majčyca
|
Meni pa se je danes zgodilo, da sem stala v kuhinji in kar sredi lepega začutim vse morko na hlačkah sem se ful vstrašila, kaj bi to naj bilo, da ne bi bila slučajno plodovnica in res upam, da ni bila. Sicer pikico normalno čutim (seveda, ko nisem preveč v gibanju), tako, da upam, da je res vse ok. O kakšni količini tekočine se sploh pogovarjamo, ko se govori, da nosečnici odteče voda? sisi - super, da si še vedno 2v1 pa še vsaj malo tako zdrži, da bo tvoj še malo užival v tvojem bušiju IZVIRNO SPOROČILO: Hana76 IZVIRNO SPOROČILO: majčyca Jaz sem pa imela danes posvet pri anesteziologinji glede ultive in jo je ful hvalila, ker baje ne vpliva na , otrok ni zaradi nje nič utrujen in zaspan med porodom, iz telesa se izloči v treh minutah in baje sploh ni nevarno. Zdaj pa sem malo zmedena, ker eni jo res ful hvalijo, drugi pa spet ne... IZVIRNO SPOROČILO: nikita 33 Jaz sem bila pri porodu prijateljice, ki je imela Ultivo. Bolečine zmanjša za malo (ne tako kot EA, ki jih z 10 na 1,2; Ultiva jih nekje na 7,8), če imaš popadke na manj kot 2 minuti (kar se kar nekajkrat zgodi), pa ne prime. Glede zaspanosti pa ne vem, ker je bil porod dolg, tako da vprašanje, čemu zaspanost/utrujenost pripisati. Će te še kaj zanima, vprašaj. Hvala za tvojo izkušnjo! Meni je anesteziologinja včeraj rekla, da se bolečina zmanjša iz 10 nekje na 5 (torej približno za polovico), pa rekla je, da si jo lahko vbrizgaš na vsaki 2 minuti (prej ne gre) in da ti jo nekje 10 minut pred iztiskom otroka vzamejo in si do konca brez. Zdaj pa res ne vem, kako se naj odločim. Potrdilo imam, če jo bom slučajno želela, odločila pa se bom po mojem komaj v porodnišnici...
< Sporočilo je popravil majčyca -- 8.12.2009 19:50:19 >
|