|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 1.del ***
25.5.2010 11:54:50   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: Amelia

Punce, en nasvet bi rabila...kje kupujete pižame za svoje malčke, take dvodelne, ali pa enodelne brez nogic.... Thanks!!!

Jaz sem mu jih zadnjič v Oviesse (CityCenter Celje) nabavila, tanke, bombažne, dvodelne (enodelnih od št. 98 dalje nisem nikjer našla), pa še poceni. No, sem vzela 1 dolgo in 2 kratki, so bile ful kjut. user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 25.5.2010 11:55:21 >

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
25.5.2010 11:56:43   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

gajka  čist ok buši maš, nič prevelikuser posted image

aja še 2t pa ti dam odpustnico..če želiš

Mah, sej z bauhom se ne obremenjujem glede velikosti. Samo ful drugačen je kot prvič, ves štrleč in zašiljen. user posted image 2t bi pa še jaz tudi počakala, čeprav očitno bom mogla tudi sprehode skenslat, ker mi trebuh zadnje čase otrdeva za vsak premik. user posted image

Mogoče zaradi razlike fantek-punčka?

Mogoče. Pa prvič mislim, da je imel lego bolj zadaj, zdaj pa bolj spredaj. Se pa precej pozna. Tudi gibi so ful drugačni.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
25.5.2010 12:26:11   
anita goitan
imam samo še ta teden Zojo pri vauški, potem bo do vrteca (če bo..baje res neki zidajo) doma, mal me je strah, po drugi strani se pa že veselim, samo skupno spanje bi rada ujela..uf sam to niso skromne želje.user posted image

zoja mišauser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
   RE: *** Avgustovčki ''''''''''''''''08 ~ 1.de...
25.5.2010 12:33:54   
Zoja Miša
Zoja Miša, kako ste danes?

O hvala...kar gre. Ima še sicer malo vročine...ampak je bolje. V bistvu pa sploh ne vem, kaj ji je. Vodo sem včeraj nesla na pregled in je HB o.k., sem se že ustrašila, da ni kaj z mehurjem...Je pa danes res hripava ratala nekaj...tako da je mogoče kaj z grlom...ampak je mi kar o.k., pije tudi...ne vem, greva popoldne k P, pa naj on pove...jaz nisem pametna, pa tudi nočem biti.

Anita, evo mene na raport. Upam, da ti uspe tole s spanjem... Pa mislim, da boste babnce skupaj ipak uživale...user posted image

Gajka, lušten buši je...če pa otrdeva...pri meni so bili to popadki... tako da kar malo bolj počivaj...da boš vsaj do mojega prvega stavnega datuma počakalauser posted image . Bom z veseljem dala za kavo.
98 št. že?! Ja, mi bomo to verjetno pri 3 letih nosili, smo šele na 80-86.user posted image

Ja, poletje se je začelo...jaz moram tudi Kaji Lini poletne pižamice nabavit....
Grem knjigo brat...na balkonuser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
25.5.2010 13:18:15   
clara23
Dan,

gajka, prav lep buši imašuser posted image . Takega, kot ga imaš ti zdaj, sem imela jaz ko sem bila noseča z Markomuser posted image . Pa tvoj sine nosi že kar številko 98?? Wau, imaš pa velikega fanta..mi smo trenutno na 92..

Tejkaz, pa se ti ne zdi, da je Blegoš malo prevelik zalogaj za Evouser posted image Ker jaz ko se spomnim ko smo šli z OŠ tja gor sem komaj presopihala tist klanec na koncu. Kaj pa kakšna Križna Gora? Pa še fajn restavracijo imajo goruser posted image . Tudi Lubnik je lep!

Anita, lepe slikce. In tudi meni je najlepša tista, na kateri sta vidve z Zojo!

Midva sva bila včeraj pri P..mu ni nič iglic ven pobirala. Dobila sva navodila, da morava čim večkrat vlažit s fiziološko raztopino z namenom, da bi se koža čim bolj omehčala in bi potem iglice same šle venuser posted image Če pa ne bo boljše, greva v četrtek zjutraj na "depilacijo".
Waaaaa, pa tak lep sonček je zunajuser posted image . Popoldan bova pa ustvarjala s prstnimi barvami-sem že kupila en veeellliiiikkk šeleshamer.

