Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Razlika v letih med zensko in moskim? 8.9.2009 14:48:51
|
|
|
|
Sreča in ljubezen
|
No pac vsak ima svoje misljenje...jst bom ostala pri svojemu
|
RE: Razlika v letih med zensko in moskim? 8.9.2009 14:49:19
|
|
|
|
Pat74
|
Moj je 8 let starejši od mene in ga ne zamenjam - ma, sem kar vedno vedela, da bom s starejšim, ker sem poznala same zelence mojih let/malo starejše in se niso obnesli kot kader za poročit in met otroke .
|
|
|
|
RE: Razlika v letih med zensko in moskim? 8.9.2009 14:49:56
|
|
|
|
ellie
|
Moj je starejši od mene 8 let...pa se mi zaenkrat zdi super ta razlika Čeprav pa sem mnenja...da starost ni pogoj za uspešno zvezo. Je pa moj foter od mame starejši 14 let...in se mi je vedno zdelo čisto preveč. Sploh zdaj, ko sta starejša...se ta razlika vedno bolj vidi. Lahko pa, da pri komu to normalno klapa.
|
|
|
|
RE: Razlika v letih med zensko in moskim? 8.9.2009 14:50:01
|
|
|
|
Sreča in ljubezen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74 Moj je 8 let starejši od mene in ga ne zamenjam - ma, sem kar vedno vedela, da bom s starejšim, ker sem poznala same zelence mojih let/malo starejše in se niso obnesli kot kader za poročit in met otroke .
|
RE: Razlika v letih med zensko in moskim? 8.9.2009 14:50:24
|
|
|
|
higuys
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sreča in ljubezen Nism mislila dobesedno da je vse prezivel...ampak za kaksen nasvet pomemben v zivljenju da ne delas kaksne napake tud ce se ti zdijo v redu ampak niso....csasoma bi izvedla da je narjena napaka,pa tko z nasvetom izkusene osebe to preprecis! zgleda , da si brihtna deklica. Učiš se z napak drugih. Evo jaz sem kontra, vse hočem na lastni koži probat (in to večkrat )
|
|
|
|
RE: Razlika v letih med zensko in moskim? 8.9.2009 14:51:51
|
|
|
|
nmagk
|
A sem pol edina k ma mlajšga,no moj je bil daleč od zelenca,je moral kmalu znat poskrbet zase,no pol je pa mene našu je mogu pa še zame poskrbet
|
|
RE: Razlika v letih med zensko in moskim? 8.9.2009 14:52:01
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sreča in ljubezen uh...ne se....dobro se drzi za svoja leta...njami njammm Ob njami njami, sem si predstavljala tipa z visečo nagubano ritjo....sorry za tole, ziher je ful dober tip. Drugače, pa se strinjam s tistimi, ki pravijo, da leta nimajo veze. Moj je dve leti starejši od mene in sva skupaj 12 let.
|
|
|
|
RE: Razlika v letih med zensko in moskim? 8.9.2009 14:53:12
|
|
|
|
Sreča in ljubezen
|
Jst pa ne...rajse poslusam kaksen nasvet od starejsih ,ne pa bit trmasta pa delat po svoje! Cas je dragocen...leta pa hitr letijo!! In da se matrat okrog problemov ce jih lahko !!
< Sporočilo je popravil Sreča in ljubezen -- 8.9.2009 14:54:10 >
|
RE: Razlika v letih med zensko in moskim? 8.9.2009 14:53:55
|
|
|
|
Pat74
|
nmagk tvoj je izjema, ki potrjuje pravilo
|
|
|
|
RE: Razlika v letih med zensko in moskim? 8.9.2009 14:55:34
|
|
|
|
Sreča in ljubezen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika IZVIRNO SPOROČILO: Sreča in ljubezen uh...ne se....dobro se drzi za svoja leta...njami njammm Ob njami njami, sem si predstavljala tipa z visečo nagubano ritjo.. Hmm...jst pa ne bih tko rekla...men ce je neki vsec in da je DOBRO recem njam njam
|
RE: Razlika v letih med zensko in moskim? 8.9.2009 14:56:03
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: higuys IZVIRNO SPOROČILO: Sreča in ljubezen Nism mislila dobesedno da je vse prezivel...ampak za kaksen nasvet pomemben v zivljenju da ne delas kaksne napake tud ce se ti zdijo v redu ampak niso....csasoma bi izvedla da je narjena napaka,pa tko z nasvetom izkusene osebe to preprecis! zgleda , da si brihtna deklica. Učiš se z napak drugih. Evo jaz sem kontra, vse hočem na lastni koži probat (in to večkrat ) Ma jaz bi dobila ****is. Enega očeta že imam, hvala lepa za drugega. z možem pa do izkušenj prihajava skupaj, skupaj se učiva. Sreča in ljubezen, tebi bo enega lepega dne presedlo in ko boš začela razmišljat s svojo glavo, brez da bi te dragi vodil, bo počilo. Pa to zdaj nijma veze z leti. Ali si pa enostavno tak vodljiv tip, pol pa ni panike .
