|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ~ 1.del ***
16.9.2009 12:11:44   
K_a_t_j_a
Grem kosilo delat, bom pleskavice pa pečen krompir naredila, pa seveda solata za mene.

Zvečer pokomentiram, upam da ne bom preutrujena.

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 16.9.2009 12:13:57 >

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 251
16.9.2009 12:44:50   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

A je doma kaj lačen? Pa ostale punce? SO vaši otroci doma kaj lačni?

Saj v tem je problem, da ne verjamem. Doma je vedno zelo lačen. Najprej začne kazat proti hladilniku, kar sam ga odpira, ker je nizek hladilnik, običajno mu vedno grisine dajem, da zdrži do kosila. Kosilo pa tudi poje, kar ni nikoli prej. Še večerjo potem pomlati do konca. Včeraj sem ga za fora tehtala in ima 9400 g, kar je 200g več kot pa pred dvema mesecema. Res pa je pa se mi je trenutek prej fejst polulal v naročju, ko sem čakala da bodo številke na tehtnici 0.0

Sayuri, a si Zari dala kakšen claretin ali fenistil kapljice? A se še spomniš ko sem jaz iemla med nosečnostjo težave z eno alergijo, pa še zdaj ne vemo kaj je bilo? Takrat sem imela iste izpuščaje. Prav iste po celem telesu. Še v grlu, zato sem takrat takoj dobila medrol, čeprav ga zaradi nosečnosti ne bi smela, ampak lahko bi se zadušila. Takrat so mi rekli, da se moram izogibati mleka. Res sem se in po nekaj dneh je to izginilo. Čimprej se res k alergologu naročita. Magari reci da bi jo takoj pripeljala, ko še ima izpuščaje.

Glede kavice - če boš nakupovala v centru Lj, se oglasi, lahko grem na malico na kofe.

Sicer imejo pa v našem vrtcu menda 9 vozičkov.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 252
16.9.2009 12:53:05   
majči22
Sayuri men je naša alergologinja tudi dala fenistil kapljice,  ko je bila zdej nazadnje cepljena. Je cepivo narejeno na bazi jajca in sem ji mogla preventivno dajat tri dni od cepljenja naprej.
Glede morebitnega izbruha alergije, je pa  tako, da lahko pride kar naenkrat. Lahko je do sedaj jedla vse, pa se je komaj sedaj alergija pokazala. No upam, da res ni na kakšno tako osnovno živilo.user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo!
tejkaz no men je res s temi vozički čist mimo. V našem vrcu nisem nikjer zasledila, da bi imeli vozičke noter.user posted image

Glede hrane v vrtcu: No men je povedala vzgojiteljica, da ne poje dovolj, ker ne pusti, da ji ona daje zajest. Tako, da poje tolikor kolkor sama uspe prinest do ust. Upam, da se bo to čim preje popravilo in bo pustila, da ji lahko ona pomaga. No tako, da je naša lačna ko pride domovuser posted image , ampak upam, da se bo tole čim preje uredilo.

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 253
16.9.2009 15:09:42   
tatly
sayuri-o  bogicka mala se mi je tak zasmililauser posted image user posted image
no smo bli na 1 pregledu vse je ok pdp 28.4 pikica je velika 16.5mmuser posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 254
16.9.2009 23:40:33   
Erin
tatly - čestitke za user posted image !user posted image user posted image Naj poteka brez problemov...

sayuri - pozdravite seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne pomnim da bi v naših vrtcih videla da imajo vozičke... samo voziček a la avtobus na katerega gre cc 8 otrok ampak te imamo za sprehode...

Midva sva zdrava, no ja, smrkava še.. v vrtcu je jok ampak se bo že navadil... naš tudi veliko poje menda.. je pa res, otrok različno in je (hranjenje) in se obnaša v vrtcu, tko da nč skrbet.. majo pa porcije primerne za otroke plus tega so čufte veliko manjše kot za nas... tko da kolk poje bi mogla dejansko vidt.. ko pa prideva domov itak da je spet lačen, saj je kosilo ob 11 uri, midva pa prideva okoli - ta teden 16 ure... pa teli micki naši bi itak skoz smao jedli... user posted image user posted image user posted image

Jutri greva k zdravniku, ima vneto rito že 1 mesec, ni pomagal bepanten, ne hladilno mazilo z ogničem niti praška pasta niti canesten ki sva ga dobila na recept prejšnji teden od P... sedaj ima že lulija vnetega.. pa ga redno previjam/previjajo pa mažemo.. ma ne vem več kaj je krivo..jutri se gremo spet pokazat..

