudi obrača, sicer je večinoma obrnjen z glavico navzdol, ampak vmes pa čutim, da se je obrnil (ker boli ko user posted image , ko se obrača), če že ne drugače pa po kolcanju. Meni so rekli, da je to čisto normalno, vsaj pri tistih, ki rodijo tretjič.
Če boš pa še kar zaprta, ti bodo pa vstavili gel za mehčanje materničnega vratu, pa če ne boš imela svojih popadkov, umetne, ki pa tudi povzročijo odpiranje, tako da zaprta ne boš ostala. Ko pa se začnejo popadki in ti odpirat, pa se user posted image tudi začne spuščat v kanal, ker ga maternica pritiska navzdol.

Drugače pa mene še kar naprej boli v predelu jajčnikov in hrbtenice, sploh ne preneha, za **** je. Pa še tečnoba me daje 100/uro.

SEm pa jaz že odprta od julija, ko sem bila v porodnišnici na opazovanju, pa kljub temu, da dvigujem mali dve in ju vmes še nosim in lovim, pa hoja po stopnicah, mi nič ne pomaga, da bi kaj pospešila.

Dreja, potem pa lahko gremo, če je že danes tehtnica!

Pri meni so storili vse, da bi se odprla pa ni in ni šlo... tako, da je po 9ih urah umetnih popadkov končno na vrsto le prišel carski res. Ven dobijo tvoj zakladek tako ali drugačeuser posted image .

< Sporočilo je popravil vila MaLiNa -- 23.9.2009 18:18:24 >

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 489
23.9.2009 18:19:38   
vila MaLiNa
Ja do 15. v mesecu bi morala dobiti. Če nisi pokliči na CSD in povprašaj.

(odgovor članu litlleMiss)
Neposredna povezava do sporočila: 490
23.9.2009 18:46:00   
Tanik
evo mene po celmu dnevu,

vidim da je kepica že objavila od indy, tako da ne bom jaz še enkrat.

zjutraj sem imela CTG, nič posebnosti. je pa naredil UZ, ker sem G povedala moje travme. mali je obrnjen dol, tehta mal čez 3 kg, velik okol 50. naslednji CTG v ponedeljek, en dan pred PDP. če prej ne rodim user posted image , ampak G pravi da se bova verjetno v pondelk še vidla.
no potem sem se pa cel dan potepala.
zdaj grem pa na sprehod.

čestitke vsem novim staršem user posted image
slikice dojenčkov-pravi cukri

in zakaj se je bety vrinila?user posted image

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 491
23.9.2009 19:19:14   
klaja
Indy čestitke za Mineo!!!

LittleMiss ne vem, najboljše da pokličeš na CSD, ampak verjetno si dobila nakazano samo za tiste 4 dni kolikor so manjkali do konca meseca. Kdaj si drugače imela PDP?

Bety je trdila, da bo počakala na oktober, pa si je očitno premislila.

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 492
23.9.2009 19:21:50   
litlleMiss
2.9. sem mela rok..te pa mi bojo verjetno oktobra nakazali user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 493
23.9.2009 19:25:45   
Lubenička
IZVIRNO SPOROČILO: kepica

Ko topla jesen drevje je pozlatila, je najina hčera MINEA, velika 51cm in težka 2830 v najino življenje vstopila in srečo bo z nama delila! R&Indy0024

Čestitke Indy0024 za princesko Mineouser posted image user posted image user posted image

čestitke!! user posted image user posted image user posted image

bety...držimo pesti!! user posted image user posted image user posted image

melody...jst sm bla en dan čez rok še zaprta...3 dan čez rok...2prsta in 8 dan čez rok za 3 prste...ko pa so mi predrli ovojnico pa čez eno uro 7 prstov in naslednjo uro smo zibali...user posted image vse se lahko zelo hitro odvije user posted image

17.9.09 je nasvet prijokal Arian...naša mala sreča!

