|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 1.del ***
26.5.2010 12:38:22   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Dan

Obutev - lani smo imeli crocse in tevice, letos imamo zaenkrat samo crocse. Za tevice ali za kakšne opdprte sandale se nisem še odločila ravno iz razloga, da si ne bi na poganjalcu vse prstke posnel. Crocsi so pa zakon.

opa tejka zdej si mi dala mislt, hm, bom tud jaz bolj zaprte sandale iskala

Mi imamo spredaj zaprte Teve (nabavili v Hervisu, videli pa tudi v Massu). user posted image Take, če se kaj vidi:
user posted image

ja lepi, sam jaz bi imela take da bi ji lahko tud na kiklco kombinirala..za vse priložnosti, ne da rabm dvojne kupovat..upam da majo kaj takega

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
26.5.2010 12:43:08   
gajka

Dan

Obutev - lani smo imeli crocse in tevice, letos imamo zaenkrat samo crocse. Za tevice ali za kakšne opdprte sandale se nisem še odločila ravno iz razloga, da si ne bi na poganjalcu vse prstke posnel. Crocsi so pa zakon.

opa tejka zdej si mi dala mislt, hm, bom tud jaz bolj zaprte sandale iskala

Mi imamo spredaj zaprte Teve (nabavili v Hervisu, videli pa tudi v Massu). user posted image Take, če se kaj vidi:
user posted image

ja lepi, sam jaz bi imela take da bi ji lahko tud na kiklco kombinirala..za vse priložnosti, ne da rabm dvojne kupovat..upam da majo kaj takega

V Massu so imeli dekliški model mislim da v sivo-roza kombinaciji. user posted image Hja, za na kiklco bodo najbrž malo težje pasali. user posted image Ima pa Teva več otroških modelov, mogoče pa najdeš kakšnega primernega.

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
26.5.2010 13:02:53   
anita goitan
v Intersportu v MC šiška imajo otroški program, šibamo danes, pa vam poročam, Zoja rabi tud eno vetrovko

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
26.5.2010 13:42:12   
Ryssa
Smo dali čez preiskavo in je naš poba zdrav user posted image Smo bili nepričakovano tako hitro na vrsti, super. Naslednji teden imamo pa še pulmologa in upam da nam bo končno razjasnjeno ali ima astmo ali ne.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
26.5.2010 13:46:11   
Ryssa
anita http://www.superge.si/html/svn/7659302-AA.shtml

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
26.5.2010 13:47:31   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

Smo dali čez preiskavo in je naš poba zdrav user posted image Smo bili nepričakovano tako hitro na vrsti, super. Naslednji teden imamo pa še pulmologa in upam da nam bo končno razjasnjeno ali ima astmo ali ne.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
26.5.2010 13:56:47   
Zoja Miša
Bella zate in za Tejo user posted image user posted image user posted image ! Ma, to pa res ni fajn!!! Tudi jaz te imam rada! PA držim pesti za vse izpite in pač za vse!

Pozabila kometirat Anitine slike! Lepe, lepe... Pa tole še povem, da nisem imela pojma o čem me sprašuješ zadnjč, sem tako kot Gajka, tudi jaz šla na Googla čekiratuser posted image . Lepo vseeno, da me imaš za tako modno poznavalko. user posted image  Se vidi, da ni več časa za Evo in Elle...pa take podobne revije. Mi kdaj tašča prinese kako staro, pa se čudim, kod se ločuje, kdo je poročen, kdo noseč...

Obutev, mi smo crocse dobili, ampak mislim, da ji bom tudi tevo še nabavila...čeprav tale z odprtimi prsti je za premislit sedaj...sploh nisem pomislila, da mogoče je pa res bolje, če so zaprti spredajuser posted image . Imajo v Iglu sportu, Teve ali pa Keen, spredaj zaprti . V croscih dobro hodi, teče...in res se ne spotika.
Ryssa, bravo za link! In super za veselo novičko!user posted image user posted image user posted image

Clara, naj vas iglice ne jezijo preveč! In lepe slikice. Crocsi za 8 eur?user posted image  Ampak potem niso pravi crocsi ali kako? Ne vem, jaz imam prave pa sem enkrat poskusila tudi nek ponaredek (take lepe z rožicami..), pa moram priznati, da je razlika. V ponaredku sem švicalauser posted image
Lepe slikice! Super sta ustvarjala!