GRem zej spat, sem zmatrana, sem spet nekaj za šiht delala pa popoldne smo imele sestanek v službi, sem se javila ravno toliko da veste da se še tukaj,,,

Lepo se imejte punce in pa bodite zdravi in srečniuser posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 255
17.9.2009 7:50:30   
Zoja Miša
user posted image user posted image user posted image  jutro!
Jaz sem v službi že od 6.45huser posted image . Pridna, ne? Pa s tem, da imam 30 minut vožnje do sem.

Včeraj smo imeli roditeljski, je bil fajni. Mi se ful smejemo s tema dvema vzgojiteljicama. Pa z mamicami se prav dobro razumamo, tako da mislim, da se bomo imeli fino! Bo več aktivnosti čez celo leto. Juhej! Otroci so se že fino navadili. Vozička sta pri nas samo 2 za cel vrtec, pa nič kaj v rabi. Še tiste ki ne hodijo, vodijo lepo za rokice okoli. Kaj vem, verjetno ni čisto vse fantastično in tako, kot bi naredila jaz, ampak meni je všeč. Za enkrat. Upam, da tako tudi ostane.

Tejkaz, glede hrane, pa jaz bi kar verjela, da je tako. In glede vseh ostalih stvari tudi. Sem bila le en dan v vrtcu, ko ni bilo drugih mamic, pa sem videla obnašanje otrok, ki je bil čisto drugačen, kot če so bile mamice zraven. Pridno so jedli, zaspali skoraj sami (seveda so izjeme). V glavnem, po mojem je za verjeti. Da pa so lačni je logično, ker se jim veliko več dogaja in so zaposleni psihično, veliko bolj kot doma in fizično verjetno tudi. Kaja Lina tudi je, ko prideva domov, pa vseeno ne mislim, da je lačna v vrtcu. Je pa res, da pri nas razen albert keksov vmes ne dobijo ničesar. Kaja Lina je sicer tudi doma tako navajena, da med obroki ne je. Pa da ne boš sedaj mislila, da te napadam, samo pametujem. user posted image

Pa zmenili smo se, da za rojstni dan samo sadje in kakšen piškot ala alberk keks in sok. Nič sladkarij, tort...pa itak ne smeš nič pripravljenega doma v vrtec nosit, tako, da je ta zdrava odločitev mogoče najboljša. Pa mi smo rd že imeli in bomo samo še jedliuser posted image

Sedaj pa eno vprašanje, ali ima katera kakšen preprost recept za kakšna 2 različna peciva, ki jih moram spečt v nedeljo, da jih nesem v ponedeljek v službo, da malo posladkamo moje dve 33user posted image

Ja nič, delat.user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 256
17.9.2009 7:52:03   
Zoja Miša
Klical me je user posted image . Kaja Lina je danes šla k Nini (naša pomočnica) nasmejana, pomahala očiju pa-pa in brez joka ostala v vrtcuuser posted image user posted image user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 257
17.9.2009 8:17:51   
tejkaz
Zoja Miša, bravo za vrtec. Mi še vedno jokamo. Danes so ga res trgali dol iz mene, ampak potem je pa v redu. Včeraj je baje tudi ogromno pojedel. Saj bi verjela, samo še vedno ima takšno "mlečno" prebavo. Nič klobasic, samo tekoče blato. Če bi pojedel tri čufte in včeraj dva krožnika makaronov s tuno, bi tudi kakal temu primerno. Brez skrbi, ne mislim da me napadaš. Glede peciva nimam pojma, jaz znam speči samo eno pecivo. Je simpl in nam dobro, vendar ne vem ali je primerno za službo. Čokoladni biskvit, prelit s stopljeno čokolado in posut z mrvicami. Zelo čokoladen user posted image Mi moramo za rojstne dneve tudi samo zapakirano sadje in piškote prinesti. Vse z deklaracijo.

Potem je naš vrtec res edini z vozički. Bom jutri prav poslikala ko ga bom peljala, da boste videle.

Tatly, bravo za pregled. user posted image user posted image Kako se pa počutiš?

