|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010 - 2. del
8.12.2009 19:54:26   
Enkica
IZVIRNO SPOROČILO: majčyca

Meni pa se je danes zgodilo, da sem stala v kuhinji in kar sredi lepega začutim vse morko na hlačkah  sem se ful vstrašila, kaj bi to naj bilo, da ne bi bila slučajno plodovnica in res upam, da ni bila. Sicer pikico normalno čutim (seveda, ko nisem preveč v gibanju), tako, da upam, da je res vse ok. O kakšni količini tekočine se sploh pogovarjamo, ko se govori, da nosečnici odteče voda?

Jaz sicer ne vem iz lastnih izkušenj ampak lahko je po kapljicah ali pa se ti ulije. Mislim, da ti nobena ne bo znala povedat količinsko koliko je te vode.
Sem se pa tudi že jaz spraševala koliko je te vode ... liter, dva,... user posted image

< Sporočilo je popravil Enkica -- 8.12.2009 19:55:06 >

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
8.12.2009 20:36:01   
Naty_ka
To glede plodovnice pa je čist odvisno. Lahko da steče par kapljic, pa dejansko ne veš če je to kak izcedek ali je plodovnica. Najlepše itak je če se kar konkretno ulije. Potem ni nobenega dvoma.

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Enkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
8.12.2009 20:56:48   
Anonimen
Živjo!

Včeraj sem imela pregled, zaenkrat zgleda ok, vzel mi je bris za streptokok (sem sama hotla) in dala sem tudi kri za sladkorno (sem tudi sama hotla). Čudno mi je, da jaz sem dala kri za sladkorno, ve pa ste večinoma imele tisti obremenilni test za glukozo user posted image . Ve čem je fora in razlika, nimam pojma. Sicer se tudi jaz premikam ko 100 let stara želva, ampak se tolažim, da bo kmalu mimo. Naslednji pregled imam 14.12.2009.
Sem vprašala in user posted image  je obrnjen z glavico navzdol - priden user posted image . Glede na to, da jaz čutim kolcanje desno spodaj pod popkom, se mi to zdi logično, ampak se mi ne zdi logično, da bi tam kolcal, če bi imel nožno vstavo user posted image . Ampak moj G je bolj redkobeseden, pa nisva o tem klepetala ni blo nekako prilike.

Tiste, ki ste hodile v MŠ - ali so vaši partnerji hodili z vami? Moj hodi in mu je fino, samo se upira kot user posted image  križa, da bi šel za mano na predavanje z naslovom Priprava na porod in porodno obdobje, ker je predavateljica naznanila, da bomo vadile dihanje. To mu je tolk grozno, kao da je samo za ženske in da on ne bo tam (skoraj) edini in da ne bo šel. Jaz pa mislim, da je ravno ta del ful pomemben, a ni? Prosim vas za vaša mnenja glede tega. Hodiva pa v ZD. Predavateljica nas je zafrknila in prvič rekla, da morjo bit moški z nami samo prvo predavanje, potem pa po želji in sedaj se revež ne počuti ravno "welcome to the club", ampak bolj outsider, še posebej, ker so samo 3 tipi od 30 user posted image ...

(odgovor članu Naty_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4153
8.12.2009 21:08:53   
nincrli
kia to pa je res mal čudno, da je sam tolk moških, pri nas se je zdelo, da jih je že več kot user posted image  user posted image
Glede dihalnih vaj, ja pa saj pa ne tam celo uro dihaš, ona pove kak je pravilno dihanje pa za vsako dihanje ponoviš in to je to... Priprava na porod in porodno obdobje je bilo meni najboljše predavanje, od tega se mi je zdelo, da sem res kaj koristnega in novega zvedla pa tud mojmu je blo všeč, tak da tvojega kar prepričaj. 

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
8.12.2009 21:10:46   
Gwendolen
IZVIRNO SPOROČILO: KiA***
Sem vprašala in user posted image  je obrnjen z glavico navzdol - priden user posted image . Glede na to, da jaz čutim kolcanje desno spodaj pod popkom, se mi to zdi logično, ampak se mi ne zdi logično, da bi tam kolcal, če bi imel nožno vstavo user posted image .
...

