Krysia
|
POzdravljene Sem čist zmatrana - je konec šolskega leta, oni nas pa morijo z enimi delavnicami in seminarji ... halo, zakaj že? Pa ko bi blo vsaj kaj pametnega. Včeraj sem npr. poslušala, da so na eni šoli delal projekt in so ugotovili, da se dijaki ne znajo učit. A dej no, kdo bi si milil .. res nisem opazla do zdaj .. Eh, se opravičujem za tale grd uvod, sej bom zdej pridna Zoja Miša, WB! Je blo res zatišje tuki gor, ko te ni blo. Upam pa, da se situacija s službo zrihta ... Pa verjamem, da pogrešaš svojo princesko ... nisi nam pa še povedala, kako je letos z njo na morju - a gre v vodo al ne? Glede starostne razlike pa ... ne vem, pri nas smo po 5,5 let narazen, pa mi je vseeno fajn. Jasno, da bi mi blo boljš, če bi ble bolj skupaj, ampak tud tako se mi ne zdi nič hudega ... sem pa ratala mal žalostna ... mislim, kot pri nas kaže, bomo lahko veseli, če bomo meli sploh še kakšnega , tko da men je provzaprov vseen kakšna bo razlika ... pa ne me narobe razumet, niste nič ve krive, sam mene od časa do časa pač prime ena huda žalost glede tega ... Tiste, ki ste na FB pa že veste za naš uspešen projekt - znebil smo se dude! V petek zjutraj sem ugotovila, da ma čist pregriženo dudo. In pol smo rekl, da je pokvarjena in jo je nesel v kanto. Potem je bil ene 2x problem zaspat, ampak smo mu lepo razložil, da je duda v kanti in to je to. Sva pa preventivno kupla še eno dudo, samo je ni videl in je ostala zapakirana in skrita ... Plenic se bomo pa tud enkrat znebil, ampak se nam še nič ne mudi - bomo že ... tejkaz, ne mi zamerit, ampak a si prepričana, da si mela pravo izobrazbo za razpise? Drugač pa žalostno, ampak resnično - očitno se bo treba navadit na zavrnitve pri razpisih (al pa celo na to, da ti sploh ne odgovorijo ) ... in to tudi zarad tega, ker smo ženske in ker mamo otroke ... pa da ne boste mislile - to se dogaja tudi v šolstvu in javni upravi ... katastrofa! Nič, šibam u službo ... se tipkamo ...
|