|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 1.del ***
29.5.2010 13:01:04   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Crockse nameravam pa tud jaz kupi vsem trem. Sam moram do trgovine priti user posted image  Bom pa kar neoriginalne, ker originalne nam ne pridejo v poštev - se križajo številke. user posted image  Je Filip lani poleti gural dvoje neoriginal in so bile super. user posted image  A to veste, da se lahko kar v pralnem stroju perejo? user posted image

A dej nehi??? Uuuu, tnxuser posted image user posted image user posted image   Tud pomislila nisem na to...se nič ne natrgajo? Na kolk pa, predvidevam da kar na programu za ročno pranje al kolk?user posted image

< Sporočilo je popravil Erin -- 29.5.2010 13:02:51 >

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
29.5.2010 13:06:37   
Erin
Aja, pa hvala zadnjič za debato od superguser posted image user posted image user posted image ste mi pomagale - sem šla gledat spletno stran www.superge.si in videla da sodelujejo s Tomas sportom (še če klikneš pregled zalog po lokacijah vidš če jih sploh majo) in smo šli tja in kupili te ( za samo cc 25€ - ma to je malo glede na ostale cene v ostalih trgovinah, pa še Nike souser posted image ):
user posted image

< Sporočilo je popravil Erin -- 29.5.2010 13:07:58 >

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
29.5.2010 13:08:13   
clara23
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Crockse nameravam pa tud jaz kupi vsem trem. Sam moram do trgovine priti user posted image  Bom pa kar neoriginalne, ker originalne nam ne pridejo v poštev - se križajo številke. user posted image  Je Filip lani poleti gural dvoje neoriginal in so bile super. user posted image  A to veste, da se lahko kar v pralnem stroju perejo? user posted image

A dej nehi??? Uuuu, tnxuser posted image user posted image user posted image   Tud pomislila nisem na to...se nič ne natrgajo? Na kolk pa, predvidevam da kar na programu za ročno pranje al kolk?user posted image

waaa..the best! Hvala za tale infouser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
29.5.2010 13:12:23   
Erin
Evo , še ena pomoč, kje vse si lahko čeveljce s www.superge.si ogledate... ma sem zajc da bi kupovala čevlje prek neta k ne vem kolk majo mehak podplat, če bi mu pasale na nogo, kako bi v njih hodil.. je bolje to v živo vidt, aneuser posted image

• Tomas sport2, Mestni trg18/2, Lj (NIKE Women shop )
  • Tomas sport2,v Centru Interspar, BTC-Šmartinska152, Lj
  • Tomas sport2, Čopova14, Lj
  • Tomas sport2, Center Interspar Celje
  • Tomas sport2, Nakupni center Velenje
  • Tomas sport2, Jurčičeva4 Maribor
  • Tomas sport2, Podbreška 18, Maribor (NIKE Shop )
  • Tomas sport2, BTC Murska Sobota
  • Tomas sport2, Trgovska hiša Bršljin Novo mesto
  • Tomas sport2, Cesta 1.junija 1A, Trbovlje
  • Tomas sport2, Ankaranska c.2, Koper
  • Tomas sport2, Prešernova 12, Kranj
  • Tomas Sport2, Ljubljanska 4, Bled ( Franšiza )
  • Tomas Sport2, Murkova ulica 7, Ptuj ( Franšiza )
  • Tomas Sport2, Obrtna cona 29, Ribnica ( Franšiza )
  • Tomas Sport2, Reška cesta 15, Kočevje ( Franšiza )

(odgovor članu clara23)
  • Neposredna povezava do sporočila: 3754
    29.5.2010 14:13:10   
    Ryssa

Aja, pa hvala zadnjič za debato od superguser posted image user posted image user posted image ste mi pomagale - sem šla gledat spletno stran www.superge.si in videla da sodelujejo s Tomas sportom (še če klikneš pregled zalog po lokacijah vidš če jih sploh majo) in smo šli tja in kupili te ( za samo cc 25€ - ma to je malo glede na ostale cene v ostalih trgovinah, pa še Nike souser posted image ):
    user posted image

Jaaaaaa v tele sem se jaz zagledala user posted image
    Fajn hodi v njih?