Majči, tudi pri vas se bo s hranjenjem uredilo. Bo začela hitreje jesti in bo user posted image

Erin, pozdravite rito.

Veselo na delo.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 258
17.9.2009 9:05:58   
bella02
user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 259
17.9.2009 9:29:14   
bella02
Sem šla k tašči po kavo, pa sem vam žabo kar prej poslalauser posted image

Zoja Miša, mam v teku ravno 3 krasna peciva in če hočeš, ti napišem recepte. Gre pa za manchmellow, pecivo iz balkan piškotov (ni treba nič kuhat) in jabolčno pecivo (brez mleka in ga pečem za Tjašo, sam je fuuuul dober).
Pa user posted image za Kajo Lino. Tud naša ni danes takoj zajokala, vsaj slišala jo nisem. Včeraj je že pomahala vzgojiteljici in ji sama od sebe dala lupčkauser posted image

Erin, to z vneto rito poznam. Teja je bila cca 14 dni nazaj pokakana vsakih 5 min, krivim pa zobke. In takoj je bla rdeča. Mi smo rešili s praško pasto, pa spet sem jo umivala z vodo, robčki sam še bolj razdražijo in očitno so jo pekli, je tud takrat, ko sem jo umivala s toplo vodo, ful ritala. Prejšnjo rundo mi je pa P dala eno kremo (20% advantan v belobazi) in sem jo mešala s canastenom in se je po tednu poštimalo. Je na recept, če ti pa P napiše tako mešanico, ki že vsebuje canesten, je pa za plačat. Zato sem jaz sama sproti mešala in je šlo po tednu nazaj. Pa sem jo že peljala nazaj k P, ker je bilo stanje isto, drugi dan pa je blo že 90% bolš. Sploh se mi dogaja, da ko je npr. Teja bolna in greva k P, je že isto noč bolš, pa ne dam nobenih zdraviluser posted image . Sem bla vsaj pomirjena, da so pljuča čista. Sej to je blo že nazaj, zdej sam smrka, kot vsi ostali.

Tejka, kaj pa vem, kako je s to prehrano. Sam pomoje je tako, da dokler ti Jaša ne hujša, te nima kaj skrbet. Naša poje svašta, pa ji kile ne gredo ful gor, je pa res, da je večkrat pokakana in nikoli v klobaso, vedno bolj mehko.
Pride pa tud Teja grozno lačna, kar mi je logično. Kosilo je okoli pol 12h, pa sami vemo, kolk naši sami pojedo, vzgojiteljici pa imata tud sam 2 roki. Tako je doma ob 3h kosilo in je že jok, če ji moram še kaj popihatuser posted image .
Sej bo, tud Jaša se bo navadil, sam tisto z vozički je pa tud men mal mimuser posted image . Tudi naši majo mini avtobus in so face, ko gredo ven.

Sayuri
, če boš v Lj po torku, se lahko vidiva, čeprav bi men bolj odgovarjal npr. Rudnik.

Mi mormo nest v vrtec fascikel in mapce za portfolio, pa zmenil smo se, da nesemo USB kjlučke, da vzgojiteljica da gor vse slike in potem sami zreduciramo. Lansko leto se je lotila in je naredila vsakemu posebej mapco in potem shranjevala in si je nakopala fuuul dela. Zato smo se zmenili za to varianto in mi je čist kul. Smo na roditeljskem že gledali naše čmrle na sprehodu, v peskovniku in med spanjem. Cuuuuuuuuuuuuuukri

No, se grem učit, dopoldne bo hitro mimo, popoldne pa imam sestanek za Tjašo.

Pa paaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 260
17.9.2009 19:37:53   
bella02
Cel dan nobene???????????????????

user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 261
17.9.2009 22:59:01   
Erin
Np..cel dan nobene, jaz sem spet šele sedaj malo časa dobila ampak se mi po pravici nič ne da.. šiht do 16h, nakupi, tamalga spat in spet delo.. sedaj grem pa spaaaaaaaaaaat!!! Zeh zeh...

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 262
17.9.2009 23:12:54   
K_a_t_j_a
No, da nas malo višje "dvignem".

