|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 1.del ***
28.7.2010 10:35:57   
Zoja Miša
No, na hitro. Tudi jaz sem doma. Kaja Lina je včeraj popoldne zakuhala in tako sem šla ponjo v Lokovico in sva zdej doma. Ne vem kaj je, vročino ima in to je to. user posted image Včeraj popoldne 39,3, ponoči 93,6 pa ji dam svečko in je bolje. Zdajle ji tudi počasi narašča...bomo videli kaj bo še danes in kaj bo rekel P, jutri ob 9.20 h ga imava.
Morje smo nekako že prestavili. Mislim, da bomo šli drug teden v četrtek...no bomo videli kako bo. K sreči nimamo rezervacije in fraj je tudi tako, da ni problema.

No, to je na kratko.

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
28.7.2010 11:45:45   
gajka
ZM - meni se sliši kot virusna vročina, ki jo je naš imel pred kakšne pol leta. Samo ful visoka vročina, svečka jo je zbila na dobrih 38°C, pa potem je spet narastla orng nad 39. Po 4 dneh je bilo vsega konec. 3. dan sva bila pri P, je dal vodo in kri in je pokazalo, da je samo virus. P je rekla, da je virusna vročina, ki traja do 4 dni, pa še res je bilo tako.

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
28.7.2010 12:45:40   
Zoja Miša
Gajka, čestite, super! Zdej si pa plačo povišajuser posted image .
No, upam, da je res, kot si rekla in da bo hitro mimo. Ampak kje zaboga fašeš potem to, če je kao virusno?user posted image Za enkrat spi. Je sicer manj, pije dobro. Morje se mi pa vseeno zdi smiselno, da prestavimo. Pa še bolje se mi izide, da ne bom zopet predolgo brez Kaje Line. user posted image  Le na morju bo pač namesto cel avgust, le 3 tedne.
Pa glede vašega morja, je tako prav ja, ker bi Roka drugače res preveč medli, zaradi vrtca!

Krysia, mislim da tile šumi niso nič hudega in v večini izzvenijo sami! Boš videla da je vse superuser posted image . Tale virozica bo pa tudi šla mimo!user posted image  
Clara, super za tvoje ustvarjanjeuser posted image  . In za dedija!

Jaz si moram pa kavo skuhati. Sploh nisem več navajena, da ponoči bedim. Danes pa sem od 1-3h, ker je imela visoko vročino in sem čakala da pade, pa pili sva...v glavnem user posted image KAVA!

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
28.7.2010 12:53:33   
anita goitan
dan

čeprav nisem med pogrešanimi, se vam na hitro javim...smo vsi 4je doma in kolovratimo po SLO, ravnokar prišli iz ZOO, super, ker ni gužve, pa fajn zrak.

Smo uredu, včeraj bli na Primorskem, pri mami, domov prinesli pol vrtauser posted image in sadovnjaka.

Z&U sta bp, vse štima, tudi Zojina prebava, ampak sama ne reče da gre lulat, samo ko se že polula, ko pa vidim da ima trebušček večji od mojga (ja sej ga res ima, sem na 4.že, mislm poslovila sem se od 50kg) jo opomnim da bi blo fajn kaj se polulat al pa kakat.

Sedaj obe spita, moj rihta zaloge hrane, vmes šel v Leclerc...

se še beremo..

gajka čestitam za priznan maguser posted image ., ja pri nas ful znajo komplicirat, vem kako počasi nostrificirajo pri nas na fakulteti user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4529
28.7.2010 13:25:44   
Krysia
No, poročilo od danes: vročine ni več, ponoči se je enkrat fajn prešvical, tko da smo se preoblačili ... jutri še na kontrolo, pa upam, da bo dobro ...

Zoja Miša, upam, da se Kja Lina čimprej pozdravi. Za morje pa ... mi bomo še vidli, ampak če P reče, da lahko gremo, bomo šli ... je pa res, da je pri nas (upam vsaj) že konec tele viroze ... tud jst ne vem, kje je Rok to staknu, če je virusno user posted image

Anita, fajn za potepanje in obisk ZOO-ja. Pa super, da sta punci pridni. Za lulanje in kakanje je pa še čas, da bo Zoja sama povedala ... Pri nas Rok včasih med lulanjem reče "mokro", ampak ko ga vprašam, če je lulal, dobim nazaj odločen "ne" user posted image Eh, bodo že, kot smo že parkrat rekla - vse ob svojem času ...

