Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 1.del *** 7.6.2010 10:48:25
|
|
|
|
Zoja Miša
|
IZVIRNO SPOROČILO: gajka ZM - ah, no, a ni 13 nesrečna številka? Ne, ne je kar srečna! Hvala za vse nasvete.
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 1.del *** 7.6.2010 11:31:41
|
|
|
|
tejkaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Tejkaz, kaj pa si fasala? Si bolje? Hvala za vprašanje. Eno trebušno virozo sem dobila. V četrtek popoldan se je začelo in trajalo do včeraj. Tako da so vsi moji plani za vikend bili odpovedani. Danes sem še doma, da malo k sebi pridem, malo mi je prej že tudi po želodcu zakrulilo, mislim da je to dober znak, da sem se pozdravila. Doma se ni nihče k sreči nalezel od mene, v službi so pa bolni tudi drugi. Uši - k sreči jih še nismo imeli, nam je pa vzgojiteljica na uvodnem sestanku povedala eno domačo žaubo kako se jih čimprej znebi. Lase se pošprica s lakom za lase. Menda 100% pomaga. Sicer se pa v lekarni kupi šampon. Bodo že tam vedeli katerega ti naj dajo. Kit in plesen - kjer smo prej živeli smo imeli kar precej grdo kopalnico. Joj, kolikokrat sem ribala tisto plesen dol, pa ni šlo. Sem bila že čisto obsedena z ribanjem in kupovanjem različnih čistil. Ničesar ni pomagalo, najbolj od vseh se je obnesel Arf za kopalnice, ta je bil tako močan, da je tist kit in tisto gumo kar razžrl. To pa tudi ni bilo ok. Sem se morala sprijazniti s tisto plesnijo tam in zamižat na eno oko ko sem bila v kopalnici. Zdaj imamo pa lepo čisto in belo kopalnico, ki jo preventivno ribam in čistim, da do plesni ne pride. najbolj se je pa znebiš, če je tisti kit vedno suh. torej po kopanju in tuširanju pobrišeš kad za samo po robovih in kopalnico dobro preluftaš. Vročina, vrtec in oblačila - moja dva sta šla v kratkih rokavih in kratkih hlačah. Si ne predstavljam da bi bila zdaj v dolgih hlačah. Tudi jaz nisem in verjamem da bi bilo tudi njima vroče. Še plače ta mesec dobila nisem (dobim jo 10.v mesecu) pa sem se je že znebila. Sem šla zavarovat avto in podaljšat registracijo No, pa ene čeveljčke sem si kupila a ve tudi toliko plačate zavarovanja za avto? Z odštetim 15% komercijalnim popustom sem plačala 1538,00€ zavarovanja. Imamo pa kasko + parkirišče, vlom, stekla in še nekaj. Za zjokat. In kaj pravite o izidu referenduma? lep dan
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 1.del *** 7.6.2010 11:32:52
|
|
|
|
clara23
|
Jutro, midva sva se prišla notri malo ohladit, je peklensko vroče, ampak hvala bogu da je . Jaz sem še vedno prehlajena, Mark je pa že bolje, samo z noska mu še teče. Zjutraj sva nahranila sosedove pave, kokljo in piščančka, pa še malo sva si njihov trampolin sposodila. Oblačenje..včeraj popoldan smo se malo igrali z vodo, tako da je bil kar nagec. Drugače mu oblečem pa body brez rokvavov in kratke hlače. Danes popoldan mu bom pa gatke oblekla . Sem že pripravila kahlico, tako da se danes uradno spet začneva odvajat
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 1.del *** 7.6.2010 11:51:12
|
|
|
|
gajka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz Še plače ta mesec dobila nisem (dobim jo 10.v mesecu) pa sem se je že znebila. Sem šla zavarovat avto in podaljšat registracijo No, pa ene čeveljčke sem si kupila a ve tudi toliko plačate zavarovanja za avto? Z odštetim 15% komercijalnim popustom sem plačala 1538,00€ zavarovanja. Imamo pa kasko + parkirišče, vlom, stekla in še nekaj. Za zjokat. Se ti pozna, da si bolj "sveža" lastnica in si še v višjih razredih... Jaz sem lani za čisto nov avto (Verso) plačala okrog jurja, letos bom sept en razred na boljšem, pa višje cene, torej spet nekaj podobnega. Zavarovano pa imamo vse. In kaj pravite o izidu referenduma? Politike ne bom komentirala, ker menim, da na tale forum ne sodi. Vedno nekdo "zmaga", nekdo pa "izgubi".
