bella02
|
Hvala, punce!!! Zoja Maša, poljubčke Kaji Lini in naj čimprej to mine!!! Katja, sama kdaj kaj zlektoriram, vendar si še nabiram kilometrino . Žal mi v juniju ne bi uspelo, v juliju pa morda. Sam če se ti mudi, lahko vprašam kakšno bivšo sošolko. Jaaaaa, sem res vesela, da je še eden manj . In zdaj sem tolk vzhičena, da se kar ne morem dol usest in naprej dudlat . Sam bom šla, četrtek je blizu. Literatura za ta izpit, ki sem ga položila ( ), je že v fasciklu. In to s kakšnim veseljem . Nič, grem. Četrtek bo tik tak. K sreči sta punci v vrtcu. Teja se je pozdravla, Tjaša je imela pa v soboto eno nočno nezgodo in to zaradi . Zaspala je v dnevni in preden jo je dal v posteljo, jo je dal še na WC. Na obisku je bila moja sestrica s familijo. No, in moj jo da na WC in pride v dnevno. Ko mu rečem, ja kaj si jo samo pustil, je rekel, saj lula. Sem mu hotla rečt, če je zmešan, ker Tjaša vendar spi in v tistem trenutku ona zatuli. Ko jo dava ponoči na WC, se midva usedeva na banjo in ona da glavo na najine noge. Tokrat pa nog ni bilo in je z glavo usekala v banjo . Jok, kričanje, cepetanje, kri iz nosu . Najprej sem pogledala zobke, ker je že tko imela razbite pri dveh letih. HB kri le iz nosu. Ampak tulenje, brcanje, grooooza . Jo nesem v dnevno, kri se je hitro ustavila. Ona pa še kar tulila. Opazovala sem jo, če kaj oteka, pa k sreči ni. Ko se je malce umirila, sem ji dala žličko Calpola, ga sprva sploh ni hotla. No, potem je zaspala. Moj je bil čist fertik, ker je vedel, da je on zaj... K sreči se je vse dobro izteklo in zjutraj še vedela ni, kaj se je zgodilo. Tudi jok, vpitje in cepetanje pripisujem v veliki meri šoku, ker se je to zgodilo dejansko v spanju. Ampak groza, ker ne moreš nič več naredit, pa tisto vpitje, ker sploh ni mogla povedat, kaj točno jo boli. Glava je le glava in lahko bi šel nos ali pa kakšna druga kost, npr. ličnica. Vem, da ne gre hitro, ampak včasih ni dosti potrebno. No, k sreči le ena šola več. Sem pa mojga tisti večer večkrat za kaj ponucala z izgovorom, kaj si naredu . Seveda to že v šali, ker se je srečno izteklo. Je pa res, da je ne bi smem pustiti, je otrok le spal. Ah ja, pa nam ni dolgčas . No, zdej pa res grem. Caoooooooooo Aja, pa še enkrat si zavrtim dansko pesem, me kar mrazi ob njej!!!!
|