Da vam povem še svojo današnjo prigodo z vrtcem ... sem nesla vlogo za znižano plačilo, pa ob 9h noobenga ni blo, ki bi lahko to prevzel user posted image Kr neki. Sej vem, da so dopusti, ampak vseeno ... računovodkinjaje na dopustu, tajnica pa "pride danes mal pozneje" ... že cel dan kličem, da bi se zmenla, da pridem, pa jo še kar ni ... user posted image no, grem še enkrat poklicat, čeprav zdej je šla pa verjetno že domov user posted image

se slišmo ...

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
28.7.2010 13:55:34   
clara23
Krysia, a ti si vlogo kar v vrtec odnesla? Jaz sem jo mogla na občino in so mi potem takoj vročili odločbo..

Zoja Miša, kaj jaz zdaj to berem..še Kaja Lina je zbolelauser posted image Ja hudiča, kaj pa je zdaj touser posted image Držim pesti da tudi pri vas tale virozica hitro mine..

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
28.7.2010 14:10:24   
Krysia
IZVIRNO SPOROČILO: clara23

Krysia, a ti si vlogo kar v vrtec odnesla? Jaz sem jo mogla na občino in so mi potem takoj vročili odločbo..

Men so v vrtcu rekli (ko smo šli pogodbo podpisat), naj jo prinesem ...  verjetno oni pol to obdelajo pa pošljejo na občino al kaj ... mislim pa, da je vseen, kam neseš oz. na vlogi itak piše "izpolni občina", tko da ... kdo bi vedu ... itak sem diplomirala iz te vloge, pa še zdej ne vem, če  sem jo prov izpolnila, ker mam mal komplicirano situacijo (v letu 2008 sem bla zaposlena, pol sem šla na porodniško in med porodniško mi je potekla pogodba, tko da nisem bla zaposlena 12 mesecev). V glavnbem, prej sem še enkrat klicala tajnico, pa se je celo oglasila in se mi opravičla, ker je zjutraj ni bilo, pa sva se zmenili, da ji jutr prinesem ... ampak tud ona ni vedla,,če sme prov izpolnila, ke rnačeloma ona tega ne dela ... tko da jim bom pustila rtelefonsko, pa mi bodo povedal, kaj še rabjo ...

No, zdej se je pa rok zbudil ...

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
28.7.2010 14:56:08   
sayuri
Punce, prosim, če se javite na tej temi http://www.ringaraja.net/forum/m_5271390/mpage_6/key_/tm.htm#5271881 in se podpišete. Gre za pomoč uporabnici bela.kava, ki se bori, da bi posvojila dve punčki iz MAkedonije. Hvala.

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
29.7.2010 7:31:00   
Zoja Miša
Jutro. Ena user posted image  za vse naše punce!

Kaja Lina ponoči ni zakuhalauser posted image , zdajle ima sicer mičkeno povečano temparaturo, malo nad 37. No, bomo videli kaj bo. Ponoči nekaj sanjala očitno ker je jokala pa nič ji ni pasalo, ne božat, ne rokica, ne pokrituser posted image ...zbudila se je že ob 5.45user posted image , kar se ni zgodilo že odkar ni v vrtcu.
Zdaj glede telebajske, ko začarana, jih zna že na pametuser posted image , jaz pa tudiuser posted image .

Krysia, glede vloge pa ja no, tam so na komot! Sem bila kakšne počitnice na občini zaposlena in vem kako tam ''delajo''user posted image . Super da je Rok bolje!  Mi bomo morje vseeno prestavili za par dni, mislim, da bomo šli v sredo. Še gužve ne bo!user posted image  Pa jaz bom šla za 2 dni malo podelati stvari, ki sedaj čakajo.

Sayuri, sem.

Anita lepo da se javiš, sem se že spraševala, kje ste?!

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
29.7.2010 8:20:29   
clara23
Dobro jutro in hvala za kavico!

Midva sva tudi že od 7h auf. Današnja noč je bila pa zopet pestrauser posted image

Zoja Miša, občjemčke za Kajo Lino in upam, da bo babika premagala tole tečno virozo!

