|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 1.del ***
26.7.2010 13:41:44   
clara23
uuu, katerega si boš privoščila??user posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
26.7.2010 15:10:38   
buhtlčk
Krysia upam, da je Rok že ok in da so pikice ''samo pikice''.

Tejkaz jaz sem sigurna, da imajo mali tud more. Pri nas se na vsake tolko - enkrat na mesec al pa dva - ponoči začne jokat in ga ni za umirit, dokler ga čist ne predramiva, da naju prepozna, mal posedimo skupaj, da se umiri, pol je pa ok. Se mi pa zdi, da je povezan z dnevi z velik vtisi ali pa če se kaj slabo počuti.
Sanjajo pa zagotovo, ker mi takole zjutraj velikokrat kaj pripoveduje (na primer o neki teti pa take stvari) al pa je jezen name kako minuto...pol se pa do konca predrami pa to izpuhti.

jaz bi šla tudi na morje.....sej gremo še, ampak šele septembra. Do takrat pa delat, jah.. user posted image

Za parfume se pa jaz tudi podpišem, čeprav mejo potegnem pri treh. Jih pa že dolgo preko neta kupujem, v klasične trgovine jih sam vohat hodim user posted image

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
27.7.2010 7:20:43   
tejkaz
Jutro user posted image

Rezultat današnje noči - dvakrat kravice in dvakrat preoblačenje postelje, ker se je Eva polulala. Ni bilo sile user posted image

Cel dan kravic niti omenil ni. Tudi midva sva še posebno pazila, da je slučajno ne bi omenila, ali da je kje ne bi videl. Ko sva zvečer umivala zobke v kopalnici me je pa vprašal, če kravica aja. Sem mu rekla da ja. Čisto počasi je šel v sobo in s strahom opazoval kje je kakšna kravica in ko ni bilo nobene, se je mirno vlegel. In že ob desetih prvi alarm. Da so kravice in sva morala vse pogledat, da jih res ni nikjer. Komaj je zaspal nazaj, že Eva kliče, da ji je ušlo. Preoblečem posteljo, njo umijem in preoblečem, zaspimo, spet kravice. Proti jutru še enkrat polulana postelja. Sem že včeraj vedla da bo sigurno lulala, ker je popoldan veliko spila, dvakrat ji pa še ni uspelo. Tako kot vsako jutro, so zjutraj še vsi trije trdno spali, ko sem šla. Danes bom poklicala P (dela popoldan), rabim eno medicinsko razlago, da je to normalno. Moja mami itak misli, da spet iz muhe slona delam. Mogoče res, vendar ne bom mirna, dokler ne izvem. Danes je bila že 4 noč.

Jutri pa na morje user posted image user posted image Moji starši so šli danes, jutri se jima pridružimo vsi njuni otroci z družinami. Nekateri bodo ostali še dol, mi bomo šli že isti dan nazaj, ker je G dobil samo en dan dopusta. Po 26 letih bom spet na morju s starši. Pravzaprav bo to dogodek, ki ga še nikoli ni bilo. Vseh 8 nas bo skupaj na morju + ostalih 10, ki zdaj spadajo k naši družini. Najprej sem malo cvikala zaradi tega, ker bo precej vožnje - 3 ure v eno smer, ampak sem potem rekla, spimo itak ne, je vseeno če še en dan slabo spimo, in to je takšen dogodek, ki se ga ne sme zamuditi.

IZVIRNO SPOROČILO: clara23

Tejkaz, vem kako ti je s tem ustajanjam in nespanjem..upam, da se vam hitro porihta..

Ima tudi Mark ponoči more? user posted image

Nič, grem še kaj narest. Lep dan

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
27.7.2010 7:43:47   
Krysia
ponoči vročina, pik skoraj ni več. ob 13:20 pediater. se tipkamo

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
27.7.2010 7:55:18   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

user posted image user posted image user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
27.7.2010 8:13:13   
clara23
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Tejkaz, vem kako ti je s tem ustajanjam in nespanjem..upam, da se vam hitro porihta..

Ima tudi Mark ponoči more? user posted image

jutro,

ja ne vem..nisem zihr. Sicer je zdaj že veliko boljše, se je pa vsaj leto dni ponoči zbujal v krikih in joku. V bistvu se sploh ni zbudil-v spanju je kričal. S tem postom sem mislila da vem kako ti je ko si nenaspana, saj mi z izjemo teh treh tednov vmes še nismo prespali noči.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
27.7.2010 8:23:25   
Zoja Miša

Calabration of Happiness - Bossuser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
27.7.2010 8:33:13   
clara23
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Calabration of Happiness - Bossuser posted image

ne poznamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4508
27.7.2010 8:39:42   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  javi kaj ste izvedeli!

