|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 1.del ***
29.6.2010 8:53:43   
Krysia
POzdravljene

Sem čist zmatrana - je konec šolskega leta, oni nas pa morijo z enimi delavnicami in seminarji ... halo, zakaj že? Pa ko bi blo vsaj kaj pametnega. Včeraj sem npr. poslušala, da so na eni šoli delal projekt in so ugotovili, da se dijaki ne znajo učit. A dej no, kdo bi si milil .. res nisem opazla do zdaj .. Eh, se opravičujem za tale grd uvod, sej bom zdej pridna user posted image

Zoja Miša, WB! Je blo res zatišje tuki gor, ko te ni blo. Upam pa, da se situacija s službo zrihta ... Pa verjamem, da pogrešaš svojo princesko ... nisi nam pa še povedala, kako je letos z njo na morju - a gre v vodo al ne? Glede starostne razlike pa ... ne vem, pri nas smo po 5,5 let narazen, pa mi je vseeno fajn. Jasno, da bi mi blo boljš, če bi ble bolj skupaj, ampak tud tako se mi ne zdi nič hudega ... sem pa ratala mal žalostna ... mislim, kot pri nas kaže, bomo lahko veseli, če bomo meli sploh še kakšnega user posted image , tko da men je provzaprov vseen kakšna bo razlika ... pa ne me narobe razumet, niste nič ve krive, sam mene od časa do časa pač prime ena huda žalost glede tega ...

Tiste, ki ste na FB pa že veste za naš uspešen projekt - znebil smo se dude! V petek zjutraj sem ugotovila, da ma čist pregriženo dudo. In pol smo rekl, da je pokvarjena in jo je nesel v kanto. Potem je bil ene 2x problem zaspat, ampak smo mu lepo razložil, da je duda v kanti in to je to. Sva pa preventivno kupla še eno dudo, samo je ni videl in je ostala zapakirana in skrita ...user posted image Plenic se bomo pa tud enkrat znebil, ampak se nam še nič ne mudi - bomo že ...

tejkaz, ne mi zamerit, ampak a si prepričana, da si mela pravo izobrazbo za razpise? Drugač pa žalostno, ampak resnično - očitno se bo treba navadit na zavrnitve pri razpisih (al pa celo na to, da ti sploh ne odgovorijo user posted image ) ... in to tudi zarad tega, ker smo ženske in ker mamo otroke ... pa da ne boste mislile - to se dogaja tudi v šolstvu in javni upravi ... katastrofa!

Nič, šibam u službo ... se tipkamo ...

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
29.6.2010 9:04:11   
gajka
ZM - je prav čudno biti takole v miru in tišini brez enega malčka, kajne? user posted image Je bilo pri nas enako, ko je šel Rok na počitnice, čeprav odkrito priznam, da nazadnje mi je orng pasalo se zvečer v miru pred TV vržt... user posted image

Službe - OK, pač ne marajo žensk z user posted image zaradi morebitnih bolnišk, do sem vse "jasno". Ampak a pol od tistih, ki jih pa nimajo, zahtevajo izjavo, da jih nikoli ne bodo imele, ali kaj? user posted image Ja, ja, toliko o neki namišljeni enakosti... user posted image

anita g. - v čem pa Ulo nosite okrog po hribih? Pa user posted image teraso imate!

tejkaz
- ja, v Ložnico hodimo, je fajn blizu, se še malo sprehodimo do tja, pa še Roku so tudi igrala tam všeč in res uživa.

Danes ponoči sem pa skoraj user posted image nekam poslala... Podojim Zaro v temi, jo dam nazaj v njeno posteljico, grem na WC, pridem nazaj in v spalnici gori luč! user posted image Ja, user posted image se je odločil, da ker ne more spat, bo pač bral in se mu svira, če sem ravno user posted image spat dala... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4102
29.6.2010 9:12:10   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

tejkaz, ne mi zamerit, ampak a si prepričana, da si mela pravo izobrazbo za razpise?

Ne boš verjela, ampak ja. Pač ne iščemo vsi služb s sedmo ali več stopnjo izobrazbe.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
29.6.2010 9:17:34   
clara23
Jutro,

Zoja Miša, WB, smo te pogrešale! Za službo ti pa ne morem nič pametovat, ker sem na istemuser posted image .