< Sporočilo je popravil gajka -- 7.6.2010 12:02:02 >
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 1.del *** 7.6.2010 12:09:47
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Tejkaz, hvala za infomacije. Bom upoštevala. Upam, da mi kaj uspe. Fino da si bolje! Takoj danes kupim lak za lase, ker ga drugače ne uporabljam. Avto zavarujem samo obvezno, imam pa še to srečo, da mi je ati podaril 50 % bonus, ko sem prvič kupila svoj avto (pa je od tega že tudi 7 let ), tako da me je zavarovanje prišlo 320,00 eur. Referendum - nisem šla, mi gre na živce, da politiki ne znajo svojega dela opravljati . Kaj pa manite na talente?
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 1.del *** 7.6.2010 12:11:02
|
|
|
|
Zoja Miša
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Tejkaz, hvala za infomacije. Bom upoštevala. Upam, da mi kaj uspe. Fino da si bolje! Takoj danes kupim lak za lase, ker ga drugače ne uporabljam. Avto zavarujem samo obvezno, imam pa še to srečo, da mi je ati podaril 50 % bonus, ko sem prvič kupila svoj avto (pa je od tega že tudi 7 let ), tako da me je zavarovanje prišlo 320,00 eur. Referendum - nisem šla, mi gre na živce, da politiki ne znajo svojega dela opravljati . Kaj pa menite na talente?
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 1.del *** 7.6.2010 12:23:51
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Ja halo, kako sem pa jaz to popravila? Se opravičujem....
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 1.del *** 7.6.2010 12:42:20
|
|
|
|
gajka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Kaj pa manite na talente? Da 7-letnica ni primerna za zmagovalko (sploh njeni odgovori so bili pa včeraj pika na i enih napiflanih izjav, sploh tista, kako bo ona organizirala dobrodelni koncert me je takoj asociirala na "svetovni mir" pri misicah , pa hvala Branko itd. kot da je z žiranti krave skupaj pasla ) oz. da bi že v sami osnovi lahko imeli neko pravilo, ki bi določalo minimalno starost udeležencev (npr. 15 let). "Slava" v Sloveniji bo za 7-letnico tek na ultra kratko progo, pa upam, da so jo starši na to pripravili. Moja osebna favoritka (glasujem ne, sem se od nalezla gorenjskih navad ) je bila prva "poraženka", za katero pa menim, da bo iz celega šova potegnila veliko več kot mala Lina (ima dober glas, dober stas in prava leta).
< Sporočilo je popravil gajka -- 7.6.2010 12:45:04 >
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 1.del *** 7.6.2010 12:44:47
|
|
|
|
tejkaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Kaj pa manite na talente? Jih nisem nikoli gledala. Te finaliste sem enkrat poslušala na 24ur.com tako da sem si ustvarila svoje mnenje. Lina ima lep glasek, ampak je premlada za ves medijski pomp, ki ga bo zdaj doživela. moja finalistka je bila Maja Keuc. Referendum - šli, vendar nimam nobenega komentarja.
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 1.del *** 7.6.2010 12:45:38
|
|
|
|
clara23
|
na referendum tudi jaz nisem šla.. Pri talentih pa mislim, da ni zmagala prava oseba. Sicer nič ne rečem..mala res lepo poje, očitno uživa na odru, je res prava mala princeska..ampak se mi zdi, da je še malo premlada za take stvari Pa tisto me je full full zmotilo, ko so jo vprašali kaj bo naredila, če bo zmagala in je rekla, da bo organizirala dobrodelni koncert Me prav zanima če ve kaj to pomeni Drugače pa, saj pravim, super poje, lepo se je naučila angleško pesem, cukrček je..ampak to ni za 7 letno punčko, ki pri njenih letih rabi druženje s prijatelji, igranje in brezskrbno življenje.