(odgovor članu Erin)
    Neposredna povezava do sporočila: 3755
    29.5.2010 14:13:47   
    Ryssa
    tejkaz čestitke user posted image Dobro se sliši tole user posted image

(odgovor članu Erin)
    Neposredna povezava do sporočila: 3756
    29.5.2010 14:15:57   
    Ryssa
    aja, erin, kakšne so pa številke? večje, manjše? nike ma menda manjše.

(odgovor članu Ryssa)
    Neposredna povezava do sporočila: 3757
    30.5.2010 11:47:40   
    Erin
    Ryssa - naš fajn hodi v njih, številka je pa kar ista kot npr v massu, mogoče kak mm večja ampak ni bistvene razlike...

(odgovor članu Ryssa)
    Neposredna povezava do sporočila: 3758
    30.5.2010 12:47:32   
    Ryssa
    Bomo šli najbrž v četrtek ko imamo pregled v lj, še v citypark, da jih lahko probamo user posted image Ne upam kar na slepo naročit.

(odgovor članu Erin)
    Neposredna povezava do sporočila: 3759
    30.5.2010 15:32:43   
    sayuri

user posted image

U, kok so luštne. A je to material tud za v vodo?

Drugače pa ja - superge.si ali Tomas sport - eno in isto. Na superge.si sem že velikokrat naročila, ker so artikli cenejši. Če slučajno naročiš prevelike, premajhne, greš lahko v najbližji Tomas Sport in ti jih zamenjajo (preverjeo) ali pa še bolje: Če si pogledaš akcije na superge,si in greš potem v Tomas sport, pa rečeš, da so na spletu cenejši, ti jih dajo po spletni ceni (tudi preverjeno) user posted image

Ste kaj Eurosong gledale? user posted image  Mi je všeč zmagovalka user posted image

Crockse pa baje lahko celo na 60 stopinj pereš. No, jaz jih vedno na 30. user posted image  Nič se ne scefrajo - so kot novi potem. user posted image

(odgovor članu Erin)
    Neposredna povezava do sporočila: 3760
    30.5.2010 15:57:47   
    sonček33
    Mal uskočim ...erin evo glih take smo kupili LOvru. super so. in ja, sayuri, kamot so za v vodo.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 3761
    30.5.2010 17:27:46   
    gajka
    Evo, pa smo ostali brez mulčka... Za 1 teden... user posted image No, razen, če bo imel kakšno "mamica-tožje". user posted image
    Ampak še poslovit se ni imel časa. Še pa-pa ne. Sem mu hotela v avtu lupčka dat, pa me je kar stran odrinil in rekel, naj vrata zaprem... user posted image In kje so šele najstniška leta? user posted image

(odgovor članu sonček33)
    Neposredna povezava do sporočila: 3762
    31.5.2010 8:44:08   
    gajka
    Dobro jutro! Evo, user posted image čaka, če se bo katera prikazala. user posted image
    Danes je itak user posted image vreme, pa res ni kaj pametnejšega za počet. No, služba je le služba, ponedeljki pa user posted image kot večinoma. Sem danes razmišljala, da čez 1 teden me je Rok že presenetil user posted image user posted image , jaz pa moram nujno še nekaj končat za službo. Že več kot 1 teden skupaj pacam zadeve, efektiva totalno v podnu user posted image , zdaj se bo treba pa res malo v roke vzet! user posted image
    Nič, treba nadoknadit zamujeno! Je treba delat, ne pa se po RRju past... user posted image

(odgovor članu gajka)
    Neposredna povezava do sporočila: 3763
    31.5.2010 9:00:19   
    clara23
    Jutro,

jaz pakiram še zadnje zadeve, potem pa šibamo v čatežkeuser posted image . Tale dež pa prav moriuser posted image . V soboto mi je uspel super shoppinguser posted image user posted image . Kupila nove hlače, dvoje, en kup enih majčk, pa še za Marka polno enih cotk. Sem se morala malo razvedrit od vsega tega učenja. Se mi je že kar mešalo..user posted image

(odgovor članu gajka)
    Neposredna povezava do sporočila: 3764
    31.5.2010 9:09:15   
    Zoja Miša
    Jutro!
    Nobena še ni pristavila user posted image .
    Vam jo posteževa mi2, ki sva domauser posted image . Kaja Lina je imela ponoči vročinouser posted image . Mah, sploh ne vem...
    Ima ša res 6 pik po trebuškuuser posted image . Zdejle je čist fajna... Bomo videli kaj bo žez dan. Tako da Sayuri, kot vidiš, nimam pojma, kaj ji je.

