|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ~ 1.del ***
14.9.2009 16:02:40   
sayuri
Za carol moram neki prpopat user posted image user posted image user posted image

Evo Carol - na tejle strani sem vzela rjave podložene hlačke in pa dvoje legice (pisane in rjave) http://www.nextdirectory.eu/page.asp?b=X44&p=650&o=1

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 226
14.9.2009 18:37:45   
bella02
user posted image

Danes sem imela izpit, pa vas nisem hotla obremenejevat s tem, imate dosti drugih skrbi. Rezultate zvemo jutri.

Tatly, čestitke za user posted image . In se podpišem po Sayurino izjavo glede naše zamerljivosti. In pusti to za sabo in pojdi z nami naprejuser posted image . Copatke Ciciban sigurno ima, pa tudi v Massu jih imajo. So pa eni, da nimajo antomskega podplata, drugi jih pa majo in so okoli 15€, smo v soboto kupovali, sicer v LJ.

Tejka, neč bat, ni pozabil, bo kmalu spet začel šibatuser posted image

Erin, ste uredu?

Zojko Mišek, upam, da se nam spet kdaj uspe zment za kavo.

Fajn se mejte!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 227
14.9.2009 21:37:41   
bella02
In potem vse tiho je bilo ...user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 228
14.9.2009 21:39:12   
Erin
Evo mene, uredu, uredusem, hvala,...user posted image

Nekaj delam za vrtec, vzg manjka pa moram vse namesto nje naredit plus iščem nekaj na netu... no pa ima iznajdljivost tudi slabo stvar, za vse te ponucajo..pridem in kaj napišem ko končam, če ne bom že prej v posteljo padla...

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 229
15.9.2009 8:29:05   
Zoja Miša
Punce vse sem prebrala, vse pokomentirala...bil je res cel roman...
pozabila zjutraj priključiti računalnik na elektriko in je user posted image  leptopu je brez predhodnega opozorila zmanjkalo baterijeuser posted image user posted image user posted image  .  Piham od jeze user posted image , kadi se mi iz ušes in ne morem ponoviti še enkrat, ker nimam časa.user posted image  

Samo tole pa moram - Pablo, imej sanjsko poroko. In 10.10. je rezerviran. Kako te najdemo in kako si si to zamislila?

Delo kliče...

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 230
15.9.2009 9:24:59   
majči22
No pa sem končno prišla do RR-ja!

Danes mi je pa prvič odkar jo vozim v vrtec postalo tako hudo, da bi kr tam user posted image . Me je tako nežno pogledala in se stisnila k meni. In mi že s tistim pogledom povedala: mami zakaj me pustiš tuki...user posted image user posted image ko sm jo dala vzgojiteljici je sicer jokala, ampak se je morala hitro potolažiti, ker je potem nisem več slišala.
Krysia super za dobro preživet vikend. Tudi sama sem opazila, da nimam čisto nič žurerske kondicije...user posted image ma en dan se že zdrži, da bi pa dva dni zapored..ajoj me ne sestavijo skup.
Tatly čestitke za ponovno nosečnostuser posted image user posted image user posted image Tudi mene vedno bolj grabi, ampak moram najprej eno službo najdit...je ni in ni!
tejkaz ti kar povej, da to pa res ni normalno, da jih imajo k v vozičkih...mislim halo!!! Upam, da te bodo poslušali,da se to konča. A jih neznajo nič drugače motivirat al kajuser posted image
Zojamiša super, da ste sedaj vredu in da je prehlad hitro minil!user posted image user posted image

Včeraj sem pri naši Lini opazila vse štiri štirice uzunaj, no š**** vseh štirih. Ma a sam pri nas gredo vsi štirje naenkrat ven. Pol se pa čudim, da je sitka...mal vrtec in mal zobje in je popolna kombinacija...

Nč zdej grem pa mal pospravit....službo bolj, ko iščem in prošnje pošiljam,manj je...ah bo že!!
Se še javim!

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 231
15.9.2009 10:34:54   
majči22
http://24ur.com/ekskluziv/tuja-scena/swayze-izgubil-boj-z-rakom.html

Naj počiva v miru! Umazani ples mi je eden izmed boljših fimov.