Ja, to kolcanje meni tudi ni jasno, pa sem se zmeraj pozabila vmešati, ko so se druge menile (teta (skle)Roza ali kaj). Moj user posted image je tudi še na ritki, nisem od prejšnjega tedna, ko je to potrdil G, še čutila nobenega "kolosalnega" premika user posted image , zato sklepam, da še vedno lepo čiča. In tudi jaz vedno čutim kolce na levi strani popka, kaka dva cm nižje od ravni popka. Pa kako to, no? Mislim, da ima majčyca isto kot jaz. Če se prav spomnim, katera je bila. Isti dan rok, isto noseči, ista lega bebik. Pa kaj je bila kaka taka luna, ko smo jih delali??? user posted image user posted image

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
8.12.2009 21:19:34   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli

Glede dihalnih vaj, ja pa saj pa ne tam celo uro dihaš, ona pove kak je pravilno dihanje pa za vsako dihanje ponoviš in to je to... Priprava na porod in porodno obdobje je bilo meni najboljše predavanje, od tega se mi je zdelo, da sem res kaj koristnega in novega zvedla pa tud mojmu je blo všeč, tak da tvojega kar prepričaj. 

se podpišem pod tole... moj dragi je bil na vseh predavanjih in je rekel da se je veliko novega naučil
tako da ga le prepričaj... na dihalnih vajah se še pa posebej pomembno da oba vesta kako dihat (da te bo spodbuju ko bodo popadkiuser posted image )

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
8.12.2009 21:20:03   
Isabelle
Danes sem se naročila na samoplačniški uz.Imam ga pa 15.12.Komi čakam da vidim mojo malo kepico. user posted image

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
8.12.2009 21:23:22   
Naty_ka
Meni (nama) pa zdaj na srečo tokrat ni bilo potrebno hoditi v MŠ. Sicer mi je ona v ZD z muko napisala potrdilo da še nama velja stara.

< Sporočilo je popravil Naty_ka -- 8.12.2009 21:25:10 >

inteligence.

(odgovor članu Isabelle)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
8.12.2009 21:24:44   
Naty_ka

IZVIRNO SPOROČILO: Isabelle

Danes sem se naročila na samoplačniški uz.Imam ga pa 15.12.Komi čakam da vidim mojo malo kepico. user posted image

user posted image user posted image user posted image

Jaz sem šla na samoplačniškega v 28 tednu. In sem bila ful zadovoljna. Mi je s tisto sondo 45 min. letala gor pa dol po trebuhu. Sem že komaj ležala na hrbtu.

inteligence.

(odgovor članu Isabelle)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
8.12.2009 21:24:48   
Gwendolen
O, punce, kaj sem se spomnila!!! Še eno stvar, zgleda da so se mi možgani vklopili ali kaj? user posted image

A se nismo pred časom menile, da bi bilo fajn počasi odpreti temo na Dojenčku - Starši čvekamo? In smo se menile, da bi bilo fajn izbrati ime? No, moj predlog je tak, da bi bilo ime teme malo tematsko obarvano, glede na to, da smo januarske in da je velika verjetnost snega ... se pravi, nekaj na sneg. Npr. januarske snežinke in snežaki 2010 ali pa nekaj podobnega. Upam, da ima katera še kak boljši predlog ...

lp

We're walking in the air

(odgovor članu Isabelle)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
8.12.2009 21:25:52   
majčyca
IZVIRNO SPOROČILO: Gwendolen
Mislim, da ima majčyca isto kot jaz. Če se prav spomnim, katera je bila. Isti dan rok, isto noseči, ista lega bebik. Pa kaj je bila kaka taka luna, ko smo jih delali??? user posted image user posted image

Hehe, mogoče pa res ja user posted image user posted image Jaz bom drug teden, ko imam pregled, vprašala G, kako je kaj s tem oz. zakaj čutim kolcanje moje pikice spodaj, če je še vedno na ritki (upam, da ne bom pozabila, ker tudi mene občasno daje teta skleroza user posted image user posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 4161
8.12.2009 21:27:04   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka

Meni (nama) pa zdaj na srečo ni bilo potrebno hoditi v MŠ. Sicer mi je ona v ZD z muko napisala potrdilo da še nama velja stara.