|
|
|
|
RE: Razlika v letih med zensko in moskim? 8.9.2009 14:56:53
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sreča in ljubezen IZVIRNO SPOROČILO: Šarki IZVIRNO SPOROČILO: Sreča in ljubezen Samo meni je boljse da je moski starejsi ne zarad tega ker ga mam ampak....lahk ti da kaksen nasvet pa ti noce nc slabega,pa tud mas sigurnost zraven njega,starejsi,vse je prezivel v zivljenju..itd govoriš kot da bi jih imel 80, ne pa 37 36 OK, pa 36
|
|
RE: Razlika v letih med zensko in moskim? 8.9.2009 14:57:36
|
|
|
|
nmagk
|
Ja res je izjemen,drži,imam brata,ki je toliko star kot moj možek,pa sta si ful različna,mislim tako ali tako,sicer res da se sedaj malo manj pozna,je tud brat malo dozorel
|
|
RE: Razlika v letih med zensko in moskim? 8.9.2009 15:00:56
|
|
|
|
Sreča in ljubezen
|
Mika jst razmisljam z svojo glavo...a sploh nism odvisna od svojega moza...!!!! Zdej pa ti razmisli!! Jst skrbim za sebe...ampak sm napisala ce nisi prebrala za kaksen dobr nasvet je boljse imet starejsega! Uzivaj pa vc izkusnj za tebe in tvojega mladenica!
|
RE: Razlika v letih med zensko in moskim? 8.9.2009 15:08:59
|
|
|
|
*alja*
|
Moj je en dan (ne cel dan nekaj ur) mlajši od mene, tako da imam jaz tudi mlajšega dedca Vedno sem govorila da hočem met starejšega (vsaj 5 let), ker so kao bolj zreli itd., ampak sem se pol v jezik vgriznila
|
|
RE: Razlika v letih med zensko in moskim? 8.9.2009 15:23:01
|
|
|
|
mojca345
|
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk A sem pol edina k ma mlajšga,no moj je bil daleč od zelenca,je moral kmalu znat poskrbet zase,no pol je pa mene našu je mogu pa še zame poskrbet ne nisi.moj je od mene mlajši 3 leta. ne nisem nikoli mislila, da bom z mlajšim se poročila. sem imela pa različne zveze prej. na začetku z de leti starejšim, potem 20 let starejšim, pol pa sem spet naletela na moj letnik ( 2 do 3 leta starejši ).... ja kar se tiče finančne sigurnosti je veliko lažje imeti starejšega, če le ta ima kaj v glavi in ima reden šiht in stanovanje. se samo priključiš ali pa obogatiš zadevo, ko daš še svoj delež na mizo. pr nama je zdej tko, da jest več prinesem na mizo. si pa ne bi želela nikoli pustiti moškemu, da on več prinese, pa da jaz ne prispevam dovolj. u kratko, da me on živi. je lažje sam je tudi cena, ki jo plačaš. ko gre kaj narobe in greš narazen. vsaj moje osebno mnenje je tako, da mora biti ženska samostojno bitje z svojim dnarjem. potem pa za skupne stroške da vsak pol ( če le lahko, odvisno od višine plače ) in da vsakemu potem nekaj ostane svojega denarja s katerim razpolaga po svoji lastni želji. seveda je pa najlažje nič delat, tko kot to počne punca od brata, k ima brat 4 sobno satnovanje ( starši dali ), potem pa je lansko leto diplomirala in živi na njegove stroške v lepem stanovanju, on ima pa precej dobro plačo. sama pa vodi 1 krat na teden nek tečaj...mislim k študentske plače. zdej je končn neki dobila za 5 mesecev...razvajena je pa tok da ni res...starši so ji do sedaj nekaj dajal vsak mesec in vsakič k jo vidim ena nova cota na njej. stara je pa 28 let. lepo te prosim... ne bi rekla 22let. mi požene kri požilah, k si jest že lep čas nisem kupila inprvošla nič. pa vse kar zaslužim gre sam za stroške, pa še v minus je treba kdaj it, da se preživi. mama mi prav, da je to dober, da lahko še prevzgojim po svoje:)))) starega osla pa bolj težko prevzgojiš. se moraš bolj ti prilagodit njemu...vsaj take so moje izkušnje.
|
|
RE: Razlika v letih med zensko in moskim? 8.9.2009 15:42:04
|
|
|
|
Sreča in ljubezen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca345 IZVIRNO SPOROČILO: nmagk mama mi prav, da je to dober, da lahko še prevzgojim po svoje:)))) Kaj pa mas od tega ce ga prevzgojis po svoje,a bi bla vesela ce bi tebe negdo prevzgojil po svoje?? Jst recem...ce zelis da se obnasajo lepo do tebe dej ti do njih tud tko.