Tejkaz, prav je da pokličeš, tudi jaz bi želela medicinsko razlago! Upam, da ti pove kaj pozitivnega! Sporoči nam, mene zelo zanima! In seveda držim pesti, da čim prej mine!user posted image
In super za tale dogodek, se strinjam, da je tako prav. Se boste družili, nasmejali in taki trenutki so res redki in prav je, da se cenjeni. En dan rutine kamot zamenjaš za tako lep dogodek, ki ti greje srce še dolgo potem.user posted image  Jaz vam želim, da se imate lepo!

Buhtlček, kje na netu? So ceneje? Čeprav jaz malo na svoj RD cilam, sam morem od mojga teti povedati...ona je prava za take stvari mi kupituser posted image .

Clara, hvala za mail...septembra se bova mi2 kaj zmenili za nohteke, prav? Pa bomo videli kako se obnese. Vse ostalo ti na mail odgovorim.
Ravno danes imam manikuro...pa bom zopet lepauser posted image .

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
27.7.2010 9:12:15   
clara23
Zoja miša, jaz jih tudi po večini kar na netu naročim. Nazadnje sem ga na parfumcek.si in sem zadovoljnauser posted image . Ali pa na spletični. Je pa res, da mi jih največkrat kar od mojega brat zrihta-je tudi freak na parfumeuser posted image . Pa še dober okus imauser posted image . Naslednjega bi pa spet imela Kenzo-Flower, še tistega tastarega, pa je tako drag kot hudičuser posted image . Parfumom cena sploh ne pade no..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4510
27.7.2010 9:50:29   
buhtlčk
Zoja Miša na ebayu. Pa večinoma testerje 100 ml vzamem, se še najbolj splača. Čeprav tale spletična tud zgleda da ma kar lepe cene...

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
27.7.2010 9:51:51   
Zoja Miša
Zoja miša, jaz jih tudi po večini kar na netu naročim. Nazadnje sem ga na parfumcek.si in sem zadovoljnauser posted image . Ali pa na spletični. Je pa res, da mi jih največkrat kar od mojega brat zrihta-je tudi freak na parfumeuser posted image . Pa še dober okus imauser posted image . Naslednjega bi pa spet imela Kenzo-Flower, še tistega tastarega, pa je tako drag kot hudičuser posted image . Parfumom cena sploh ne pade no..user posted image

Ja, ja, tega od Kenzo imam jaz sedajuser posted image . Pa ja, kupila mi ga je teta od user posted image  lani za RD. Madona sem šparovna, ne?user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
27.7.2010 10:12:48   
clara23
eh, važno da si ga dobilauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4513
27.7.2010 11:17:38   
Krysia
Ok, bom probala zdej kaj več napisat ... (če bo Rok slučajno zaspal ...)

tejkaz, super za morje, kar pojdite in lepo se imejte! In tud 3 ure vožnje boste preživeli ... Kam pa greste, če ni skrivnost?

No, mi smo pa zvečer šli spat z 36,8, ob desetih je blo 37,1, ob pol enih je pa začel nekja stokat in sem ga prijela in je bil čist vroč. 38,5 - smo dal eno svečko, da je lahko zaspal ... zjutraj je bil sicer ful boljše, ampak ima skoz vročino okrog 37,5 ... pa vidi se mu, da ni čist tapravi ... tko mal več se crklja, pa neroden je ful - včeraj mi je n-krat padel, pokasiral eno fajn buško, pol se je pa še drl "ne magaina" - že ve, da mu pol z margarino namažem ... takoj zjutraj sem klicala P, so nas naročili ob 13:20 ... zdej upam, da bo spal do ene pol enih, pol bomo na hitr neki pojedli, pa gremo ... oziroma verjetno greva (razen če bo mojmu uspel iz službe pobegnit, da naju zategne do ZD in pol išče parking, ker je katastrofa za parkirat). No, po moje z morjem ne bo nič - bomo vidl, no, sam mi je čist mim ga peljat na Rab, če ne bo zdrav, ker pol na Rabu je en ZD, bolnica je pa na Reki ... do doma je pa 5 ur vožnje ... bom vidla, kaj nam bodo rekli, pa bom vprašala, kaj z morjem ... ker če bo mel vročino, s eitak ne sme kopat, pol pa brezveze, da mu lušte delamo z vodo ... eh, mal sem slabe volje zarad tega ... pol me pa vse začne morit, s službo vred ... ampak bo že ... enkrat ...

