klaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: _melody_ Jutro! Jaz sem tudi včeraj imela pregled plus tega je bil včeraj tudi moj PDP. V glavnem zaprta sem še čist in mala se še ni z glavco sploh postavla v porodni kanal . Je pa teška okrog 3800g. Je G rekla, da 7. dan zadržijo v bolnici po PDPju in poltem sprožijo... Kaj pa če bom še kar zaprta in če se mala ne bo postavla v porodni kanal?? Sicer je z glavco dol obrnjena že skos. Zdaj bom imela na vsake 2 dni pregled in CTG. Klaja kako je s teboj? Moj se še tudi obrača, sicer je večinoma obrnjen z glavico navzdol, ampak vmes pa čutim, da se je obrnil (ker boli ko , ko se obrača), če že ne drugače pa po kolcanju. Meni so rekli, da je to čisto normalno, vsaj pri tistih, ki rodijo tretjič. Če boš pa še kar zaprta, ti bodo pa vstavili gel za mehčanje materničnega vratu, pa če ne boš imela svojih popadkov, umetne, ki pa tudi povzročijo odpiranje, tako da zaprta ne boš ostala. Ko pa se začnejo popadki in ti odpirat, pa se tudi začne spuščat v kanal, ker ga maternica pritiska navzdol. Drugače pa mene še kar naprej boli v predelu jajčnikov in hrbtenice, sploh ne preneha, za **** je. Pa še tečnoba me daje 100/uro. SEm pa jaz že odprta od julija, ko sem bila v porodnišnici na opazovanju, pa kljub temu, da dvigujem mali dve in ju vmes še nosim in lovim, pa hoja po stopnicah, mi nič ne pomaga, da bi kaj pospešila. Dreja, potem pa lahko gremo, če je že danes tehtnica!
< Sporočilo je popravil klaja -- 23.9.2009 8:06:34 >
|