Zakaj pa z muko? Saj ta mš je kul, sam veliko stvari pa itak od drugje zveš, edin tist nega dojenčka pa dihalne vaje je blo res kul. Ampak, če že imaš otroka boš pa ja vedel kak ga primit pa to, edin če ne res fuul dosti let vmes preteče.

Optimism always works!!!

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
8.12.2009 21:49:55   
Naty_ka

IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka

Meni (nama) pa zdaj na srečo ni bilo potrebno hoditi v MŠ. Sicer mi je ona v ZD z muko napisala potrdilo da še nama velja stara.

Zakaj pa z muko? Saj ta mš je kul, sam veliko stvari pa itak od drugje zveš, edin tist nega dojenčka pa dihalne vaje je blo res kul. Ampak, če že imaš otroka boš pa ja vedel kak ga primit pa to, edin če ne res fuul dosti let vmes preteče.

Je hotela da prideva še enkrat, ker sva kao že večino pozabila in bi bilo dobro obnoviti znanje. Sem ji kar na brzino obrazložila, da v kolikor sem kaj pozabila, da se bom na brzino spomnila...user posted image
Ker, če sem odkrita, mi smo predavanja imeli trikrat. Saj ne rečem, da so bila slaba, samo niso pa bila vrhunska. Se določene informacije dajo drugače podat-na tak način, da so potem uporabne v praksi.Pa močno me je zmotilo, da prikazujejo porod, ko je otrok že močno ogrožen in plodovnica vsa zelena. Ne vem. V ZD pa sva šla zato, ker v porodnišnici v Mb predavanja potekajo 10-krat kar pa je bilo za mojega malo težko izvedljivo zaradi službe in dejstva da večino dela v NG.

< Sporočilo je popravil Naty_ka -- 8.12.2009 21:52:30 >

inteligence.

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
8.12.2009 21:56:41   
Naty_ka

O, punce, kaj sem se spomnila!!! Še eno stvar, zgleda da so se mi možgani vklopili ali kaj? user posted image

A se nismo pred časom menile, da bi bilo fajn počasi odpreti temo na Dojenčku - Starši čvekamo? In smo se menile, da bi bilo fajn izbrati ime? No, moj predlog je tak, da bi bilo ime teme malo tematsko obarvano, glede na to, da smo januarske in da je velika verjetnost snega ... se pravi, nekaj na sneg. Npr. januarske snežinke in snežaki 2010 ali pa nekaj podobnega. Upam, da ima katera še kak boljši predlog ...

lp

Se strinjam s tem, čeprav bi jaz mogoče počakala da prva januarka rodi in se potem tako lepo počasi ena za drugo selimo tja.

inteligence.

Neposredna povezava do sporočila: 4164
8.12.2009 22:00:06   
nincrli
Ja se strinjam z natyko sam za ime se pa lahko prej dogovorimo. Meni so snežinke všeč al pa kaj s snežaki... 

Optimism always works!!!

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
8.12.2009 22:09:12   
Naty_ka
Za ime se meni to dopade, če pa se katera spomni še kaj drugega, pa bo tudi v redu. Jaz sem trenutno v fazi, ko lahko razmišljam samo še o postelji...user posted image user posted image user posted image Mogoče bom pa sanjala naš nov vzdevek...user posted image

Drage moje, jaz grem spat. Fajn bodite, pa se tipkamo jutri user posted image

inteligence.

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
8.12.2009 22:09:24   
Enkica

Ja se strinjam z natyko sam za ime se pa lahko prej dogovorimo. Meni so snežinke všeč al pa kaj s snežaki... 

Se strinjam z idejo.
Sem pa bolj za snežinke user posted image

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
8.12.2009 22:14:06   
Gwendolen

Ja, no, saj bolj tako je bilo mišljeno, da se ime zbere, pa potem ena odpre, ko prva sporoči, da je rodila. In se začne seznamček pa tako...

We're walking in the air

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
8.12.2009 22:24:32   
nincrli
Je očitno že pozno danes, bodo pa jutri predlogi kar frčali user posted image user posted image

Optimism always works!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4169
8.12.2009 22:53:34   
grahek85
Se vem še enkrat danes javim, potem pa pod tuš in spat. Upam, da bo to noč šlouser posted image Aja sva bla pa s fantom danes v Leclercu in mi je blo takoooooo fino, ker ni bilo skoraj nikogaruser posted image Nobene gužve, nič. Skoraj kot bi bla sama v trgovini, res fino!

