|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010 - 2. del
9.12.2009 7:30:34   
Naty_ka
Dobro jutro user posted image

user posted image user posted image user posted image če se kateri lušta. Jaz jo pijem redno in mi taaaak paše...user posted image

Drugače pa, tudi jaz sem že počasi vsega sita. Čeprav pa je po drugi strani res, da bi mogle sedaj še uživat, ker potem pride čisto drugi tempo.
Nič, grem sina zbudit da ga odpeljem v vrtec user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
9.12.2009 7:41:30   
mimikica
jutro

no da se še jaz malo oglasim.
to noč, katastrofa z spanjem, boleli kolki, križ, res prava polomija.
zdaj poa grem napolnit lakoto pol pa na pregled, upam da je vse ok

lp

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
9.12.2009 8:27:14   
PikaIII
Pozdravljene,

pridružujem se vam januarčicam. Mi pričakujemo - če je G prav videla - punčko in to 23.01.2010 user posted image .

Pa vprašanje vsem, ki niste prvič noseče: Kako se psihično pripravljate na porod. Ali boste rodile brez sredstev za lajšanje bolečin in ali ste v prvo kaj dobile.

LP

(odgovor članu mimikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
9.12.2009 8:57:28   
Zala01
PikaIII, dobrodošla med nami, čvekami...

Jaz sem falotka že odpeljala v vrtec, zdaj pa grem na pošto po eno priporočeno pismo od CSD-ja, upam da je že odločba, pa se mi zdi vseeno hitro, ker sem jim komaj v petek nesla papirje. Danes je spet tak zaspan dan, brez energije, ma fajn je to, da vsaj dežja ni. Kaj boste pa ve delale, ki ste doma?

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu PikaIII)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
9.12.2009 9:05:37   
poopek
punce men je tak slabo.. sama sem duma, pritisk mam več kot 140/90, že več kot 10 min, sicer je mal padu, počutim se kot da bom glih kar padla dol... nevem kaj naj k sem sama duma. pa trebuh se mi je spustil... prej sem ga mela čist pr joškah, zdej je pa dol... a je možen da je zarad tega???

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
9.12.2009 9:08:21   
Enkica

IZVIRNO SPOROČILO: poopek

punce men je tak slabo.. sama sem duma, pritisk mam več kot 140/90, že več kot 10 min, sicer je mal padu, počutim se kot da bom glih kar padla dol... nevem kaj naj k sem sama duma. pa trebuh se mi je spustil... prej sem ga mela čist pr joškah, zdej je pa dol... a je možen da je zarad tega???

Jaz bi poklicala G. ali pa v p. in jih povprašala kaj naredit. Zoprno je to, ker si sama doma. Najbolj, da se na koga strokovnega obrneš ... čimprej.
Pa ne se sama kam vozit ... obstajajo rešilci!!!! kar naj te oni peljejo, če bodo rekli, da pridi na pregled.

SrečnO!

(odgovor članu poopek)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
9.12.2009 9:25:05   
*BellaLuna*
Jutro!

Popek definitivno pokliči G, saj je visok pritisk lahko kar problem.

Dobrodošla Pika. Jaz hočem roditi povsem normalno brez kakršnih koli drugih sredstev. V prvo sem zaradi močnih umetnih popadkov dobila dolantin, pa razen tega, da sem bila čist odsotna, ni imelo nobenega učinka - bolečine sem vseeno čutila. Tako da zdaj definitivno ne bom dovolila umetnih popadkov (razen če ne bo nujno, ne pa zato, ker se babici mudi), pa ne bom hotla ležat.

Se pa tudi jaz ful slabo počutim. Pa kr me matra utrujenost, pa vse me boli, ker mi user posted image leži tako, da mi pritiska na en živc. Ampak imam še mesec in pol do konca, tako da je še kar dolga ....

A je kakšna januarka že rodila?

(odgovor članu Enkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
9.12.2009 9:26:00   
somic
še zadnji sem vas malo preletela, preden grem...

se pa strinjam s snežinkami, ne vem katera je dala predlog. jaz trenutno nimam idej, nimam niti as, vem pa da boste našle primerno rešitev

grahek, po težkih mukah sem si zborila dr. gradecki v porodnišnici

uživajte

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu Enkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
9.12.2009 9:28:48   
nincrli
Dobro jutro!

poopek se strinjam z enkico in ostalimi!!

IZVIRNO SPOROČILO: PikaIII

Pozdravljene,

pridružujem se vam januarčicam. Mi pričakujemo - če je G prav videla - punčko in to 23.01.2010 .

Pa vprašanje vsem, ki niste prvič noseče: Kako se psihično pripravljate na porod. Ali boste rodile brez sredstev za lajšanje bolečin in ali ste v prvo kaj dobile.