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 232
15.9.2009 12:30:03   
sayuri
Helou punce. Doma imam tri bolnike user posted image  Filip ima vročino - zbolel je včeraj zvečer. Zara je totalno flekasta. popoldne mormo na infekcijsko v Lj po drugo mnenje, ker se naši pediatrinji tile fleki zdijo čudni user posted image  Lovro je sicer zdrav, ampak najbolj siten od vseh treh.user posted image  Bi ga dala v vrtec, pa ga ni imel zjutraj kdo peljat user posted image   Zdajle spijo. KONČNO!!!!!

Evo, toliko se vam na hitro javim.

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 233
15.9.2009 13:10:33   
bella02
Sayuri, al je Zara sam flekasta, al ji tudi kaj otekajo roke od zapestja ali noge od gležnjev naprej? Sam to ti hočem rečt, da se je pri Tjaši tako pokazala alergija na KM. Upam, da ni kaj hujšega. Ko boš lahko, nam javi. Držim pesti za vse tri bolnikeuser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 234
15.9.2009 13:52:27   
sayuri
MA kaj pa jaz vem, če je zatečeno. Bi rekla, da ne. user posted image  Fleki so pa...uf.... povsod Lahko ti pošljem slikco na mejl. Tukaj se je ne upam objavit. user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 235
15.9.2009 14:03:52   
buhtlčk
O sayuri božčki. Sem že hotela napisat, da ima Zara pikice od vročine, zdaj pa vidim, da so že fleki user posted image Upam, da čim prej izveš kaj je in da se pozdravite.

katja bom ti ZS napisala

Jaša user posted image za hojo. Nič bat, ni pozabil user posted image

tatly pojma nimam, najbrž bo imel bundo, pa kombinezon tudi - za po snegu metat user posted image

bambi kaj pravi zdravnik? Sigurno je vse ok, je pač mala.

krysia žurerka, lepo, lepo, mene bi pobral, te kondicije nimam pa nič več user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 236
15.9.2009 21:09:06   
betty
Tatly - čestitke za novo nosečnost!!!
ps: midva pa danes praznujeva drugo obletnico poroke :)

Mi smo ok. Se mi pa zdi , da bi že nujno rabila dopust.
Trma pa Rok itak vsak dan. Danes je pa Roku skoraj uspelo raztresti kilogram moke. noro! samo sekundo ne gledas kaj pocne in ze so lumparije. zdej grem pa mal pogledat kaj možek dela.nočko

ROK je moj sonček!

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 237
15.9.2009 22:50:00   
Nejka23
Ojla punce!!1
No,kje vas najdem...me je kar sram,ko me ni nič več gor...
Vsem bolančkom en kup pikapokic, nešemu očitno zobki rastejo,revček slabo spi,slini se huje kot polž, se mu slina kar zaletava in potem kašlja... Mislim da bo kr burna noč danes...
Drugače pa je 4.septembra čisto zares SHODIL...bravo Jaka,po vseh težavah,po vseh urah telovadbe, je zelo hitro shodil...sem zelo ponosna na njega :):):):):)
Malo smo bili že prehlajeni, pa je sedaj mislim da že ok, upam,da se ne bo še kaj pokazalo...po enem tednu ne sme kaj bit...ok,sej še ima malo svečk,ampak... sej bo!!!
Drugače pa je karakter tak,da bi se včasih najraje nekam skrila...trma,trma,trma...že sedaj se zna po tleh metat, Lana se je začela šele pri dveh in še nekaj???
Veliko govori,čeblja, zelo je hecm,ko želi nekaj povedat,pa kar brblja in brblja... Drugače kliče ati, mama, Nana (Lana),dedi,babi, Kiti (pokaže na muco kiti :) ), pomaha in reče papa, amamam da bo jedel, pove kako se oglaša kuža,osliček,kravica,ovčka,pujsek, lev...Navihan,da kr vrageci letijo iz očk :):):)  SPleza vsepovsod, na pručko,... Odpira predale in omare, zlaga ven in noter...Skratka ni da ni...
Pišem prošnje za delo,če se me kje bližje usmilijo... En mesec sem še doma,potem pa veselo na delo :):):)
Pozdravčki vsem,imejte s lepo, bodite zdravi in nasmejani in se imejte radi...
Jaka gre 19.okt v vrtec,sedaj ko hodi z mano po Lano,gre sam v igralnico iin potem noče domov :):)) Upam,da bo tudi potem tako,ko bo šlo zares :):)
Lp, Nejka

Lp, Nejka

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 238
16.9.2009 7:30:09   
Zoja Miša
Jutro, ena dobra user posted image  za vse.

