|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010 - 2. del
9.12.2009 11:32:04   
grahek85
Aja, za metanje ven - jaz kar vsakič preventivno, predno pošljem, skopiram ves tekst. Če me vrže ven ga potem samo prilimam v nov odgovor. Mi je že čisto rutina, tako da niti več ne mislim na touser posted image

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
9.12.2009 12:02:17   
Tretjinka
grahek, dobra ideja! user posted image

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
9.12.2009 12:45:12   
tweety83
Jaz sem pa dobla Gorenjko po pošti.....hahaha
Pa igrala sem nagradno igro Hipp na Ringaraji in sem dobla Hippofanta s slinčkomuser posted image , Baby vodo in nalepkico Otrok v avtu.
HVALA RINGARAJA IN HIPP! Full lepo presenečenje!

(odgovor članu Tretjinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
9.12.2009 12:46:49   
tweety83
IZVIRNO SPOROČILO: naja6

Meni je tudi fuul všeč PRVE SNEŽINKE 2010

Ja pol je pa to- to!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naja6)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
9.12.2009 12:50:09   
mimikica
oj čveke

ja men se tudi to ful dopade PRVE SNEŽINKE

no sem glih s pregleda , naš user posted image je ok, mi je G naredil uz in je že bebi v pravilnem položaju, drugače pa je tudi vse ok.
dobla sem tudi napotnico za v p

nasledni pregled pa imam  23.12.

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
9.12.2009 12:57:03   
Zala01
oooo, meni je pa pravkar poštar prinesel pošiljko iz Nemčije...kar sem naročila preko E-baya-cel komplet od Maxi cosi Mure...joj sem presrečna, komaj čakam, da pride mož zvečer iz službe, pa da mi vse sestavi. Pa tako lepe barve je, se je splačalo počakat na letnik 2010. Res sem veselauser posted image .

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
9.12.2009 12:58:05   
Enkica

IZVIRNO SPOROČILO: Zala01

oooo, meni je pa pravkar poštar prinesel pošiljko iz Nemčije...kar sem naročila preko E-baya-cel komplet od Maxi cosi Mure...joj sem presrečna, komaj čakam, da pride mož zvečer iz službe, pa da mi vse sestavi. Pa tako lepe barve je, se je splačalo počakat na letnik 2010. Res sem veselauser posted image .

Bravo ... koliko si pa plačala?

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
9.12.2009 12:59:25   
Enkica

IZVIRNO SPOROČILO: tweety83

Jaz sem pa dobla Gorenjko po pošti.....hahaha

Jaz sem jo tudi dobila prejšnji teden in sva jo z user posted image pojedla v 5-ih minutah ... ne lažem. Je bila zelo mehka in jo je bilo škoda dati v hladilnik, ha ha ha.

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
9.12.2009 13:03:52   
Enkica

Mislim, da smo res dobile zmagovalca med predlogi.

Punce jaz se pa danes soočam z neko novo vrsto krčev. Namreč na vsako uro (več ali manj) imam v spodnjem delu trebuha tako močan krč (ali več), da mi sapo vzame. Ampak to ne krč kot sem jih imela kdaj med menstruacijo (pa sem imela kar močne krče) ampak prav močan krč, ki mi ornk stisne trebuh (pod popkom).
Joj upam, da je to samo neka fora in da moja lubica počaka do začetka leta 2010!

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
9.12.2009 13:06:43   
tweety83
IZVIRNO SPOROČILO: Enkica

Punce jaz se pa danes soočam z neko novo vrsto krčev. Namreč na vsako uro (več ali manj) imam v spodnjem delu trebuha tako močan krč (ali več), da mi sapo vzame. Ampak to ne krč kot sem jih imela kdaj med menstruacijo (pa sem imela kar močne krče) ampak prav močan krč, ki mi ornk stisne trebuh (pod popkom).
Joj upam, da je to samo neka fora in da moja lubica počaka do začetka leta 2010!

Kaj pa če bi poklicala G al pa se kar tja šla mal pokazat?user posted image

(odgovor članu Enkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
9.12.2009 13:10:10   
Enkica

Kaj pa če bi poklicala G al pa se kar tja šla mal pokazat?user posted image

Če ne bo bolje do takrat, ko pride moj domov, greva zihr do G. al pa P. Revež je zdej čist fuč v službi k sm mu omenila, da me to matra. Ampak, ker je sam v firmi ne more kr zapret in priti domov.
Saj lepo počivam in sem tudi nehala kuhat kosilo.

