donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: donna22 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Donna, moja pupa je tudi rojena na enak dan kot tvoja, le eno leto prej Takrat, ko si ti rodila, smo mi praznovali prvi RD- kako je bila vesela, ko smo ji peli ob torti... O, kak zanimivo Ob kateri uri pa se je rodila? Očitno je blo lepo praznovanje So pa mi v ptujski porodnišnici omenli, da je prejšnje leto na isti dan - se pravi 2.7.2009. - bilo rojenih dosti , so pravo gužvo imeli, mislim da okrog 10 otrok. No, saj letos je bla tudi gužva, so se na isti dan rodile 3 punčke in 3 fantki ... Saj, prvo noč sem itak prespala v tistih sobah tam doli, blizu porodnih sob. Marsikaj se čuje od tam ,ampak sem itak večino noči prespala kot ubita Ob 10.03 je bila naša rojena... Praznovali smo pa letos bolj popoldne, takrat si bila ti že rešena Ja, saj zaradi tiste gužve sem deloma tudi jaz nastradala, čeprav so bili bolj drugi razlogi - ker mojemu pa so za prisotnost zadnjih 10 minut kar hitro po porodu zaračunale 10 eur Tako da ni bila zasedenost razlog, da me nobena tako dolgo ni prišla niti za trenutek pogledat... To pa je katastrofa s tem kasiranjem prisotnosti Saj veš, zaračunat pa ma itak vsak čas. Mislim, da ima vsak pravico prisostvovat rojstvu svojega ... Mora bit res nekaj posebnega! Jaz tega nisem doživela, sem spala pri CR, so pa jo mojemu pokazali okrog 10 minut kasneje. Če bi se še enkrat odločala, bi se spet za CR, ampak včasih pa se le vprašam, kako je izgledalo, ko je Zala prišla na svet ... So pa mi povedali, da se je pridrla ko prava baba
|