|
RE: Razlika v letih med zensko in moskim? 8.9.2009 15:49:27
|
|
|
|
ronja
|
jaz sem za mlajšega, če že mora bit razlika v letih . Pri nama je v mesecih, pa še to ne bi bila, če bi se oba rodila takrat, ko naj bi se (pa sem se jaz prej, on pa kasneje).
|
|
|
|
RE: Razlika v letih med zensko in moskim? 8.9.2009 17:02:25
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sreča in ljubezen Mika jst razmisljam z svojo glavo...a sploh nism odvisna od svojega moza...!!!! Zdej pa ti razmisli!! Jst skrbim za sebe...ampak sm napisala ce nisi prebrala za kaksen dobr nasvet je boljse imet starejsega! Uzivaj pa vc izkusnj za tebe in tvojega mladenica! Tukaj nas večina hoče povedat s tem, da leta niso vazna, da za dober nasvet ne rabi bit starejši, lahko je tudi mlajši. odvisno je od tega, kakšno življenje je oseba že imela in način razmišljanja. Pomembno je, da smo našli sebi primerne partnerje, da lahko živimo v sožitju. Ravno sedaj je mama od krstne botre moje hčere, tako zelo nesrečna, ker ima od sebe starejšega 10 let. Pred kratkim smo izvedeli veselo novico, da sta v pričakovanju, ampak njena mama še vedno misli, da ne bo srečna z njim. Sicer ji nič ne brani ali govori proti njemu, ampak v sebi trpi, ker misli, da se je on že izživel, ona pa ne bo imela priložnosti. je pa takšna razlika kot pri vama. Pomembno je, da se imamo radi
|
|
|
|
RE: Razlika v letih med zensko in moskim? 8.9.2009 17:56:27
|
|
|
|
Pat74
|
Še malo za hec, al pa zares: za žensko je sigurno boljše, da ima partnerja, ki jo ima malce bolj rad, kot pa ona njega. Leta ne igrajo vloge.
|
|
|
|
RE: Razlika v letih med zensko in moskim? 8.9.2009 18:18:20
|
|
|
|
aprilčica07
|
Midva sva 5 let razlike, on starejši:):), pa se mi zdi razlika lih fanj, ne preveč ne premalo.. Če bi morala izbrati med starejšim im mlajšim od mene, bi se odločla za starejšega, mlajši mi ne potegnejo, še Malo heca mora bit..
|
|
RE: Razlika v letih med zensko in moskim? 8.9.2009 18:29:43
|
|
|
|
nmagk
|
Pri nama je res,da sem jaz v začetku imela več,sicer po zaslugi mojih staršev,živiva v moji hiši,pa tudi svojo plačo imam,je pa res,da je najvažnejše,da te ima resnično rad in ti njega,pa zaupanje mora bit,pa leta potem niso važna,je pa moj zelo priden in delaven in priznam po njegovi večinski zaslugi živimo lepo in nič nam ne manjka,pa čeprav je 4 leta mlajši.
|
|
RE: Razlika v letih med zensko in moskim? 8.9.2009 18:33:45
|
|
|
|
nmagk
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sreča in ljubezen IZVIRNO SPOROČILO: mojca345 IZVIRNO SPOROČILO: nmagk mama mi prav, da je to dober, da lahko še prevzgojim po svoje:)))) Kaj pa mas od tega ce ga prevzgojis po svoje,a bi bla vesela ce bi tebe negdo prevzgojil po svoje?? Jst recem...ce zelis da se obnasajo lepo do tebe dej ti do njih tud tko. Tole si pa malo narobe citirala,jaz vzgajam otroke,mož je bil že vzgojen kokr je pač bil
|
|
RE: Razlika v letih med zensko in moskim? 8.9.2009 19:37:34
|
|
|
|
mojamura
|
boljše je met mlajšega dedca matr vse pišete (no skoraj vse), da svojega ne bi zamenjale....jaz pa ga podarim kateri, pa še pujčeka dam zraven hahaha hec mora biti - iz heca so deca
< Sporočilo je popravil mojamura -- 8.9.2009 19:42:40 >
|
|
RE: Razlika v letih med zensko in moskim? 8.9.2009 19:55:14
|
|
|
|
Pikec
|
Poznam bistveno mlajše moške od mene in imajo prav konkretno popucano podstrešje. Poznam pa tud bistveno starejše moške, ki pa definitivno nimajo vseh kokoši doma. Tko da so leta precej irelevantna. do neke mere. Žlahtnica ima 13 let starejšega moža (meni se je to zmeri seksi zdelo - met tolk starejšega ) in ker je bil tip vedno v akciji in za akcijo, vitalen, aktiven na vseh področjih razlike v letih nisi nikoli opazil. Ne v odnosu niti v zunanjem izgledu. Pa še danes ne bi rekla, da je taka razlika. Dokler... ni enkrat potožila, da pa se sedaj opazi, da je starejši, da se spreminja, da zmore manj (česa in kaj je niti nisem vprašala, ampak sumim da ni imela v mislih jebodromrekreacije). PS: jest sem zamenjala za mlajši model
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?