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
9.12.2009 13:14:44   
nincrli
Enkica a prav v intervalih se ti to pojavlja?

Najbolš da G pokličeš.

No jaz sem tudi za PRVE SNEŽINKE 2010

ŠE TO: Glavna razlika med pravimi in lažnimi popadki je v njihovem zaporedju. Pravi popadki si sledijo v rednih intervalih, lažni pa ne. Druga razlika je v mestu popadka. Pravi popadki se vedno začnejo na vrhu maternice in se nato razširijo po celi maternici, lažne pa lahko občutite na različnih delih telesa –  hrbtu, križu, medenici. Prave popadke prepoznate tudi tako, da postajajo vedno močnejši in daljši. Popadek mora trajati vsaj 50 sekund, da ga lahko opredelimo za pravega.

< Sporočilo je popravil nincrli -- 9.12.2009 13:23:19 >

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu Enkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
9.12.2009 13:25:40   
tweety83
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli

ŠE TO: Glavna razlika med pravimi in lažnimi popadki je v njihovem zaporedju. Pravi popadki si sledijo v rednih intervalih, lažni pa ne. Druga razlika je v mestu popadka. Pravi popadki se vedno začnejo na vrhu maternice in se nato razširijo po celi maternici, lažne pa lahko občutite na različnih delih telesa –  hrbtu, križu, medenici. Prave popadke prepoznate tudi tako, da postajajo vedno močnejši in daljši. Popadek mora trajati vsaj 50 sekund, da ga lahko opredelimo za pravega.

tega pa nisem vedela-HVALA!

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
9.12.2009 13:26:18   
Enkica

Enkica a prav v intervalih se ti to pojavlja?

Najbolš da G pokličeš.

Ja je v nekih intervalih ampak sem pa kar prepričana, da niso še pravi. Saj tudi zarad tega pa še ne mislim nekam hodit ampak samo v primeru, če ne bo bolje.
No še dobro, da imamo v Domžalah tudi rešilca blizu, če mi bo kaj vn padlo, ha ha ha.

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
9.12.2009 13:29:03   
polho3006

Pri meni je podobno in najpogosteje dopoldan, ko stojim oz. kaj delam. Zaboli me pa čisto v spodnjem delu trebuha in v križu. In to zaboli tako da se moram kar takoj vsesti. Vendar se bolečina ne pojavlja v nekih intervalih, tako da...ne zganjam panike. Se mi pa to pojavlja že cca 10dni.

No če bi se moj pikec odločil priti na svet bi bilo že čisto o.k. swaj ta teden zaključimo 37. teden tako da je že donošenček. JEEE!!user posted image user posted image

(odgovor članu Enkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
9.12.2009 13:50:47   
poopek
živjo punce, evo jz sem šele zj pršla domov. sem klicala svojo G, pa je rekla naj grem v P. tlak mi je nihal, z visokega do ful nizkega, slab mi je blo, pa vrtel se mi je. tm k sm pršla so me takoj vzel, pregledal, ctg ( med vsem tem mi je blo mal boljš pol ). sem jim povedla da sem se včeri cepla za ta novo gripo, in je G reku, da je verjetno telo tako reagiralo na cepljenje, ker je s pupiko vse vredu, maternični vrat zaprt. user posted image pol sem ostala še na opazovanju mal tm.. no, zdej sem duma, počivam, kr še zmer mam občutek kot da sem pijana...

pozdravčki

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
9.12.2009 14:25:00   
quellle
Zdravo Januarke,
danes sem imela pregled. Kri, voda sta ok pritiska pa na srečo miruje in se ne viša. Ena je pisala da ima pritisk 140/90 to ravno ni ok še posebno če se ne počutiš dobro sicer pa je naveden pritisk še zadnje sprejemljiv, kar je več zgoraj in spodaj od 140/90 pa za nosečnico absolutno preveč. Najbolje je o tem obvestiti ginekologa saj je vsaka malo drugače, mogoče še otečenost, mogoče beljakovine v urinu...to pa potem sploh ni dobro in so znaki preklampsije.

Naslednji pregled imam 28.12.2009.
UZ pa 15.12.2009 kontrola rasti.

Lepo se mejte pa zdrave ostanite.
Pa pa

(odgovor članu poopek)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
9.12.2009 14:29:55   
Zala01

IZVIRNO SPOROČILO: Zala01

Bravo ... koliko si pa plačala?