Drugače sva se imeli fino v Lokovici. In obe imava lepi frizurciuser posted image .

Amelia, držim pesti, na veliko!

Krysia, glede jamranja...pa saj to sploh ni jamranje! Lepo da poveš. user posted image  Tudi Kaja Lina še ni zainteresirana za kahlo...bomo videli kako bo poleti, ampak glede na to, da bo več pri babicah, kot pri naju...ne vem...če bo bo, če na pač tako kot pravi Erin...bomo počakali, nič siliti. Glede vaših projektov...želim, da jih čim več uresničite!!!

Gajka, si mislim, kako se počutiš....meni bo grozno, ko bova mi2 šla domov, ona pa bo na morju ostalauser posted image .

Glede čevljev...kaj vem, so luštni tile, ampak se mi zdi teva boljše kot nike...mah, kdo bi vedel?!user posted image

Pa kaj je s tem vremenom???user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
    Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
    Neposredna povezava do sporočila: 3765
    31.5.2010 11:38:30   
    bella02
    user posted image user posted image

Punce, morem delit z vami!!!! Še enga sem naredila!!! In to tazga, za katerega sem bila 200%, da sem premalo napisala! Res sem vesela!!!!

In poklanjam vam tole, kar si vrtim že ene 5-ič, odkar sem izvedela za rezultat!

http://tvslo.si/predvajaj/pesem-evrovizije/ava2.70881617/

Rada vas mam!!!

(odgovor članu Zoja Miša)
    Neposredna povezava do sporočila: 3766
    31.5.2010 12:13:12   
    Krysia
    bella02, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Čestitke! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zoja Miša, boščica Kaja Lina. Upam, da je OK. Rok je imel tudi včeraj mal vročine - očitno je bil tak dan al kaj user posted image Danes je kot nov, pa nobenih pik nima, sicer smo pa mi  6. bolezen že imeli pred mal manj kot enim letom ... V glavnem, upam, da se pozdravite! Projekti pa ... eh, bodo že - moj nadstrešek očitno bo (sam če bo vreme), sobo bomo pa že selil ... tud mogoče res tko kot smo planiral - poleti ...

gajka, počak še mal, da te ne bo res bejba presenetila!

clara23, uživajte v čateških! No, to verjetno že počnete!

Jst že doma - meli maturo, dans je bla ta hitra - urco pa pol, pa smo šli ... user posted image Zdej grem pa test sestavit ... sem še kr dobre volje, tko da ne bo prehudo user posted image

se tipkamo ...

(odgovor članu bella02)
    Neposredna povezava do sporočila: 3767
    31.5.2010 12:14:54   
    K_a_t_j_a
    Bella user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image BRAVO še tukaj!!!! Pa ti si tak pridna z učenjem!! Res razturaš! Čestitke!! Pesem je pa tudi zelo lepa!! Men je zmagovalna pesem grda.

Lektoriranje bom, upam potrebovala že ta mesec. A poznaš koga?

Zoja Miša in ostali, ki ste bolani user posted image user posted image user posted image držim pesti, da boste čimprej zdravi.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu bella02)
    Neposredna povezava do sporočila: 3768
    31.5.2010 12:46:06   
    bella02
    Hvala, punce!!!

Zoja Maša, poljubčke Kaji Lini in naj čimprej to mine!!!

Katja, sama kdaj kaj zlektoriram, vendar si še nabiram kilometrinouser posted image . Žal mi v juniju ne bi uspelo, v juliju pa morda. Sam če se ti mudi, lahko vprašam kakšno bivšo sošolko.