Sayuri, napiši kako je kaj z Zaro, sem mislila na vas včeraj! Pa Filip? Je Lovro  zdrav?

Tejkaz, kako je bilo na roditeljskem? Mi ga imamo danes!

Glede naše bolezni pa ni bilo tako hudo. Kaja Lina je imela vročino samo eno noč, smrka pa še vedno, ampak ni bilo hujšega hb. Se je brez zdravil sama nazaj poštimala. Sem vesela, ker antibiotikov do sedaj še sploh ni imela. Upam, da se nekako prebijemo čez to prvo leto vrtcauser posted image

Tatly, čestitke!
Joj, kolk nosečk...pa ena moja kolegica...me kar zamikauser posted image , ampak bomo še počakali kakšno leto.

Bella, za kavo bi bilo fajn ja, ampak kdaj?user posted image  Meni sedaj ko sem v službi čas tako hitro mineva, da komaj folgam dneve. Pa vsak popoldne nekaj...pestro, ni kaj.

Drugače pa mi smo o.k. Kaja Lina je v vrtcu menda pridna, da se je lepo ujela, joka skoraj ne več, je dobro, spi tudi, oz. spijo vsi zelo malo, ker imamo enega razgrajača, ki vse zbudiuser posted image . Pa menda se bo že unesel tudi ta. Popoldne ne gre več spat, potem pa jo zmanjka okoli 19.30h in moram jo pohvaliti, zadnje čase spi celo noč! Do malo pred 7h, ko jo moj zbudi, da se zrihtata za vrtecuser posted image . Kakšne grozne spremembe v obašanju za enkrat še hb ne opazim, razen tega da je veliko bolj glasna, kot je bila. user posted image  Skos ali poje, ali nekaj razlaga, ali cvili in to ima kar močen glas. Je prav posrečena. Tudi popoldne se me ne drži kot klopa,čisto normalno se obnaša. Upam res, da tako ostane!!!

Nič, gremo delat...

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Nejka23)
Neposredna povezava do sporočila: 239
16.9.2009 8:28:11   
majči22
lino odpeljala v vrtec, kavo spila in obsedela za računalnikomuser posted image

Sayuri javi nam kako je Zara. prav razmišljam od česa bi to lahko bilo, pa mi čisto nič ne pade na pamet, kot le alergija...
betty trma...oh naša se tud meče po tleh. Zdej je začela že z nogo butat po tleh, ko česa ne doseže...
nejka23 super, da je vaš fant tako zgovoren (prava mala klepetuljauser posted image ) in user posted image user posted image user posted image za samostojno hojo.
Zojamiša tudi jaz upam, da čim bolje odnesemo čez zimo. Sicer me je tele nove gripe kr mal strah....ponavad je začela razsajat proti koncu novembra, sedaj že v septembru..le kaj nas čaka.
Super, da Kaja Lina uživa v vrtcu, se ti kar kamen odvali od srca, a ne?user posted image

No nekaj sem pokomentirala, sedaj pa mal kuhinjo pospravit.
Sedaj, ko sm doma sam pospravljam. Bomo imeli tako čisto, da bomo lahko kar iz tal jedliuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 240
16.9.2009 8:32:20   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Tejkaz, kako je bilo na roditeljskem? Mi ga imamo danes!

Cel roman sem imela napisan, pa je telefon zazvonil in sem namesto potrdi kliknila prekliči. Grrruser posted image user posted image user posted image

Bom samo tole komentirala, ostalo pa kasneje.