Krysia, kako je z Rokom? Sem ravno včeraj zvečer razlagala mojemu, kako tvoj se tvoj fantič na povabilo na kahlico odzove z besedami; "Ne, danes ne" in mu je bilo full smešnouser posted image

Danes popoldan grem pa spet k dedkuuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4535
29.7.2010 9:40:31   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

tejkaz - se vam pa da samo za en dan tako daleč na morje vozit, dobri ste! user posted image Upam, da se bodo Jaševe more kmalu končale. user posted image

Se nam je izplačalo. Bilo je K R A S N O. Super. Bilo bi mi žal, če ne bi šli. Dol smo prišli v 2urah in 45 minut, smo se enkrat ustavili, da je šla Eva lulat in da sva ju iz pižam preoblekla, ker sva ju ob petih kar pograbila iz postelje in dala v avto. Cel dan smo se kopali, moji straši in brati in sestre so se ukvarjali s tamalimadvema tako da sva midva lahko sama plavala in s čolnom sva se peljala en krog. Nazaj smo šli zvečer, ko je bila že ura za spanje, torej ob osmih. Že prej sva ju oblekla v pižame, da ju bova potem speča prestavila. Nazaj smo se vozili 2uri in pol, oba sta celo pol bedela user posted image . Ko smo prišli domov, sva ju samo položila v posteljo in sta spala do 7.15 brez zbujanja user posted image

Ujeli smo ta pravi dan. En dan prej je pihalo in deževalo, včeraj je bilo krasnih 30 stopinj, voda 25, danes menda spet piha in je zelo oblačno. Gužve nikjer nobene, privat plaža.

Krysia, bili smo v Medulinu, že skoraj v Kamenjaku. Tam kjer imajo slovenci zemljišča. Je bilo ravno zadnjič pri tedniku. Upam da na naslednjem pregledu ne slišijo več šuma na srčku. In raje ne nič brskat po internetu. Vse preveč piše, potem se lahko samo sekiraš in v vsaki bolezni znake iščeš.

Zoja Miša, pozdravite se. user posted image

More - predvčerajšnjim je še enkrat sanjal kravice ponoči, danes je celo noč spal. Dol na morju je moji mami razlagal kako kravice ne spančkajo ponoči. Mu je moja mami razložila da kravice spančkajo samo v hlevu, da v sobice kjer spančkajo fantki in punčke ne pridejo. Pa jo je poslušal in zraven kimal. Danes je spal verjetno za to, ker je bil preveč utrujen. P še nisem klicala.

Gajka, lepa tortica. Je to iz tičine mase? In čestitke za priznanje magisterija.

Ja, ker Rok zadnje čase po božje čast razno težko mehanizacijo, tudi pri torti tega nismo smeli pozabit :

No, da ne omenjam, da so najljubše "knjigice" katalogi otroške gradbene mehanizacije in potem jih je treba milijonkrat prelistat in potem nam razlaga "traktor, bager, buldožer, obračalnik, prikolica, nakladalka, plug, hruška, tovornjak, valjar, dvigalo, kolesa, gosenice, žlica, auspuh, lučka, volan..." Ja, btw, na počitnicah je prvo stvar zjutraj skozi okno zagledal bager in ostale stroje, ker zidajo zimski vrt zraven hiše... Ja, Rokova nebesa!

Če bi ime Rok zamenjala z Jaša, bi bilo kot da bi jaz pisala Me sorodniki sprašujejo kaj kupiti za Jašev rojstni dan. Se je moj hecal, da če kupijo kakšen traktor ne bodo nič zgrešili.

Sayuri, poslala.

Jaz sem še dvakrat v službi potem pa do 16.8. dopust!!!

Lep dan vsem

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
29.7.2010 9:56:54   
gajka
tejkaz - torta je bila spodaj pol čokoladna in pol sadna, bager pa je bil delan iz neke mase kot so ježki, potem pa vse oblečeno v tičino maso. So jo naredili v slaščičarni od bratranca od user posted image v LJ. Nekaj podobnega, vendar s traktorjem, je imel en vikend prej od sestrične od user posted image sin, ki je tudi praznoval 2 leti.
Naš mulček ima zdaj en kup mehanizacije, od manjših bagerjev in traktorjev, do enega poganjalca traktorja s prikolico in enega velikega bagra, na katerem lahko sedi in dejansko že obvlada kopanje z žlico. user posted image
Pa user posted image za polno uživanje na morju!

Jaz sem pa slabe volje. Se tolikokrat žrem, kaj sem sploh šla ustanavljat firmo in si jo nakopala na glavo. user posted image Potem mi je še pa user posted image pred porodniško večkrat vrgel naprej kaj v stilu, da on hodi v službo, jaz se pa doma valjam (pač delam od doma in če ni dela, pač ne delam, kako težko za razumet user posted image ). Za nameček mi to vrže naprej še danes zjutraj, da ko sem vstajala ob 5h in prišla domov ob 16h, sem vsaj vedela, kaj pomeni hodit v službo, zdaj se pa samo doma valjam in pojma nimam. user posted image Sem že začela resno razmišljat, da počakam samo še do konca leta, si izplačam ustanovitveni kapital in posojilo (ja, sam itak mogla še dodaten denar vložit, ker je to tako fino v naši državi, da izdaš fakturo, potem pa moraš takoj davek plačat, čeprav je rok plačila čez par mesecev, itak pa nikogar ne briga, če je faktura sploh kdaj dejansko plačana user posted image ), ker tega pa res ne nameravam več poslušat. user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 29.7.2010 10:01:34 >