IZVIRNO SPOROČILO: Zala01
Očitno smo še vse v enem kosu, čeprav se nam približuje že 2. polovica decembra, a nismo faceuser posted image ?

Smouser posted image user posted image user posted image user posted image

somic, srečno s selitvijouser posted image user posted image user posted image A maš novo gin. v Nm? Koga si si pa zbrala, če ni skrivnost?

kia to pa je res mal čudno, da je sam tolk moških, pri nas se je zdelo, da jih je že več kot user posted image user posted image

Se strinjam! Bo tudi on veliko odnesel od tega predavanja, tudi če ne bo zraven pri samem porodu. Saj bosta pred tem še nekaj časa skupaj, preden bodo popadki pravi in bosta šla v porodnišnico, a neuser posted image Pa že na sploh, da bo sploh vedel, kaj se dogaja in nenazadnje, da bo znal prav cenit, kaj boš dala čez v porodni sobiuser posted image

Meni je pa ta predlog čisto všeč, snežinke in snežakiuser posted image user posted image user posted image

Najina mala velika ljubezen

Neposredna povezava do sporočila: 4170
9.12.2009 5:56:24   
polho3006
Punce pozdravljene!

Jaz sem budna že od...4. ure ves čas, prej pa vsako uro. Jaz ne vem kaj s tem mojim spanjem. Včasih sem pa bila tak zaspanc, da me je mož hecal kako bo potem ko bova imela user posted image . Glede na to da sem budna cele noči, podnevi pa ne čutim nobene potrebe po spanju , verjetno ne bo problemov.

Se pridružujem družbi bolečih lulik in tistih s hemeroidi. Pa kaj me bo spodaj vse bolelo še preden pride user posted image ? A veste da komaj čakam da pride, ker grem že sama sebi na živce. Vse me boli, samo nekaj jamram...in rada bi spoznala tega malega prebivalca v mojem trebuhu.

Tiste ki ste se cepile proti novi gripi...ste dobile kakšno potrdilo o cepljenju, so vam cepljenje vpisali v materisnkso knjižico?

SEdaj bom spila toplo mleko in poskusila še malo zaspati.

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
9.12.2009 6:11:33   
Enkica
Jutro punce,

tudi jaz že strašim naokol od 5 ure. Očitno se res pripravljamo na to, da bomo kmalu imele urnike spanja popolnoma sesute in take so tudi naše noči.
Jaz bi tudi včasih že kar rada, da pride tale moja lubica v moje naročje potem se pa tega ne upam na glas rečt, ker si želim da je notri vsaj še do konca leta.

Drugače pa sem včeri kar rekla mojmu, da naj me ignorira, ko jamram, ker drugače non-stop skače okol mene, ker me vse boli. Grem pa že sebi ornk na živce.

Želim vam lep dan in se beremo!

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
9.12.2009 6:47:05   
grahek85
Jutro!

Sem jaz tudi gruntala, da mi gre od vseh tegob in stvari, ki me trenutno dajejo, še najbolj na živce jazuser posted image user posted image No, še malo, pa bomo na cilju. Sam kak finišuser posted image

(odgovor članu Enkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
9.12.2009 6:52:30   
grahek85

user posted image

user posted image

PDP           NICK (starost)  (?user posted image ,?user posted image  )   KRAJ       PREGLED        SPOL