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 494
23.9.2009 19:26:56   
Lubenička
sonchica...Nikki je pravi cukrček user posted image

17.9.09 je nasvet prijokal Arian...naša mala sreča!

(odgovor članu Lubenička)
Neposredna povezava do sporočila: 495
23.9.2009 21:08:08   
jullie
IZVIRNO SPOROČILO: litlleMiss

..če sem prav razumela si potem ti s porodniško začela že v začetku avgusta...torej bi mogla skoraj celo porodniško dobiti 15.9... to je bil datum, ko so jo nakazovali..če nisi dobila nič kliči na CSD... ne čakaj na oktober..

....................................................................................
...Indy čestitke!!!user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 496
23.9.2009 21:21:52   
klaja
IZVIRNO SPOROČILO: litlleMiss

LitlleMiss pa kaj si šla normalno v porodniško (en mesec prej) ali dobivaš starševski dodatek?

Neposredna povezava do sporočila: 497
23.9.2009 21:33:06   
kepica

Bety11 sporoča:

Ob 19h se je rodil Damjan, 4kg in 56 dolg, popolnoma zdrav fant brez genetskih napak!

Bety11 čestitke za Damjanauser posted image user posted image user posted image Veliko crkljanja in lepih trenutkov vama želimuser posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 498
23.9.2009 21:47:03   
Nepoznana
Bety, čestitke za Damjana! Lepe mere!user posted image user posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 499
23.9.2009 21:56:10   
barika
čer!!!
najprej, Bety, čestitke za zdravega fanta!!!user posted image user posted image user posted image user posted image pa čestitke še mojgal, indy in vsem ostalim .... ta teden nas je bilo zgleda,da veliko v porodnišnicahuser posted image

evo, moja porodna zgodba na hitro...

soboto zjutraj ob 11.so mi sprožili porod z gelom, potem je sledilo celodnevno čakanje v sobi, da se začnejo popadki. Nekje ob sedmih zvečer sem mogla iti na CTG, ki pa ni kazal praktično nič, ob enajstih pa že "popadki" na 7 minut. Ker sem bila zmatrana sem šla spat, ampak me je začelo zvijati na 2 minuti, pa sem si rekla, ajd, morem malo zaspati, sej še ni hudo. Ob dveh zjutraj me zbudi en močen popadek, grem na ctg, babica pogleda in reče,naj grem po svari in v porodno ... vmes mi še odteče malo vode in čepa. user posted image Pridem dol, pokličem mami, da naj gre malega pazit, mojega pa, da pride počasi proti bolnici.
Se zmenim za klistir, potem me še babica pogleda, pa pravi ... tole ni še nič, otrok se še ni spustil, odprta 1 cm, (no tega nisem hotla slišat) ker me pa Dr.P.. ni hotla pridet pogledat, sem šla v klistirnico in bila tam skoraj do treh zjutraj, jaz že ornk popadke, kar ni mi bilo za it iz wc-ja in izpod tuša. user posted image
Malo pred tretjo pride moj, sma šla proti porodni, tam spet ctg, stanje spodaj nespremenjeno user posted image , popadki pa na polno, se zmenim, da grem še 1x na wc, pridem nazaj pa akcija, popadek na popadek, brez protibolečinske injekcije ...žurka, vam rečem. Nekje ob štirih rečem za injekcijo, jo dobim, potem pa še bolj intenzivni popadki, čutila sem vsak Tomažev premik proti izhodu, od tega, da se je spustil, pa potem pri iztisu sem čutila, kako gre glavica ven, pa telo, popokovina ... mislim noro...No rodila sem pa zdravega pubeca ob 4.58, tak da sem bila v porodni sobi dobri 2 uri ...

evo, to je to, hitro, intenzivno in boleče, pa mi ni žal... je imel pa 2x ovito popkovino in mekonijsko plodovnico

zdej so mi pa spet hormoni podivjali in me spet srbi koža, pa mehurčke imam user posted image user posted image

(odgovor članu Nepoznana)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?