Gajka
, waaa, a Rok pa že takole jaha?? Full dobro! Pa vidi se da bo dober jahač-sedi samozavestno in pokončno, če se pa še giba pravilno ob ritmu pa sploh super! Mi smo šli za vikend s kolesi na izlet na ranč (v Lokarje pri vodicah) gledat konje, traktorje in ostale živali. Pa smo gledali konjičke na paši, tko ene 20 minut, potem smo se pa počasi premaknili proti hlevu, v tistem so pa konji podrli ogrado in se zapodili proti namuser posted image . Sem hitro pograbila Marka in stekla z njim na neke stopnice. Raje sploh ne pomislim kaj bi bilo, če bi bili še vedno pri ogradiuser posted image .
Mark pa ne kaže zanimanja za jahanje..bi samo božal konjičke, v sedlo si pa ne upa..ampak bo že. Čez par let bova pa potem skupaj jahala po vodiških poljihuser posted image .si

Krysia, čestitke za uspešno izpeljan projekt "duda". Joj, kdaj bomo mi zbrali pogum za tak korakuser posted image

Nič, grem počasi pospravljat, potem pa pakirat..jutri gremo namreč na morjeuser posted image user posted image . komaj čakam..vreme nam bo očitno naklonjeno, družbo bomo tudi imeli, tako da ni dvoma da bomo uživaliuser posted image .

Lepo se imejte, pa se tipkamo po dopustu.

Neposredna povezava do sporočila: 4104
29.6.2010 9:34:57   
Zoja Miša
Clara, tole je bilo pa nevarnouser posted image . Uživajte na morju!

Krysia, Kaja Lina čisto nora na vodo ni. Morsko, mrzlo mislim. Bazenček in ajmerčki, pa un prenosni tuš... to je čisto druga pesem. Sicer je tudi silim ne. Voda je bila sedaj tako mrzla, da sem se tudi jaz namočila le 1x, pa še to za minutko. Do avgusta bo pomojem že v morjuuser posted image . Pa upam, da bo šla na čoln, ki ga mislimo najeti za kak dan. V svojega gre brez problemov. V bistvu bi najraje kar spala v čolnuuser posted image .

Tejkaz, kako ne iščeš službe s VII stopnjo oz. višjo? user posted image  Nič jasno.user posted image Pa tudi če je ne, kaj potem. Jaz bi tudi kako s V stopnjo vzela...tam me pa nočejo, ker imam kao previsoko izobrazbo za delo... v glavnem kr neki!user posted image Mislim, da bi bilo itak najbolje, da bi bila malar, pa bi imela delo pa še denar!

Gajka, tale tvoj si pa privoščiuser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
29.6.2010 9:53:01   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Tejkaz, kako ne iščeš službe s VII stopnjo oz. višjo? user posted image  Nič jasno.user posted image Pa tudi če je ne, kaj potem. Jaz bi tudi kako s V stopnjo vzela...tam me pa nočejo, ker imam kao previsoko izobrazbo za delo... v glavnem kr neki!user posted image Mislim, da bi bilo itak najbolje, da bi bila malar, pa bi imela delo pa še denar!

Eh...  Za tisto kar bi rada delala, ne rabim VII stopnje izobrazbe, ki je itak, kot je Krysia napisala, nimam, zato ne iščem službe s VII stopnjo izobrazbe. Saj ni treba, da jo vsi, a ne? Saj tudi ne ponujajo vsi služb z vsaj VII stopnjo izobrazbe. In če se javim na oglas za V stopnjo izobrazbe, potem imam pravo izobrazbo. Saj sem gimnazijski maturant. Zakaj pa ne greš na svoje? Saj si enkrat pisala, da si solastnica nečesa. Oprosti, ampak sem res pozabila solastnica česa si že.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4106
29.6.2010 9:55:23   
clara23

Mislim, da bi bilo itak najbolje, da bi bila malar, pa bi imela delo pa še denar!

ali pa avtomehanik..

Neposredna povezava do sporočila: 4107
29.6.2010 9:59:17   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: clara23

Mislim, da bi bilo itak najbolje, da bi bila malar, pa bi imela delo pa še denar!

ali pa avtomehanik..