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 1.del *** 7.6.2010 12:46:19
|
|
|
|
tejkaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: gajka IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Kaj pa manite na talente? Da 7-letnica ni primerna za zmagovalko (sploh njeni odgovori so bili pa včeraj pika na i enih napiflanih izjav, sploh tista, kako bo ona organizirala dobrodelni koncert me je takoj asociirala na "svetovni mir" pri misicah , pa hvala Branko itd. kot da je z žiranti krave skupaj pasla ) oz. da bi že v sami osnovi lahko imeli neko pravilo, ki bi določalo minimalno starost udeležencev (npr. 15 let). "Slava" v Sloveniji bo za 7-letnico tek na ultra kratko progo, pa upam, da so jo starši na to pripravili. Moja osebna favoritka (glasujem ne, sem se od nalezla gorenjskih navad ) je bila prva "poraženka", za katero pa menim, da bo iz celega šova potegnila veliko več kot mala Lina (ima dober glas, dober stas in prava leta). Mislim da sem v dveh vrticah napisala isto
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 1.del *** 7.6.2010 12:50:38
|
|
|
|
gajka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz IZVIRNO SPOROČILO: gajka IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Kaj pa manite na talente? Da 7-letnica ni primerna za zmagovalko (sploh njeni odgovori so bili pa včeraj pika na i enih napiflanih izjav, sploh tista, kako bo ona organizirala dobrodelni koncert me je takoj asociirala na "svetovni mir" pri misicah , pa hvala Branko itd. kot da je z žiranti krave skupaj pasla ) oz. da bi že v sami osnovi lahko imeli neko pravilo, ki bi določalo minimalno starost udeležencev (npr. 15 let). "Slava" v Sloveniji bo za 7-letnico tek na ultra kratko progo, pa upam, da so jo starši na to pripravili. Moja osebna favoritka (glasujem ne, sem se od nalezla gorenjskih navad ) je bila prva "poraženka", za katero pa menim, da bo iz celega šova potegnila veliko več kot mala Lina (ima dober glas, dober stas in prava leta). Mislim da sem v dveh vrticah napisala isto Sam jaz imam več časa, pa lahko na dolgo težim!
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 1.del *** 7.6.2010 12:55:53
|
|
|
|
Zoja Miša
|
No, potem nisem samo jaz čudna, da me mala Lina ni tako očarala. Mislim, saj ne rečem, lepo poje, luštna...ampak denarja ipak ne bo dobila ona. Mislim, se vprašam, kaj so študirali tisti, ki so glasovali? Res nihče ni omislil na njeno otroštvo? In ja komentar dobredelnega koncerta je bil višek . Maja je bila in je moja favoritke. Sicer pa tudi Susane Boyle ni zmagala... pa si jo sedaj poglejte!
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 1.del *** 7.6.2010 12:56:42
|
|
|
|
clara23
|
IZVIRNO SPOROČILO: gajka IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Kaj pa manite na talente? Da 7-letnica ni primerna za zmagovalko (sploh njeni odgovori so bili pa včeraj pika na i enih napiflanih izjav, sploh tista, kako bo ona organizirala dobrodelni koncert me je takoj asociirala na "svetovni mir" pri misicah , pa hvala Branko itd. kot da je z žiranti krave skupaj pasla ) oz. da bi že v sami osnovi lahko imeli neko pravilo, ki bi določalo minimalno starost udeležencev (npr. 15 let). "Slava" v Sloveniji bo za 7-letnico tek na ultra kratko progo, pa upam, da so jo starši na to pripravili. Moja osebna favoritka (glasujem ne, sem se od nalezla gorenjskih navad ) je bila prva "poraženka", za katero pa menim, da bo iz celega šova potegnila veliko več kot mala Lina (ima dober glas, dober stas in prava leta). no evo, sploh nisem videla da je tudi tebe zmotil tisti njen dobrodelni koncert
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 1.del *** 7.6.2010 13:01:35
|
|
|
|
gajka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša No, potem nisem samo jaz čudna, da me mala Lina ni tako očarala. Mislim, saj ne rečem, lepo poje, luštna...ampak denarja ipak ne bo dobila ona. A sem preveč žleht, če rečem, da mama sigurno že sanja o novih čevljih s pripadajočo torbico, ata pa o novem avtu in novi big-screen TV, da bo lahko spremljal svetovno v fuzbalu? No, jih ne poznam, mogoče pa sta zlata starša, ki bosta ves znesek do zadnjega centa pametno naložila za njeno prihodnost... No, zdaj sem pa res žleht!