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
29.7.2010 12:05:57   
Krysia
Dan

gajka, a dej no - sej veš, kako je z moškimi: tričetrt stvari, ki jih me naredimo, ne opazijo (aja, tale 3/4 je zlo optimistično, verjetn bi mogla napisat 98%), če bi jim pa en dan pustile, da morajo oni sami naredit tisto kar me delamo, bi pa jamral do konc življenja ... s firmo naredi kot veš in znaš, mapak men se zdi škoda, da bi jo kr zaprla ... vem, da je kriza pa da je tvoja situacija specifična, ker si na porodniški, ... no, se boš že sama odločla ... pa ne bit preveč žalostna ... user posted image user posted image

tejkaz, super za fajn dan na morju. Upam, da ste kravice pustili dol v Medulinu in da jih ne bo nazaj ...

Zoja Miša, kako je Kaja Lina? In ja, itak, če greste sredi tedna na morje, ne bo gužve, pa še ziher boš, da je tvoja sončica res zdrava ... Sej zato gremo mi danes na kontrolo (ob pol petih) ... Rok se men zdi čist zdrav, tko da upam, da je viroza minila ... vročine nima že od torka opoldan, je in pije normalno, lula in kaka tud, tko da ... upamo, da dobimo dovoljenje za na morje ... Rok si je namreč že spakiral eno vrečo igrač za "miuko". Za vsako me je vprašal, če to tud lahko nese na mivko (začel je s pliškoti, pa sva se pol zmenila, da to ne paše na mivko), pol ko sva pa nafilala vrečo, je pa hitr med mojim pakiranjem še tri avte vrgel v vrečo - sem se mu mogla prav smejat ... pa sem ga vprašala, kaj bo s temi avti in je rekel "anto tudi miuka" (avto gre tud na mivko). user posted image

Joj, Zoja Miša, ko si glih omenla telebajske ... men gre ta risanka ful na jetra in do zdej smo se ji uspešno izogibali. Ampak danes sem nekaj šaltala in so bli glih telebajski - Rok je bil kot začaran user posted image Ne vem, kaj vidijo na tem ... mi je še pol ure ponavljal "telebantki" user posted image

Nič, še FB prečekiram pa grem še mal pakirat ... itak, da so moje in Rokove stvari že spakirane, moj user posted image se pa še ni zjasnil, kaj bo vzel s sabo ... (je reku "ja, kopalke pa kakšno majico" user posted image ). No, bo že spakiral, ko pride domov (baje bo danes to prej kot ob petih, ker bo šel z nama k pediatru ....) drugač bo pa res v kopalkah in kakšni majci 12 dni hodil okrog user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
29.7.2010 13:53:21   
Zoja Miša
Hvala punce vsem za skrb! Le kaj bi brez vas?user posted image
Kaja Lina nima več vročineuser posted image , pediater je rekel, da je bila očitno le neka virozica. Da naj kar gremo na morjeuser posted image . No, a mi vseeno gremo v sredo zjutraj. Jaz moram še v službi kaj naredit in da bom lahko vse v miru še oprala in polikala...pa še gužvi se izognemo. Mislim, da bo tole soboto kar pesto...Italjani bodo zopet navaliliuser posted image .

Drugače pa je tale naš gavner čist buškast. Danes je padla s postelje, najine, po kateri je hopsalauser posted image , jaz pa sem jo prepozno ujelauser posted image . Buška na čelu, kri iz nosa.user posted image  Včeraj se je spotaknila in padla na liček, buškast. Zadnjič pri naših se je prav tako spotaknila, udarila na drug liček in fasala krasto na bradi.user posted image
Vse je ne. Za vsako, ko jo kregam, zaradi bilo česa, je jokuser posted image . Ko jo zvečer dajem spat in je po 1 uri heca že res vsega dovolj, jo kregam in rečem: ''''Kaja Lina slišiš zdaj pa res dovolj''''. Ona meni: ''''Ne slišim. Kaja Lina ne sliši, mami''''. No in kaj naj ji potem?!user posted image
Pa lulat na kahlico in kakat, pred vsakim spanjem, čeprav seveda potem ne lula in ne kaka. user posted image Tudi drugače je kahlica še tako tako. Zadnjič jo je res tiščalo in je rekla, mami kakat na kahlico. Greva, jo posadim, sedi en čas, pa reče da ne bo kakala in da naj ji dam pleničko nazaj. Tako narediva, gre za vogal in kaka. Jah, kaj naj...bo že, ne?
Se pa zelo rada carta pri meni in mami je zakon. Oči je ne, za vse. Tako da že vidim na morju, kako bo, za vse bo mami, še nosit okoli jo moram jaz, ker drugače joka, kot bi jo iz kože dajaliuser posted image . Se tudi pri vas to dogaja? Še iz stolčka je ne sme vzeti... Mislim ne vem, kaj ma to ene fore.user posted image  user posted image  pa žalosten. Če bi bila do mene tako, ne vem, če se ne bi že ful sekirala in seveda posledično tudi vasuser posted image .