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
25.5.2010 13:37:54   
košuta
OJ!
Jaaaaa, vem. Že zdavnaj pogrešana, izgubljena, upam pa, da še ne čisto pozabljena...user posted image

Na netu praktično ne visim več - ker je naš Teo tak živc, da moram skoz za njim laufat, pa imamo polno škarf in bregov okrog in okrog hiše. Sva skoraj cel dan zunaj - razen, ko je dež al pa spi - kot zdajle... Lahko rečem, da je odličnega zdravja - Trkam! - in vsak dan hitrejši, za razliko od mene.user posted image

Gajka - Lušten buši imaš, je menda normalno, da se pri drugem bolj pozna - vsaj meni se. Je ravno v soboto rekel moj, kako sem že širokauser posted image user posted image , pa sem mu rekla, da naj bo kar lepo tiho, ker sem lahko po hitrem postopku spet šlank...user posted image  Samo on bo imel manj spanja na ta račun. user posted image

Anita - Iiiii, ste luštni. user posted image  In veliki! Bravo punce.

Sandra - Se mi zdi, da sem te zadnjič enkrat videla s ta malima dvema pred Piko, samo mi je prepozno potegnilo. user posted image

Krysia - Že kaj sreče? Sorry, ne sledim ravno...user posted image

Eh, grem zdaj štrihat podboje - se še kar nismo preselili v mansardo, jaz optimist sem pa to hotela že takrat, ko je bil Teo majhen.user posted image  Upam, da nam to porata do avgusta, če ne, bomo spet vso zimo stiščani v naši sobici...user posted image

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
25.5.2010 13:39:08   
sayuri

Punce, en nasvet bi rabila...kje kupujete pižame za svoje malčke, take dvodelne, ali pa enodelne brez nogic.... Thanks!!!

Next ZELOOOO ZADOVOLJNA

Tele imata zdaj

http://www.nextdirect.com/si/en/shot/X45/796/8?pid=450215&curr=eur&returnurl=%2fshop%2fgatt2%2f7%2fgatt2%2f3%2fcat%2f174%2fcat%2f165%2f0%3fnxti%3d0%26nxtv%3d000%26isort%3dscore%26curr%3deur%26country%3dsi%26lang%3den&bct=%26quot%3b%2a%26quot%3b%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bOlder%20Boys%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bYounger%20Boys%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bSlippers%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bNightwear&lang=en&country=si&curr=eur

http://www.nextdirect.com/si/en/shot/X45/2646/2?pid=474354&curr=eur&returnurl=%2fshop%2fgatt2%2f8%2fgatt2%2f4%2fcat%2f174%2fcat%2f165%2f0%3fnxti%3d0%26nxtv%3d000%26isort%3dscore%26curr%3deur%26country%3dsi%26lang%3den&bct=%26quot%3b%2a%26quot%3b%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bOlder%20Girls%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bYounger%20Girls%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bSlippers%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bNightwear&lang=en&country=si&curr=eur

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
   RE: *** Avgustovčki ''''''''08 ~ 1.del ***
25.5.2010 13:54:37   
Neža7

Mene je pa skoraj fršlok! Sem šla slučajno gledat fotko svojega bauha pri Roku in tokrat (obakrat fotkano pri 35t3d), razlika pa user posted image user posted image user posted image user posted image :
user posted image   user posted image
Levo = drugič (zdaj), desno = prvič

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii lep trebušček user posted image user posted image user posted image  Pri meni je bilo isto (ali mogoče, ker sem morala do konca počakat user posted image )
Moja znanka tudi ima pri drugi user posted image  večjega in tudi moja sestrična, da zgledala, da to se rado dogaja.

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
25.5.2010 13:59:33   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša
Gajka, lušten buši je...če pa otrdeva...pri meni so bili to popadki... tako da kar malo bolj počivaj...da boš vsaj do mojega prvega stavnega datuma počakalauser posted image . Bom z veseljem dala za kavo.
98 št. že?! Ja, mi bomo to verjetno pri 3 letih nosili, smo šele na 80-86.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: clara23
gajka, prav lep buši imaš . Takega, kot ga imaš ti zdaj, sem imela jaz ko sem bila noseča z Markom . Pa tvoj sine nosi že kar številko 98?? Wau, imaš pa velikega fanta..mi smo trenutno na 92..

