bella02
|
Sem Erin privoščila svoj post, ga zasluži, saj smo na njeno pobude tukaj in se poznamo Da se malo še vam posvetim . Sem doma, pa se mi danes nič ne da. Včerej sem likala in pospravljala, danes pa kar nekej zabušavam. Morala bi Tjašine cunje prečekirat in premajhne dat stran, pa se mi ne da . Bom že, ne bo noben namest mene. Ja, poletje je tukaj. Sama nič kaj ne maram vročine, verjetno zato, ker se ne počutin dobro v svoji koži. Verjetno bi blo drugače, če bi lahko oblekla kakšno krilo in lepo majičko s tankimi naramnicami, tako pa ... Lahko to oblečem in čutim poglede na sebi v smislu: Kakšna pa je . Sej bo. Rabla bi še nekaj kg dol dat, pa bi blo bolš. Moja večna tema in moj večni problem. Mah, glavno mi pa je, da sem možu všeč taka, kot sem in da mi ne očita tistih kg viška. Tudi midva sva imela pester vikend. Dolgo se je nabiralo v nama in je zdaj končno počilo. K sreči sva našla moč in sva se temeljito pogovorila. Zdaj je vsak dan lepši. In mirna vsa v srcu, oba! Tudi pri nama je težava delo (tako kot pri Krysii). Imamo malo kmetijo in vedno dost dela. Sama sem zrasla na kmetiji (ravno tako majhni) in sem rekla, da v življenju ne grem na kmetijo. In potem je prišel in vsi moji sklepi so šli po gobe . Težava je, ker imamo bregove in sem bolj zajec, zato ne morem gledati , ko dela s traktorjem. Zato me posledično ni pri delu zraven, punc mu pa tudi ne pustim. Tako pridejo dnevi, ko on pride domov, poje in gre do večera ven. Me tri pa same . Hec je, da nisva bila mišljena kot naslednika, vendar se vse tako obrača. In če bom mela kaj besede, bomo ostali na jagodah in morda sadju, živine pa res ne želim. Delaš ko bik celo leto, vezan si na uro, nikamor ne moreš za dan ali več, če nimaš nikogar, ki bi uredil v hlevu. Takega življenja pa nočem. Ko bom imela enkrat službo, ne bodo mogli name računat, da bi kaj delala. Hočem pa, da imata punci kaj od naju kot od staršev, ne da živimo drug mimo drugega. Aaaaaaampak, to je še tako daleč, da o tem ne bom študirala (mislim nasledstvo na kmetiji, ne službe ) in se živcirala. Tudi od se pričakuje, da bo skoz kej delal, samo sva se lepo pogovorila, da bo kdaj tudi rekel NE (mislim, večkrat kot zdaj) in da bomo me tri na prvem mestu. Rada bi, da bi večkrat kam šli, vendar je vse povezano s financami. Bom se potrudla (se itak skoz trudim), da čimprej zaključim študij in da bova imela še en dohodek. Potem bo nama lažje. In poleg vsega si želiva urediti teraso, stopnice, vrt, fasado, pa z eno plačo ne gre. In kakršne so cene danes ... Pa bomo, vse se bo uredilo, glavno, da sva midva to prežvečila in spet zadihala . Nekaj me zanima: A se držite tega, da ne gresta s partnerjem skregana spat? Baje uredu stvar, bo treba probat . Sej ne, da sva velikokrat skregana, sam kdaj pa pride tko. No, pa sem še jest mal pojamrala . In je prov fajn, ko daš iz sebe ven! Tejka, jao, kaj se teb dogaja . Men bi verjetno tud pokrovko dvignilo, če bi se po vsem trudu zgodilo to, kar se je tebi. So pač ljudje, katerim se fučka za vse. Glavno, da si v sebni zadovoljna, da si naredila tako, kot je treba. Ja, družina pa trpi. Tega me je tudi strah pri moji službi, ker vem, kaj me čaka. Pa bomo že. Kako je zdaj noga? Uredu? A je tista tvoja sodelavka, ki je na FB napisala, s kom bo pila kavo, ko tebe ne bo, ta tvoja praktikanka? Zoja Miša, a si danes kaj bolš? Verjamem, da ti je dolgčas po mali pupi in da si uživala pri frizerju . A sem ti poslala na FB stran moje kolegice Neže, ki tudi izdeluje nakit? Ima za moje pojme fantastične stvari. Jah, kar se tiče službe, je pa res žalost. Žal mi je za uno, ki si si jo želela. Ampak, vse se zgodi z razlogom, veš to? Na daljavo en . In ja, to poletje bo kavica padla, obljubim! Tista tura na Mengeško kočo je pa fantastična in še bomo šli!
|