|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010 - 2. del
11.12.2009 18:10:01   
alex17
IZVIRNO SPOROČILO: tweety83

IZVIRNO SPOROČILO: naja6

Meni je tudi fuul všeč PRVE SNEŽINKE 2010

Ja pol je pa to- to!user posted image user posted image user posted image

men je najbolj všeč "januarske snežinke" da se vidi, da so naši pikci januarčki user posted image

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
11.12.2009 18:30:46   
alex17
IZVIRNO SPOROČILO: sisi77

jaz sem si pa danes privoščila depilacijo sem kolebala med tem ali bi šla pred porodom ali ne. pol pa ko mi je v ponedeljek povedal vesele novice za najino pikico sem se pa mogla nagraditi.

sisi77, tudi jaz sem bila dons na depilaciji, je bla res že kriza (beri: goščava) po stegnih in bikini črti. je kar bolelo, ker me je z vročim voskom, samo se je splačalo, ker sem zdaj gladka kot user posted image ritka user posted image   tako da bo vsaj kak mesec mir, spodaj me bo pa že lubi pobril. pa še ful je bla prijazna una punca in se mi je res posvetila, sem ji to tudi povedala.

zdaj pa mal tv z lubijem, bova gledala 2012 user posted image

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
11.12.2009 18:45:23   
alex17
IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka

Js sem pa danes tako boga... ob 2 zoba sm bla naenkrat enga na levi zgoraj druga na desni zgoraj ... na pa sem ob 3 zobe že pa tko mladauser posted image  pa še šivana sm bla na desni strani tak da me začenja bolet da bom popiz... na levi strani pa še zdaj ne čutim obraza je tak čudn občutekuser posted image  eh sej bo se pol kaj pišemo zdaj grem pa počivat

o boga Tinncyka, grozno mora biti! meni so ga spulil pred leti pa se spomnim, da mi injekcija zaradi gnoja ni dobr prijela in sem prav čutila, kako mi ga vleče ven, groza, pa mi je pol dala še eno injekcijo pa ni blo kej dost bolš, tko da je blo pravo mučenje user posted image   drži se!

čestitke tud od mene Sassy!!! user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
11.12.2009 18:53:52   
Anonimen
kje pa je ta film alex? a po tv?

(odgovor članu alex17)
  Neposredna povezava do sporočila: 4329
11.12.2009 19:03:47   
alex17
IZVIRNO SPOROČILO: Anna86

IZVIRNO SPOROČILO: alex17

sem za Miklavža dobila luštno previjalno torbo v DM, za samo 24 eur pa še nekaj reči ima notri, v BC so ble pa od 60 eur naprej, kar mi je blo čist preveč za eno torbo! jo bom ta vikedn napokala s cunjicami za pikija za iz porodnišnice

Meni se tudi ta torba dopade.Sem jo videla pa samo v bež barvi.Katero si ti kupila?

kupila sem rjavo, imeli so pa še črno, bež pa ne. mi je kar luštna, samo upam, da ne bo premajhna.
naja6, bom jutri slikala in ti poslala slikco, sem jo pa kupila v BC, ima tak dvignjen rob pa pralna je, tako da jo je treba po moje prekrit s kako tetra pleničko oz. podlogo. postavila jo bom pa na tanov pult v kopalnici, ki sva ga sama kupila in zrihtala.

(odgovor članu Anna86)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
11.12.2009 19:09:31   
alex17
IZVIRNO SPOROČILO: KiA***

kje pa je ta film alex? a po tv?

žal ne, sva ga potegnila z neta dol (DVD). je še v kinu tko da ga po tv še neki časa ne bo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
11.12.2009 19:20:24   
poopek
grahek85 bod srečna, da so ti šele zdej slabi refleksi user posted image . če ti bo v tolažbo, se jaz že od 5 meseca tako počutim sred parkinga, kjer ni blo nobenga sam jz in eden za mano, sem se vanj zabila. user posted image user posted image jokala k dež kuker znamo le nosečnice, vendar ni bilo sile hihi. user posted image

ufff punce dobre ste k hodte na voskanje bikinija... jz sem samo enkrat šla na voskanje nog, umrla skor, drla sem se k majmun ( sreča, da mi je delala to kolegica, ki je kozmetičarka user posted image , drgač bi me po moje iz salona vn vrgli user posted image ). in od takrat, nooooooooo waaaay! britvica moja najboljša prijatlca, hehhe vsaj ne boli. user posted image

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
11.12.2009 19:22:05   
poopek
kia ta film ( 2012 ) je na partisu, pa si ga dol potegni. midva ga bova pa jutr gledala z mojimi sestrami. upam, da je doberuser posted image

(odgovor članu poopek)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
11.12.2009 19:36:57   
Enkica

sisi77, tudi jaz sem bila dons na depilaciji, je bla res že kriza (beri: goščava) po stegnih in bikini črti.