Na sestanku smo imeli 4 točke. Prva je bila predstavitev skupine. Je 14 otrok, 9 fantov in 5 punčk. Vsi so pridni. Itak. Stari so od 11m do 19m. Druga točka dnevni red. Pač kaj delajo preko dneva. Tretja točka izvolitev delagata v svet staršev. Izvolili so mojga user posted image . Četrta pa razno. Ta je nadlje trajala. Pač vprašanja staršev. Največ glede hrane in vozičkov. Jaz sem vprašala zakaj so otroci toliko zaprti v vozičkih in je rekla da zaradi tega ker na majhnih stolčkih še ne znajo pri miru sedeti, jih dajo v voziček in se tako igrajo. Sem prosila, da našga ne dajejo toliko, naj mu pustijo da se več giblje. Pa so rekli da bodo upoštevali. Pa baje poje tri porcije kosila. Ne morem verjetni. Včeraj bi naj potem pojedel tri čufte. Doma smo pa jedli puranje meso s kremno brokolijevo juho pa se mu je en košček mesa zaletaval in ga  nikakor ni mogel dol pojesti. 13 mesecev sem se trudila da bi jedel, a zdaj pa v vrtcu poje tri porcije. Ne verjamem.

Dejmo kaj narest, no.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 241
16.9.2009 8:57:48   
sandra123
Jutrouser posted image , da se malo javim, da smo še med živimi, samo med zdravimi pa nismouser posted image ...so moje 3T že od petka oz. čet. prehlajene, Tina je že toliko boljša, da je v šoli, mali2 pa sta pravi okupatorki, sitni da jojjjj, razen kosila ne morem nič porihtat po stanovanjuuser posted image ...
Tatly, čestitke za ponovnouser posted image .
Tejkaz, vidim, da je zdaj malo manj težav z Jašo, ko greste v vrtec, me veseliuser posted image , pa prav je, da si povedala svoje mnenje v vrtcu....si kar ne predstavljam, da bi moji2 dali v voziček in ju tam pustili - bi po nekaj minutah začeli protestirati, ker sta ful migici...
ZojaMiša, user posted image user posted image user posted image za KajoLino, da se je že tako lepo navadila vrtcauser posted image .
Sayuri, upam, da je z Zaro vse okuser posted image in da niste v bolnici ostali. Drugače pa razsaja "na veliko" mikrosporija - bolezen, ki jo prenašajo mačke, kaže pa se z izpuščaji in flekci po celem telesu...

Ja, nič, T&T sta prav sitni danes, bomo šle malo ven, zdaj sta HB že brez vročineuser posted image ...

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 16.9.2009 8:59:54 >

Lp, Sandra

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 242
16.9.2009 9:45:37   
sayuri
Živjo. Toliko, da se vam javim in se zahvalim za vse vaše lepe želje. Z Zaro nisva ostali v bolnici. Po njihovem mnenju gre za tipično alergijsko obliko ipuščaja. S seboj sem nesla ponedeljkove slike, ko je bil izpuščaj najbolj izrazit. Čez dva dni imamo kontrolo, priporčajo pa, da gremo k alergologu.

Sem vseeno prilepila semle slikico. SLikan je hrbet, ki je bil najmanj prizadet. Po trebuščku, rokah, nogah in obrazu skorajda ni bilo normalne kože. VSe je bilo flekasto. Danes so flekci že manjši.

user posted image

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 243
16.9.2009 10:19:24   
majči22
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Živjo. Toliko, da se vam javim in se zahvalim za vse vaše lepe želje. Z Zaro nisva ostali v bolnici. Po njihovem mnenju gre za tipično alergijsko obliko ipuščaja. S seboj sem nesla ponedeljkove slike, ko je bil izpuščaj najbolj izrazit. Čez dva dni imamo kontrolo, priporčajo pa, da gremo k alergologu.

Sem vseeno prilepila semle slikico. SLikan je hrbet, ki je bil najmanj prizadet. Po trebuščku, rokah, nogah in obrazu skorajda ni bilo normalne kože. VSe je bilo flekasto. Danes so flekci že manjši.

user posted image

Boga punca!user posted image user posted image Pa jo je kaj srbelo?
Nism vedla, da so lahko izpuščaji tako ogromniuser posted image , sm pa že slišala, sam sm si čisto drugače predstavljala.