Ja, no, pol pa hvala za bušaste pohvale. user posted image Drugače pa ja, naše ta veliko dete že nosi št. 98 oz. zadeve za 3-letnike. Kaj čem, če je pa velik, ima nekaj čez 14 kg (tukaj zaostaja za nekaterimi avgustovčki), visok pa je tam blizu 94 cm (smo ga zadnjič poskusili izmerit, pa ni hotel stat pri miru).

IZVIRNO SPOROČILO: košuta
Gajka - Lušten buši imaš, je menda normalno, da se pri drugem bolj pozna - vsaj meni se. Je ravno v soboto rekel moj, kako sem že široka , pa sem mu rekla, da naj bo kar lepo tiho, ker sem lahko po hitrem postopku spet šlank...  Samo on bo imel manj spanja na ta račun.

Oooo, izgubljena duša! user posted image Ja, ja, trebuh se že da po večini na hitro izgubit, samo ti boš pa mogla še malo dlje počakat kot jaz. user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 25.5.2010 14:02:13 >

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
   RE: *** Avgustovčki '''''''''''''''''''''''''...
25.5.2010 14:04:52   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: sandra123
Neža, user posted image user posted image user posted image za pridnega možeka, no, moram tudi jaz povedati, da sploh ne bi normalno funkcionirali pri nas doma, če moj user posted image ne bi del gospodinjskih opravil prevzel nase....meni se vse ustavi ponavadi, ko vidim te neomejene količine perila za oprat, zložit, zlikatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Res je res user posted image  Jaz sem tudi danes zjutri likala user posted image  da sem imela do 7:30 vse z likano. Moram takoj, da lahko potem gremo zuuuuuuuuuuuuuuuuuunaj na soooooooooooooonček user posted image user posted image  prav fino je. To sem čakala user posted image  (vsi smo čakali)

Aljaž je včeraj prvič šel na gugalnico user posted image  kako je užival user posted image  Slike imam sestra, ker naš fotoaparat je uničan user posted image  2 dni nazaj sem dala Aljaža v voziček in sem dala fotoaparat na streho in mi je dol padal. Mož ga je dal kar v košaro in si ni mislil, da je bilo kaj. Ko sem prišla mami in sem hotila slikat.......... ekran je bil razbit user posted image user posted image  komaj smo ga kupili. LAni je tudi mož zelo dobrega uničil, ko ga je imel v torbi in se je šel z Nežo igrat v park. Pozabil, da je imel jogurt v torbi in evo!!! jogurt vse po fotoaparatu, da sedaj spet novega iščem user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
25.5.2010 14:07:41   
Neža7

gajka, prav lep buši imaš . Takega, kot ga imaš ti zdaj, sem imela jaz ko sem bila noseča z Markom . Pa tvoj sine nosi že kar številko 98?? Wau, imaš pa velikega fanta..mi smo trenutno na 92..

Ja, no, pol pa hvala za bušaste pohvale. user posted image Drugače pa ja, naše ta veliko dete že nosi št. 98 oz. zadeve za 3-letnike. Kaj čem, če je pa velik, ima nekaj čez 14 kg (tukaj zaostaja za nekaterimi avgustovčki), visok pa je tam blizu 94 cm (smo ga zadnjič poskusili izmerit, pa ni hotel stat pri miru).

Mi imamo istega doma user posted image user posted image  Aljaž nosi že št.74!!!! Neža je to imela pri 12mes user posted image  in samo cca. 3kg razlike je med njima.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
25.5.2010 21:04:14   
Erin

Kik

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
25.5.2010 21:11:55   
Erin

Lep bušiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image Uuuf komi čakam da ga bom spet mela, samo da ne bom spet celo user posted image preležala... Pa drugič je res baje večji buši, joj, jaz sem že v prvo komaj skozi vrata prišla, kaj šele bo...