Ma vse skupaj (tj. lupinica, športni del vozička, trda košara za zimo, pa razni dodatki kot so marela, dekica, zaščita za dež,komarje, adapterji) je bilo malo manj kot 800,00 €.

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu Enkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
9.12.2009 15:15:41   
*zmajčica*
Živjo...Evo mene spet po dougem času (sej prebiram vas redno, sam tipkat se tako težko spravim haha-lenoba)...Včerej nisem uspela. sem zlo pozno prišla domou.

Tako poročanje iz včerajšnjega pregleda...user posted image user posted image user posted image Bravo vse kul in ok in tako kot more bit! Železo se popravlo, sm baje zlo pridno jemala tabletke, čeprav sama tega ne bi trdila, ker še to kar sem pojedla, sem zbruhala vn....Haha...Ampak G me je pohvalila in da se je zlo popravlo....Jeeeeeeee. Pa če ona tako reče ji vrjamem.

Srčka smo tudi poslušali, bije 100 na uro...haha user posted image user posted image Trebušček po meri.
Dobila napotnico za P. - za vsak slučaj če kaj prehiti. Zdej pa že počasi pakiram torbo. ..Da če bo treba šibat samo pograbimo in šibamo!! Naslednji pregled in prvi CTG čez 14 dni - 22.12.

Drugače pa nobenih posebnosti...strije (morm potrkat) nism opazla nikjer nobene. Glede zatekanja pa tudi nobenih problemov. Nakit sem šele danes staknila dol...čist preventivno, da se pol ne matram.
user posted image user posted image brca kot nora, tako da bo živahna punca - očitno na atija user posted image .
Bolečine (ščipanje, zbadanje, bockanje,...) so pa tudi prisotne, tako v trebuhu kot spodaj in hrbtenici. Ampak se da potrpet...Mejčkno me matra k ne morm dougo stat, sedet in ležat in se potem samo premetam!! user posted image user posted image Pa nočne WC akcije, joooooj user posted image Glih ko dobro zaspim, pa lulat, pa pol spet ne morm zaspat, pa igrce igram na FB...Skratka pestro...Dopoldan pa nikakor iz postelje vstat...

Hmmmmm...Razmišljam pa ne vem če ma smisel kako silvestrovanje party rihtat. Smo s sestro in prjatlco nekej razglabljle, da bi tak ožji krog prijatlov (10 +/-) povable. Sicer blizu doma, če bi blo slučajno treba šibat. Pa upam da ne bo, k ne bi rada panike skozi silvestrovanje delala. Upam, da se bo držala dogovorjenega in res prišla na svet 6. 1.

Čeprav od sestre sodelavka je imela rok 3.1.2010 in je v ponedeljek začela s porodniško in celo v ponedeljek že tudi rodila user posted image !! user posted image user posted image

Jst mam stvari že nekej pripravljene ampak vse še po vrečkah in škatlah. Soba je še v izdelavi pa nimam kam zlagat..user posted image user posted image Jooooj upam da tast pohiti z delom, da potem lepo vse zložimo in pripravimo, da ne bo potem kakšnih tekanj in presenečanj!! user posted image

Tako sama sem danes uradno nastopila s porodniško, včerej pa izkoristla še zadnji dan bolniške, tako da več nobenga straha pred komisijo, ki so bili zelo pridni in me niso od junija mesca niti enkrat obiskali!! user posted image user posted image

Tako to bi bilo to, če se pa še kej kasneje spomnem vam pa še pišem...haha

Aja kako je pa s prenosniki v porodnišnici?? Jih dovolijo?? user posted image user posted image user posted image Ja sm odvisnik in ne znam kako bom zdržala!! user posted image

Lp, souser posted image , božajte bušije in ne pozabite....še čisto malo, pa bomo tudi me pridno vozičkale naokoli...če nas kak snežni zamet ne preseneti...user posted image user posted image

Aja edino to vam lahko še povem, da me je poroda zelo strah, oz. že tega kaj in kako ko pridejo popadki. Sama sem namreč v 1. štuku hiše, tast in tašča pa v pritličju...in če pride....user posted image Razmišljam, da bi kar baby fon naštimala k sebi v sobo in k njim, ker mobitel, pa iskanje po imeniku...da bi pa po štengah dol tekla...jooooj. Sam porod pa user posted image user posted image -pa vbistvu niti ne strah samega poroda-ker kot pravijo, če je šu not naj gre pa še vn!! user posted image user posted image Čeprav not je šu v manjši, lepši in užitkou pouni obliki...haha. Strah me je potem po porodu...BREZ user posted image , ATIJA...Ne bo isto...Res me je strah kako bo in ali bom zmogla. Potem me pa čaka še vse to obtekanje za očetovstvo...Joooooj sej ne vem kje bi začela!!