Sayuri upam, da je Zara že boljše in da na testih ne bo pokazalo alergije na kakšno osnovno živilo, ker vem kaki problemi so to potem. Super, da je Filip že boljše. user posted image Ja Melem sem kupila v lekarni.

tatly copatke z  manjšimi št. (17, 18, 19) imajo tudi v Pikapolonici in niso tako dragi. Jan bo imel kombinezonček in bundico. Isto kot pri tejkiz, razen naš bo imel za obiske in sprehode bundico.

bambi14 kako ste zrihtali pri endokirnologu? Pa Ela Nina je tak luštna. Upam, da je vse vredu z njo. Pa zelo, zelo luštna nosečka si. user posted image (slike s FB)

bella02 user posted image user posted image user posted image čestitke za opravljen izpit! Si zelo pridna! Jaz moram pa res začet pisat diplomsko, sam je Jan tak siten zadnje dni, pa kar cartal bi se pri meni, tile zobki ga pa res mučijo. user posted image

Zoja Miša user posted image user posted image user posted image za Kajo Lino in uspešno privajanje na vrtec! user posted image Danes si bila pa že zelo zgodaj pridna.  Takrat še mi spimo, vendar ne več dolgo, zdajle mi je Jan 3 dni potegnil celo do osmih. Jaz imam polno receptov za peciva,( po cele male skriptice) na računalniku. Sam mail mi na ZS pošlji pa ti jih pošljem. user posted image

buhtlčk hvala za ZS. user posted image

betty z manjšo zamudo, pa vendar ČESTITKE za obletnico poroke! user posted image user posted image

Nejka23 user posted image user posted image user posted image za Jakovo hojo! Pol pa že veliko pove Jaka. Naš Jan sam baba, hov-hov, baga ali ba (bager), teta; seveda pa tudi obvlada dojenščino. user posted image

Krysia upam, da so se tvoje glasilke že navadile na vsakodnevni napor.

Sandra123 želim vam čimprejšnje okrevanje user posted image user posted image user posted image za vse 3T

Erin dobro zrihtajta jutri pri zdravniku s Tilnom. Bogi user posted image Ti si pa tako pridna, da še za na šiht tako pozno v noč delaš. Vidim, da imate vzgojiteljice zelo veliko dodatnega dela poleg redne službe v vrtcu. Ja res ste pridne ni kaj. user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 17.9.2009 23:19:01 >

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 263
17.9.2009 23:18:16   
K_a_t_j_a
Jan je bil danes zelo siten, cel dan je bil samo en velik jok. Zdaj je že ena štirica vzunaj, druga mu pa glih prodira ven. Pa še tak čuden dan je bil, sonce, sparina, dež... Edino muzika ga spravi v dobro voljo. Mu zavrtim pesem Ko si srečen pa začne kar ploskat, ko je treba ploskat, pa tak lepo zraven pleše, da ga je kar veselje gledat. Je pa postal zelo cartljiv, sploh pri meni, se me drži kot klopa včasih, mo danes je bil tak dan. Kar glavico naslone na moje rame pa se carta. user posted image

Tako zdaj grem pa tudi jaz spat.

Lahko noč vsem!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 264
18.9.2009 9:02:42   
anita goitan
jutroo
a bi kavouser posted image user posted image user posted image user posted image
Me2 že nazaj, bilo super pri noni, kot vedno, mal v Italiji zapravljala, ma ne velikuser posted image ..dns še zadnji dan dopusta in kmal po 12ih gremo v Ikeo, mojuser posted image dobil idejo (no že nekaj časa) da Zoji sobico opremiva in jo počasi, počasi seliva..ja, sm skeptična, ampka 1x bo treba tud to naredit.

mejte se

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 265
18.9.2009 10:26:55   
majči22
Dobr dan vsem!user posted image

tatly
super, da je bilo na pregledu vse vredu in uživaj user posted image
Tejkaz
upam in želim vam, da se Jan kar najhitrje navadi na vrtec. Tudi pri nas je še jokec ob odaji, ampak mislim, da se kar hitro potolaži.
Zojamiša super za roditeljski sestanek in sevedauser posted image user posted image user posted image za Kajo Lino, da se je tako hitro privadila in da gre z veseljem v vrtec. Ti je takoj lažje pri srcu, a ne?user posted image Imam en recept, ki je zelo enostaven, je pa iz kokosa in vanilijevga pudinka (verjetno ga že poznašuser posted image )
bella o to je pa super, da boste imeli to zadevico v vrtcu.user posted image Mora biti zelo zanimivo, potem kasneje gledat kako je otrok napredoval.
Katja ja tele štirice so res zoprne. Pr naši gredo vse štiri ven, no š**** so pri vseh štirih že vzunaj. Težav zaenkrat kakšnih hujših nimamo z izraščanjem.user posted image
anita goitan super za uspešen obisko in nakupeuser posted image . Sobico ji pa le uredita, mislim da je že pravi čas, da se privadi, saj bo kmalu dobila družbo... pr nas nimamo še ene sobe tako, da bo kr z nama, dokler se ne preselimo kam drugam.

