Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Poka Pravzraprav, se ženske slinijo ob njem - čeprav se jaz nisem, ker najprej mi je mogel dokazat vse kaj drugega, kot pa to, da zna bit samo lep. In nimava še otrok in me to ne moti - nisva edina. Trenutno imava oba dela čez glavo in pač ne privoščim nekemu malemu bitju, da bi bil v tej noriji zapostavljen. Je pa tako - sigurno ni denar tisti, ki vpliva na odločitev za partnerja. Potem bi imela koga drugega -sploh pa, res da moj več zasluži, ampak prav veliko ne zaostajam. Res pa je, da ne da bi me motilo, da moški manj zasluži, me nebi - motilo pa bi me, da bi imela nerazgledanega in neambicioznega moškega. Imam kar visoka merila - v nečem mora bit prav ekstremno poseben, sicer je pa to verjetno vsak za vsako, če se imaš rad. Moti me edino to včasih - da pa res vedno dobim tipe, ki hočejo za vse skrbet in mislijo, da sem iz porcelana... Ko sva šla z enim narazen, ki je bil pa še starejši in pač sem vedela, da to pa res ne bo šlo - je rekel, da ga moti, ker nikoli nisem povedala, kaj potrebujem, ker pač je očitno za ene moške to dokaz ljubezni, oziroma se jim fajn zdi, če si odvisen od njih, jaz pa pač nisem tak tip. Brez namena provociranja, samo opažam in se sprašujem ali se ti ne zdi, da se v teh tvojih visokih zahtevah po razgledanosti, ambicioznosti, ekstremni posebnosti, ne skriva ena majčkena pretencioznost in prepotentnost? Lepoto se sicer izogibaš postaviti kot pogoj in jo ločiš od vseh ostalih "dokazov", vendar brez nje na koncu očitno ne gre. To, da se ti v primerjavi z drugimi zanašaš na še "kaj druga" še ne pomeni, da ti je uspelo ne sliniti se. Ravno tako kot vse ostale, si se prvenstveno fokusirala na njegovo telo, če ne drugače pritegnilo te je ravno njihovo slinjenje po njem. Si torej kaj drugačna od njih? Od "povprečja"? Poseben si, kolikor ti drugi pripiše, da si. Ne domišljaj si, da si zadela premijo, z epiteti posebnosti nalimanimi na tvojem dragem samo vzdržuješ lastno podobno nadpovprečnosti. Bolj iskreno rečeno, vsi drugi so drek, jaz pa sem extra! Pa še nekaj, od človeka pri katerem ceniš posebnost, ekstremnost, kakorkoli že, pričakuješ nedominantnost (ali mogoče celo podrejenost?) v zvezi. Samo v tem primeru bi lahko bila zares popolna. Božanska komedija, tokrat na način kot jo vidi Poka.
|