Nč zdej pa res dost...Se še tipkamo in poročamo. Pridne bodite in pazite na bušije!!

Lp user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsem

LAURA 2009
ALEKS 2012

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
9.12.2009 16:29:38   
sisi77
PikaIII dobrodošlauser posted image
zmajčica
lepo da si se oglasila ter da je s tvojo pupiko vse ok.user posted image
somic uspešno selitev želimuser posted image

jaz sem si pa danes privoščila depilacijo sem kolebala med tem ali bi šla pred porodom ali ne. pol pa ko mi je v ponedeljek povedal vesele novice za najino pikico sem se pa mogla nagraditi.

majcyca
meni se skoraj vsak dan vlije malo prozorne tekočine me tudi panika grabi da ni slučajno plodovnica. pa mislim da če bi bila bi na UZ to opazili ali kako. jih imam vsak teden te izlive pa tudi nekje že 3 tedne. Bom jutri vprašala ginekologa kaj bi to lahko bilo

Anej 21.12.2009 - največja ljubezen mamice in atija!

(odgovor članu *zmajčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
9.12.2009 16:39:57   
ugi
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

Aja, za metanje ven - jaz kar vsakič preventivno, predno pošljem, skopiram ves tekst. Če me vrže ven ga potem samo prilimam v nov odgovor. Mi je že čisto rutina, tako da niti več ne mislim na touser posted image

Jaz isto delam. Sam pol včasih zgubim smajlije. user posted image

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
9.12.2009 18:14:44   
nincrli
Emmm eno vprašanje, tistih izvidov, ki smo jih dobili pri G ne rabimo na naslednji pregled zraven vlačit, imajo oni svoje a ne? Ker materinska mi gre fajn v torbico, če bi pa še tist mogla met zravn pa morem še mapo vlačituser posted image

Ju3 zjutraj mam prvi ctg wiii user posted image

Upam, da me mine prehlad, da nem neka šmrkava tam user posted image

polho3006 moj je tud že donošen, tak da še samo čakamo dan duser posted image

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
9.12.2009 18:48:56   
sisi77
oj mam še eno vprašanje: tiste ki se vam je že trebušček spustil a se vam je to "nardilo"čez noč ali postopoma s tedna v teden. zanima me tudi kdaj ( v katerem tednu) se vam je začel spuščat?

lep večer še naprej jaz sem že v pižami user posted image

Anej 21.12.2009 - največja ljubezen mamice in atija!

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
9.12.2009 18:52:50   
tinncyka

polho3006 moj je tud že donošen, tak da še samo čakamo dan duser posted image

punce počakite na januar pa letnik 2010... saj se nam nikamor ne mudiuser posted image user posted image

naša Taja ima pa sedaj uradno atijauser posted image ... sva šla danes podpisat na CSD papirjeuser posted image

pa mene še kar boli lulikauser posted image

meni so tudi vešeč: PRVE SNEŽINKE 2010 user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tinncyka -- 9.12.2009 18:57:05 >

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
9.12.2009 18:53:13   
majčyca
Oj punce!
Jaz sem zaključila za danes, sem sestavila garderobno omaro jutri pa mi pripeljejo kuhinjo, že komaj čakam še bolj pa komaj čakam na jutri, ker pride lubi spet domov
Drugače se počutim dobro, edino malo sem utrujena od dela, pa malo me še vedno skrbi, kaj je bilo tisto včeraj, ko sem kar naenkrat čutila ful mokro na hlačkah upam, da je bil samo izliv belega toka...
Jaz sem opazila, da ko grem spat pozno, ko sem res že ful zaspana, spim veliko bolje kot takrat, ko grem spat prej. Tako, da bom očitno vsako večer malo podaljšanje bedenje, da bom boljše spala

Meni je tudi ful všeč PRVE SNEŽINKE 2010

sisi - potem pa prosim sporoči, kaj ti bo G rekel glede tekočine, ki se ti kar naenkrat vlije, mene je kar malo strah, kaj je to

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?