|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010 - 2. del
8.12.2009 12:38:22   
tweety83
Evo mene iz šopinga nazaj.
Zunaj je začelo deževati,tak da bom šla verjetno kar vodoravno,sam darilca še v vrečke pospravim.
Mi2 bova pa danes imela kar pizo,ker se je moj odločil da bova neki pohištvo prestavljala,pa se mi ne ljubi zdej neki hitet kuhat,da bom do dveh konc.

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
8.12.2009 12:44:34   
Gwendolen
A šele zdaj vas je dosegel dež? Pri nas lije že celo dopoldne ... user posted image Tak turoben dan se je naredil. Se kar malo dolgočasim, ker delat se mi čisto nič ne da, morala bi pa kopalnico pospraviti. user posted image Eh, še vedno upam, da se bo kot po čudežu sama. user posted image

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
8.12.2009 13:00:11   
ellie
Pa res nekaj ven mečeuser posted image

Danes sem imela UZ in si je moj G vzel ful časa in mi vse pokazal in razložil. Naš mali prav lepo raste...vse je primerno tednom...tak da, ko program izračuna pdp glede na meritve, ostaja pdp enak. Me je pa danes tud prepričal, da je fant...je pokazal svoje premoženje v vsej svoji veličiniuser posted image  tak da sem G zafehtala, da mi je sprintal slikice...da bo še moj dragi imel kaj od tega, ker ni mogel danes z mano. Pa še obrazek se je ful lepo videl.

Pa zmenila sva se za datum, kdaj bo naš user posted image  prišel na svet. Ampak ne bom pisala na forum...ker preveč poznanih to bere in želim, da ostane skrivnostuser posted image

Midva si zdaj tud večkrat privoščiva za kosilo kakšno zelje, repo, pečenice,...njami. Za danes sem pa kupila mleto meso in dolmio omako...tak da bodo kar testenine...ker sem prelena za kaj več packanja danesuser posted image

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
8.12.2009 13:47:05   
sisi77
Ojla!
Pozdravljene. Jaz sem še vedno v enem kosu in kar je najpomembneje domaaaa!user posted image user posted image user posted image
Včeraj me je pogledal dr Pušenjak in ugotovil da je najin pikec res majhen vendar še vseeno pridno raste in se debeli tako da po njegovo lahko počakamo s porodom. Me je ful šokiralo da so včeraj že mislili sprožiti porod po mnenju Tulove on pa meni da bi počakal še kaka 2 tedna. user posted image user posted image

No sicer sem malo zmedena ker ne vem točno kaj naj pričakujem v naprej. Naslednji pregled v Lj imam v ponedeljek 14.12 pri mojem G. pa v četrtek 9.12 pa da vidimo kaj bodo rekli.

No včeraj sem že tretji teden romala s potovalko v Lj pa vedno nazaj na drugi konec Slovenije. user posted image user posted image   Mi je že malo nerodno ker se vedno od vseh tako poslavljam kot da gre zares. Če pa res ne vem kaj naj pričakujem in kako se bodo odločili user posted image pa rečejo za vsak slučaj pridite s potovalko. Mi je včeraj moj user posted image rekel da me bo kar v enem hotelu v Lj nastanil user posted image user posted image user posted image

Anej 21.12.2009 - največja ljubezen mamice in atija!

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
8.12.2009 13:56:28   
grahek85
Oj. Ja res je tak turoben dan... Jst grem zdaj drugo rundo tetra plenic likat, mam glih čas pa še za silo volje. Je treba izkoristituser posted image So pa kar smotane za likat, sam ni tko hudo. Une od Eno so malo bolj zoprne, ker se tako zbijejo, iz Ikeje so pa v bistvu čisto ok, ker je tako bolj kompaktno tkanje, ki se manj pohabi v pranju. Potem pa za štedilnik, njama bolonjskauser posted image user posted image

sisi, juhuuser posted image user posted image user posted image super noviceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kar tako naprej!!!

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
8.12.2009 14:01:53   
Zala01
Čestitam Sisi za tako fajn novičke! Očitno smo še vse v enem kosu, čeprav se nam približuje že 2. polovica decembra, a nismo faceuser posted image ?

Meni se pa danes nič ne da. Pranje plenic in likanje sem jaz prestavila kar na jutri. Današnji dan je čisto brez energijeuser posted image .