Nič, moram še tisto vlogo za znižano plačilo vrtca izpolnit, da jo jutr odnesem ...
Vam sporočim popoldan, kaj je diagnoza .. čeprov verjetn še ne bo nič, ker nas bodo ziher poslal v laboratorij, izvidi bodo pa jutr ... se tipkamo ...

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
27.7.2010 11:23:58   
gajka
Samo tole, ker ostalega še nisem prebrala. tejkaz, tule sem fotkala en članek o nočnih morah pri otrocih (sem se spomnila, da je bil enkrat v Malčku...):
user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
27.7.2010 11:50:47   
Zoja Miša
No Gajka, pa ravno sem te pogrešala. Kako ste?

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
27.7.2010 11:52:13   
Zoja Miša
Krysia, ma tole res ni fajn...upam, da bodo povedali, da ni Roku nič hujšega in da bo za 2 dni že v redu, da boste vseeno lahko uresničili svoj dopust! user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4517
27.7.2010 11:53:25   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Samo tole, ker ostalega še nisem prebrala. tejkaz, tule sem fotkala en članek o nočnih morah pri otrocih (sem se spomnila, da je bil enkrat v Malčku...):
user posted image

Kaj, če mu lepo poveste, da kravic ni v sobi, ker so prevelike, da bi lahko skozi vrata prišle v stanovanje in zato spijo v hlevu, ker imajo tam zelo široka vrata, da lahko pridejo noter?

< Sporočilo je popravil gajka -- 27.7.2010 12:07:30 >

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
27.7.2010 12:01:28   
clara23
Krysia, tudi jaz upam da se vam tole končno poštima...Pa le sporoči kaj bodo rekli v ZD.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
27.7.2010 12:26:48   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša
No Gajka, pa ravno sem te pogrešala. Kako ste?

Smo fajn, včeraj smo prišli domov. V soboto smo šli na Gorenjsko, Rok je bil tam na počitnicah. Potem je zvečer šel user posted image tam ven s kolegi, da so še Zaro malo zapili (so hitri, kaj user posted image ), v nedeljo pa smo tam imeli še veliko praznovanje Rokovega rojstnega dneva (pač z malo zamude user posted image , ampak drugače se ni izšlo). Ker pa se je piknik zavlekel do večera, pa potem smo mogli še vse pospravit, smo še eno noč tam prespali, včeraj popoldan smo šli mi 3je (jaz in oba palčka) še po user posted image v službo in potem smo vendarle mahnili proti domu (naloženi do stropa user posted image ). Evo, pa je nekakšen podaljšan vikend za nami.
Ja, ker Rok zadnje čase po božje čast razno težko mehanizacijo, tudi pri torti tega nismo smeli pozabit user posted image :
user posted image

user posted image

Btw, ta prvi stvar, ki jo je Rok pojedel, je bila ena skala in del žlice! user posted image No, saj človek mu še zamerit ne more, kdaj je pa še sicer bager in pa kamenje užitno? user posted image

No, da ne omenjam, da so najljubše "knjigice" katalogi otroške gradbene mehanizacije in potem jih je treba milijonkrat prelistat in potem nam razlaga "traktor, bager, buldožer, obračalnik, prikolica, nakladalka, plug, hruška, tovornjak, valjar, dvigalo, kolesa, gosenice, žlica, auspuh, lučka, volan..." user posted image Ja, btw, na počitnicah je prvo stvar zjutraj skozi okno zagledal bager in ostale stroje, ker zidajo zimski vrt zraven hiše... Ja, Rokova nebesa! user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 27.7.2010 12:31:52 >

Neposredna povezava do sporočila: 4520
27.7.2010 12:59:48   
Zoja Miša
Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Gajka, kaka lepe torta!user posted image user posted image user posted image
Super je! Upam, da je bila tudi dobra tako! 
No, super, da ste uživali!

