Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Razlika v letih med zensko in moskim? 23.11.2009 10:34:08
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: rija čaki, tvoj je ja izjema , veš kako mu reče moja mama, ko on kaj pizdi : si hotel kolo, zdaj pedaliraj pametna mama hugica, hvala za tole, sem se vsaj narežala, ker tulim že celo jutro te pošljem v pm.
|
|
RE: Razlika v letih med zensko in moskim? 23.11.2009 10:34:12
|
|
|
|
rija
|
eh, tisto, kar bi naj šli že septembtra skozi pa se je pač prestavilo
|
|
RE: Razlika v letih med zensko in moskim? 23.11.2009 10:35:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija eh, tisto, kar bi naj šli že septembtra skozi pa se je pač prestavilo vrtec?
|
|
|
|
RE: Razlika v letih med zensko in moskim? 23.11.2009 10:36:28
|
|
|
|
rija
|
japa sta mela neki hudi konflikt z vgojiteljico, pa sem si ga danes s sebe trgala kakšna koza sem
|
|
RE: Razlika v letih med zensko in moskim? 24.11.2009 14:07:29
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: rija sicer stara tema....pa vendar.... vse, ki zagovarjate recimo velike razlike v letih, ste očitno še premlade, da bi vedele, kaj se bo dogajalo čez veliko let. torej ravno včeraj sem razmišljala, kako grozno bi mi bilo, če bi pri svojih mladih 40 letih imela partnerja starega 60 let kriza. jaz v najbolši formi on pa v zatonu..... No ta čas , ko si ti razmišljala o nas (in nam podobnih ) sem jaz mlada še ne 40 letnica seksala s svojim še ne šesdestletnikom . Enih petič prejšnji teden . Tvoj ima pri šenešestdesetih več energije kot moj pri šeneštiridesetih
|
|
|
|
RE: Razlika v letih med zensko in moskim? 2.12.2009 9:34:31
|
|
|
|
pridna_janja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sreča in ljubezen Punce dejte napisat svoje komentarje! A je boljse imeti starejsega moza...razlike do 10 let ali do 2-3 let?Je boljse zivljenje znjim(kaksno razumevanje ima vas partner,ali vas razume)??? Jst mam starejsega pa mi je superrrr,cist vse razume in mu ni do nobenga norcevanja,tko da lahko recem da znjim nimam nobenih problemov! Povejte vase izkusnje! bolš je imet starejšega ko pa mulca
|
|
|
|
RE: Razlika v letih med zensko in moskim? 2.12.2009 9:44:21
|
|
|
|
ronja
|
hehe, saj veš: za vsako metlo najde se štil. Jaz mam pa rajši mulce . Sicer moj lubi je samo 2 meseca mlajši, pa še to ne bi bil, če bi se oba rodila takrat, k obi se morala
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?