No samo, da je sedaj bolje. K alergologu pa le pojdita, da preverijo na kaj bi lahko bila alergična? Pa čim preje se naroči, ker so čakalne dobe kar dolge (no vsaj Lj.), oziroma kar zateži, da dobiš prednostno.
Naša ima alergijo na jajca-dobi samo po ličkih tak rdeč hrapov izpuščaj.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 244
16.9.2009 10:20:18   
bella02
user posted image

Sayuri, o bogica malauser posted image . Upam, da kmalu odkrijete vzrok, da se ne boste matrali. Upam, da so ti flekci nesrbeči, ker drugače ...

Zoja Miša, sem vesela, da je mala tako lepo sprejela vrtecuser posted image . Tudi Teja ni kaj spemenila vedenja, glasna je pa itak, ko se preganja s Tjašouser posted image . Pa ful je zanimiva, ko jo kliče: dere se Taaasaaaauser posted image . Za kavo se bomo zmenil, sam da dam še ta izpit čez. Sej pol je pa novembra že naslednuser posted image

Tejka, sej je možno, da tolk poje. Sem slišala že veliko vzgojiteljic, da so otroci v vrtcu čist drugi. Tam jedo zelenjavo 300/h, doma se je še pipnejo ne. In jim kar verjamem. Tam je drugače, vidijo druge, bolj je zanimivo in to je to. Doma vidijo, da nekej lahko dosežejo in to s pridom izkoriščajouser posted image . Pa prav si naredila, da si jim povedala, kaj ti ni všeč.

Mi smo imeli včeraj sestanek za Tejo. Blo je luštno, bli smo skor vsi starši. Točke so podobne kot pri Tejki. Ful mi je všeč, ker ful velik slikata in se je nabralo že ful gradiva. So luštna skupina in tudi joka je za 200% manj. Sej se bodo vnesli, me sploh ni skrbelo. Edina težava je grizenje. Eden izmed otrok je našo Tejo ugriznil nad učkauser posted image , enega fanta pa 3x na obrazuser posted image ! Enkrat celo do krviuser posted image . Zdaj so odkrili povzročitelja in ga imajo stalno na očeh. Kaj čmo, tud to se dogaja. Eni to delajo, drugi ne. Upam, da se stanje kmalu umiri. Jutri pa imam sestanek za Tjašo.

No, želim vam lep dan

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 245
16.9.2009 10:44:18   
Zoja Miša
O Sayuri, boščica Zara! Upam, da je ne srbi! In da ni res na kaj alergična! Držim pesti, da čim prej izgine in da se nikoli več ne pojavi!

Bella, super, ti kaj rihtaj izpite, pridna Kava pa ja, upam, da bo. Če ne bova pa kakšno popoldne s Kajo Lino prileteli, ko bo oči imel kak sestanek in naju ne bo preveč pogrešaluser posted image  

Tejkaz, hvala za odgovor, bomo videli, kako bo danes pri nas potekalo vse. Greva oba, user posted image se zdi prav super, ker greva na prvi roditeljski sestanek! user posted image  Ne vem, če bo čez par let tako vesel, ko bo hodil, ko bo kaj narobeuser posted image  Varuška bo pa moja sestra. Komaj že čaka, da vidi Kajo Lino pa 3 tednih.

Bella, tudi tebi hvala ker si poročala kako zgleda roditeljski.

Pa gremo delat naprej...

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 246
16.9.2009 11:22:58   
Krysia
Pozdravljene!

No, jst sem za danes zaključla s šihtom user posted image

Sayuri, boga Zara. Upam, da tole ne srbi, ker ... si glih ne predstavljam, kako je, če te taki fleki še srbijo zraven. Ampak še zdej mi ni jasno, nakaj bi bla alergična. Ti kr lepo po napotnico za alergologa, pa da se tole razjasni ...

Zoja Miša, super za Kajo Lino, da se je navadila vrtca. Sej se bodo vsi počasi.