Tejkaz, sem vesela, da ste se imeli super. Saj sem vedela, da se boste. Pa Jaša da bo kravice pozabil počasi! Na morju pa uživajte kolikor se da!

Gajka, user posted image  danes potrebuješ! Glede izjav tvojega, pa jih poskušaj preslišati. Joj, moški! Glede firme pa vem da si v neljubi situaciji in vsekakor ti želim, da se čez porodniško čim manj sekiraš, ko jo bo pa konec pa, da ti zalaufa na polno! Seveda pa veš, da kakor koli se boš odločila, bo tako enostavno prav!user posted image  za srečo, to vsi rabimo, ne?!

Krysia, vidim, da ste že spakirani. No, vi2 stauser posted image . Dobro porihtajte pri P in zdrav, brezskrbni dopust želim!
Telebajski so pri nas zakon, pa sem ji kupila Backa Jona pa Nodija, pa kaj vem kaj še...vse je kar o.k., ampak telebajski so in! Meni so tudi mau bebasti...ampak otrokom očitno pašejo. Pa saj, zakaj pa ne, ne?!

Jutri pride moja sesta k nama na obisk. Pa jaz grem zjutraj na manikurouser posted image , ker mi je zadnjič iz urnika izpadla, ko je pikica zakuhala. V nedeljo tudi dobimo obisk. Soboto nimam plana, hmmm...ne vem, se bo že kaj našlo, ne?!

Vsem, ki greste na dopust, srečno vožnjo in lepe počitnice, kjerkoli!user posted image

Vsem ki ste doma, pa ima da se javljate!user posted image
Tudi Erin, Sandra, Katja...pa še veliko vas je pogrešanih!user posted image

< Sporočilo je popravil Zoja Miša -- 29.7.2010 13:56:27 >

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
29.7.2010 13:55:48   
gajka
Mene pa ne moti, če gleda "bačačajske". Važno, da je tistih 20 minut mir! user posted image Sem pa enkrat brala, da so Telebajske ustvarili s pomočjo otroških psihologov in da so delani posebej za malčke in jih pač odrasli ne štekamo.

< Sporočilo je popravil gajka -- 29.7.2010 13:58:31 >

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
29.7.2010 13:58:12   
Zoja Miša

Mene pa ne moti, če gleda "bačačajske". Važno, da je tistih 20 minut mir! user posted image Sem pa enkrat brala, da so Telebajske ustvarili s pomočjo otroških psihologov in da so delani posebej za malčke, odraslim so pač v večini primerov totalno butasti.

Ja, sem tudi jaz to brala. In svaka jim čast, res jim je ratalo! user posted image  Tudi pri nas je takrat mir. Le, da bom mogla še kak drug DVD nabavit, da bo še bolj zanimivo.user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
29.7.2010 14:00:00   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Mene pa ne moti, če gleda "bačačajske". Važno, da je tistih 20 minut mir! user posted image Sem pa enkrat brala, da so Telebajske ustvarili s pomočjo otroških psihologov in da so delani posebej za malčke, odraslim so pač v večini primerov totalno butasti.

Ja, sem tudi jaz to brala. In svaka jim čast, res jim je ratalo! user posted image  Tudi pri nas je takrat mir. Le, da bom mogla še kak drug DVD nabavit, da bo še bolj zanimivo.user posted image

No, na DVDju jih mi nimamo, samo če jih slučajno na TV ujamemo. Drugače je pa pri nas alfa in omega Mojster Miha in Mali rdeči traktor.