LP

Dobrodošlauser posted image

Jaz ne bom imela kakšnega sredstva za lajšanje poroda... Glede psihične priprave pa hmmm, ne vem skos se po malem pripravljam, veliko tu gor čvekamo kar je zakooon... Poskušam čim bolj misliti na to, da ne bo tako hudo. Se pogovarjam z mojim, ki itak vedno reče, da je to tak v naši naravi, da bomo znale poskrbet za user posted image user posted image saj, ko bo zraven bo on že videl našo naravo user posted image user posted image

Jaz pa sem spala kar vredu, samo sem se pa prehladila, me nekaj grlo boliuser posted image

< Sporočilo je popravil nincrli -- 9.12.2009 9:29:19 >

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu Enkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
9.12.2009 9:35:33   
nony
Dobro jutro...kako ste?jaz za spremembo že cel tedn dobro spim...so mi pa začele zatekat noge...kakšen dan imam take da jih sploh ne prepoznam...komaj čakam da rodim ker sem že neučakana malo.....

Upanje ostaja....

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
9.12.2009 9:43:05   
pajcevina
Dan!
Naša frajla še vedno spančka. Mora nadoknadit še za nazaj (za včeraj). Dobila je dvojne antibiotike in oteklina okoli očesa počasi izginja.

Jaz pa ponoči dobro spim, čeprav hodim bolj pozno spat. Vendar pa sem zjutraj, ko me mehur zbudi še vedno in kljub kavi zaspana in rabim kar 2h da se spravim k sebi - žal pa ne morem več nazaj zaspat, ko grem enkrat na wc.

Danes moram še pa pirje na CSD nest. Sem verjetno čisto zadnja med vami, a ne?  Pa tolk sem lena, da se mi nikamor ne da.

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
9.12.2009 9:44:48   
pajcevina
Aja porod: jaz bom probala brez protibolečinskih sredstev, pa čimkasneje v P, pa čimdlje v miganju oz. pokončnih položajih - to stvari precej olajša. Aha, pa fejst se bom bunila proti umetnim - samo če res ne bi šlo drugače.

(odgovor članu pajcevina)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
9.12.2009 9:45:40   
pajcevina
Če bi pa rade še kakšno psihično pripravo, pa preberte kakšne knjige: npr. Moj porodni načrt, Modrost rojevanja,...

(odgovor članu pajcevina)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
9.12.2009 9:48:35   
tweety83
Jutro....
Joj kakšna noč je za mano - nisem spala čisto nič,in za dobro jutro me je začela boleti še glava. Upam da bo kaj bolje,če ne bom pa vzela lekadol,glede na to da moram danes na dva rojstna dneva in je treba preživeti dan.

Somic - srečno pri selitvi in čim manj stresa!

Glede MŠ - mojuser posted image je bil čist navdušen in sva z veseljem hodila na ta predavanja in škoda,da jih ni več. Smo se pa nekaj pogovarjali,da bi se ponovno dobili čez kako leto in pol do dve leti in si je sestra zapisala naslove....Mi je kul.

Glede imena za januarke sem jaz že nekaj dni nazaj predlagala štrumfki in štrumfetke ampak so mi tud snežinke in snežaki všeč,tak da mi je oboje kul.

Tako,sedaj se pa oblečem in moram iti nabavit še zavese za v spalnico in še ene nalepkice za pri kinderpetu.
Se pišemo še kasneje.

Aja - pri nas nekaj sonček kuka....user posted image

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
9.12.2009 10:00:19   
ugi
Jutro

Jaz sem pa danes dobr spala, še na WC mi ni bilo treba vmes.

Drgač sem pa tudi nekaj prehlajena. Upam, da ne bo kaj hujšega.

PikaIII: Dobrodošla. Jaz sem tudi prvič imela umetne popadke, poleg mojih in je bolelo ko . Za lajšanje pa sem mela un smejalni plin, sej ne vem kako se reče, sam pomagal ni kej dost. Smo se pa fajn narežal, k mi je moj dal masko gor (pač mi je hotu pomagat) pa je zapru uno luknjo za zrak, tako da sploh nisem mogla vdihnit. Pol sem pa rekla, da sem rajš brez vsega.

Pr nas je pa tako lep sonček, da bom šla zdele kar malo na sprehod.

Ja meni so tudi všeč snežinke ali nekaj v tem smislu. user posted image

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
9.12.2009 10:15:01   
ugi
Lahko bi se pa imenovali PRVE SNEŽINKE 2010.

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
9.12.2009 10:20:56   
Isabelle
Meni so všeč PRVE SNEŽINKE 2010. user posted image

Pri nas je tak lep sonček.Sem takoj boljš volje, pa več energije mam za kej naredit.
Js pa spim cele noči ku ubita (razen obiskov wc-ja seveda), tudi po 9-10 ur.

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
9.12.2009 10:37:30   
Kika99

ojla

Meni je bilo isto. Samo jaz sem mela pritisk 110/60 pa v bušiju je tiščalo ko user posted image . To sem imela v 35 tedni.  Jaz sem se vlegla pa dala noge čim više. Ene pol ure me je držalo pa vrtelo se mi je tak da nisem mogla niti stati.