Tejkaz, tole z vozički je men še vseen čudno ... ne vem, a to je praksa povsod v vrtcih? Nisem še nikol slišala za to. Bosta nell pa Erin povedale ... drugač pa jst verjamem, da otroci v vrtcu jejo čist drugače kot doma ... zdej 3 čufte se mi vseen zdijo mal pretirane, čeprov ... kaj pa veš ... naš Rok je zadnjič eno konkretno porcijo golaža (sam čebula pa paradižnik pa meso, brez moke in podobnih dodatkov) pojedu pa mi ni blo nič jasno ...

bella, ti si pa res pridna z izpiti - kar tako naprej!

nejka23, tvoj Jaka je pa res zgovoren - super ... trmnarijo pa zgleda kr vsi ... upam, da se bodo unesli - naš je včasih živa katastrofa ...

Nam pa zgleda štirke ven rinejo - nisem še uspela ugotovit al ena al dve al tri, ker ne pusti, da mu pogledam v usta ... se pa ful slini pa popoldan je siten .. kolikor sem uspela zatipat, ma na treh koncih odebeljene dlesni, ampak nisem ziher, ker me je tako ugriznu, da sem obupala nad stikanjem po njegovih ustih user posted image

Nič, se grem zmenit za servis ... ni nč narobe z avtom, sam je že prvi redni servis na vrsti .. se tipkamo ...

Neposredna povezava do sporočila: 247
16.9.2009 12:06:37   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

user posted image

Boga Zara. user posted image A jo zelo srbi? Fajn so Fenistil kapljice.

Ja takle je naš Jan po ličkih in bedrcah, če poje kaj takega kar ne sme ali pa, ko mu odpornost pade.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 248
16.9.2009 12:09:44   
sayuri
user posted image Zara spi, Filip se igra, tko da imam zopet malce časa user posted image

Tile izpuščaji Zaro nič ne srbijo. Hvala Bogu. Drugače res ne vem, kako bi blo user posted image

Krysia ko sem prebrala, da pelješ avto na servis, sem se spomnila, da mamo mi enkrat zdaj avto za registrirat user posted image   Moram pogledat datum user posted image  
tejkaz pri nas pa sploh nimajo vozičkov v vrtcu. user posted image  No, naš voziček je parkiran v garderobi, pa še ena mamica ga tam pusti. Drugače jih pa sploh ne prakticirajo. Veš kaj me zanima-ko pravijo vzgojiteljice, da Jaša poje tri porcije kosila. A je doma kaj lačen? Pa ostale punce? SO vaši otroci doma kaj lačni? Ok, že res, da bi L&Z kar naprej jedla, ampak ko prideta iz vrtca, imata napad hladilnika, kruha in vsega kar je povezano s hrano user posted image  Pa prav tako pravijo, da v vrtcu pojesta vse. Ponavadi dve porciji user posted image

sandra ojej, tud ti imaš vse bolne? Uf, najbolj je zoprno, ko ne moreš ven. Pa ko vsi rabijo tvojo pozornost in ne veš kaj bi delal - al crkljal, al previjal al hranil al kuhal... Pozdravite se tudi vi user posted image

majči za napotnico za alergologa bom v petek pediatrinji definitivno rekla. Ker mi je čudno vse skupaj. KAj bi jo tko razdražilo user posted image  Ker do sedaj res nikoli ni bilo na nobeno hrano nobene reakcije.

ZojaMiša super, da je KajaLina tko pridna v vrtcu. user posted image  Sta pa tud naša dva precej bolj glasna doma, odkar sta v vrtcu. user posted image
Nejka23 večkrat se nam javi user posted image
betty user posted image user posted image user posted image  tole o dopustu mi je znano. user posted image  Tud jaz se včasih tko počutim, kot da bi že nujno rabila en teden oddiha user posted image

Mi smo nameravali ta vikend na morje. PA mormo odpovedat zarad bolezni. user posted image  SMo prestavili na oktober.

Erinca kaj si se tko v delo zakopala, da sam pokukaš malce na plano? Sta ozdravela?

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 249
16.9.2009 12:11:18   
sayuri
Drug teden grem v šoping in na lov za bundicami user posted image  Pa bi tud kakšen kafe spila. Po vsej možnosti v družbi kake Avgustovke user posted image user posted image user posted image  Sam dvomim, da bo mela kera cajt. Dopoldne user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......