Jaaaaa, sem res vesela, da je še eden manjuser posted image . In zdaj sem tolk vzhičena, da se kar ne morem dol usest in naprej dudlatuser posted image . Sam bom šla, četrtek je blizu. Literatura za ta izpit, ki sem ga položila (user posted image ), je že v fasciklu. In to s kakšnim veseljemuser posted image . Nič, grem. Četrtek bo tik tak.
    K sreči sta punci v vrtcu. Teja se je pozdravla, Tjaša je imela pa v soboto eno nočno nezgodo in to zaradi user posted image . Zaspala je v dnevni in preden jo je user posted image dal v posteljo, jo je dal še na WC. Na obisku je bila moja sestrica s familijo. No, in moj user posted image jo da na WC in pride v dnevno. Ko mu rečem, ja kaj si jo samo pustil, je rekel, saj lula. Sem  mu hotla rečt, če je zmešan, ker Tjaša vendar spi in v tistem trenutku ona zatuli. Ko jo dava ponoči na WC, se midva usedeva na banjo in ona da glavo na najine noge. Tokrat pa nog ni bilo in je z glavo usekala v banjouser posted image . Jok, kričanje, cepetanje, kri iz nosuuser posted image . Najprej sem pogledala zobke, ker je že tko imela razbite pri dveh letih. HB kri le iz nosu. Ampak tulenje, brcanje, groooozauser posted image . Jo nesem v dnevno, kri se je hitro ustavila. Ona pa še kar tulila. Opazovala sem jo, če kaj oteka, pa k sreči ni. Ko se je malce umirila, sem ji dala žličko Calpola, ga sprva sploh ni hotla. No, potem je zaspala. Moj user posted image je bil čist fertik, ker je vedel, da je on zaj... K sreči se je vse dobro izteklo in zjutraj še vedela ni, kaj se je zgodilo. Tudi jok, vpitje in cepetanje pripisujem v veliki meri šoku, ker se je to zgodilo dejansko v spanju. Ampak groza, ker ne moreš nič več naredit, pa tisto vpitje, ker sploh ni mogla povedat, kaj točno jo boli. Glava je le glava in lahko bi šel nos ali pa kakšna druga kost, npr. ličnica. Vem, da ne gre hitro, ampak včasih ni dosti potrebno. No, k sreči le ena šola več. Sem pa mojga user posted image tisti večer večkrat za kaj ponucala z izgovorom, kaj si nareduuser posted image . Seveda to že v šali, ker se je srečno izteklo. Je pa res, da je ne bi smem pustiti, je otrok le spal. Ah ja, pa nam ni dolgčasuser posted image .

No, zdej pa res grem. Caoooooooooouser posted image

Aja, pa še enkrat si zavrtim dansko pesem, me kar mrazi ob njej!!!!

(odgovor članu K_a_t_j_a)
    Neposredna povezava do sporočila: 3769
    31.5.2010 12:47:30   
    Zoja Miša
    Bella, čestitke!!!user posted image user posted image user posted image  Ti jih pa strelašuser posted image .

Pesem evrovizije - sem res ujela le nemško bila mi je všeč in potem drug dan vidim da je zmagalauser posted image . Meni je pesem posrečena.

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
    Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu K_a_t_j_a)
    Neposredna povezava do sporočila: 3770
    31.5.2010 20:59:32   
    sandra123
    Čer...zgubljena duša se pokorno javlja na RRuser posted image ...bom verjetno ta teden poskusila nadoknaditi, ker se nič ne javljamuser posted image . Trenutno sem na dopustu - je treba še ta starega pokoristiti, jutri imata T&T cepljenje in me je kar groza, ker se že tako dobro zavedata vsega okrog sebe...ma še dobro, da sem uspela user posted image prepričati, da mora zraven, ker jaz ju sama kar ne morem krotitiuser posted image ...Zobke zdaj imamo, zdaj čakamo še petice in potem upam, da bomo končno imeli spet nekaj miru ponoči...saj kakšen dan prespita celo noč, ampak potem pa nadoknadita s temi budnicami, jaz pa cela nenaspana lutam potem okrog...pa posledično sitna, brezvoljna, napadalna user posted image ...bogi moj user posted image , 4 babe pri hišiuser posted image , kaj ga še čakauser posted image ...
    Drugače smo ok, danes sem ju izpisala iz vrtca, ker sva se z varuško zdaj dogovorili, da ju bo čuvala do naslednjega septembrauser posted image user posted image user posted image ...Teja čveka 100/uro, vsako besedo ponavlja, se zelo trudi z izgovorjavo, Taji se je pa malo ustavilo...Kahlicaodkar smo imeli kar naenkrat težave s kakanjem-sta kar naenkrat bili zaprti, po 3-4 dni nista kakali (je bilo zgleda čisto psihološko pogojeno), ju sploh ne silim več na kahlico, pa se je prebava uredila, ponavadi gresta pred kopanjem na kahlico in skoraj vedno lulata...tako, da smo tudi mi čisto na pleničke prešaltali...