V Medvodah iščejo avtomehanika za 1700 € bruto plače.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
29.6.2010 10:09:35   
Zoja Miša
Tejkaz, seveda da ni treba...in ja, večkrat je bolje, da je nimaš. Pa samo vprašala sem, ker sem bila prepričana, da jo imašuser posted image .
Madona, grem za avtomehanika!!!! Takoj!!!
Sem solastnica firme, ki pa se trudi zadihati...trgovina in storitve...ampak to v bistvu ni to, kar bi jaz delala. Mogoče kasneje, bi se šla marketing...za enkrat še ne gre.

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
29.6.2010 10:15:15   
tejkaz

Tejkaz, seveda da ni treba...in ja, večkrat je bolje, da je nimaš. Pa samo vprašala sem, ker sem bila prepričana, da jo imašuser posted image .
Madona, grem za avtomehanika!!!! Takoj!!!
Sem solastnica firme, ki pa se trudi zadihati...trgovina in storitve...ampak to v bistvu ni to, kar bi jaz delala. Mogoče kasneje, bi se šla marketing...za enkrat še ne gre.

Po mojem sem že parkrat pisala o tem da moram še diplomirat. Kaj pa če tvoje solasništvo prodaš in si s tem nekje drugje odpreš nove poti? Ne vem samo ugibam, lahko je biti pameten, če ne veš kako to gre user posted image
Avtomehanik - lahko ti povem kje iščejo, pa se pozanimaj če iščejo mogoče še kakšno žensko za pomoč pri poslovanju ali kaj jaz vem kaj.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4110
29.6.2010 10:25:40   
Zoja Miša
Tejkaz, saj solastništvo nima nobene veze s tem, da ne bi morala dobiti druge službe. Nikomur niti ni treba povedati da si lastnik...pa itak te tega nihče ne vpraša. Vezo ima le s tem, da če bi ostala brez te službe, ne moram iti na zavod in si pač brez prihodkov. Kar pa če dobro pomislim, ne bi bilo nič drugače, kot je zdejuser posted image . No, jaz upam, da bom ipak našla eno pametno službo v roku 1 leta. Tak nekak plan sem si zadala.
Koliko pa ti manjka do diplome? Pa nič se ne sekiraj, če je nikoli ne boš imela.user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
29.6.2010 10:32:03   
tejkaz

Pa nič se ne sekiraj, če je nikoli ne boš imela.user posted image

Mi še na pamet ni padlo, da je ne bi imela. Manjka mi en hud izpit, ki sem ga delala že 4 krat in nikoli naredila in zdaj po bolonjskem še dva manjša. Ta dva manjša me ne skrbita, sem že prijavljena za september, bolj me skrbi ta hud, ker sem že čisto ven padla. Pa še programski jezik so v tem času spremenili tako da sem čisto na začetku.

Glede solasništva nisem vedela. Škoda. No, kakorkoli, upam da se ti uresniči želja in najdeš boljšo in dobro službo.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4112
29.6.2010 10:46:59   
Zoja Miša
Tejkaz, tako se govori. Go girl.user posted image  Pridna!
Tudi jaz upam, da bo šlo tako, kot sem si zamislila.

Pravkar sem klicala na banko in bom svoj zlati račun šla zamenjati za klasičnega (manjši stroški vodenja računa). Pa sej res ne rabim zlate kartice, če sem pa brez prihodkov in itak nimajo kaj voditiuser posted image .

Sploh nimam volje delati...vsega česar se lotim, se mi nekje ustavi, ker nimamo sredstev ali pa ne ljudi...bljek.

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
29.6.2010 10:59:10   
clara23
Ja, mehankarji kar dobro služijo..od mojega brat ima tako izobrazbo in ima super službo, pa še med vikendom fuša doma in zasluži skoraj še eno plačo zraven. Ravno v soboto je popravljal en ventilator in je za 3 urce dela pokasiral 50eur in material ni bil vštet v ceno..samo kaj, ko jadnik ne zna delat z denarjem in je že po 14 dneh brez plače in brez honorarja, potem si pa od nas sposojauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4114
29.6.2010 11:26:42   
anita goitan
gajka Ulo nosim v kengurujčku, če mi pa zaspi, ponavadi za dol, jo pa dam v sling oz monkeya, takle je http://www.minimonkey.com/english/demos/262/19 sem jo prve tri mesece velik notr prenosila, ko jo je zvijalo, pa da sme lahko Zojo poservisirala, skuhala...