Tudi jaz sem si pred dnevi privoščila depilacijo. Moram rečt, da je prec boljši občutek, ker sem nekaj naredila za sebe glede na mojo okornost zadnje mesece.
Komaj pa čakam na 28.12., ko si bom privoščila depilacijo in pedikuro. Upam, da me porod ne preseneti pred tem datumom.

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
11.12.2009 19:38:33   
Enkica

zdaj pa mal tv z lubijem, bova gledala 2012 user posted image

Tudi midva sva že gledala ta film, nekaj večerov nazaj.

Uživajta!

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
11.12.2009 21:05:17   
nikita 33

IZVIRNO SPOROČILO: tweety83

IZVIRNO SPOROČILO: naja6

Meni je tudi fuul všeč PRVE SNEŽINKE 2010

Ja pol je pa to- to!user posted image user posted image user posted image

men je najbolj všeč "januarske snežinke" da se vidi, da so naši pikci januarčki user posted image

Ja sam to ime je pol sam za punčke, kje so pa fantki???

Bi moglo bit Januarske snežinke in snežaki.

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
11.12.2009 21:24:25   
Enkica
OK punce, zdaj pa resno vprašanje.
Zdele sem kake pol urce preživela na netu, ker me je čisto tko informativno zanimalo kaj kej piše o prvih znakih poroda (očitno priprava na bližajoči porod) user posted image

Ne vem zakaj sem mislila, da se popadki ornk čutijo ... no pa očitno ni tako. Sem prebrala malo morje izkušenj punc, ki so rodile in so to opisale kot menstrualne krče in pa bolečine v križu ... skoraj nobena jih ni opisala kot ZELO boleče ampak pač tko kot ponavadi ko smo imele menstruacijo.
Torej kaj ... imam jaz že popadke od včeraj, ker mi ne minejo in ne minejo ti znaki? Ali naj zaženem paniko in grem v p.?
No, če me do jutri ne mine bom šla do p. pogledat kaj kej mislijo.

Joj, same skrbi!

(odgovor članu nikita 33)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
11.12.2009 21:25:37   
Enkica

IZVIRNO SPOROČILO: Enkica

OK punce, zdaj pa resno vprašanje.
Zdele sem kake pol urce preživela na netu, ker me je čisto tko informativno zanimalo kaj kej piše o prvih znakih poroda (očitno priprava na bližajoči porod) user posted image

Ne vem zakaj sem mislila, da se popadki ornk čutijo ... no pa očitno ni tako. Sem prebrala malo morje izkušenj punc, ki so rodile in so to opisale kot menstrualne krče in pa bolečine v križu ... skoraj nobena jih ni opisala kot ZELO boleče ampak pač tko kot ponavadi ko smo imele menstruacijo.
Torej kaj ... imam jaz že popadke od včeraj, ker mi ne minejo in ne minejo ti znaki? Ali naj zaženem paniko in grem v p.?
No, če me do jutri ne mine bom šla do p. pogledat kaj kej mislijo.

Joj, same skrbi!

Aja, pa pravijo nam, da se pravi popadki začnejo zgoraj in gredo navzdol ... no izkušnje kažejo drugače ... dve sta imeli bolečine samo v spodnjem delu trebuha in sta rodili zelo kmalu.

(odgovor članu Enkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
11.12.2009 21:43:18   
poopek
enkica jz mislim, da bi že vedla... sej porod ni tako lahek da gre to brez bolečin. s tem da ti ni odtekla voda, odluščil čep in da ne čutiš hude bolečine in pritiska navzdol, mislim da ni panike. kr tko če te boli kot pri menstrualnih krčih ni nč takega. to je normalno. kot špikanje v luliko user posted image . no, to je moje mišljenje. če te pa skrbi pojdi se pokazat. user posted image

(odgovor članu Enkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
11.12.2009 21:45:25   
Enkica

IZVIRNO SPOROČILO: poopek

enkica jz mislim, da bi že vedla... sej porod ni tako lahek da gre to brez bolečin. s tem da ti ni odtekla voda, odluščil čep in da ne čutiš hude bolečine in pritiska navzdol, mislim da ni panike. kr tko če te boli kot pri menstrualnih krčih ni nč takega. to je normalno. kot špikanje v luliko user posted image . no, to je moje mišljenje. če te pa skrbi pojdi se pokazat. user posted image

Mah na eni drugi strani kot je RR so punce opisovale začetke kot to kar sem napisala prej. No vidim, da ta noč že ne bo mirna za mene, ker me že sedaj ornk skrbi.
Bom vidla kaj bo jutri.