pr nas drugače nič posebnega tako, da nima nič za povedatuser posted image user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 266
18.9.2009 10:52:51   
anita goitan
Punce eno vpr. ja pr nas bo razlika cca 16m, a pr tej starosti otroci žeuser posted image spijo v svoji postli (ta veliki, normalni-z varovalaom vsaj pol metrauser posted image , ma se ne hecam) ..narej ne, a..potem sledi pr nas nakup še ene postelce, sedaj ima Zoja 140x70 postelco, v tej bi komot spala do 3.let...

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 267
18.9.2009 11:08:05   
majči22
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Punce eno vpr. ja pr nas bo razlika cca 16m, a pr tej starosti otroci žeuser posted image spijo v svoji postli (ta veliki, normalni-z varovalaom vsaj pol metrauser posted image , ma se ne hecam) ..narej ne, a..potem sledi pr nas nakup še ene postelce, sedaj ima Zoja 140x70 postelco, v tej bi komot spala do 3.let...

No jaz bi jo raje še nekaj časa pustila v tej 140X70 z ograjo gor. Vsaj do takrat, da se privadi svoje sobe. Pa odvisno seveda, če spi pri miru (naša je prava vrtalka ponočiuser posted image ).
Če pa imaš možnost posteljo postavit ob zid in na drugi strani res postaviš ograjo (dolžine lahko tudi 1m), pa mislim, da bi tudi lahko. Od mojgauser posted image sestra vem, da je svojga sina že zelo zgodaj dala v veliko postelji z varovalom in je bilo vredu.

Neposredna povezava do sporočila: 268
18.9.2009 11:20:26   
sayuri
Sem vam prišla sam slikce nalimat. user posted image Šibava z Zaro na kontrolo user posted image

user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 269
18.9.2009 11:21:40   
majči22
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Sem vam prišla sam slikce nalimat. user posted image Šibava z Zaro na kontrolo user posted image

user posted image
user posted image
user posted image

Srčka!!! Druge besede ni....tak luštna...

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 270
18.9.2009 12:41:33   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Eva je šla v mladinsko poteljo 90X200 pri 18ih mesecih, pa se je brez problema navadila.
Če jo boš navajala na veliko posteljo, jo navajaj vsaj kakšen mesec ali več prej. Da se ne bo počutila odrinjeno - češ, zdaj sem pa svojo posteljico svoji sestrici morala dati.

Bambi, joj, res si luštna nosečka. Kako hitro gre čas. Se mi zdi, da si šele povedala, pa si že 20t noseča.

Nič, danes imamo veliko dela. Lep dan.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 271
18.9.2009 14:51:23   
Zoja Miša
Mislim, kar nekaj me rač. hecauser posted image .

V glavne, Bella, hvala za recepte, mogoče kaj uspe.

Katja masa@proneon.si je mail, pa mi pošlji prosim, hvala!!!

Sayuri, lepe slikice, luštna čmrlja, kot vedno!

Mudi se mi, šibam! Sam toliko se javim, da sem boljša kot vse ostale, ki štrajkate!user posted image Grem po mojo princesko in končno vikend!!!!

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 272
18.9.2009 20:57:18   
Krysia
Čer

Itak nobene ni gor, bom mela pa samogovore user posted image

HB, da je petek ... mamo kar naprej nekaj v šoli, skoz se nekaj dogaja ... ampak grlo je pa boljše - še dobro ...

Pri nas spet zamikamo spanje - še vedno spi dve rundi čez dan, pol pa zvečer zaspi šele okrog 21h ... sam nimam srca, da ga popoldan ne bi dala spat, če je čist zmatran ...

Sayuri, lepe slikce. Kako je Zara?