S 14 kg je daleč pred našim ki ima 11 kg, velik pa že 94 cm!! Waaaw... Naš je cuci s 84 cm pa smo tudi na 80-86 št....   Kaj jim dajete za jest da vam pobje tko rastejouser posted image user posted image user posted image

No, mi končno dočakal alergologa, ga prešpikal, najdl nič, vzel še kri, izvidi čez en teden, bomo pa poskusil hrano brez aditivov met in doma in v vrtcu.... oh, pa že tko tolk mal je.. sem se takoj na K_a_t_J_a tebe spomnila... upam da bo jedel tako "pusto" hrano...

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
25.5.2010 21:13:24   
Erin

user posted image

user posted image

Lej ga soseda!! Sem že pozabla kakšen jeuser posted image

Super slikce, odličen fotograf, lepi modeli, ma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
25.5.2010 21:15:14   
Erin
bellauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
25.5.2010 23:49:35   
bella02
Evo me za minutko
Teja ima bronhiolitis in od danes sem ponosna lastnica ventolina in pumpce z medijiuser posted image . Ah jauser posted image . Zdaj vpihavava na 4 ure. Jaz sem glih polikala, ne bo noben namest meneuser posted image . Mogla bi se it učit, pa se mi že dremlje. Pojma nimam, kako se mi bo tole izšlo. Vsaj Teja je nehala kašljat v spanju, je bla prov boga. Kašljala ko nora in posledično bruhala. Ene 4x od četrtka do danesuser posted image . Zdajle obe lepo spita. Jaz pa tud grem, pišem z enim prstom in napol že spim.
Rada vas imam!!!

Gajka, lep bušiuser posted image

Anita, krasni sta na uni črnobeli sliki.

Zoja in Erin, poljubčki in user posted image user posted image user posted image in čimprej se pozdravte (upam, da nisem kej pomešala, sem že tko vsa zmešana)

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
26.5.2010 0:39:24   
K_a_t_j_a
Ne vem kje naj začnem, ker ste kar dost napisale od mojega zadnjega javljanja. Vas berem vsak dan, ampak časa za komentiranje si pa res ne vzamem. user posted image Trenutno pišem teoretični del diplomske naloge, ki bo kmalu končan. Joj, upam, da se mi izide, da bom diplomirala v juliju. user posted image A je mogoče katera lektorca tuki gor?

No na hitr, upam da ne pomešam kaj.

anita krasne slikice in tudi jaz se strinjam, da je una črno bela za v okvir user posted image user posted image

Erin, Zoja Miša, bella02 držim pesti, da boste čimprej spet zdravi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gajka ooo kak lep buši!! user posted image Men se ne zdi tako ogromen. Je čist lep veš user posted image . Verjamem pa, da ga težko že okoli prenašaš. Vem kako je bilo pri meni na kocu, ko sem imela Jana že čist dol spuščenega že kak mesec pred rokom. Si mi kar skomine po bušiju naredila. user posted image

Erin upam, da bodo tudi krvni negativni. user posted image user posted image user posted image Na kaj so ga pa testirali? Mi imamo ponovno testiranje konc avgusta. Upam, da bo imel tako čisto kožico kot jo ima sedaj. Nikjer nobene sledi AD.

Konfekcijska številka - Jan je trenutno na 86. Velik je pa tam okol 85, ima pa okol 10,8 kg.

košuta tudi našga Jana je vsepovsod. Sploh ga ni nič strah. Vsepovsod zleze ali spleže.... Ga tut morem imet skoz na očeh. Zadnjič se je s poganjalčkom hotel spravit na vedro, ki ga imam za ven pomivat in ga je tako zasukalo na hrbet nazaj. pol je bil pa jok. Pa lepo, da si se spet oglasila, te je lepo brati. user posted image

clara23 bogi Mark user posted image . Upam, da bo fiziološka pomagala in da ne bo treba it na tisto "depilacijo". Ko pomislim na to me kar zmrazi.

naty super, da ste odgnali alergijo. user posted image user posted image user posted image

Sayuri krasne slikice in Zara je tak luštkana s čopkom! user posted image

Ryssa u tale vaš Lan je pa ornk korenjak! Tudi mi imamo dr. Maslarjevo in sem tudi jaz zelo razočarana nad njo.
user posted image

Upam, da sem uspela vsaj nekaj pokomentirat. Se opravičujem, če sem kaj pozabila. Sem že tak zaspana. Ne vem kako bom zdržala v soboto, ko imam 10. obletnico valete. user posted image

Upam, da mi uspe še jutri kaj napisat.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
26.5.2010 9:07:00   
Krysia
Dobro jutro pa ena  dopoldanska user posted image za vse!

