Zoja Miša
|
Bella zate in za Tejo ! Ma, to pa res ni fajn!!! Tudi jaz te imam rada! PA držim pesti za vse izpite in pač za vse! Pozabila kometirat Anitine slike! Lepe, lepe... Pa tole še povem, da nisem imela pojma o čem me sprašuješ zadnjč, sem tako kot Gajka, tudi jaz šla na Googla čekirat . Lepo vseeno, da me imaš za tako modno poznavalko. Se vidi, da ni več časa za Evo in Elle...pa take podobne revije. Mi kdaj tašča prinese kako staro, pa se čudim, kod se ločuje, kdo je poročen, kdo noseč... Obutev, mi smo crocse dobili, ampak mislim, da ji bom tudi tevo še nabavila...čeprav tale z odprtimi prsti je za premislit sedaj...sploh nisem pomislila, da mogoče je pa res bolje, če so zaprti spredaj . Imajo v Iglu sportu, Teve ali pa Keen, spredaj zaprti . V croscih dobro hodi, teče...in res se ne spotika. Ryssa, bravo za link! In super za veselo novičko! Clara, naj vas iglice ne jezijo preveč! In lepe slikice. Crocsi za 8 eur? Ampak potem niso pravi crocsi ali kako? Ne vem, jaz imam prave pa sem enkrat poskusila tudi nek ponaredek (take lepe z rožicami..), pa moram priznati, da je razlika. V ponaredku sem švicala Lepe slikice! Super sta ustvarjala! Mi2 danes o.k. opravile. Kri ni pokazala nič čudnega, tako da v bistvu ne vemo kaj bi ji bilo. Lahko da je vse skupaj od alergije. Kakšne in zakaj, pa ne vem. Res je da smo bili zadnjič v tistem ZOO parku Rožnan in je bila v soboto zvečer cele flekasta, po obrazu. Je rekel P, da je lahko alergična na trave, tako kot . Mah, kr neki...V glavnem vesela sem, da ni hujšega. Vročine pa tudi nima več . Doma sva do koca tedna. Juhu! V petek bova verjetno jo kar podrurhali k našim, čeprav sem na bolniški in bi morali biti doma, ampak imava frizerja . Pa se bovapotem kar pri naših razvajali do sobote .