Neposredna povezava do sporočila: 4542
29.7.2010 14:07:19   
gajka
ZM - tudi pri nas je najpogostejša beseda "ne". Očitno jo prej že tolikokrat od nas slišijo, da jim kar pod kožo zleze! user posted image Uf, pa kričanje, če ni kaj po njegovem... user posted image Kahlica je tudi pri nas kar nekaj, kar občasno uporabljamo zvečer pred kopanjem za lulanje (kakanje niti pod razno). Je pa smešen, ga točno vidiš, da kaka, ker vedno kaka na istih mestih (malo skrit pred nami), ga vprašaš, če kaka, reče "ne". Pride mimo, ga zavohaš, ga vprašaš, če se je pokakal, reče "ne". Če ga pa vprašaš, kdo se je pa pokakal, pa reče "Rok"! user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
29.7.2010 14:16:43   
Erin
Tudi Erin, Sandra, Katja...pa še veliko vas je pogrešanih!user posted image

prisotna vedno, pridna za tipkat malo manj, oz kar veliko manj....

Mam dopust te dni in sva s tamalim vsepovsod, je fletno bit mal frej pa da je Tilen dejansko zdrav ob temuser posted image morava izkoristit.

Nič takega za napisat...
Danes sem imela na kofetu za sosednjo mizo slavnega Zrneca in familijo, tamala je tak cuker. Kelnarca se je pa skoz motala okoli haha... ma folk se je čist spremenil samo da so prisedli, kr niso se znal več obnašat. Je pa Jure zelo zadržan videt tko v živo, ali paje imel le slab dan... no potem je pa vso komedijo prekinil dež in smo laufali domov, vsak v svojo smer.

Prejšnji teden sem bila pa na "avdiciji" za sinhronizacijo risanke in če bo vse po sreči bom posojala enemu liku glas. Risanka pa pride na pop že drug mesec menda. No upam da bom res izbrana, ker si to želim že od nekdaj...

Tilen je začel spet z zdravili za refluks ker se mu je kislina in bruhanje le te vrnila, nekaj se trudi čvekat ampak mu kar ne uspeva, jaz še vedno nisem mami ampak me kliče po imenu, reče le avto, papa, bajs (telebajski - ja tud nori na njih), potem se pa kar konča, tko da sem v ponedeljek na pregledu vsa zaskrbljena vprašala če je z mojim otrokom kaj narobe ker toliko zaostajauser posted image user posted image user posted image pa menda pri fantkih ni panike...

Aha, obisk..moram it... lepo se imejte*****

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

Neposredna povezava do sporočila: 4544
29.7.2010 14:18:39   
Krysia

Drugače pa je tale naš gavner čist buškast. Danes je padla s postelje, najine, po kateri je hopsalauser posted image , jaz pa sem jo prepozno ujelauser posted image . Buška na čelu, kri iz nosa.user posted image  Včeraj se je spotaknila in padla na liček, buškast. Zadnjič pri naših se je prav tako spotaknila, udarila na drug liček in fasala krasto na bradi.user posted image
Vse je ne. Za vsako, ko jo kregam, zaradi bilo česa, je jokuser posted image . Ko jo zvečer dajem spat in je po 1 uri heca že res vsega dovolj, jo kregam in rečem: ''''Kaja Lina slišiš zdaj pa res dovolj''''. Ona meni: ''''Ne slišim. Kaja Lina ne sliši, mami''''. No in kaj naj ji potem?!user posted image
Pa lulat na kahlico in kakat, pred vsakim spanjem, čeprav seveda potem ne lula in ne kaka. user posted image Tudi drugače je kahlica še tako tako. Zadnjič jo je res tiščalo in je rekla, mami kakat na kahlico. Greva, jo posadim, sedi en čas, pa reče da ne bo kakala in da naj ji dam pleničko nazaj. Tako narediva, gre za vogal in kaka. Jah, kaj naj...bo že, ne?
Se pa zelo rada carta pri meni in mami je zakon. Oči je ne, za vse. Tako da že vidim na morju, kako bo, za vse bo mami, še nosit okoli jo moram jaz, ker drugače joka, kot bi jo iz kože dajaliuser posted image . Se tudi pri vas to dogaja? Še iz stolčka je ne sme vzeti... Mislim ne vem, kaj ma to ene fore.user posted image  user posted image  pa žalosten. Če bi bila do mene tako, ne vem, če se ne bi že ful sekirala in seveda posledično tudi vasuser posted image .

A ti to o Roku pišeš? Tud mi smo en dan preden je dobil vročino pa pol med vročino skoz dobival neke buške ... Neroden je bil 100 na uro. Zdej je že boljše - včeraj sel sam enkrat udaril v glavo (ob odprt predal, ko mi je kazal, kako gre rikverc user posted image ), danes pa še ni blo nič  ... naj takko tudi ostane ...

