Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Razlika v letih med zensko in moskim? 9.9.2009 15:27:34
|
|
|
|
nmagk
|
A ja še to,izgledam pa mlajša,sem se postrigla in danes me je kiropraktik naštelov tko,da sem prav kul
|
|
RE: Razlika v letih med zensko in moskim? 9.9.2009 16:52:08
|
|
|
|
Lenny
|
Po enajstih letih in dveh otrocih tudi nama zveza prav lepo uspeva. Razlika je 4 leta v njegovo korist. In vsi tisti, ki so mi v naprej napovedovali, da ne bo ostal z mano, ker si bo našel kakšno mlajšo, so se za sočno obrekovanje lahko obrisali pod nosom. Važna je kemija, ljubezen, razumevanje, spoštovanje, ..... leta pa so številka, ki o človeku ne povedo kaj dosti.
|
|
RE: Razlika v letih med zensko in moskim? 9.9.2009 17:28:46
|
|
|
|
mateyka
|
Srečiča, a si ti nova tukaj na RR?
|
|
|
|
RE: Razlika v letih med zensko in moskim? 9.9.2009 17:54:29
|
|
|
|
Sreča in ljubezen
|
Ja,sm nova
|
RE: Razlika v letih med zensko in moskim? 9.9.2009 18:40:18
|
|
|
|
nmagk
|
Lenny torej sva midve na istem -4leta,ti so najboljši a ne ,sicer bi se pa mojga vsaka tud mlajša kar ustrašla,ko bi povedal,da ima 5 otrok Malo heca mora bit,drži pa ,da leta res niso važna.
|
|
RE: Razlika v letih med zensko in moskim? 9.9.2009 20:12:45
|
|
|
|
katipi
|
No, tudi jaz sem med tistimi, ki imajo mlajšega; midva sva razlike 12 let , skupaj sva 11 let in imava štiri otroke. On je bil še najstnik, ko sva se spoznala, sva pa takoj vedela, da je to to. Ljubezen ne pozna let, najdeta se dve duši in pri naju je bilo tako, da se nisva ozirala na nikogaršnje mnenje. Res je, da se včasih počutim, kot da imam pet otrok , ampak večino problemov nama uspe reševati skupaj. Je pa res, da se je veliko stvari naučil od mene skozi najina skupna leta, saj mu je bilo v otroških letih s strani njegove mame vse dovoljeno, bognedaj da bi ga mama naučila česa "praktičnega", sploh pa ne gospodinjskih del. Za zjokat! Dandanes pa se loti marsičesa, tudi kuhanja. Moram pa še vedno imeti z njim veliko mero potrpljenja, saj ni ravno človek, za katerega bi večina ljudi rekla, da je "ful fajn".
|
|
|
|
RE: Razlika v letih med zensko in moskim? 10.9.2009 11:48:48
|
|
|
|
nmagk
|
12 let,to pa je...pa bravo za 4 otroke,smo dokaz,da leta res niso važna in da mlajši tudi niso kar tako.Vse lepo vama želim še naprej.
|
|
RE: Razlika v letih med zensko in moskim? 10.9.2009 11:50:26
|
|
|
|
katipi
|
Sreča in ljubezen Objave: 196 Član od: 3.9.2000 Nova in zelo zgovorna; v enem tednu 196 objav! Dobrodošla!!
|
|
|
|
RE: Razlika v letih med zensko in moskim? 10.9.2009 11:54:39
|
|
|
|
katipi
|
Nmagk, pet si pa ne predstavljam.. Pri nas je že sedaj včasih pravi cirkus!
|
|
|
|
RE: Razlika v letih med zensko in moskim? 10.9.2009 15:46:16
|
|
|
|
Sreča in ljubezen
|
IZVIRNO SPOROČILO: katipi Nova in zelo zgovorna; v enem tednu 196 objav! Dobrodošla!! Hvala najlepsee!
< Sporočilo je popravil Sreča in ljubezen -- 10.9.2009 15:52:44 >
|
|
|
|
RE: Razlika v letih med zensko in moskim? 10.9.2009 15:49:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Samo res! Si zamudila adolescenco, pa noter spravljaš???
|
|
|
|
RE: Razlika v letih med zensko in moskim? 10.9.2009 15:56:12
|
|
|
|
Sreča in ljubezen
|
Bakfrak a imas ti kaksen problem??
|
|
|
|
RE: Razlika v letih med zensko in moskim? 10.9.2009 16:02:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sreča in ljubezen Bakfrak a imas ti kaksen problem?? Ko sem tak` na hitro prebral, sem celo misl`o, da je vprašanje naslovljeno name. Ne pustita se motit, nadaljujta svoj monolog.