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
8.12.2009 14:25:41   
poopek
sisi superca za dobre novičke!!! user posted image

jz sem lih pršla domov, sem mela MŠ, pol sem se pa šla tud jz cepit za ta novo gripo ( je bla moja osebna dr. kr zadovoljna ), če mi je že usojeno da se mi karkoli zgodi, se mi bo že na cesti, k je tuk budal kak vozjo... čeprov sem bla tud jz proti cepljenju, sem se nekak optimistično naravnala k temu ( po zaslugi mojega dragega ).

pr nas v zagorju so pa odprli kikuser posted image ! in morem povedat, da je zelo luštno, lepo pospravljeno, zloženo... user posted image . superca!

k sem pršla domov, sem pojedla dve čokoladice, k sem se kr tresla od lakote, kaj najuser posted image user posted image user posted image , sm pa zj zakuhala testo za pico, njami njami.

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
8.12.2009 14:31:17   
Isabelle
Sisi user posted image , držimo pesti da mali ostane še en čas v trebuščku.

Joooj, danes je res en tak turoben dan.Pri nas že ceu dan lije, sploh se ne ustavi. user posted image

Js pa razmišljam o samoplačniškem uz-ju ker ta moj G mi je naredil samo enega (morfologija) in nimam pojma kdaj mi še kakega misli naredit.Rada bi se malo prepričala kako je z najino kepico.Sam je pa kr drago, ne.Jooj, ne vem kako se odločit.Čeprov bom pomoje danes kr poklicala.

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
8.12.2009 14:33:54   
Encijan
Samo na hitro en pozdravček od "izgubljene duše". No, saj nisem zares izgubljena, sem pa res preseljena in doma še nimamo interneta. Ja, smo na svojem, res je še nekaj dela,a končno se lahko začnejo tudi bolj konkretne priprave na prihod user posted image , ravno danes sem bila malo v DM-u in nabavila par stvari zase in user posted image . V kratkem imam namen pregledati hčerine cotke in oprati, kar bo še prišlo v poštev na novega člana, pa dokupiti, kar še manjka. To ste najbrž vse že zrihtale, a ne (nisem na tekočem!)?

Upam, da kmalu dobimo internet, da vam bom spet lahko sledila in se kaj vklopila v debato.

Naslednji pregled imam 16.12.2009.

No, da ne pozabim najlepše novice v zvezi s selitvijo, naša punca odslej spi v svoji postelji in večinoma prespi kar celo noč. Lahko rečem samo, naj tako ostane. Sva ji pa kupila tako lepo posteljnino in se res veseli tega svojega kotička. Saj je prej imela isto posteljo, samo kar ni h.otela spati tam.

Imejte se lepo.

Encijan

< Sporočilo je popravil Encijan -- 8.12.2009 14:35:03 >

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
8.12.2009 14:37:10   
Gwendolen
IZVIRNO SPOROČILO: poopek
pr nas v zagorju so pa odprli kikuser posted image ! in morem povedat, da je zelo luštno, lepo pospravljeno, zloženo... user posted image . superca!

Kje??? A da je pospravljeno? Uf, to bi bilo pa fajn. Ker mene je v LJ prav zaradi groznega nereda vse minilo. Pol bom pa šla malo pogledat naslednjo sredo po pregledu pri G. Saj moram še v Naj..., grem pogledat, če imajo tako banjico z ležalnikom. Menda so imeli tam take fajne. Pa mogoče bom že v NKD zavila. Hmmm, Zagorje se pa res "razvija". Bo počasi kot Litija, same trgovine. Še bencinske jim bodo manjkale, pa bo... user posted image user posted image

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu poopek)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
8.12.2009 15:10:51   
alex17

IZVIRNO SPOROČILO: Zala01

No, od danes naprej se začne moja porodniška..pa nisem kaj preveč vesela, ker sem res rada vsaki dan hodila v službo. Sej plan za danes že imam, da slučajno ne bom postala še kaj depresivna, bom še 2 stroja cunjic za pikeca oprala in zlikala.
Aja, pa danes se grem cepit za pandemsko gripo, sem se včeraj odločila, ker samo še to se mi manjka poleg vseh viroz, ki sem jih v tej nosečnosti pokasirala.