Jst bom sam na hitro - to vedno rečem, pa nastane cel roman, sam zdej mam 15 minut, ker pol grem v službo.

Bella02, pozdravte se čimprej. Enako tudi ostal i (Erin, Zoja Miša). user posted image user posted image user posted image user posted image

clara23, tud jst upam, da bo fiziološka pomagala ...

Anita, se strinjam z vsemi ostalimi - slikce so super, una črno bela pa za v okvir al pa za prikazno na FB user posted image

K_a_t_j_a, velik sreče z diplomsko!

konfekcijska številka ... eh, to je pri nas hecno - velik je tam nekje okrog 88 al pa še mal več (ni šans, da ga zmerimo, ne more bit pri miru), ampak ma 12,6 kg, tko da so mu vse hlače 86 prekratke in preširoke user posted image Zdej pri unih iz H&M še nekak gre, ker majo v pasu elastiko, pa lahko naštimaš (jih zožaš), pri ostalih je pa kr kriza ... mu oblečem hlače, ki so mu dost dolge, pa bi lahko glih še polovico enga takega otroka spravla noter v pasu ... na srečo se začenja sezona kratkih hlač in bodo te težave preložene na jesen ... drugač sem se mu pa včeraj namenila ene crocse kupit, pa jim je zmanjkalo številke (ne vem, nogo ma več kot 24, ker 24 so mu bli premajhni), tko da bomo konc tedna poskusli znova - baje dobijo novo pošiljko ... sicer sem mal skeptična, kako bo hodil v tem, ampak s komerkoli se pogovarjam, vsi mi zagotavljajo, da je super, da se otroci nič ne spotikajo in da uživajo ... no sej, jst priznam, da men je tud to ena taka super obutev ...

OK, ziher sme kaj pozabla, ampak šibam še ene vaje prpravit pol pa v službo ... lepo se (s)mejte!

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
26.5.2010 9:49:23   
gajka
Pa še dobro jutro od mene! user posted image

Uf, takele noči bi pa še, še! user posted image Rok se je zbudil samo 1×, ker je iz postelje padel, no, padel je na tisto vrečo s kroglicami za sedet (jo dam zraven postelje vsak večer za ziher), sem ga prišla pogledat, pa se je komaj s te vreče skobacal, se postavil zraven postelje, dal glavo gor in bi očitno kar stoječ zraven postelje zaspal. user posted image Se očitno še zbudil ni med padcem, ker sem ga na posteljo dvignila in je spal naprej kot ubit. user posted image Pa sva si potem do malo čez 7h potegnila, vsak na svojem. user posted image Sva bila sicer z Rokom sama doma, pa ne vem, mogoče je tudi meni razkomotenje čez celo posteljo kaj pripomoglo, pa še nihče ni žagal poleg mene. user posted image

Obutev - mi smo pa na dopustu nabavili Teve za Roka. Smo iskali obvezno poletno obutev, ki ima zaščito preko prstov (madonca, je to težko najt, pojma nimam, zakaj tako uživajo, da imajo otroški sandalčki vsi prste na stežaj odprte user posted image ), ker naš mulo bi si sicer vse prste in nohte polomil. user posted image Sem pa tudi jaz lišala, da Crocse kar hvalijo, no, mi bomo tokrat Tevo testirali.

Katja - še malo, pa boš vendarle pri koncu z diplomsko. user posted image

Erin
- a T. se je pa tako ustavil s kilažo? user posted image Se spomnim, da je bil sicer vedno kar lepo "rejen". Pa našemu nič posebnega ne futramo, nam vedno sam pove, kdaj ima dost in takrat ga tudi za mrvico več ne moreš prepričat. Jé pa po pritisku, včasih bi pojedel vola in pol, drugič pa še za malega ptička ne. user posted image

Pa user posted image user posted image user posted image za vse bolne (bella02, ZM, Erin...)!