01.1.2010   maja08(30)       (3user posted image , 1user posted image )       ?           ?               user posted image
01.1.2010   naja6(29)          (?user posted image , ?user posted image )     MB       09.12.09     user posted image
01.1.2010   sassy0(28)        (2user posted image ,1user posted image )    Medvode       ?             user posted image
02.1.2010   Kika99   (28)     (1user posted image ,0user posted image )      ?          16.12.09    user posted image
02.1.2010   polho3006(34)   (1user posted image ,0user posted image )         ?      7.12.09            user posted image
02.1.2010   blueeyes*(30)    (2user posted image ,1user posted image )        MB          ?            user posted image user posted image
02.1.2010  nincrli(24)            (2user posted image ,0user posted image )           ?     10.12.09        user posted image
02.1.2010   Pikica86(22)      (2user posted image ,1user posted image )          ?                ?         user posted image
03.1.2010  memole80(?)      (2user posted image ,1user posted image )        ?                ?          user posted image
03.1.2010  polkadus(33)      (3user posted image ,1user posted image )     LJ                ?            user posted image
03.1.2010  nony (27)            (1user posted image ,0user posted image )     NG      21.12.09          user posted image
03.1.2010   tinkara333(25)  (2user posted image ,1user posted image )       Trbovlje     ?               user posted image
03.1.2010   lejla969(39)      (2user posted image ,1user posted image )           NG     14.12.09       user posted image
03.1.2010  hruškica84(25)   (2user posted image ,1user posted image )    Sežana        ?              user posted image
04.1.2010  ugi(35)                  (2user posted image ,1user posted image )   Vrhnika    16.12.09      user posted image
06.1.2010  alex17(32)            (1user posted image ,0user posted image )     Litija      18.12.09        user posted image
06.1.2010  *zmajčica*(23)      (1user posted image ,0user posted image )     Bela Kr.  8.12.09       user posted image
08.1.2010   grahek85(24)     (2user posted image ,0user posted image )      LJ        10.12.09         user posted image  
08.1.2010  hummer(?)          (?user posted image ,?user posted image )          ?           ?             user posted image
08.1.2010  Januarčk(?)      (?user posted image ,?user posted image )           ?             ?             ?
09.1.2010   Aurea(?)             (2user posted image ,1user posted image )         ?              ?           user posted image
09.1.2010  nika9(30)          (2user posted image ,1user posted image )        ?                 ?            user posted image
09.1.2010  Naty_ka(?)        (2user posted image ,1user posted image )       ?       11.12.09            user posted image
10.1.2010   nikita33(33)        (1user posted image ,0user posted image )    ?         16.12.09       user posted image
10.1.2010  miska1(32)           (2user posted image ,1user posted image )       LJ      9.12.09         user posted image
10.1.2010  kett(33)             (1user posted image ,0user posted image )       Grosuplje       ?       user posted image
10.1.2010  Enkica(31)            (1user posted image ,0user posted image     Domžale  3./16.12.09   user posted image
12.1.2010  KiA***(33)         (1user posted image ,0user posted image )     LJ          14.12.09       user posted image
12.1.2010   Maisha(24)           (1user posted image ,0user posted image )         ?           ?           user posted image
12.1.2010   Anna86(22)          (?user posted image ,?user posted image )            ?          ?        user posted image
12.1.2010  viking95(36)        (1user posted image ,0user posted image )           LJ           ?           user posted image
12.1.2010   emica2008(24)     (2user posted image ,1user posted image )    Lj                ?         user posted image
12.1.2010  tinncyka(19)         (2user posted image ,0user posted image )     Celje       21.12.09      user posted image   
13.1.2010  Nattoule(32)       (2user posted image ,1user posted image )           LJ               ?         user posted image
13.1.2010   Žaži(30)              (2user posted image ,1user posted image   Strunjan      21.12.09      user posted image
13.1.2010  Ježman(28)          (1user posted image ,0user posted image )        LJ             ?            user posted image
13.1.2010  ksenci(23)           (2user posted image ,1user posted image )         CE            ?             user posted image
14.1.2010   TiSta(26)           (3user posted image ,1user posted image )      KR              ?             user posted image
14.1.2010   tuliipa(27)           (1user posted image ,0user posted image )      Il.B            ?             user posted image
14.1.2010   kejti(36)           (3user posted image ,0user posted image )        CE            ?             user posted image
14.1.2010  sisi77(32)        (2user posted image ,0user posted image )     Ptuj    9./14.12.2009      user posted image
14.1.2010   MAŠKA(34)       (4user posted image ,1user posted image )         CE      10.12.09         user posted image
15.1.2010   Zala01(32)           (2user posted image ,1user posted image )        LJ            ?           user posted image  
15.1.2010  anita goitan(31)   (2user posted image ,1user posted image ) Kamnik       15.12.09     user posted image  
15.1.2010  tinncyka(19)         (2user posted image ,0user posted image )     Celje           ?           user posted image    
16.1.2010  Isabelle(23)        (1user posted image ,0user posted image )      NG     15./21.12.09    user posted image   
17.1.2010  Ksantipa77(31)     (2user posted image ,1user posted image )      ?            7.12.09    user posted image