Zala01, sva na istem, jaz tud danes zakljulčujem in si sploh ne predstavljam, da bom od jutri kar doma ostala... sem spraznila vse predale in predala mizo sodelavcu, pa mi je kar mal tesno pri srcu, res čudno, saj sem še malo prej komaj čakala, da bom doma user posted image user posted image imam pa tudi dosti opravkov ta teden, da ne bo kake depresije - avto registrirat, v čet. še na eno novinarsko konferenco, pa sodelavko obiskat, ki je rodila oktobra, pa s sodelavci še na prednovoletno večerjo, karting bom pa izpustila user posted image a ja, pa še par stvari v LJ nabavit, da bo potem mir s šopingi...

dane sem imela kontrolo na diabetološki in sta bila tako urin kot cuker v krvi OK, tako da do poroda nimam več kontrol, ampake šele marca! user posted image

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
8.12.2009 15:14:26   
nincrli
Vidim, da se vse pritožujete nad vremenomuser posted image ma res je glupo, sem komaj prišla nazaj iz kitajske in morem čez 3 ure zopet v mesto na ene govorilne. Pol pa res dost faksa za en čas! Pa taaaaak se mi ne lubi še enkrat v mesto lazit, nazaj sem tak s trolo šla pa un glup šofer tak vozi, da me je skor prevrglo, ja to mi še treba zaj na koncuuser posted image user posted image

Moja socimra imata pa nekaj deklet na obisku, mata žurko user posted image user posted image

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
8.12.2009 15:37:11   
poopek
ja res je, naš kikič je prov zrihtan. user posted image men se tud v ljubljani ne dopade, ker je katastrofa razmetano, tud v celju in v grazu sta taka... morebiti zato, ker se je šele otpru user posted image user posted image . hihi user posted image

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
8.12.2009 15:52:55   
Hana76

IZVIRNO SPOROČILO: majčyca

Jaz sem pa imela danes posvet pri anesteziologinji glede ultive in jo je ful hvalila, ker baje ne vpliva na , otrok ni zaradi nje nič utrujen in zaspan med porodom, iz telesa se izloči v treh minutah in baje sploh ni nevarno. Zdaj pa sem malo zmedena, ker eni jo res ful hvalijo, drugi pa spet ne...

IZVIRNO SPOROČILO: nikita 33

Jaz sem bila pri porodu prijateljice, ki je imela Ultivo. Bolečine zmanjša za malo (ne tako kot EA, ki jih z 10 na 1,2; Ultiva jih nekje na 7,8), če imaš popadke na manj kot 2 minuti (kar se kar nekajkrat zgodi), pa ne prime. Glede zaspanosti user posted image pa ne vem, ker je bil porod dolg, tako da vprašanje, čemu zaspanost/utrujenost pripisati. Će te še kaj zanima, vprašaj.user posted image

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
8.12.2009 16:17:22   
Zala01
Joooj, mene pa roka danes tolk boli od cepljenjauser posted image ...kaj bo šele jutri...dobro je vsaj to, da sem se cepila v levo ramo, ker imam jutri vse plenice za pikeca za zlikat. Pa zgaga me danes cel dan daje...ja vem, ni moj dan.

(odgovor članu Hana76)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
8.12.2009 16:33:26   
ALEXI M.
Ojla punce---a je med vami ktera ki je že bila na akupunkturi za nosečnice ali pa še gre..?

"It's impossible!" said pride. "It's risky!" said experience. "It's pointless!" said reason. "Give it a try!" whispered the heart.

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
8.12.2009 16:48:06   
poopek
zala01 jz sem se tud danes cepla, pa me morem potrkat nč ne boli. možno, da ti je sestra prehiter vbrizgala, men je tud prejšni tedn cepla ena za navadno in me je prov zapeklo, dva dni me je roka bolela. danes pa ena druga, nč ni bolel. no, upam, da te čimprej mine user posted image user posted image

(odgovor članu ALEXI M.)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
8.12.2009 17:08:39   
mimikica
ojla

glede ceplejnja tud jaz premišljujem, kaj to ne škodi user posted image , in kero cepivo so ti dali

(odgovor članu poopek)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
8.12.2009 17:27:32   
somic
punce, se oglašam samo na hitro, tolko da vam sporočim, da se selim in da nekaj časa ne bom dosegljiva na natu, ker nimam še vse poštimano, se pa javim ko se bom nastanila in uredila vse kar imam za naredit.

zadnja dva dneva sta kar precej stresna za mene, ampak, bo šlo na bolje.

odhajam jutri zjutraj, v četrtek pa imam že pregled pri novi ginekologinji, tako, da me prav zanima kaj me čaka.

skratka, lepo čvekajte user posted image - za to ni straha, ne? pa se tipkamo kmalu!