Nočko vsem in lepe sanje

(odgovor članu poopek)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
11.12.2009 22:53:50   
lesk80
Meni je zelo lepo če bi imeli prve snežinke 2010 ali pa januarske snežinke.

Jaz pa sem dobila toliko za popravljat še v diplomski nalogi da me bo kap in to somentorica je zakomplicirala. Mentorica mi je že pregledala in rekla da je vse OK. A ta  user posted image  baba zmešana ki je samo somentorica pa mi je celo diplomsko spacala, tako da imam par dni kaj delatuser posted image user posted image user posted image  da bo po njenem.

Danes sem bila malo v nabavi za našo pikico, moram pa še previjalno in posteljico nabavit. Uh še bo letanja.

JANUARJA bomo trije kozorogi

(odgovor članu Enkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
11.12.2009 23:05:37   
majčyca
Čer punce!
Samo na hitro vas malo preberem in se vam malo oglasim, ker sem kar fejst utrujena in še samo posteljo vidim... danes je bilo doma kar pestro, lubi in ati sta kar nekaj stvari naredila, jutri pa nama pridejo še kuhinjo sestavit, pa sestavili mobo še ostalo pohištvo, katero še je potrebno, potem pa bo najino malo gnezdece počasi končano user posted image user posted image sicer še bo kar nekaj dela, da se vse uredi in da bom imela vse na svojem mestu, ampak se res že veselim vsega skupaj. Ko pa bo vse na svojem mestu, pa lahko tudi pikica pride user posted image
Danes popoldne sva z lubijem v Merkurju pustila spet kar zajeten kupček EUR, ker sva morala kupit pomivalno korito za kuhinjo, pipo in še en kup nekih stvari, tako, da sva jim naredial prometa za skoraj 450 eur user posted image sicer pa je to čisto nama podobno - potrebovala sva tudi koš za smeti in jih tam gledava, katerega naj vzameva (navaden plastični s pokrovom - malo večji - stane 26 eur user posted image ) in lubi tam vidi koš za smeti, ki se odpira in zapira na senzor in je bil tako fasciniran, da ga nisem uspela prepričat, da ga ne bi kupila in tako je zdaj doma že pripravljen, da ga postaviva na svoje mesto user posted image ampak res je bil prav navdušen nad tem košem, jaz pa sem se morala zraven prav od srca smejat user posted image user posted image

sisi - držim pesti zate in za tvojega user posted image !! Verjamem, da bodo v porodnišnici dobro poskrbeli in vaju in boš videla, da se bo vse srečno izteklo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, pa danes me je klicala sestra od ginekologa in mi je prestavila pregled iz 29.12. na 30.12. (za seznamček).

Zdaj pa šibam spat, jutri bo spet naporen dan. Nočko vsem user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
11.12.2009 23:28:00   
marijaa
Danes sem imela pregled in sem že odprta, vendar poroda zaenkrat še ne bodo sprožili, ker sta oba pikca  v teh 14 dneh od zadnjega pregleda še lepo zrasla in pridobila na teži.
Jaz tudi imam že 3 dni bolečine kakršne opisuješ ti enkica, vendar se ne pojavljajo v enakomernih presledkih, niti se ne stopnjujejo.
enka Prvič sem imela na dan poroda že od jutra blage krče in po kapljicah mi je začela odtekat plodovnica, sem šla g, vendar na ctg ni pokazalo nič, krči niso prenehali, a močnejši tudi niso postali, okoli 20 h se mi je v trenttku vlila plodovnica. Čez dobre 3 ure sem rodila, ker svojih popadkov še vedno nisem imela dovolj močnih sem dobila umetne.

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
12.12.2009 8:08:08   
nony
Dobro jutro...upam,da ste se naspale....no mene je včeraj cel dan špikalo v križu...mogoče so lažni popadki,glede na to da naj bi jih zdaj že lahko imela....me je kr malo strah .ko pomislim,da bo šlo enkrat zares....

Upanje ostaja....

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
12.12.2009 8:46:17   
poopek
helow evo jz sem tud pokonc..user posted image brezveze sem spala, zvečer smo dlje sedel, šele ob 1 šli spat, zdj sem pa tak utrujena user posted image ...
enkica mislim, da sem se nalezla tvojih bolečin od včeraj user posted image , je blo zoprno, vendar sem kul. vsake toliko časa bolečina kot pri menstruaciji, oooooo user posted image .
še vedno me boli sramna kost od včeraj, morem prov tiščat noge skup. user posted image
no, upam da se bomo spet lepo cartale z našimi dragimi ( moj še drnjoha user posted image ), ker je za vikend tuki pravo zatišje user posted image .

lepo se mejte user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
12.12.2009 8:47:25   
poopek
enkica sej si še 2 v 1????!! user posted image user posted image

(odgovor članu poopek)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
12.12.2009 8:50:06   
polho3006
Ojla punce!

