|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Razlika v letih med zensko in moskim?
9.9.2009 15:27:34   
nmagk
A ja še to,izgledam pa mlajša,sem se postrigla in danes me je kiropraktik naštelov tko,da sem prav kuluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 101
9.9.2009 16:52:08   
Lenny
Po enajstih letih in dveh otrocih tudi nama zveza prav lepo uspeva. Razlika je 4 leta v njegovo korist. In vsi tisti, ki so mi v naprej napovedovali, da ne bo ostal z mano, ker si bo našel kakšno mlajšo, so se za sočno obrekovanje lahko obrisali pod nosom.
Važna je kemija, ljubezen, razumevanje, spoštovanje, ..... leta pa so številka, ki o človeku ne povedo kaj dosti.

Oči: "Sine, kaj delaš?"
Sin: "Nič oči. Pa to počasi!"

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 102
9.9.2009 17:28:46   
mateyka
Srečiča, a si ti nova tukaj na RR?

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 103
9.9.2009 17:54:29   
Sreča in ljubezen
Ja,sm nova

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 104
9.9.2009 18:40:18   
nmagk
Lenny torej sva midve na istem -4leta,ti so najboljši a neuser posted image user posted image user posted image ,sicer bi se pa mojga vsaka tud mlajša kar ustrašla,ko bi povedal,da ima 5 otrokuser posted image user posted image user posted image
Malo heca mora bit,drži pa ,da leta res niso važna.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu Sreča in ljubezen)
Neposredna povezava do sporočila: 105
9.9.2009 20:12:45   
katipi
No, tudi jaz sem med tistimi, ki imajo mlajšega; midva sva razlike 12 let user posted image , skupaj sva 11 let in imava štiri otroke. On je bil še najstnik, ko sva se spoznala, sva pa takoj vedela, da je to to. Ljubezen ne pozna let, najdeta se dve duši in pri naju je bilo tako, da se nisva ozirala na nikogaršnje mnenje. Res je, da se včasih počutim, kot da imam pet otrok user posted image , ampak večino problemov nama uspe reševati skupaj. Je pa res, da se je veliko stvari naučil od mene skozi najina skupna leta, saj mu je bilo v otroških letih s strani njegove mame vse dovoljeno, bognedaj da bi ga mama naučila česa "praktičnega", sploh pa ne gospodinjskih del. Za zjokat! user posted image Dandanes pa se loti marsičesa, tudi kuhanja. Moram pa še vedno imeti z njim veliko mero potrpljenja, saj ni ravno človek, za katerega bi večina ljudi rekla, da je "ful fajn".user posted image

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 106
10.9.2009 11:48:48   
nmagk
user posted image user posted image user posted image  12 let,to pa je...pa bravo za 4 otroke,smo dokaz,da leta res niso važna in da mlajši tudi niso kar tako.Vse lepo vama želim še naprej.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu katipi)
Neposredna povezava do sporočila: 107
10.9.2009 11:50:26   
katipi
Sreča in ljubezen

Objave: 196
Član od: 3.9.2000

Nova in zelo zgovorna; v enem tednu 196 objav! user posted image user posted image Dobrodošla!! user posted image

(odgovor članu katipi)
Neposredna povezava do sporočila: 108
10.9.2009 11:54:39   
katipi
Nmagk, pet si pa ne predstavljam..user posted image user posted image user posted image Pri nas je že sedaj včasih pravi cirkus! user posted image  user posted image

(odgovor članu katipi)
Neposredna povezava do sporočila: 109
10.9.2009 15:46:16   
Sreča in ljubezen
IZVIRNO SPOROČILO: katipi
Nova in zelo zgovorna; v enem tednu 196 objav! user posted image user posted image Dobrodošla!! user posted image

Hvala najlepsee!user posted image

< Sporočilo je popravil Sreča in ljubezen -- 10.9.2009 15:52:44 >

(odgovor članu katipi)
Neposredna povezava do sporočila: 110
10.9.2009 15:49:44   
Anonimen
Samo res! Si zamudila adolescenco, pa noter spravljaš???