17.1.2010  pika-poka (26)     (2user posted image ,1user posted image ) Portorož         ?           user posted image
17.1.2010  tweety83(26)   (1user posted image ,0user posted image )          ?          21.12.09       user posted image
18.1.2010  little angel(?)       (1user posted image ,0user posted image )           ?          ?             user posted image
18.1.2010  nincy*(23)         (1user posted image ,0user posted image )       Mengeš         ?         user posted image
19.1.2010  Tretjinka(30)      (4user posted image ,2user posted image )            ?              ?        user posted image
19.1.2010  kemo(23)              (3user posted image ,0user posted image )         CE    14.12.09            user posted image
20.1.2010  takeŽi (27)          (1user posted image ,0user posted image )         NM      ?                 user posted image
20.1.2010  tančir(32)             (2user posted image ,1user posted image )       CE        ?                user posted image
20.1.2010  Boka(24)             (1user posted image ,0user posted image )           LJ      16.12.09        user posted image
20.1.2010  *BellaLuna*(29)      (3user posted image ,1user posted image )           LJ        ?           user posted image
20.1.2010  Encijan(39)             (2user posted image ,1user posted image )  Štajerska   16.12.09    user posted image
20.1.2010  andreja 07(?)          (?user posted image ,?user posted image )  Dolenjska       ?            user posted image
20.1.2010   Anna86(22)          (1user posted image ,0user posted image )            ?              ?        user posted image
20.1.2010  Njačo(?)                (?user posted image ,?user posted image )           ?              ?            user posted image user posted image
21.1.2010  a.jrad1(28)       (2user posted image ,0user posted image )     MS             15.12.09     user posted image
21.1.2010  Gwendolen(29)  (1user posted image ,0user posted image )       Zasavje           ?          user posted image
21.1.2010  reni70(38)        (3user posted image ,2user posted image )        LJ                   ?          user posted image
21.1.2010  felicia(?)          (2 user posted image ,1user posted image )                 ?           ?            user posted image
21.1.2010  mimikica(?)       (1user posted image ,0user posted image )          MB        9.12.09    user posted image
21.1.2010  majčyca(24)        (1user posted image ,0user posted image ) Ljutomer  16./29.12.09      user posted image   
22.1.2010  Tekica(?)           (?user posted image ,?user posted image )            ?             ?            user posted image
22.1.2010  lesk80(29)         (2user posted image ,0user posted image )         MB      28.12.09       user posted image
23.1.2010  soncnica76(32)   (1 user posted image ,0user posted image )   CE                ?                  user posted image  
23.1.2010  hamsin28(?)          (?user posted image ,?user posted image )   ?                ?                    user posted image
24.1.2010  Nadian(?)                (?user posted image ,?user posted image )     CE           ?             user posted image
24.1.2010  MMMojca(35)       (1user posted image ,0user posted image )       LJ       22.12.09         user posted image
24.1.2010  Nikita_(28)           (1user posted image ,0user posted image )           MB          ?              user posted image
24.1.2010  D.anna 76(33)      (3user posted image ,1user posted image )          ?          28.12.09     user posted image
25.1.2010  pajcevina(26)        (2user posted image ,1user posted image )        LJ            5.1.09      user posted image
25.1.2010  senmoi(29)        (1user posted image ,0user posted image     Slovenj Gradec       ?       user posted image    
25.1.2010 
ellie(27)             (1user posted image ,0user posted image )       MB
                    ?       user posted image  
26.1.2010  karolina*(30)       (2user posted image ,1user posted image )           ?             ?           user posted image
26.1.2010  vesna_14(28)     (5user posted image ,3user posted image )  Savinjska           ?         user posted image
26.1.2010  areskaa(28)         (1user posted image ,0user posted image )          ?       15.12.09       user posted image
26.1.2010  ursyyyka(?)          (1user posted image ,0user posted image )        LJ               ?            user posted image
27.1.2010  marijaa(24)             (2user posted image ,1user posted image )    LJ                ?        user posted image user posted image
27.1.2010  mmfm(26)            (1user posted image ,0user posted image )        LJ               ?               user posted image
27.1.2010  Hana76(32)         (1user posted image ,0user posted image )        MB              ?         user posted image user posted image
28.1.2010  lidijajenko(25) (2user posted image ,1user posted image )        KR                  ?        user posted image   
28.1.2010 poopek(?)           (1user posted image ,0user posted image )          ?         10.12.09         user posted image
29.1.2010  somic(27)            (1user posted image ,0user posted image )          ?       15.12.09        user posted image    
30.1.2010  quellle(32)         (4user posted image ,1user posted image )  Gorenjska     9.12.09       user posted image
30.1.2010  Oren(24)          (1user posted image ,0user posted image )       ?                  ?             user posted image
30.1.2010  brcko2(36)        (3user posted image ,1user posted image )           LJ             ?             user posted image
31.1.2010  vtitag(32)          (2user posted image ,1user posted image ) Šmartno/Litiji    7.12.09      user posted image
02.02.2010 anomis1(?)       (3user posted image ,2user posted image )          ?                     ?            user posted image