"Vse je ne" - ja, pri nas tudi ... (včasih je tud "danes ne" user posted image ). Jst ne vem, a tile naši sončki še nikol niso slišal za besedico "ja"? Očitno "ne" lepš zveni ... V glavnem, karkoli rečem, je ne. Pa mami je zakon - mami bo oblekla, mami bo nesla, mami bo ... skratka, mami bo ... ampak zvečer za spat se pa men upira in noče v svojo postlo - ga moram prestavit (najprej na najini postli pogledava Mačka Murija), pa se dere kot zverina. Z očijem pa nobenga problema ... lepo prebereta knjigico, moj reče, da gresta v malo postlo in Rok vstane in gre SAM v svojo postlo ... jst ne vem, sem probala vse isto delat, ampak ne in ne .. tko da če je le možno, ga daje user posted image spat ... drugač pa če leživa z mojim na kavču, je "mami tani", oči pa lahko leži. Ampak tko pač je ...

Je pa zadnje čase usekan na hišna opravila - posodo bi pomagal pomivat, smeti mi itak že skoz nosi v koš (najde moj las na tleh in reče "mami kanta" pa odnese v smeti), ko zlagam perilo, mu moram obvezno dat kakšne gate al pa štumfe, da jih pospravi v predal, iz pomivalca mi zlaga, u pralni stroj bi zlagal, .. ni da ni. Tko da je v bistvu priden, sam tale trma ga mal daje ...

Aja, a vaši malčki sami jejo? Rok sicer čist lepo sam je, ampak se mu ne da ... in pol se dere "mami, mami". In če ne bi trdno držala krožnika, bi pristal na tleh ... pol ga probam shecat na vse možne načine - včasih pomaga, včasih ne ... zdej me pa skrbi, kako bo v vrtcu ... ko mu rečem, kdo mu bo v vrtcu dajal za jest, mi mirno reče "Rok" user posted image   SEj se trudim, da bi čimveč sam jedel, ampak včasih enostavno ne gre ... al pa lepo poje polovico, pol sepa začne dret "mami, mami" ... user posted image

No, to bi blo to - vam zvečer verjetno še uspem sporočit, če gremo na morje, pol me pa ni do 11. avgusta ... lepo se imejte, pa velik vas bo že praznovalo do takrat, tko da lepo praznujte, voščila vam bom pa, ko pridem nazaj ... se tipkamo ... če pa slučajno najdemo kakšno nezaklenjeno omrežje, se pa javim tud z morja ... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4545
29.7.2010 14:25:06   
Krysia
Ooo, Erin. Sam da si tuki, ne sme nam šefica pobegnit ... pa lepo, da je Tilen zdrav! In vidva kar uživajta tvoj dopust!

IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Nič takega za napisat...
Danes sem imela na kofetu za sosednjo mizo slavnega Zrneca in familijo, tamala je tak cuker. Kelnarca se je pa skoz motala okoli haha... ma folk se je čist spremenil samo da so prisedli, kr niso se znal več obnašat. Je pa Jure zelo zadržan videt tko v živo, ali paje imel le slab dan... no potem je pa vso komedijo prekinil dež in smo laufali domov, vsak v svojo smer.

Ja, to je men ful hecn. Mi smo bli ene parkrat istočasno na morju z Juretom (ko še ni imel familije in ko še ni bil tako slaven) - tko kot si rekla, na prvi pogled je tak zadržan, sam ko pa začne svoje domislice ven metat ... mi smo se ful prerežal ... je pa hecn, pol ko je bil že mal bolj znan, pa smo bli spet na morju, ko folk dejansko čist spremeni obnašanje, ko pride zraven ... pa kr ne vejo, a bi gledel tja al bi gledal stran al bi probal nase pritegnit pozornost al kaj ... kr neki ...

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
29.7.2010 14:34:05   
tejkaz
Še mal, še mal, pa še en dan in dopust user posted image

Krysia in Zoja Miša, super da ste že toliko zdravi, da morje vseeno bo, pri Zoji Miši pač kakšen dan kasneje. Uživajte in prijetno pakiranje user posted image

Telebajski - kar pike dobim ko jih slišim. Ne maram te risanke že od nekdaj. Sem tudi jaz slišala, da so narejeni s pomočjo psihologov in ne vem kaj, ampak nič ne verjamem. Nihče mi ne bo rekel, da so otroški psihologi rekli, da je čas za telepapa in telekotek in ne vem kaj. Otroke je treba vzpodbujat k pravilnem govorjenju. Zato pač pri nas ne gledamo te risanke. No, risank na splošno ne gledamo. Včasih jima dam kakšnega Nodija ampak ga niti enkrat ne pogledata do konca. Vedno je kaj drugega bolj zanimivo. In če bi ga pogledala do konca, bi jima z veseljem dala še enega, za 8 minut dodatnega miru, ampak ne gre. Ok, zdaj me pa dejte napast user posted image