|
|
|
|
RE: Razlika v letih med zensko in moskim? 10.9.2009 16:05:41
|
|
|
|
Sreča in ljubezen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Ko sem tak` na hitro prebral, sem celo misl`o, da je vprašanje naslovljeno name. Ne pustita se motit, nadaljujta svoj monolog. Prosila bih te da me pustis pri miru,nc nism grdo pisala za tebe stoga te prosim da nepises takih besed,ne poznas me sstoga ni lepo tko pisat! Hvala!
|
|
|
|
RE: Razlika v letih med zensko in moskim? 10.9.2009 16:14:42
|
|
|
|
katipi
|
Sreča in ljubezen, na poste, ki so negativno nastrojeni, enostavno ne odgovarjaj. Najbolje je, da jih prezreš.
|
|
|
|
RE: Razlika v letih med zensko in moskim? 10.9.2009 16:17:04
|
|
|
|
Sreča in ljubezen
|
Hvala katipi za nasvet!
|
|
|
|
RE: Razlika v letih med zensko in moskim? 11.9.2009 8:00:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sreča in ljubezen Prosila bih te da me pustis pri miru,nc nism grdo pisala za tebe stoga te prosim da nepises takih besed,ne poznas me sstoga ni lepo tko pisat! Hvala! Ma `lej ti njo, enostavno ne moreš da verjameš! Kako prekleto enostavno se da spremenit v svetnico, med drugim tudi zaradi take vrste hinavščine zamerim religiji. Vidim da ti spomin peša premo sorazmerno z nabijanjem postov na tem forumu. Če človek našiba tolko sranja v enem tednu valjda, da se ne more spomnit kje je vse odložil svoj kakec. Okej, zdaj pa resno draga moja "Sreča in ljubezen" (zanimiva besedna igra, ne razumi jo dobesedno). Če si že tako nepotrpežljiva s pisanjem postov in zabadanjem nosu v vsako luknjo, potem sprejmi, da bo vsaj iz ene luknje enkrat pošteno zasmrdelo. Mogoče bi kdaj raje stopila na žogo, pogledala okrog sebe, ugotovila da nisi sama, ne pa da takoj pokaš po golu, itak gre vse mimo. Vidim, da se še ne znajdeš ravno najbolje. Samo stopiš skozi vrata v novi prostor med nove ljudi, ki jih, bajdvej, TI ne poznaš, že se širiš in mahaš, ubodeš nekomu svoj komolec, potem pa se čudiš zakaj si jih dobila po nosu. Resnično, ne morem določiti ali si samo tako otročje naivna in razposajena (potem naj ti bo) ali pa pomalo bolehno narcisoidna (tega ti ne toleriram, ker jo preveč povezujem s pretirano človeško predrznostjo in aroganco). Kakorkoli, dobrodošla na forum. Se opravičujem za malo digresijo, obljubim da ne bom več! kako samo lažem...
|
|
|
|
RE: Razlika v letih med zensko in moskim? 11.9.2009 8:14:32
|
|
|
|
mika
|
Bakfark, čaki da moža vpraša za mnenje, pa ti bo potem odgovorila..... tak, zadaj pa že postajam zlobna ....grem raje s te teme, da ne bom srečne spremenila v nesrečno
|
|
|
|
RE: Razlika v letih med zensko in moskim? 11.9.2009 9:32:51
|
|
|
|
srki
|
Leta niso čisto nobeno merilo v nasvetih, občutku varnosti,....so moški ali ženske, ki se pri 50-ih obnašajo slabše kot pubertetniki in so moški in ženske v zelo mladih letih, ki znajo dost zrelo gledati na življenje.
|
|
|
|
RE: Razlika v letih med zensko in moskim? 11.9.2009 9:55:48
|
|
|
|
Lenny
|
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk Lenny torej sva midve na istem -4leta,ti so najboljši a ne ,sicer bi se pa mojga vsaka tud mlajša kar ustrašla,ko bi povedal,da ima 5 otrok Malo heca mora bit,drži pa ,da leta res niso važna. Aha, prav dobro se obnese . Enkrat sem celo brala (kaj vem kje že), da je kombinacija kjer je ženska starejša, celo boljša od tradicionalne, kjer je moški starejši. Sicer pa - papir vse prenese - glavno je, da smo zadovoljni tako kot je!