Neposredna povezava do sporočila: 111
10.9.2009 15:56:12   
Sreča in ljubezen
Bakfrak a imas ti kaksen problem??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 112
10.9.2009 16:02:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Sreča in ljubezen

Bakfrak a imas ti kaksen problem??

Ko sem tak` na hitro prebral, sem celo misl`o, da je vprašanje naslovljeno name. Ne pustita se motit, nadaljujta svoj monolog.

Neposredna povezava do sporočila: 113
10.9.2009 16:05:41   
Sreča in ljubezen
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark

Ko sem tak` na hitro prebral, sem celo misl`o, da je vprašanje naslovljeno name. Ne pustita se motit, nadaljujta svoj monolog.

Prosila bih te da me pustis pri miru,nc nism grdo pisala za tebe stoga te prosim da nepises takih besed,ne poznas me  sstoga ni lepo tko pisat!  Hvala!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 114
10.9.2009 16:14:42   
katipi
Sreča in ljubezen, na poste, ki so negativno nastrojeni, enostavno ne odgovarjaj. Najbolje je, da jih prezreš. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 115
10.9.2009 16:17:04   
Sreča in ljubezen
Hvala katipi za nasvet!user posted image

(odgovor članu katipi)
Neposredna povezava do sporočila: 116
11.9.2009 8:00:22   
Anonimen

Prosila bih te da me pustis pri miru,nc nism grdo pisala za tebe stoga te prosim da nepises takih besed,ne poznas me  sstoga ni lepo tko pisat!  Hvala!

Ma `lej ti njo, enostavno ne moreš da verjameš! Kako prekleto enostavno se da spremenit v svetnico, med drugim tudi zaradi take vrste hinavščine zamerim religiji. Vidim da ti spomin peša premo sorazmerno z nabijanjem postov na tem forumu. Če človek našiba tolko sranja v enem tednu valjda, da se ne more spomnit kje je vse odložil svoj kakec.

Okej, zdaj pa resno draga moja "Sreča in ljubezen" (zanimiva besedna igra, ne razumi jo dobesedno). Če si že tako nepotrpežljiva s pisanjem postov in zabadanjem nosu v vsako luknjo, potem sprejmi, da bo vsaj iz ene luknje enkrat pošteno zasmrdelo. Mogoče bi kdaj raje stopila na žogo, pogledala okrog sebe, ugotovila da nisi sama, ne pa da takoj pokaš po golu, itak gre vse mimo. Vidim, da se še ne znajdeš ravno najbolje. Samo stopiš skozi vrata v novi prostor med nove ljudi, ki jih, bajdvej, TI ne poznaš, že se širiš in mahaš, ubodeš nekomu svoj komolec, potem pa se čudiš zakaj si jih dobila po nosu. Resnično, ne morem določiti ali si samo tako otročje naivna in razposajena (potem naj ti bo) ali pa pomalo bolehno narcisoidna (tega ti ne toleriram, ker jo preveč povezujem s pretirano človeško predrznostjo in aroganco).

Kakorkoli, dobrodošla na forum.

Se opravičujem za malo digresijo, obljubim da ne bom več!

kako samo lažem...

Neposredna povezava do sporočila: 117
11.9.2009 8:14:32   
mika
Bakfark, čaki da moža vpraša za mnenje, pa ti bo potem odgovorila.....

tak, zadaj pa že  postajam zlobnauser posted image ....grem raje s te teme, da ne bom srečne spremenila v nesrečnouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 118
11.9.2009 9:32:51   
srki
Leta niso čisto nobeno merilo v nasvetih, občutku varnosti,....so moški ali ženske, ki se pri 50-ih obnašajo slabše kot pubertetniki in so moški in ženske v zelo mladih letih, ki znajo dost zrelo gledati na življenje. 