Opažama pa, da imam trebuh ful spuščeni in je spet začel rasti, navzven user posted image . Pupa je že na vse jutro kolcala user posted image  ene 15 minut, bogica mala komaj čakam da jo bom mela v naročju. 

(odgovor članu poopek)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
9.12.2009 10:38:00   
Gwendolen
Punce, a ste videle tole??? user posted image user posted image user posted image

http://24ur.com/novice/slovenija/policist-povzrocil-prometno-nesreco-nosecnica-v-kriticnem-stanju.html#comment

Komur koli bi se to zgodilo, vendar je še hujše, ker gre za nosečnico in torej za dve življenji! Prasuser posted image !!! Bo že veljal rek, da vrana vrani ne izkljuje oči. Tudi preko trupel bi šli!!!

user posted image

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu Isabelle)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
9.12.2009 10:45:04   
polho3006
IZVIRNO SPOROČILO: Kika99

Pupa je že na vse jutro kolcala user posted image  ene 15 minut, bogica mala komaj čakam da jo bom mela v naročju. 

Moj je tudi kolcal enkrat ponoči, potem ubošček ubogi zjutraj tako hudo da mi je trebuh kar poskakoval in kar precej dolgo. Full sem vesela vsakega premika, vsake brcike, pa tudi če ni najbolj nežna, ampak njegovo kolcanje, če traja predolgo mi pa ni niti malo prijetno. Se mi prav smili, ubošček mali, ker mu ne morem čisto nič pomagati.

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
9.12.2009 10:55:02   
naja6
ojla,da se malo javim še jaz ,ko ste vse tak pridne s pisanjem
Meni je tudi fuul všeč PRVE SNEŽINKE 2010
Spanje;zadnji teden prava katastrofa(še dobro da ni več dolgo do konca)
Trebuh;se mi zdi da je moj tudi že nizko
No,naj povem da sem pa ravno iz pregleda in je razen cukra seveda vse ok,tud na CTG-ju sem bila in je ok
Naslednji pregled+CTG:15.12

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
9.12.2009 10:59:30   
Tretjinka
o super, pa se je še meni zgodilo, da mi je zablokral, namesto poslal ...grrr user posted image user posted image

meni je ime "prve snežinke" fenomenalno! se podpišem!

moj trebuh se je tudi fajn spustil....končno spet diham...aleluja! pa ponoči spim....pa včasih kar pozabim, da ga še nosim za seboj, tako bolj simple je odkar me ne tišči pod joške...ampak nevem a je to ok....dajte pogledat prosim svoje buškote....jaz med prstnico in trebuh namreč položim celo dlan....vseh 5 prstov...kako je pa to pri vas?

PIKA, dobrodošla! jaz sem rodila že 2x in vsakič sem se prepustila vodenju babice in bila zelo zadovoljna, zato bom to naredila tudi v tretje.....nak sredstva proti bolečini so mi ponujali, nekajkrat sem jih zavrnila, potem pa sprejelauser posted image ...v bistvu nevem kaj je bilo, le rahlo so me zafixali, kar je zgledalo tako, da sem se v času med popadki malo zgubila, malo odpočila in nabrala moči za nov popadek...nevem...nič nisem komplicirala,ker itak nisem vedela kaj me čaka....tudi zdaj, ko vem, vem, da ve babica še več kot jaz in jaz se bom, če bo seveda normalnih idej, prepustila dogajanju....

lp

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
9.12.2009 11:06:19   
Aurea
2 posta mi je izbrisalo,
tale RR je pa res sh******* user posted image ne poznam enega foruma, kjer bi tako crkovale strani kot tukaj.

Si sapis sis apis.

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
9.12.2009 11:12:47   
naja6
Tretjinka;tudi jaz dobim celo dlan vmes,tako kot ti praviš,sem se pa ravno v nedeljo pogovarjala z eno staro gospo o tem in mi je rekla,da to pomeni da je porod že blizu,stare tete menda že vejo,a ne

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
9.12.2009 11:30:32   
grahek85
Pika, pozdravljenauser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Enkica

Jaz bi poklicala G. ali pa v p. in jih povprašala kaj naredit. Zoprno je to, ker si sama doma. Najbolj, da se na koga strokovnega obrneš ... čimprej.
Pa ne se sama kam vozit ... obstajajo rešilci!!!! kar naj te oni peljejo, če bodo rekli, da pridi na pregled.
SrečnO!

Se strinjam, pokliči, najbolje kar direkt v P. Držim pestiuser posted image user posted image user posted image

Oho, somic, to si se pa res mogla buhatuser posted image user posted image user posted image Super, zanjo pa res same pohvale slišimuser posted image

Meni se še nič ne zdi, da bi se mi trebuh spustiluser posted image Čeprav zadnje čase me res vse bolj boli, pritiska in nenormalno mudi lulat, ko hodim. 

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu Enkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?