Zoja Miša
|
No končno! Nimam pojma kaj je bilo z mojo rr, ker se nisem nikakor morala registrirati, pa se mi drugače v osnovi sploh ni treba.... nema veze, evo tu sem. V glavnem, Bella, hvala za vprašanje. Danes sem boljše. Nimam sicer razloga za to, ampak sem. Danes se pač očitno ne obremenjujem toliko z vso situacijo. Tejka, vidim,da so te grdo zafrknili. Mislim, toliko energije, truda...potem pa takole v škatlo in naj čaka... Mah, mar bi ti to delala do konca meseca, pa da jih potem vidim v enem dnevu skupaj vse sklobasati! Eh, nobenega odnosa nimajo nekateri...Ampak vidim, da imam ravno nasprotni problem...jaz imam tu super odnose, se imamo fino, ampak trenutno sem tako zdolgočasena, ker nimam toliko dela, kot bi ga rada. Manjka mi tisi adrenalin, da nekaj moraš na rok, da enostavno mora biti narejeno...Tukaj sedaj tega ni. Prvič nimamo boh ve kakšne gužve, drugič pa še vse česar se lotiš se zaradi finančnih problemov nekje zatakne in tako si v enem začaranem krogu...in zdej mi je na žalost že res malo vseeno, ko že anarmno zamujamo z roki ...ja ni, ne more biti...pa še slabe vesti nimam...in to vsekakor ni dobro. Niti za firmo, niti zame. Enostavno nisem tak človek in zato sem vsake toliko tako hudo nesrečna . Buhtlček, pa sem te le malo priklicala. Ste dobro? Katja, ja res je sranje...Upam, da tudi ti kmalu kaj najdeš. Krysia, kako pa to, da ne boš ostala v tej šoli? Ni o.k.? Ej, a dela tam ene profesorca AN Tatjana? Pa upam, da hitro kaj najdeš, če iščeš, seveda! Sayuri, lepo da ti paše vročina. Pa saj meni tudi, sploh mi je kul, ko samo majico in kliklo nase navlečem in sem parajt za kamorkoli . Če boš šla dopoldne, bom jaz bolj težko, ker mi je Lj. malo od rok, če sem v službi. Če pa popoldne, lahko tudi bolj zgodaj, si bom že kaj zmislila in zbežala , bom pa ful vesela, da te vidim! Bella, sem vseela, da sta se pogovorila s tvojim in da ti je sedaj lažje. Glede kmetije se strinjam, če imaš živali si takoj vezan na dom, niti za en dan ne moreš kar iti... Da pa je ogromno dela si predstavljam. Že če imaš samo hišo, ga je veliko... Pa super za morje, boste uživali! Glede vročine pa, mislim, da bi kamot oblekla kaj takega, sploh pa bi morala zlobne jezike utišati! Ampak če pa se že sama v tem ne počutiš dobro, potem te razumem. Ampak meni si fajna, taka, kot si...pa dolgo te nisem videla, tako da res, kava mora biti kmalu!!! Erin, prav si naredila!