Mi2 danes o.k. opravile. Kri ni pokazala nič čudnega, tako da v bistvu ne vemo kaj bi ji bilo.user posted image Lahko da je vse skupaj od alergije. Kakšne in zakaj, pa ne vem. Res je da smo bili zadnjič v tistem ZOO parku Rožnan in je bila v soboto zvečer cele flekasta, po obrazu. Je rekel P, da je lahko alergična na trave, tako kot user posted image . Mah, kr neki...V glavnem vesela sem, da ni hujšega. Vročine pa tudi nima večuser posted image . Doma sva do koca tedna. Juhu! V petek bova verjetno jo kar podrurhali k našim, čeprav sem na bolniški in bi morali biti doma, ampak imava frizerjauser posted image . Pa se bovapotem kar pri naših razvajali do soboteuser posted image .

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
26.5.2010 14:21:53   
tejkaz
Anita, kaj pa tele http://www.superge.si/html/svn/7679009-AA.shtml

Gajka, jaz sem mislila tiste odprte tevice. Tele zaprte pa izgledajo super. Čeprav zdaj sploh ne morem nehat gledat strani www.superge.si in so mi full všeč tele: http://www.superge.si/html/svn/7672227-AA.shtml

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
26.5.2010 14:41:35   
gajka
Gajka, jaz sem mislila tiste odprte tevice. Tele zaprte pa izgledajo super. Čeprav zdaj sploh ne morem nehat gledat strani www.superge.si in so mi full všeč tele: http://www.superge.si/html/svn/7672227-AA.shtml

Madonca, še mal pa bo cela stran samo o teh Tevah in podobnih zadevah. user posted image Tele ta druge imajo zame en minus - peta ni zaščitena. Kaj pa vem, moj pogoj je bil, da so zaščiteni prsti in preventivno tudi peta (stopnice, plezanje po igralih...). user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 26.5.2010 14:42:50 >

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
26.5.2010 20:59:30   
Carol11
Dober večer,
se me še spomniteuser posted image . Že prej sem se bolj poredko oglasila, zda pa že "sto let" ne. Je bilo toliko vsega na kupu, da je je bil internet na stranskem tiru.
Da sporočim, da smo 20.05. dobili novega člana Vita. Zdaj sva že tri dni doma in se cartava, počutim se u redu, porod je bil ekspresen, 40 minut po prihodu v porodno sobo je bil Vito že v mojem naročju. Sva pa sama doma, ker sta Hana in očka takoj po mojem prihodu in porodnišnice odšla k mojim na prisilne počitnice. V Haninem varstvu je imel eden od otrok norice in ker inkubacijske dobe še ni konec sta šla po nasvetu P preventivno k našim. Menda je zelo nevarno če bi v prvih 14 dnevih Vito dobil norice. Si nisem predstavljala, da je lahko tako hudo ko tako dolgo ne vidiš svojega otroka, sploh če niti eno noč še nisva bili narazen. Najhuje je ko jo slišim po telefonu, se mi kar solze ulijejo, bi se kar v avto usedla in šla k njej, ampak je predalečuser posted image . In vsako jutro odštejem dan ko bosta prišla nazaj.
Lep večer vam želim in se še kaj oglasim

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
26.5.2010 23:14:20   
matejchi
Erin 9.6. za Gajko..

če že ne more bit 6.9., ker 69 mi je blaznooo všeč..

mejte seeee pa veliko seeee.... (packe) smejte!

(odgovor članu Carol11)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
27.5.2010 7:57:18   
gajka
Dobro jutro! Evo, user posted image čaka, čveke na plano! user posted image

Carol11
- čestitke ob rojstvu fantka! user posted image user posted image user posted image Pa večkrat se nam oglasi.

Za nami še ena uspešna noč, upam, da to pride Roku v navado. Pa odkar smo prišli z morja, je postopek uspavanja zvečer prava pravljica. Nič več se ne cartamo v dnevni, dokler ne zaspi, ampak se samo malo pocartamo, potem pa greva v njegovo sobo, se uleževa na njegovo posteljo, pa mamica zapoje 3 pesmice (včasih sta že 2 dovolj) in to je to. user posted image
Včeraj zvečer smo imeli spet projekt striženje - ja, mašinca je res zakon za takele mulčke. user posted image Ampak ni hotel sam biti pri miru, ga je moral user posted image imet v naročju in vmes sta eno revijo Moj malček prelistala.
Danes imam v planu še en hiter šoping v CE, moram Roku še kakšne kratke hlače in kratke majice nabavit, ker zjutraj dobi čiste cunje, zvečer pa so še samo za pranje (z veliko količino odstranjevalcev madežev). user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 27.5.2010 7:59:39 >

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
27.5.2010 8:23:24   
Zoja Miša
Jutro, eno user posted image , jaz jo ravno pijem.