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
26.5.2010 10:09:56   
anita goitan
jutroo

pišuka me2 z Ulo že od Gregorca-vulkanzireja, žebelj v fordu, ja sedaj mami vse rešilauser posted image

Čakam obisk, se že veselimuser posted image
Drug t.pa k mami na češnjeuser posted image user posted image

Konf.št.: Zoja je imela pred dobrim m.13kg in 90cm, vse ji kupujem 92 ima pa tudi nekaj kombinirano 92-98.
Ula pa pojma nimam koliko tehta, 15.6.dobi 2.pikico pa izvem, dolga je pa tud kot pondelk, oblačim jo 68, nekaj pa že 74.

košuta: lepo da si se nam oglasila, tebi se tudi počasi izteka, super..in z junijem bom tud jaz precej manj na rr, imela bom obe doma, sej si lahko predstavljaš kako bo.

krysia upam da na konc leta ne matraš preveč mularije, no mal je pa že trebauser posted image

Katja go go z diplomo!!

danes gremo punce do mojga na šiht in potem po tevico za Zojo, ker ful švica v supergah, sam do sedaj nisem utegnila..

se še beremo

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
26.5.2010 10:50:52   
clara23
Jutro,

sem bila že pridna in sem preštudirala današnji del literatureuser posted image . Mark je šel z mamo na sprehod gledat konjičke in je baje cel čas lepo sedel v vozičku in nič sitnariluser posted image user posted image . Čudno..
Iglice niso nič bolje..še celo zagnojile so se, tako da bo jutri kar treba it na puljenjeuser posted image . Hvala vsem za skrbuser posted image

Krysia, mi imamo crokse in so super!! Sem mu jih kupila v deichmanu za 8euruser posted image . Imamo pa tudi Tevice, ampak mu jih sploh še nisem obulauser posted image Se kar malo bojim, da si bo prstke posnel, ker se zelo rad vozi s poganjalcem, ob tem pa s sprednjim delom drsa po tleh. Kroksice so pa itak zaprte, tako da so prstki lepo zaščiteni..

Erin, Zoja miša in ostali bolančki..kako ste?? Je že kaj bolje??

Včeraj sva se šla pa umetnikauser posted image . Sva se spravila slikat s prstnimi barvami in je bilo super. Tukaj je nekaj utrinkov..

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Pa še ena navijaška..se že pripravljamo na navijaški derbij za SPuser posted image user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3696
26.5.2010 10:57:32   
tejkaz
Dan

Obutev - lani smo imeli crocse in tevice, letos imamo zaenkrat samo crocse. Za tevice ali za kakšne opdprte sandale se nisem še odločila ravno iz razloga, da si ne bi na poganjalcu vse prstke posnel. Crocsi so pa zakon.

Konfekcija - 86, 92, 98. Čisto odvisno. Verjetno smo po višini in teži nekje na zlati sredini.

Bella, tudi vi se hitro pozdravite.

Šibam

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
26.5.2010 11:55:39   
anita goitan

Dan

Obutev - lani smo imeli crocse in tevice, letos imamo zaenkrat samo crocse. Za tevice ali za kakšne opdprte sandale se nisem še odločila ravno iz razloga, da si ne bi na poganjalcu vse prstke posnel. Crocsi so pa zakon.

opa tejka zdej si mi dala mislt, hm, bom tud jaz bolj zaprte sandale iskala

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
26.5.2010 11:56:11   
anita goitan

J
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Pa še ena navijaška..se že pripravljamo na navijaški derbij za SPuser posted image user posted image

user posted image

uau super, še en umetnik!! user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
26.5.2010 12:26:16   
gajka

Dan

opa tejka zdej si mi dala mislt, hm, bom tud jaz bolj zaprte sandale iskala

Mi imamo spredaj zaprte Teve (nabavili v Hervisu, videli pa tudi v Massu). user posted image Take, če se kaj vidi (sem malo po fotkah pobrskala):
user posted image

Smo tudi mi iskali nekaj, kjer so prstki obvezno zaščiteni. Pa zaenkrat se nam lepo obnesejo, čepra zadnje dni jih 1000× dnevno obujemo in sezujemo, ker se ne more odločit, a bi bil bos (za po travi, zemlji) ali ne (kamenčki pikajo). user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 26.5.2010 12:40:52 >

Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?