Nocoj sem pa tako dobro spala...joj ko bi bilo vedno tako. Sicer sem se zbujala na cca 2uri ampak tisti čas vmes sem pa spala kot user posted image .
Ko sem se zjutraj zbudila je pa tudi user posted image  bil tako miren da me je začelo skrbeti, ampak...ker sem jaz dobro spala je verjetno bil tudi on zato bolj miren. Sedaj je začel migati, vendar še vedno bolj mirno. No mogoče se pa pripravlja na izhod.

Jaz grem sedaj malo pospravit stanovanje, kolikor mi bo križ dovolil, ker ko sem nekaj časa na nogah me začne boleti kot user posted image . Pa še noge so mi začele zatekati in je tak zoprn, neprijeten občutek, ko čutimm da niso prave oblike in full mi je vroče v njih. Najraje bi kar bosa hodila na okrog.

Lepo se imejte in se beremo!

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
12.12.2009 9:22:00   
Enkica

IZVIRNO SPOROČILO: poopek

enkica sej si še 2 v 1????!! user posted image user posted image

Jutro punce!

Evo noč je za nami ... bila je kar solidno ok noč. Nič slabih sanj, 1x na wc,... user posted image

Poopek ... še sem 2v1 ampak sem pa bila včeraj 100% da evo, počasi gremo v Rim ... sem si že kr pasuš pripravila, ha ha ha.
Mah, do včeraj sem bila prepričana, da ornk čutiš popadke in da jih zihr ne bom sfalila. No pol sem pa prebirala rezultate od strica Googla, ko sem poizvedovala o "prvih znakih poroda" in sem naletela na tista pripovedovanja kjer so punce rekle, da so popadke čutile kot menstrualne krče ... kr neki no! In sem bila valda čist zmedena. Sem mojmu pred spanjem rekla, da naj bo pazljiv, če mi kaj odteče user posted image
No zdaj je za enkrat vse ok, nič krčev ... še. Lubica je budna, me že nežno brca. Ja punce moje, bliža se 10. 01. ... kje je feb., marec,..ko sem zapravila vsak € za teste ... čas gre ekspresno!

Zdaj pa čakam, da se user posted image zbudi potem pa šibava k njegovim na kosilo. Bi si mogla še lase oprat pa se mi ne ljubi.

Želim vam lepo soboto in en lep sončen pozdravček iz Domžal

(odgovor članu poopek)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
12.12.2009 9:35:38   
pajcevina
Jaz sem pa zdajle sama doma. Čakam, da pride svak, da bova skupaj delala koledarje, pa upam,da bova še pravi čas, da ujameva kakšno kvalitetno kopirnico za tisk.

Pa poštarja čakam, da mi prinese lupinico. Sem čakala pa čakala nove modele 1010, pa nič. Me je pa že mal panika, ker to je pa res dobro met doma - se le prvo rabi. No, pa sem pol kar preko recinkota naročila.

Ko sem hodila prvič čez rok na kontrolo v P (vsa neučakana, vedno s torbo sabo), mi je en G zagotovil, da nič skrbet, da bom zagotovo vedla kdaj gre zares, ker še nobena ni brez konkretnih popadkov rodilauser posted image . Itak se mi pa zdi, da je bolje it malo kasneje v P, kot pa prekmalu, ker se lahko še celo kaj ustavi, če še ni v aktivni fazi.

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
12.12.2009 10:02:04   
nincrli
Pozdravček!

Mene pa ponoči mal trebuh boli pa včasih imam rahle "menstrualne" krče al pa kako špikanje. Nč takega, upam da ko bo šlo zares, da bo mal močneje, da bom vedela, da je razlika user posted image

Moj pa pospravlja njegovo ogromno pisalno mizo, jo bosta s kolegom odnesla v klet, da bo prostor za previjalno mizo in kinderpet. Ma je pa res ogromna mizauser posted image Previjalno pa dobima menda v torek končnooo. Pol pa lahko user posted image pride v ta naš svet. Se mi tolk smili, ko ma tak malo prostora, pol pa mu pravim, da naj vn pride pa bo lahko po mili volji raztegoval rokice pa nogice user posted image

Včeraj je bil user posted image tak navdučen, ko ga je mali nazaj v roko butal, men je blo tolk smešno, ker jaz sem že navajena, njemu je pa včeraj prvič ratalouser posted image

Drugače pa joooj ta moj glavobol, upam da me čimprej mine ta prehladuser posted image
Bom pa danes tud šla v dm poglet pa si mogoče kupila to torbo, ker sem tudi dobila včeraj kartico pa ima gor 50 točk.

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu pajcevina)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?