MATEJKA_, vse najboljše za rojstni dan! user posted image user posted image

anita, pojma nimam za posteljco .. če jst zdej razmišljam, bi verjetno kupila še eno, čeprov vprašanje, kaj bi potem v dani situaciji res naredila ... mislim pa, da ni panike, če daš Zojo v veliko posteljo, samo tko kot je tejkaz rekla, (pa sama si verjetno tud tko razmišljala) - začni jo že prej navajat, da se ne bo počutla odrinjeno ... in super za šoping in obisk pri domačih ...

Nič, grem ždet na kavč - se mi čist nič ne da ... bom vidla, če me bo košarka spravila iz tega pasivnega stanja user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 273
18.9.2009 20:58:44   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Katja masa@proneon.si je mail, pa mi pošlji prosim, hvala!!!

Sem ti poslala. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 274
18.9.2009 21:01:09   
nell
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Ne pomnim da bi v naših vrtcih videla da imajo vozičke... samo voziček a la avtobus na katerega gre cc 8 otrok ampak te imamo za sprehode...

No tole moram komentirat - v moji prejšnji službi - niti slučajno voziček - razen za sprehod v okolico - se sprašujem kako pri takšpnih otroci potem spodbujajo plazenje in na splošno je v vozičku gibalno zelo oviran - js bi protestirala - resno.

Izkušnja iz Tiborjeve skupine - ja imajo vozičke - pa vprašam mojga - kaj delajo pol s tistimi vozički tam, pa prav, da so pač malčki, ki jokajo notr - js začudeno pogledam, že hočem neki rečt - pa reče, ne bit pametna, sem na lastne oči videl, da je dete kričalo, ko ga je dala iz vozička ven, ga poskušala vključit v igro, crtlat; ko ga je dala nazaj v voziček, je nehal jokati in lepo opazoval skupinico, kaj delajo, je čebljal ipd. - hmmm v tem primeru pa ne vem, če bi bil to razlog, bi ga verjetno tud js dala v voziček - ker je možno, da jih predvsem na začetku moti gneča. V primeru, da bi v vozičku enako jokal kot v mojem naročju pa niti slučajno.

Glede hrane - ja Tibor je tud noro lačen k pride domov, pa tud prvo napade košaro s sadjem al pa hladilnik odpre - pa vem, da dovolj je v vrtcu, ker je že sam po sebi jedec in tud tko imajo na voljo vedno sadje, ki ga naš obožuje, tko da v to, da ne bi jedel dvomim - se preglasno dere AMMMM - kako je drugje in pri drugih otrocih, ki hrane ne zahtevajo tako odločno kot naš mačkin, ne vem - mislim pa oz. pričakujem, da če ne bi jedel, da me vzgojiteljica na to opozori

Mah polno je stavri za prekomentirat, ampak men čas kr beži - bi mogla še kup stvari za službo zrihtat, pa stanovanje mal začet popravljat, pa še kej bi se kje našlo, ampak men se po pravici povedano samo postle lušta - ta teden sem mela 3 krat popoldan aktivnosti in sem čist hin. No sej dejansko nori september bo počasi za nami, se bo stanje malo normaliziralo, pol nas čaka pa veseli december.

Tibor je v vrtcu kr o.k., ma pravi moj, da zjutri sicer kr joče, k ga da vzgojiteljici, ampak počaka zunaj, tko da ga Tibor ne vidi in pravi, da se kr hitro umiri. Čez dan še kdaj pojokca, ampak se ga da potolažit. Spat noče, on raje počaka, da pride ati al pa mami po njega in gre doma spat - mislim mulo mali user posted image user posted image user posted image Se privajamo počasi - tud ingnoranca je čist izvenela, zdej je mama zakon in ati ji stoji tesno ob rami - se mi zdi, da se je zdej enako navadil tud atija, tko da se zdej dogaja, da če met oba zraven sebe, če gre en stran se kr zjoče.

Sva šla dans na en sprehod in mi je tolk smešen k skos neki ponavjla, pa k vid petelina se skos dere ki-ki-ki, pa bučam pravi be-beuser posted image user posted image user posted image najblj mi je pa hecn, da če se delam da jokam, pride hitr do mene in mi da glavico na ramo, pa me kao pocarta in pol reče neeeeuser posted image user posted image user posted image mah kaki heckoti so postal tile naši avgustovčki, pravi mali raziskovalci.

Zdej pikapoke vas pa počas zapuščam, grem še kej nardit

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......