*zmajčica*
|
Živjo...Evo mene spet po dougem času (sej prebiram vas redno, sam tipkat se tako težko spravim haha-lenoba)...Včerej nisem uspela. sem zlo pozno prišla domou. Tako poročanje iz včerajšnjega pregleda... Bravo vse kul in ok in tako kot more bit! Železo se popravlo, sm baje zlo pridno jemala tabletke, čeprav sama tega ne bi trdila, ker še to kar sem pojedla, sem zbruhala vn....Haha...Ampak G me je pohvalila in da se je zlo popravlo....Jeeeeeeee. Pa če ona tako reče ji vrjamem. Srčka smo tudi poslušali, bije 100 na uro...haha Trebušček po meri. Dobila napotnico za P. - za vsak slučaj če kaj prehiti. Zdej pa že počasi pakiram torbo. ..Da če bo treba šibat samo pograbimo in šibamo!! Naslednji pregled in prvi CTG čez 14 dni - 22.12. Drugače pa nobenih posebnosti...strije (morm potrkat) nism opazla nikjer nobene. Glede zatekanja pa tudi nobenih problemov. Nakit sem šele danes staknila dol...čist preventivno, da se pol ne matram. brca kot nora, tako da bo živahna punca - očitno na atija . Bolečine (ščipanje, zbadanje, bockanje,...) so pa tudi prisotne, tako v trebuhu kot spodaj in hrbtenici. Ampak se da potrpet...Mejčkno me matra k ne morm dougo stat, sedet in ležat in se potem samo premetam!! Pa nočne WC akcije, joooooj Glih ko dobro zaspim, pa lulat, pa pol spet ne morm zaspat, pa igrce igram na FB...Skratka pestro...Dopoldan pa nikakor iz postelje vstat... Hmmmmm...Razmišljam pa ne vem če ma smisel kako silvestrovanje party rihtat. Smo s sestro in prjatlco nekej razglabljle, da bi tak ožji krog prijatlov (10 +/-) povable. Sicer blizu doma, če bi blo slučajno treba šibat. Pa upam da ne bo, k ne bi rada panike skozi silvestrovanje delala. Upam, da se bo držala dogovorjenega in res prišla na svet 6. 1. Čeprav od sestre sodelavka je imela rok 3.1.2010 in je v ponedeljek začela s porodniško in celo v ponedeljek že tudi rodila !! Jst mam stvari že nekej pripravljene ampak vse še po vrečkah in škatlah. Soba je še v izdelavi pa nimam kam zlagat.. Jooooj upam da tast pohiti z delom, da potem lepo vse zložimo in pripravimo, da ne bo potem kakšnih tekanj in presenečanj!! Tako sama sem danes uradno nastopila s porodniško, včerej pa izkoristla še zadnji dan bolniške, tako da več nobenga straha pred komisijo, ki so bili zelo pridni in me niso od junija mesca niti enkrat obiskali!! Tako to bi bilo to, če se pa še kej kasneje spomnem vam pa še pišem...haha Aja kako je pa s prenosniki v porodnišnici?? Jih dovolijo?? Ja sm odvisnik in ne znam kako bom zdržala!! Lp, so , božajte bušije in ne pozabite....še čisto malo, pa bomo tudi me pridno vozičkale naokoli...če nas kak snežni zamet ne preseneti... Aja edino to vam lahko še povem, da me je poroda zelo strah, oz. že tega kaj in kako ko pridejo popadki. Sama sem namreč v 1. štuku hiše, tast in tašča pa v pritličju...in če pride.... Razmišljam, da bi kar baby fon naštimala k sebi v sobo in k njim, ker mobitel, pa iskanje po imeniku...da bi pa po štengah dol tekla...jooooj. Sam porod pa -pa vbistvu niti ne strah samega poroda-ker kot pravijo, če je šu not naj gre pa še vn!! Čeprav not je šu v manjši, lepši in užitkou pouni obliki...haha. Strah me je potem po porodu...BREZ , ATIJA...Ne bo isto...Res me je strah kako bo in ali bom zmogla. Potem me pa čaka še vse to obtekanje za očetovstvo...Joooooj sej ne vem kje bi začela!! Nč zdej pa res dost...Se še tipkamo in poročamo. Pridne bodite in pazite na bušije!! Lp vsem