Kaja Lina deluje zdej še najbolj bolana, ko v bistvu več ni. Kašlja ko velika in smrkauser posted image . Ma zdej pa res ne vem, ali je to od kake alergije, ker sva bili včeraj veliko zunajuser posted image . Mah, kaj pa vem....Upam, da bo kmalu bolje...pa da se pozdravi.

Ma sej ne morem verjet, še celo Matejchi smo s stavami zbajkale.

Carol, seveda se te spomnem, še celo to vem, da sem ti še eno kavo dolžna, tako da enkrat se moramo zmenituser posted image . Me veseli, da je vaš novi član super, tole s Hano, pa ni fino, ampak je pač bolje tako. En user posted image  Pa javi se še kaj...

Lep dan je danes...uživajte.

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
27.5.2010 9:44:32   
tejkaz
Dan

Plani za danes

- sestanek
- sestanek
- službena kavica
- sestanek
- vožnja v Velenje
- dekliščina
- vožnja nazaj v Medvode
- spanje

A nisem super user posted image user posted image

Se tipkamo kaj jutri

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3714
27.5.2010 9:46:49   
anita goitan
dan

Ula spi, Zoja celo noč prespala, Ula pa se mi zbujala na 2 uri, grrrr
Kupila sem ji crocse,take user posted image  

teva ji nobena ni bla všeč, imela samo po par minutk obuteuser posted image , kašen model še gor ni hotela dat..v crocsih pa bla zadovoljna, bem za nekja časa bo to to, potem pa še kaj.

Šibam po delu, pa super za izvide ryssauser posted image

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 27.5.2010 9:47:38 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3715
27.5.2010 13:16:19   
Krysia
Evo. še jaz na hitro.

Uau, matejchi se je oglasila user posted image user posted image

Anita, fajn za crcose, nefajn za zbujanje, ampak sej bo, Zoja naj ponovi še kakšnotako noč, Ula naj se pa po njej zgleduje! Mularijo pa mal moram matrat, da jim ne pade vse dol - do konca je še skoraj cel mesec ... če jih pa preveč matram ... ne vem, ti povej, če se kakšne govorice širijo o meni tam okol šole user posted image (ej, tud če se, sploh nočem vedet, itak smo matematičarke najbolj grozne ... user posted image )

tejkaz, upam, da ne bo preveč naporen ta dan, drugač pa le uživaj na dekliščini!

carol11, čestitke ob rojstvu sinka! user posted image user posted image pa še kej se javi, no.

košuta, če si me sprašvala za službo, pol jo mam, če pa za nosečnost, pol jo pa nimam user posted image

gajka, uspešen šoping ti želim .. jst morm tud mal izropat trgovine s kratkimi rokavi za Roka ... sam ne vem, kdaj ... upam, da še ta mesec ...

za čevlje pa .. jst tud iščem take, kjer bodo prsti zaščiteni - res ne vem, v čem je fora da so skoraj vsi poletni čevlji spredaj odprti ... bojo mel otroc čist potolčene prste pa polne čevlje kamenčkov ...

Mi smo mel pa učeri uživancijo - so nam pripeljal neki peska in ga skipal na dvorišču, Rok pa hiter po svoje bagre pa kopat ... prov užival je ... sam nisem poslikala, ker ni blo baterije v fotoaparatu user posted image

Evo, grem ... se tipkamo

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
27.5.2010 13:46:32   
košuta

Jaz sem mu tudi prejšnji teden kupila crokse - št. 25-26 user posted image user posted image , so mu bili 23-24 premajhni... Bodo prišli prav tudi za na morje, navadno sandali pa ne bi bili tako vsestranski... Včeraj sem mu prvič obula cicibanke št.24 in ugotovila, da so dobri samo za golo nogo...user posted image

...prstki obvezno zaščiteni. Pa zaenkrat se nam lepo obnesejo, čepra zadnje dni jih 1000× dnevno obujemo in sezujemo, ker se ne more odločit, a bi bil bos (za po travi, zemlji) ali ne (kamenčki pikajo). user posted image

Mojo taščo bi kap, če bi malega bosega spustila ven...user posted image  Je bilo že danes vse narobe, ker je Teo včeraj in predvčerajšnjim staknil en mini prehladek (kdaj pa kdaj priteče iz nosu) in me je gledala, češ: kaka mama pa si, da se ti otrok prehladi. user posted image user posted image user posted image  Saj sem jaz tudi rahlo prehlajena, ko je pa tako čudno vreme... user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
27.5.2010 13:59:10   
clara23
Zoja miša, ja, imamo ponaredke croksovuser posted image . Pa so fajn!