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu mimikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
8.12.2009 17:29:03   
nincrli
somic srečno pri selitvi user posted image user posted image

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
8.12.2009 18:11:02   
tinncyka
js grem pa jutri spet v šolo po dolgem časuuser posted image

(pa se mi sploh ne lubi... pa še vse sm pozabla od takratuser posted image )

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
8.12.2009 18:41:37   
Zala01
Uboga Tinncyka ti nič ne zavidam tole s šolo...kaj nisi rekla pred kratkim, da si konec s šolo do poroda? No, naj ti čimprej mine. V katero šolo pa hodiš, če ni skrivnost?

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
8.12.2009 18:57:45   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: Zala01

Uboga Tinncyka ti nič ne zavidam tole s šolo...kaj nisi rekla pred kratkim, da si konec s šolo do poroda? No, naj ti čimprej mine. V katero šolo pa hodiš, če ni skrivnost?

ja sem tudi jaz upala da je res konc pa ni ker mam govornega, en test ko se predmet zakluči januarja p še testi ko jih bolše da zdaj zrihtam... drugače pa SŠGT Celje

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
8.12.2009 19:46:29   
poopek
mimikica jz sem se prejšni teden cepla za navadno gripo, danes pa za pandemsko. trdijo, da za otroka ni škodljivo. jz gledam s te perspektive: nova gripa je prisotna celo leto, ne samo v zimskem času kot navadna. in ko bom rodila, bom seveda če bom lahko dojila, se prav bolš zdej se cepit, kuker pol k dojiš.. user posted image sej res, sploh niso nič govoril kako je pa za doječe mamice s cepljenjem???!! user posted image user posted image al sam jz nisem zasledila... no, cepla sem se, zdej je kar je. držim pesti, da preživim. user posted image

tinncyka AJOJ ŠOLA... BLJAK...user posted image . hvala bogu da je to za mano. user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
8.12.2009 19:49:42   
majčyca
Meni pa se je danes zgodilo, da sem stala v kuhinji in kar sredi lepega začutim vse morko na hlačkah  sem se ful vstrašila, kaj bi to naj bilo, da ne bi bila slučajno plodovnica in res upam, da ni bila. Sicer pikico normalno čutim (seveda, ko nisem preveč v gibanju), tako, da upam, da je res vse ok. O kakšni količini tekočine se sploh pogovarjamo, ko se govori, da nosečnici odteče voda?

sisi -
super, da si še vedno 2v1 pa še vsaj malo tako zdrži, da bo tvoj še malo užival v tvojem bušiju

IZVIRNO SPOROČILO: Hana76

IZVIRNO SPOROČILO: majčyca

Jaz sem pa imela danes posvet pri anesteziologinji glede ultive in jo je ful hvalila, ker baje ne vpliva na , otrok ni zaradi nje nič utrujen in zaspan med porodom, iz telesa se izloči v treh minutah in baje sploh ni nevarno. Zdaj pa sem malo zmedena, ker eni jo res ful hvalijo, drugi pa spet ne...

IZVIRNO SPOROČILO: nikita 33

Jaz sem bila pri porodu prijateljice, ki je imela Ultivo. Bolečine zmanjša za malo (ne tako kot EA, ki jih z 10 na 1,2; Ultiva jih nekje na 7,8), če imaš popadke na manj kot 2 minuti (kar se kar nekajkrat zgodi), pa ne prime. Glede zaspanosti pa ne vem, ker je bil porod dolg, tako da vprašanje, čemu zaspanost/utrujenost pripisati. Će te še kaj zanima, vprašaj.

Hvala za tvojo izkušnjo! Meni je anesteziologinja včeraj rekla, da se bolečina zmanjša iz 10 nekje na 5 (torej približno za polovico), pa rekla je, da si jo lahko vbrizgaš na vsaki 2 minuti (prej ne gre) in da ti jo nekje 10 minut pred iztiskom otroka vzamejo in si do konca brez.
Zdaj pa res ne vem, kako se naj odločim. Potrdilo imam, če jo bom slučajno želela, odločila pa se bom po mojem komaj v porodnišnici...

< Sporočilo je popravil majčyca -- 8.12.2009 19:50:19 >

(odgovor članu poopek)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?