clara23
|
Jutro, pri nas je podobno kot pri Katji..me je strah vrtca, po drugi strani pa vem, da je to dobro tako zanj, kot tudi zame. Drugi otroci ga ne zanimajo, še huje, ne mara jih Če pride kdo na obisk, mu je pusti svojih igrač, meče se po tleh, dere se za brez veze in se dela največjega mučenika na svetu. Če gremo na obisk kam, kjer so otroci, ga je tako sram, da se samo stiska k meni in jih še pogledat noče . Ah ja, bo že.. Mi smo pa včeraj pokopali našega ata..je bilo težko, ampak tako pač je. So se pa gasilci odlično zorganizirali in vodili celoten pogreb. Prišli so pa s celotne slovenije, ker je bil naš ata nekaj časa poveljnik gasilcev, nazadnje pa aktiven gasilski veteran. Rezultati obdukcije pa so pokazali, da mu je zastalo srce ko so ga odprli, so baje začudeno ugotovili, da je bilo njegovo srce kar 2x povečano (zaradi vseh teh cigaret in mastne hrane)..pa v vseh teh 14 dneh niti eden ni nikoli pomislil, da bi lahko bilo kaj s srcem narobe, čeprav je imel pritiska cca 220 . Rak na črevesju pa je baje bil samo lokalen in bi se ga dalo odstraniti. Je bila pa gmota velika kar 5x5cm in ne 2x3, kot so sprva mislili..ni čudno, da ni mogel na stranišče..v glavnem, po eni strani sem vesela, da je tako, kot je, ker on NI bil človek, ki bi ležal v bolnici in bi ga drugi pedenali. Mi je oče povedal, da mu je prvi dan, ko smo ga prišli obiskat na intenzivni oddelek, naročil, naj mu prinese pištolo . Pomoje je slutil...in želel je umreti "dostojne" smrti. V glavnem, teh 75 let, ki jih je preživel, jih je preživel lepo..v 40ih letih delovne dobe je imel samo 2 dni bolniške in bil je "zdrav kot riba". Hudo je bilo samo zadnje 3 tedne, tako da je šlo kar relativno hitro..in še 1x, ata, počivaj v miru!
|