TRENUTNO NAS JE 92 SREČK user posted image S 96 SONČKI NA POTI   user posted image user posted image user posted image user posted image

Z NAMI SO BILE TUDI:
ursulina - zdaj februarka user posted image
neon user posted image
pikica36 user posted image
katra55 user posted image
natasaxy - zdaj aprilčica user posted image
Teni user posted image
kenya user posted image
miklaromuser posted image user posted image
Otonuser posted image user posted image
kleopatra28 - zdaj decemberka 09user posted image

Številka za javljanje iz porodnišnice: tinncyka => 070-854-787

KORENJAKI, PRINCESKE IN PRESENEČENJA:
user posted image - 29
user posted image - 24
user posted image - 43

PREGLEDI:

DECEMBER

naja6 - *09.12.2009* 
quelle - *09.12.2009* 
mimikica - *09.12.2009*
miska1 - *09.12.2009* 
sisi77 - *09.12.2009* 
nincrli - *10.12.2009*
grahek85 - *10.12.2009*
poopek - *10.12.2009*
Naty_ka - *11.12.2009*
kemo - *14.12.2009*
lejla969 - *14.12.2009*
sisi77 - *14.12.2009*
KiA*** - *14.12.2009*
anita goitan - *15.12.2009*
a.jrad1 - *15.12.2009* 
somic - *15.12.2009* 
areskaa - *15.12.2009*
Isabelle - *15.12.2009*
Kika99 - *16.12.2009*
nikita 33 - *16.12.2009*
majčyca - *16.12.2009*
Enkica - *16.12.2009*
Boka - *16.12.2009*
ugi - *16.12.2009*
Encijan - *16.12.2009*
alex17 - *18.12.2009*
tweety83 - *21.12.2009*
nony - *21.12.2009*
Isabelle - *21.12.2009*
Žaži - *21.12.2009*
tinncyka - *21.12.2009*
MMMojca - *22.12.2009*
D.anna 76 - *28.12.2009*
lesk80 - *28.12.2009*
majčyca- *29.12.2009*

JANUAR

pajcevina - *05.01.2010*
majčyca - *11.01.2010*
majčyca - *18.01.2010*

user posted image                     user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj: 

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
    PREGLEDI  
  •             

• Še nekaj uporabnih strani:

NUHALNA SVETLINA 
          SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    OTROČARIJE                   ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                        NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

BABY BOOK   

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                                      TUKAJ  

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka

(odgovor članu grahek85)
  • Neposredna povezava do sporočila: 4174
    9.12.2009 7:08:33   
    Zala01
    IZVIRNO SPOROČILO: polho3006
    Tiste ki ste se cepile proti novi gripi...ste dobile kakšno potrdilo o cepljenju, so vam cepljenje vpisali v materisnkso knjižico?

Dobro jutro, ja sem dobila potrdilo, v materinsko knjižico pa nič ne vpišejo. Danes sem čisto v redu, roka še malo boli, ma ni take panike kot včeraj. Ponoči pa itak ne spim nič, imam občutek, da se zbujam na 15 min. Podnevi pa ne morem spat, ker skoz nekaj delam.

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu polho3006)
    Neposredna povezava do sporočila: 4175
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
    Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
    Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
    Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
    Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?