Anita, lepi čeveljčki!

Krysia, si kar predstavljam kako se je zapodil v pesekuser posted image .

Carol11, čestitke ob rojstvu malega fantiča!

Midva sva bila pa zjutraj pri P in mu je populila nekaj iglic, nekaj jih je pa vendar še ostalo notri. Je rekla, da se bo zgnojilo in jih bo koža sama izločila..je revež tako jokal, da sem mu na poti nazaj kupila kos torte in  je potem celega zmlatil-čisto po mamiuser posted image .

Joj, jaz sem pa danes že cel dan na trnih..v bistvu sem že od včerajuser posted image . Kolegica je imela 25.5. PDP in jo je že dan prej začelo nekaj šraufat, ampak se je potem baje umirilo..zdaj pa tako nestrpno čakam ta hudičev sms da je groza.

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
27.5.2010 14:00:35   
košuta
Krysia - Sem mislila za ta drugo... Eh, bo že, samo sekirat se ne smeš začet. user posted image user posted image  

A nisem carska?user posted image Ta teden gremo na birmo moje ta majše sestre, drugo soboto imamo piknik za 50 ljudi (sodelavci z družinami od mojega) user posted image user posted image , tretjo soboto gremo na morje na Mali Lošinj. user posted image  user posted image  Samo bi mogle mojega videt, je rekel, da moram za vsak slučaj cotke za bebico vzet s seboj...user posted image

Carol - Čestitke za novega člana družine!!!

Clara - Vem, o čem govoriš... Bošček... Sama sem bila tako spretna, da sem dve leti zaporedoma padla po ježicah, ko sem pobirala kostanj.user posted image Itak, da nisem šla k zdravniku. user posted image  Sem raje dva meseca stiskala zobe...user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil košuta -- 27.5.2010 14:06:06 >

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
27.5.2010 14:03:35   
anita goitan
evo, kosilo kuhano, Ula se nekja v gugalniku pritožuje, vse sem lepo zlikalauser posted image ...šibavi po Zojo, danes je bila predzadnjič v varstvu, me kar mal stistne, no ja, vse bom zmogla, sam mal manj bom tuki z vamiuser posted image

Moj bo pozn, je v HE Moste, gremo potem vse tri punce same na igrišče..aja Zoja se sploh noče vozit na buggijuuser posted image
tako da "zravn" mene pešači, teče, ...

se beremo jutriiiii

izkoristite sonček, jutri bo baje dež

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
27.5.2010 14:21:08   
clara23
IZVIRNO SPOROČILO: košuta

Clara - Vem, o čem govoriš... Bošček... Sama sem bila tako spretna, da sem dve leti zaporedoma padla po ježicah, ko sem pobirala kostanj.user posted image Itak, da nisem šla k zdravniku. user posted image  Sem raje dva meseca stiskala zobe...user posted image user posted image

oooo... aučuser posted image Pa so ti potem bodice res šle same ven?

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
27.5.2010 14:52:04   
tejkaz
Dan uspešno minil. Uredniški odbor me je z enim zadržanim glasom in ostalih 15 za, sprejel za tehnično urednico revije Presek. Bi me morale videt, kako me je bilo strah, čisto sem dehidrirala vmes, ampak zdaj je za mano. Zdaj grem Gajka v vaše konce. Lep dan

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
27.5.2010 15:02:33   
clara23
Moje detece spi že natanko 2 urciuser posted image . Ja, tudi čudeži se dogajajouser posted image . Sem šla prav v sobico pogledat, če je še živ in zgleda da mu čisto nič ne manjka..leži na sredini zakonske postelje, vse 4 ima od sebe in smrčiuser posted image user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
27.5.2010 15:15:13   
Erin
user posted image user posted image user posted image Carol - ČESTITAM za user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Carol11)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
27.5.2010 15:26:18   
Erin

Dan uspešno minil. Uredniški odbor me je z enim zadržanim glasom in ostalih 15 za, sprejel za tehnično urednico revije Presek. Bi me morale videt, kako me je bilo strah, čisto sem dehidrirala vmes, ampak zdaj je za mano. Zdaj grem Gajka v vaše konce. Lep dan
Uuuuuuu, zej si pa šefica user posted image user posted image user posted image user posted image Še enkrat čestitam!!!user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?