Neposredna povezava do sporočila: 119
11.9.2009 9:55:48   
Lenny

IZVIRNO SPOROČILO: nmagk

Lenny torej sva midve na istem -4leta,ti so najboljši a neuser posted image user posted image user posted image ,sicer bi se pa mojga vsaka tud mlajša kar ustrašla,ko bi povedal,da ima 5 otrokuser posted image user posted image user posted image
Malo heca mora bit,drži pa ,da leta res niso važna.

Aha, prav dobro se obnese user posted image . Enkrat sem celo brala (kaj vem kje že), da je kombinacija kjer je ženska starejša, celo boljša od tradicionalne, kjer je moški starejši. Sicer pa - papir vse prenese - glavno je, da smo zadovoljni tako kot je!

Oči: "Sine, kaj delaš?"
Sin: "Nič oči. Pa to počasi!"

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 120
11.9.2009 12:19:18   
mojamura

Ma `lej ti njo, enostavno ne moreš da verjameš! Kako prekleto enostavno se da spremenit v svetnico, med drugim tudi zaradi take vrste hinavščine zamerim religiji. Vidim da ti spomin peša premo sorazmerno z nabijanjem postov na tem forumu. Če človek našiba tolko sranja v enem tednu valjda, da se ne more spomnit kje je vse odložil svoj kakec.

Okej, zdaj pa resno draga moja "Sreča in ljubezen" (zanimiva besedna igra, ne razumi jo dobesedno). Če si že tako nepotrpežljiva s pisanjem postov in zabadanjem nosu v vsako luknjo, potem sprejmi, da bo vsaj iz ene luknje enkrat pošteno zasmrdelo. Mogoče bi kdaj raje stopila na žogo, pogledala okrog sebe, ugotovila da nisi sama, ne pa da takoj pokaš po golu, itak gre vse mimo. Vidim, da se še ne znajdeš ravno najbolje. Samo stopiš skozi vrata v novi prostor med nove ljudi, ki jih, bajdvej, TI ne poznaš, že se širiš in mahaš, ubodeš nekomu svoj komolec, potem pa se čudiš zakaj si jih dobila po nosu. Resnično, ne morem določiti ali si samo tako otročje naivna in razposajena (potem naj ti bo) ali pa pomalo bolehno narcisoidna (tega ti ne toleriram, ker jo preveč povezujem s pretirano človeško predrznostjo in aroganco).

kako samo lažem...

Bakfark word!!

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 121
11.9.2009 12:29:49   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: Raho

Nisem vedela, da je razlika v letih pomemben faktor v partnerstvuuser posted image

no, saj odkar obstaja modra tabletka niti niuser posted image

...vox populi...

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 122
11.9.2009 14:58:45   
Še ena T
Jaz se bolj nagibam k temu, da razlika v letih ni pomembna. če pa že mora biti, definitivno mislim, da je super (sploh ko se bližaš 40+), da je moški mlajšiuser posted image

Moj je mlajši 4 leta.

Skupaj sva 8 let, 1 otrok, drugi na poti....

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 123
11.9.2009 15:07:12   
Sreča in ljubezen
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

kako samo lažem...

Bakfark word!!

Hvala! user posted image

Pozabila si dat odgovor na temo!user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 124
11.9.2009 15:10:50   
Sreča in ljubezen
IZVIRNO SPOROČILO: mika

Bakfark, čaki da moža vpraša za mnenje, pa ti bo potem odgovorila.....

tak, zadaj pa že  postajam zlobnauser posted image ....grem raje s te teme, da ne bom srečne spremenila v nesrečnouser posted image

user posted image Brez skrbi,tvoji komentarji mi nc ne morejo!user posted image

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Pri katerem letu nameracvate imeti zadnjega otroka?
lenika

do 25. leta (3%)

do 30. leta (21%)

do 35. leta (46%)

do 40. leta (15%)

dokler bom lahko (7%)

ne razmišljam o tem (8%)

Število vseh glasov: 322

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!