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
27.7.2010 16:32:02   
Krysia
Iiiiiiiiiiiii, gajka, torta je super, Rokov besedni zaklad me pa na našega Roka spominja. Pri nas je pa: mercedes, BMW, Toyota, Škoda (zdej že modele pozna - octavia, ...), Opel, Audi, ... in tako naprej v nedogled. Od knjigic je pa Piki zakon - skoz mormo to gledat in tiste zavihke odkrivat in se čudit, kaj se vse tam zadaj skriva user posted image

No, kot ste opazile, smo od pediatra. Čakal smo še na izvide, zato nas tolk časa ni blo ... skratka, Rok ima eno grdo virozico, ki pa ni nič hujšega. V četrtek se gremo pokazat in če bo ok, gremo v petek lahko na morje. Urin je bp, kri je mal slabša, ampak nič pretresljivega. Mu je pa med poslušanjem srčka našla en rahel šum na srcu user posted image user posted image . Je rekla, da ni nič hujšega, ampak da bi rada še enkrat to poslušala, ko bo brez vročine. Naša P nikol ni tega opazla user posted image (danes je bla druga). Ne vem, če bi sploh šla stikat po netu, kaj so ti šumi na srcu al me bo pol sam še bolj skrbel ... Aja, pike so ble pa od vročine ... in zdej mormo velik pit, bit noter in zbijat vročino, če preveč naraste ... in to je to.

Rok ni nič spal do zdaj (mal prej sem ga dala v postlo in ni še prikorakal nazaj, tko da verjetno spi), tko da bomo mel spet en porušen ritem in bohve, kdaj bomo šli zvečer spat ... al bo pa spal do sred noči, pa se bo hotu ob dveh igrat ... eh, bomo vidli ...

Nič, to bi blo to ... hvala, ker ste mislile name, rada vas mam user posted image user posted image

Grem kej pojest ...

Neposredna povezava do sporočila: 4522
28.7.2010 8:06:54   
clara23
Jutro,

krysia,
upam, da Roka tale virozica čim prej spusti iz svojih krempljev in da boste v petek lahko odšli na zaslužen dopustuser posted image user posted image user posted image

Gajka,
čudovita tortica! Mi bomo imeli pa zmaja tolovaja-je še vedno zapaljen za te zmajeuser posted image . Zdaj smo šli še korak dlje in je tisti zmaj, ki je pri Shreku zakon, the best in ne vem kaj še vse. Pa ve sploh ne veste kako je to fino, ko celo ogen zna bruhatuser posted image . Smo mu zlowdali risanko How to train your own dragon? in je navdušen..

Včeraj zvečer sem spet slikala..do 2huser posted image user posted image . sploh ne vem kam je šel tako hitro čas..je pa nastala ena zelo lepa slikcauser posted image . Danes zjutraj je bil pa Mark tako polulan, da mu je še čez bodi prišlo..nič čudnega, če je pa včeraj zvečer skoraj pol čajne salame zmazal in je bil posledično celo noč žejenuser posted image

Pa včeraj sva šli z mami obiskat dedka v bolnicouser posted image . Je že veliiiikkkkoooo boljeuser posted image . Sicer je tam staknil še pljučnico, ampak drugače je videti, veliko bolje kot pred tednom dni. Zdravnika pa ni bilo nobenega, da bi ga malo po rezultatih raziskav vprašalauser posted image Je rekla sestra da so informacije samo od 13h-14huser posted image . Bom pa danes poklicala na oddelek..

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
28.7.2010 9:51:20   
gajka
Dobro jutro! Se še jaz na hitro pofočkam, da ne bom spet med pogrešanimi pristala! user posted image Aja, pa user posted image vam postrežem, ker ga še nobena ni.

Krysia - upam, da boste kmalu zdravi in jo šibnili na morje. user posted image

clara23
- ti boš mogla pa tele tvoje slike kar za biznis malo porabit! Roko in talent imaš, ideje tudi, volje očitno ne manjka... user posted image

tejkaz - se vam pa da samo za en dan tako daleč na morje vozit, dobri ste! user posted image Upam, da se bodo Jaševe more kmalu končale. user posted image

Mi smo imeli najprej morje v planu za september, pa je zdaj plan že v drugi polovici avgusta. Rok gre septembra prvič v vrtec in bi bila preveč zmešnjava, da se 1 teden uvaja, potem gre pa na dopust in potem spet uvajanje...

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
28.7.2010 9:55:26   
gajka
Aja, sem pozabila povedat, da sem včeraj dobila odločbo z Ministrstva za visoko šolstvo..., da imam od zdaj naprej svoj magisterij iz ZDA priznan tudi v Sloveniji! user posted image Sem ga končala že avgusta 2006, pa sem šele letos začela vsa dokazila zbirat in dala vlogo šele nekaj dni po Zarinem rojstvu. Ja, sem bila hitra! user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?