Obe mi spita, srečna jazuser posted image

šibam kuhat, manj srečna

potem komentiram

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
29.6.2010 11:42:59   
anita goitan
gajka jaz pravim da so tipi res ene zvezdice, ki bi jih občasno kar na nebu obdržalauser posted image

Me bomo danes same,mojuser posted image ima v eni koči pikinik in bo tud tam prespal, tud prou, sam da mi ne vozi okajen domov.

Zdej se pritožuje ker apartma nima vrat v sobo, da kako bosta punci spaluser posted image , da se kuhat ne bo dalo..pač je kuhinja in en podaljšan hodnik ki vodi v sobouser posted image , ja kaj naj sedaj..pač bomo vsi 4je spali, kuhali pa bomo ko bo Zoja budna, če bo pa Ula budna bom pa z njo na terasi al pa zuni, sem prepričana da se jaz ne bom ulegla k Zoji in mal zakinkala, ampak se bo moj, ja ker on "kao" nima joške da bi Ulo potolažil, pač samo joška nekaj velja..bla bla
kar čakam vaše komentarje..če se vam ljubi, če ne tud prouuser posted image

tejkaz Zoja se ponoči buta v posteljo, v tist pograd oz les ob steni..a vaš Jaša tudiuser posted image ji moram eno oblazinjeno stvar nalimat, ma ogromno se premetava potem se butne z glavo, včasih zelo močno in začne jokat...

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
29.6.2010 11:53:46   
Zoja Miša
Anita, pa sej če ni soba za spat ravno v kuhinji, se bo pa ja dalo tudi kuhati, ko dečvi spita, ne? Ali pa kuhate prej. Jaz kuham vedno tako, da jemo okoli pol dvanajste, predno gre Kaja Lina spat. To pa le zato, ker imam potem, celo popoldne fraj in je to cel luxuz!user posted image Pa itak tudi v vrtcu so imeli tako kosilo, pa je čisto o.k. In ko Kaja Lina spi, jaz knjigo v roke in na ležalnik, ne pa kuhalnico!

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
29.6.2010 11:55:08   
Zoja Miša
A ja, pa Kaja Lina zdej v prikoli spi čisto sama na veliki postelji in uživa! user posted image Res se butne z glavo v steno večkrat, ampak hujšega ni bilo! Ne vem kako ji bo doma spet všeč kinderpetuser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4118
29.6.2010 12:05:58   
anita goitan

Anita, pa sej če ni soba za spat ravno v kuhinji, se bo pa ja dalo tudi kuhati, ko dečvi spita, ne? Ali pa kuhate prej. Jaz kuham vedno tako, da jemo okoli pol dvanajste, predno gre Kaja Lina spat. To pa le zato, ker imam potem, celo popoldne fraj in je to cel luxuz!user posted image Pa itak tudi v vrtcu so imeli tako kosilo, pa je čisto o.k. In ko Kaja Lina spi, jaz knjigo v roke in na ležalnik, ne pa kuhalnico!

ne, kuhna od sobe je ločena s hodnikom, sam na teraso se gre tud iz sobe, bolš bi blo iz kuhne.....ma ja kompliciram, moj pa še bolj.

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4119
29.6.2010 12:36:56   
Krysia
Evo, jst presenetljivo kmal iz službe (sestanek je bil krajši kot smo predvidevali)

IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Pa še programski jezik so v tem času spremenili tako da sem čisto na začetku.