|
|
RE: Razlika v letih med zensko in moskim? 11.9.2009 12:19:18
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: Sreča in ljubezen Prosila bih te da me pustis pri miru,nc nism grdo pisala za tebe stoga te prosim da nepises takih besed,ne poznas me sstoga ni lepo tko pisat! Hvala! Ma `lej ti njo, enostavno ne moreš da verjameš! Kako prekleto enostavno se da spremenit v svetnico, med drugim tudi zaradi take vrste hinavščine zamerim religiji. Vidim da ti spomin peša premo sorazmerno z nabijanjem postov na tem forumu. Če človek našiba tolko sranja v enem tednu valjda, da se ne more spomnit kje je vse odložil svoj kakec. Okej, zdaj pa resno draga moja "Sreča in ljubezen" (zanimiva besedna igra, ne razumi jo dobesedno). Če si že tako nepotrpežljiva s pisanjem postov in zabadanjem nosu v vsako luknjo, potem sprejmi, da bo vsaj iz ene luknje enkrat pošteno zasmrdelo. Mogoče bi kdaj raje stopila na žogo, pogledala okrog sebe, ugotovila da nisi sama, ne pa da takoj pokaš po golu, itak gre vse mimo. Vidim, da se še ne znajdeš ravno najbolje. Samo stopiš skozi vrata v novi prostor med nove ljudi, ki jih, bajdvej, TI ne poznaš, že se širiš in mahaš, ubodeš nekomu svoj komolec, potem pa se čudiš zakaj si jih dobila po nosu. Resnično, ne morem določiti ali si samo tako otročje naivna in razposajena (potem naj ti bo) ali pa pomalo bolehno narcisoidna (tega ti ne toleriram, ker jo preveč povezujem s pretirano človeško predrznostjo in aroganco). Kakorkoli, dobrodošla na forum. Se opravičujem za malo digresijo, obljubim da ne bom več! kako samo lažem... Bakfark word!!
|
|
RE: Razlika v letih med zensko in moskim? 11.9.2009 12:29:49
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho Nisem vedela, da je razlika v letih pomemben faktor v partnerstvu no, saj odkar obstaja modra tabletka niti ni
|
|
RE: Razlika v letih med zensko in moskim? 11.9.2009 14:58:45
|
|
|
|
Še ena T
|
Jaz se bolj nagibam k temu, da razlika v letih ni pomembna. če pa že mora biti, definitivno mislim, da je super (sploh ko se bližaš 40+), da je moški mlajši Moj je mlajši 4 leta. Skupaj sva 8 let, 1 otrok, drugi na poti....
|
|
|
|
RE: Razlika v letih med zensko in moskim? 11.9.2009 15:07:12
|
|
|
|
Sreča in ljubezen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: Sreča in ljubezen Prosila bih te da me pustis pri miru,nc nism grdo pisala za tebe stoga te prosim da nepises takih besed,ne poznas me sstoga ni lepo tko pisat! Hvala! Ma `lej ti njo, enostavno ne moreš da verjameš! Kako prekleto enostavno se da spremenit v svetnico, med drugim tudi zaradi take vrste hinavščine zamerim religiji. Vidim da ti spomin peša premo sorazmerno z nabijanjem postov na tem forumu. Če človek našiba tolko sranja v enem tednu valjda, da se ne more spomnit kje je vse odložil svoj kakec. Okej, zdaj pa resno draga moja "Sreča in ljubezen" (zanimiva besedna igra, ne razumi jo dobesedno). Če si že tako nepotrpežljiva s pisanjem postov in zabadanjem nosu v vsako luknjo, potem sprejmi, da bo vsaj iz ene luknje enkrat pošteno zasmrdelo. Mogoče bi kdaj raje stopila na žogo, pogledala okrog sebe, ugotovila da nisi sama, ne pa da takoj pokaš po golu, itak gre vse mimo. Vidim, da se še ne znajdeš ravno najbolje. Samo stopiš skozi vrata v novi prostor med nove ljudi, ki jih, bajdvej, TI ne poznaš, že se širiš in mahaš, ubodeš nekomu svoj komolec, potem pa se čudiš zakaj si jih dobila po nosu. Resnično, ne morem določiti ali si samo tako otročje naivna in razposajena (potem naj ti bo) ali pa pomalo bolehno narcisoidna (tega ti ne toleriram, ker jo preveč povezujem s pretirano človeško predrznostjo in aroganco). Kakorkoli, dobrodošla na forum. Se opravičujem za malo digresijo, obljubim da ne bom več! kako samo lažem... Bakfark word!! Hvala! Pozabila si dat odgovor na temo!
|
|
|
|
RE: Razlika v letih med zensko in moskim? 11.9.2009 15:10:50
|
|
|
|
Sreča in ljubezen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika Bakfark, čaki da moža vpraša za mnenje, pa ti bo potem odgovorila..... tak, zadaj pa že postajam zlobna ....grem raje s te teme, da ne bom srečne spremenila v nesrečno Brez skrbi,tvoji komentarji mi nc ne morejo!
|
|
|
Pri katerem letu nameracvate imeti zadnjega otroka?lenikado 25. leta (
3%)
do 30. leta (
21%)
do 35. leta (
46%)
do 40. leta (
15%)
dokler bom lahko (
7%)
ne razmišljam o tem (
8%)
Število vseh glasov: 322Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!