Tinino 1.sveto obhajilo je uspelo, slikce bodo, ko jih skupaj spravimo, ker sta župnika bila zelo proti temu, da se v cerkvi slikauser posted image , zato imamo slike na parih fotoaparatih....Danes ima Tina zaključni koncert s pevskim zborom, pa so dali tako uro, da jaz nisem mogla zraven - ob 19 uri, ko jaz ponavadi že skopam T&T, pa sta potem do 19.30 nekje v postelji....

No, pa sem imela 3 telefonske pogovore vmes, že celo večnost tale post pišemuser posted image ...

user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bolančkane....čimprej se pozdraviteuser posted image user posted image user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu Zoja Miša)
    Neposredna povezava do sporočila: 3771
    1.6.2010 7:28:53   
    gajka
    Dobro jutro! Sem spet jaz ta prva user posted image in user posted image že čaka na čvekice!

clara23 - uživajte na dopustu! user posted image Pa user posted image za uspešen šoping.

ZM - a sta že danes kaj bolje? Kaj več znanega o tem, kaj muči KL? user posted image

bella02 - user posted image za izpit!

Krysia - nikar se preveč nad di(v)jaki ne izživljaj s pretežkimi testi. user posted image

sandra123 - nisem dobro razumela, kaj si mislila s privat varstvom do naslednjega septembra... A do sep. 2011 bosta zdaj privat? user posted image Pa malo uživaj v dopustniških dneh, da ne boš samo čistila in peglala! user posted image

(odgovor članu sandra123)
    Neposredna povezava do sporočila: 3772
    1.6.2010 8:30:45   
    tejkaz
    Dan

Hvala za kavico.

Gajka, sem v četrtek Roka videla. Je bil z babi zunaj. Sem bila pri A.P. Je full jokala, ko nas je toliko prišlo in nas sploh ni pričakovala. V soboto je pa že poroka.

Bella, čestitke za izpit. user posted image user posted image Uboga Tjaša. Nam se je tudi v nedeljo zgodila nesreča, ki bi se lahko veliko huje končala kot pa se je. Eva se je gungala in to že zelo visoko. In ko je bila najvišje se je kar naenkrat spustila in iz celega padla na tla. Moj mali brat jo je poskušal ujet, je še on dobil gugalnico v glavo, tako da ima presekano ustnico, Eva pa desni liček čisto razpraskan, moder in zatekel. Lahko bi si kaj zlomila, se udarla še kam drugam, tako da lahko rečem da k sreči da je bilo samo lice. Danes je že boljša, margarina res dela čudeže.

Katja, jaz poznam polno lektoric (delam v založništvu). Če še potrebuješ, se lahko kaj pozanimam.

Nič, imam praktikantko na uvajanju, grem delat.

Eva - 26.11.2006
    Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu gajka)
    Neposredna povezava do sporočila: 3773
    1.6.2010 10:20:00   
    K_a_t_j_a
    Sam na hitr, ker grema na sončka.

Jan je sprejet v vrtec!! user posted image V četrtek gremo na vpis in podpisat pogodbo.

Vas še kaj pokomentiram.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu tejkaz)
    Neposredna povezava do sporočila: 3774
    1.6.2010 12:08:44   
    sandra123
    IZVIRNO SPOROČILO: gajka
    sandra123 - nisem dobro razumela, kaj si mislila s privat varstvom do naslednjega septembra... A do sep. 2011 bosta zdaj privat? user posted image Pa malo uživaj v dopustniških dneh, da ne boš samo čistila in peglala! user posted image

Ja, Gajka, prav si razumela...T&T bosta šli nazaj v vrtec šele sept.2011user posted image ...ja, me je malo zbrihtalo to, ko mi je pediatrinja rekla, da lahko pri Taji tile bronhitisi kmalu v astmo preidejo user posted image ...
    Čistim in peglam pa seveda nonstopuser posted image user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 1.6.2010 12:09:41 >

Lp, Sandra

(odgovor članu gajka)
    Neposredna povezava do sporočila: 3775
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
    Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
    Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
    Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
    пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?