Erin, upam da uspe in te izberejo. Glede Zrneca pa verjamem. V živo znajo biti tile "slavni" čisto drugi. Že pri sosedih vidim. Berem o reviji kako je super mami in kako se dobro štimajo in kako je krasen oči in ljubezen blabla, v živo je pa čisto drugače. Glede govora se pa ne sekiraj. Naš je tudi zadaj z govorom. Saj govori, ampak večinoma še po svoje. Najbolj mu gre avto in "krakra"-traktor, mami, ati, Eja - Eva, če kaj ne ve, reče toto.

Gajka, pri nas ga vprašamo a si se pokakal in reče: ne, Eja je. In ga vprašamo a si lačen in reče: ne, Eja je. A si zaspan? Ne, Eja je. A boš pil? Ne, Eja je. Vse je Eva in če je Eva dobre volje pač presliši ali pa reče, ne nisem, če je pa slabe volje, se pa takoj skregata.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
29.7.2010 14:38:25   
Zoja Miša
Erin, iiiiiiiiiii, pa sem te malo zbajkala. Pridna! Lepo da uživata, le dajta! Super, da boš to delala!user posted image  Bravo za ambicije! Pa s Tilnom ni nič narobe, brez skrbi! Ko bo začel, se ne bo ustaviluser posted image ...Ni edini tak!

Kryisa, no, potem smo nekje na istem, HB. Glede hrane je pri nas tudi tako. Ene 3 x da sama v usta, potem pa mi vrne krožnik in reče: ''Mami Kaja Lina ne bo''. In če bi ji potem še jaz v usta ne dajala hrane, ko ona ali riše, ali pač nekaj dela v stolčku, pač ne bi več pojedlauser posted image  Ja, vem, da to ni prav in poskusila sem že, da ji ne bi dajala in bi počakala, da bi bila kao lačna...ampak po 3 dneh se to ni naredilouser posted image , tako da ji vseeno raje dam in vsaj nekaj poje. V vrtcu je pa tako, Krysia, da večina otrok tam začne jesti, ker vidi druge...No naša Kaja Lina neuser posted image , tako da vzgojiteljica to ve in ji pač daje, kolikor ji to dovoli čas...kruh pa to, že poje sama. No, seveda zopet ravno obratno, kot vsi otroci, ki najprej pojedo sredico in nato skorjo. Kaja Lina najprej skorjo, sredice po večini spoh neuser posted image . Ma, jaz sem se tudi ful obremenjevala s tem lani, ko je šla v vrtec, pa je eno leto koj preživela, tako da bo tudi tega. user posted image  Ni pa fajn, ker ni ješča. Ampak ja, tako pač je.
Boš videla, tudi z Rokom bo vse super! Pa glede na to, da bo med starejšimi, mu bodo lahko vzgojiteljice pomagale bolj, ker ostalim, ne bo trebauser posted image .
Pejte na morje in uživajte!user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
29.7.2010 14:39:35   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

a vaši malčki sami jejo?

Ja, čisto sam je. Tudi z vilico. Preden je šel v vrtec še ni znal, se je pa naučil zelo kmalu. V vrtcu se bo vse naučil. Otroci mu bodo za vzgled in ko bo videl da oni jedo sami, bo tudi on vse pojedel sam.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
29.7.2010 14:44:12   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Telebajski - kar pike dobim ko jih slišim. Ne maram te risanke že od nekdaj. Sem tudi jaz slišala, da so narejeni s pomočjo psihologov in ne vem kaj, ampak nič ne verjamem. Nihče mi ne bo rekel, da so otroški psihologi rekli, da je čas za telepapa in telekotek in ne vem kaj. Otroke je treba vzpodbujat k pravilnem govorjenju. Zato pač pri nas ne gledamo te risanke. No, risank na splošno ne gledamo. Včasih jima dam kakšnega Nodija ampak ga niti enkrat ne pogledata do konca. Vedno je kaj drugega bolj zanimivo. In če bi ga pogledala do konca, bi jima z veseljem dala še enega, za 8 minut dodatnega miru, ampak ne gre. Ok, zdaj me pa dejte napast user posted image

Kaj te čem napadat, mogoče imaš celo prav?user posted image  Ampak dokler ne govori, da bo jedla telekotek ali dela telepapa, je o.k.user posted image  No, pa celo če reče, da bo jedla, bom izumila telekotekuser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?