Nejka23
|
Ojla punce!!1 No,kje vas najdem...me je kar sram,ko me ni nič več gor... Vsem bolančkom en kup pikapokic, nešemu očitno zobki rastejo,revček slabo spi,slini se huje kot polž, se mu slina kar zaletava in potem kašlja... Mislim da bo kr burna noč danes... Drugače pa je 4.septembra čisto zares SHODIL...bravo Jaka,po vseh težavah,po vseh urah telovadbe, je zelo hitro shodil...sem zelo ponosna na njega :):):):):) Malo smo bili že prehlajeni, pa je sedaj mislim da že ok, upam,da se ne bo še kaj pokazalo...po enem tednu ne sme kaj bit...ok,sej še ima malo svečk,ampak... sej bo!!! Drugače pa je karakter tak,da bi se včasih najraje nekam skrila...trma,trma,trma...že sedaj se zna po tleh metat, Lana se je začela šele pri dveh in še nekaj??? Veliko govori,čeblja, zelo je hecm,ko želi nekaj povedat,pa kar brblja in brblja... Drugače kliče ati, mama, Nana (Lana),dedi,babi, Kiti (pokaže na muco kiti :) ), pomaha in reče papa, amamam da bo jedel, pove kako se oglaša kuža,osliček,kravica,ovčka,pujsek, lev...Navihan,da kr vrageci letijo iz očk :):):) SPleza vsepovsod, na pručko,... Odpira predale in omare, zlaga ven in noter...Skratka ni da ni... Pišem prošnje za delo,če se me kje bližje usmilijo... En mesec sem še doma,potem pa veselo na delo :):):) Pozdravčki vsem,imejte s lepo, bodite zdravi in nasmejani in se imejte radi... Jaka gre 19.okt v vrtec,sedaj ko hodi z mano po Lano,gre sam v igralnico iin potem noče domov :):)) Upam,da bo tudi potem tako,ko bo šlo zares :):) Lp, Nejka