Joj, to pa ni fajn. Ampak bo, boš vidla!
Sej sem vedla, da ne bi smela vprašat - še enkrat oprosti. Mi pa ni treba odgovarjat nazaj v stilu "ne iščemo vsi služb s VII. stopnjo izobrazbe,"  ker ti nisem hotla nič hudga. Sam mislila sem, da se prijavljaš za kakšno podobno delovno mesto, kot ga imaš zdej ...

anita goitan, ne štekam čist, zakaj se ne bi moglo kuhat, če Zoja in Ula spita user posted image Drugač pa ... sej veš, vsi kompliciramo - eni pri enih stvareh, drugi pa pri drugih. Ampak jst verjamem, da boste zrihtali tko, da bo vsem luštno. In tko kot je rekla Zoja Miša - kuhajte, ko je Zoja pokonc, ko pa punci zapita, pa knjigo v roke pa lepo na teraso in uživat ...

clara23, še dobr, da ste šli stran od ograje ... me je kr streslo, ko sem brala ... Pa uživajte na morju! Mogoče vam pa morje dudo odnese ... al pa galeb ...user posted image

Do našga dopusta je pa še cela večnost ... na morje gremo šele konc julija, bomo meli pa zato pester avgust. Drug teden gremo pa za vikend na Ptuj mal uživat ...

Grem zdej jest - se tipkamo ...

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
29.6.2010 12:59:40   
anita goitan
I
anita goitan, ne štekam čist, zakaj se ne bi moglo kuhat, če Zoja in Ula spita user posted image

mah ker sobo s kuhinjo ločuje samo hodnik, brez vrat..da ni hrupa, da spi..da je mir
upam, da jima bo luft pokazal svoje in da bosta spali kot user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
29.6.2010 13:17:36   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

Sej sem vedla, da ne bi smela vprašat - še enkrat oprosti. Mi pa ni treba odgovarjat nazaj v stilu "ne iščemo vsi služb s VII. stopnjo izobrazbe,"  ker ti nisem hotla nič hudga. Sam mislila sem, da se prijavljaš za kakšno podobno delovno mesto, kot ga imaš zdej ...

Sej zdaj tudi nimam službe za VII stopnjo.

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

tejkaz Zoja se ponoči buta v posteljo, v tist pograd oz les ob steni..a vaš Jaša tudi ji moram eno oblazinjeno stvar nalimat, ma ogromno se premetava potem se butne z glavo, včasih zelo močno in začne jokat...

Ne vem če se buta, res ne. Slišim ga ne. Čez ograjco pleza in sam vstaja, to je večji problem. Tako da sem ga že tudi na balkonu sredi noči našla.

Glede kuhanja - jaz bi tudi skuhala ko bi obe bedeli, pa naj se tvoj tisti čas malo ukvarja z njima, ali vsaj z Zojo, ti pa Ulo v slingu nosiš, ali z Ulo, Zoja ti pa naj pomaga. Ko gresta spat, pa vidva na teraso in knjigo ali revijo v roko in mrzlo pijačko zraven.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
29.6.2010 13:23:36   
buhtlčk
No jaz grem zdajle iz službe domov, ker moram poštukat varstvo - naš mali ma spet vneta ušesa in kombiniramo varstvo po urah, da ni mami (spet) na bolniški. Pol pa cepit, tole je pa preveč.

Anita med vikendi midva vedno skuhava dopoldne oziroma kar takoj, ko vstanemo, ob pol 12 mamo kosilo, pol pa vsi ajat. Gašper v sobico, midva pa na kavč pred TV. Se je že nardil, da naju je varuška zbudila user posted image Na morju pa mali noče zaspat v sobi dokler sva noter, zato se do takrat preseliva na balkon, ko pa zaspi, greva pa midva tudi lahko noter (čeprav sva večinoma kar na balkonu, s pijačo in knjigo al pa sam mal čvekava).

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
29.6.2010 13:50:17   
Zoja Miša
No, HB da nisem edina, ki tako dela. Men ful pomeni, da jemo prej, pa takrat ko kuham, pač moj za Kajo Lino poskrbi. Če mu kaj ne paše, lahko še vedno kuha! user posted image Ampak se itak ne buni! Ko pa spi, pa definitivno knjiga in hladna pijačka ali kavica v miru, paše!!!

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
29.6.2010 14:22:03   
Krysia
Vidim, da imamo vse podobno prakso - skuhat, ko so otroci budni, ko pa počivajo, pa hitro še mi izkoristit kakšen trenutek za počitek ... Pa saj je prav tako.

Anita, po moje ju bo luft tako zmatral, da bosta pridno spali, tud če ni vrat, ampak samo hodnik! Kam pa greste, če ni skrivnost? Sej mogoče si že povedala, ampak res se ne spomnim, da bi ...

Šibam .. se tipkamo

Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?