Krysia
|
Dobro jutro pa ena dopoldanska za vse! Jst bom sam na hitro - to vedno rečem, pa nastane cel roman, sam zdej mam 15 minut, ker pol grem v službo. Bella02, pozdravte se čimprej. Enako tudi ostal i (Erin, Zoja Miša). clara23, tud jst upam, da bo fiziološka pomagala ... Anita, se strinjam z vsemi ostalimi - slikce so super, una črno bela pa za v okvir al pa za prikazno na FB K_a_t_j_a, velik sreče z diplomsko! konfekcijska številka ... eh, to je pri nas hecno - velik je tam nekje okrog 88 al pa še mal več (ni šans, da ga zmerimo, ne more bit pri miru), ampak ma 12,6 kg, tko da so mu vse hlače 86 prekratke in preširoke Zdej pri unih iz H&M še nekak gre, ker majo v pasu elastiko, pa lahko naštimaš (jih zožaš), pri ostalih je pa kr kriza ... mu oblečem hlače, ki so mu dost dolge, pa bi lahko glih še polovico enga takega otroka spravla noter v pasu ... na srečo se začenja sezona kratkih hlač in bodo te težave preložene na jesen ... drugač sem se mu pa včeraj namenila ene crocse kupit, pa jim je zmanjkalo številke (ne vem, nogo ma več kot 24, ker 24 so mu bli premajhni), tko da bomo konc tedna poskusli znova - baje dobijo novo pošiljko ... sicer sem mal skeptična, kako bo hodil v tem, ampak s komerkoli se pogovarjam, vsi mi zagotavljajo, da je super, da se otroci nič ne spotikajo in da uživajo ... no sej, jst priznam, da men je tud to ena taka super obutev ... OK, ziher sme kaj pozabla, ampak šibam še ene vaje prpravit pol pa v službo ... lepo se (s)mejte!
|