< Sporočilo je popravil gajka -- 7.6.2010 13:03:28 >
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 1.del *** 7.6.2010 13:03:51
|
|
|
|
clara23
|
a niso 1x rekli, da si želijo hišo
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 1.del *** 7.6.2010 13:09:45
|
|
|
|
Zoja Miša
|
IZVIRNO SPOROČILO: gajka IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša No, potem nisem samo jaz čudna, da me mala Lina ni tako očarala. Mislim, saj ne rečem, lepo poje, luštna...ampak denarja ipak ne bo dobila ona. A sem preveč žleht, če rečem, da mama sigurno že sanja o novih čevljih s pripadajočo torbico, ata pa o novem avtu in novi big-screen TV, da bo lahko spremljal svetovno v fuzbalu? No, jih ne poznam, mogoče pa sta zlata starša, ki bosta ves znesek do zadnjega centa pametno naložila za njeno prihodnost... No, zdaj sem pa res žleht! Upam, da ta drugo...ampak je malo verjetno
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 1.del *** 7.6.2010 13:12:49
|
|
|
|
tejkaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša IZVIRNO SPOROČILO: gajka IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša No, potem nisem samo jaz čudna, da me mala Lina ni tako očarala. Mislim, saj ne rečem, lepo poje, luštna...ampak denarja ipak ne bo dobila ona. A sem preveč žleht, če rečem, da mama sigurno že sanja o novih čevljih s pripadajočo torbico, ata pa o novem avtu in novi big-screen TV, da bo lahko spremljal svetovno v fuzbalu? No, jih ne poznam, mogoče pa sta zlata starša, ki bosta ves znesek do zadnjega centa pametno naložila za njeno prihodnost... No, zdaj sem pa res žleht! Upam, da ta drugo...ampak je malo verjetno Tudi jaz upam na ta drugo. In če smo že pri tem, kaj bi pa ve naredila s 50.000€, če bi jih kar od nekje dobile? Danes pa imamo neke hude debate, ne?
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 1.del *** 7.6.2010 13:13:42
|
|
|
|
tejkaz
|
Gajka, a kaj veš kako je bilo na poroki v soboto? Jaz sem samo to slišala, da je bila lepa in preprosta in da se je menda full jokala cel obred
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 1.del *** 7.6.2010 13:13:59
|
|
|
|
gajka
|
IZVIRNO SPOROČILO: clara23 a niso 1x rekli, da si želijo hišo Pojma nimam. Izjavo o hiši sem slišala samo iz ust tistega fanteta s 7 palčki in ženo, ki nujno potrebuje stilista ali pa vsaj nekoga, da ji pove, da je njen čas s svetlečimi ličili minil pred 20 leti... Mah, danes sem čist preveč žleht. Hmmm, zakaj se že nisem prijavila na SIT?
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 1.del *** 7.6.2010 13:15:52
|
|
|
|
gajka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša IZVIRNO SPOROČILO: gajka IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša No, potem nisem samo jaz čudna, da me mala Lina ni tako očarala. Mislim, saj ne rečem, lepo poje, luštna...ampak denarja ipak ne bo dobila ona. A sem preveč žleht, če rečem, da mama sigurno že sanja o novih čevljih s pripadajočo torbico, ata pa o novem avtu in novi big-screen TV, da bo lahko spremljal svetovno v fuzbalu? No, jih ne poznam, mogoče pa sta zlata starša, ki bosta ves znesek do zadnjega centa pametno naložila za njeno prihodnost... No, zdaj sem pa res žleht! Upam, da ta drugo...ampak je malo verjetno Tudi jaz upam na ta drugo. In če smo že pri tem, kaj bi pa ve naredila s 50.000€, če bi jih kar od nekje dobile? Danes pa imamo neke hude debate, ne? Investirala v komunalni prispevek za parcelo. Ja, v Vodicah si mislijo, da so slovenski Dubaj!
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 1.del *** 7.6.2010 13:21:14
|
|
|
|
clara23
|
gajka, a ti si iz vodic
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 1.del *** 7.6.2010 13:22:22
|
|
|
|
gajka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz Gajka, a kaj veš kako je bilo na poroki v soboto? Jaz sem samo to slišala, da je bila lepa in preprosta in da se je menda full jokala cel obred Na tem glavnem križišču (blizu naše hiše) so jih "zalili" gasilci. Sodelavke (se mi zdi) so pripravile posebno presenečenje in mladoporočencema naročile belo limuzino. Za obleko in izgled ne vem (jaz sem samo avte videla, ker so pač stali mimo naše hiše za tist obred z gasilci, mogoče naš pes kaj več ve, ker se je kar sama povabila med svate v času tega obreda ). So pa menda feštali do jutra. No, toliko po maminem izročilu (hodimo po mleko k njenim žlahtnikom tule blizu)...
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 1.del *** 7.6.2010 13:23:59
|
|
|
|
gajka
|
IZVIRNO SPOROČILO: clara23 gajka, a ti si iz vodic Ne (še)! Moj je iz tistih koncev in pač planirava v bližnji prihodnosti tudi midva tam nekje eno svojo hiško postavit. Samo se je treba še z žlahtniki pomenit, kako ene parcele razdelit...
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 1.del *** 7.6.2010 13:25:50
|
|
|
|
clara23
|
aaaaaaaa, ker moj je tudi iz vodic
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?