|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
26.1.2010 13:00:01   
sonček33
bit, nič se jezit...najprej tvoje in otrokovo zdravje

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
26.1.2010 13:01:00   
bit
sonček user posted image user posted image ....ti vedno posvetiš ko je tema...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
26.1.2010 14:18:21   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: bit

zup2 ....še prej grem ogledat če se je ta drugi  obdrzal...potem pa čakam NS....in tako naprej ...saj sama veš... komaj čakam da bom čutila brcik....

BarbiG pri meni so slabe volje sedaj v sluzbi....čez en teden je važen sejem mene pa ne bo...šolanje bi moralo potekat ta teden ki bi ga vodila pa so morali najdet drugega.... in ista zgodba se je zgodila lani ko sem imela abrazijo....vazen kongres brez mene....so bili spet vsi zivčni...so rekli da sem jih pustila na cedilu ..ker sem si vzela 3 tedne bolničke user posted image user posted image user posted image stemda sem vmes morala na urgneco zaradi takih krčev (slabo sčiščena)

nameso da bi bili veseli ker ne bom več njihovo breme bolniškeuser posted image user posted image

uhhhh sem se razpričala

Bit, glede službe se ne sekiraj, ker to slabo vpliva na otročka. Se bodo že navadl, da si na bolniški, sam probej si zrihtat vsaj toliko, da pokoristiš 10 dni letošnjega dopusta, da ti teh 10 dni naslednje leto ne vzamejo. Vem pa, da so nekateri delodajalci, sploh privatniki, kar se razumevanja in zdravih odnosov tiče adijo pamet. Sedaj glej predvsem nase in na otročka, vse ostalo se bo že uredilo. Boš videla.

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
26.1.2010 14:23:59   
tejalea
Jaz pa moram reči, da nisem imela problemov s podaljševanjem bolniške. Prvič sem bila v bolnici že zaradi hiperce, potem pa krvavitev, pa so mi podaljševali brez problema. Sedaj pa sem noseča z dvojčki in zaenkrat še tudi vse ok, podaljšujejo mi po 3 tedne, kot mi G napiše da imam pregled.
Če si vredu, brez problemov, bi šla sama delat. Sedaj mi paše da sem doma, ker sem nonstop zasopihana, pa zaspana user posted image . Odvisno od posameznice oz. situacije. Mojemu deludajalci je bolšje če sem doma, ne pa malo tu in malo tam (delam na šoli).

To so moje izkušnje, lp
teja

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
26.1.2010 15:46:28   
lana70
..oo gapi, bomo kmal dihale user posted image user posted image user posted image , komaj čakaš a?

Loremi, ti pa na kavč!

Mi smo pa s pregleda in je naša lizika težka 2.5 kg.......naslednji pregled imamo 9.2.

...bibon, mi smo sedaj naokroglih 80 user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
26.1.2010 15:48:39   
bit
lana ...čestitke za liziko....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
26.1.2010 22:26:28   
Goldy
No, moram napisat, da sem bila tudi sama celo user posted image  v bolniški, pa ni komisija nič komplicirala. So mi pa čisto različno podaljševali - od 1 do 7 tednov. V službi so se pa morali navadit, da me ni. In gremo letos spet v akcijo in me speeet ne bo. Itak sem prej 10 let pridnoo delala.user posted image

Se mal mešam v vašo temo....user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
27.1.2010 8:08:20   
BarbiG
Dobro jutro user posted image .

Goldy, jupiii za novo akcijo. Naj bo kar v prvo uspešna. user posted image user posted image user posted image

Lana, tale tvoja lizika ima pa že kr konkretno težo. user posted image user posted image user posted image  Da ne govorim o tem, da ne morem verjet, da greš počasi že proti koncu. Je tolk hitr minil tale čas.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
27.1.2010 8:17:44   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: lana70

...bibon, mi smo sedaj naokroglih 80 user posted image

Lanči, nobl. Okroglo je lepouser posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
27.1.2010 10:27:49   
gapii27
ojla babe

mi sm še v enem kosuuser posted image   sem že mojmu rekla da bo v petek ponoč al soboto dopoldne velik user posted image user posted image user posted image   baje pomaga sprožituser posted image   ... pijem čaj plahtico, da se bomo hitro odpirali tako da čakamo sam popadkeuser posted image

goldy naj rata res v prvouser posted image

o kilogramih pa ne bi.... jes sem že na 19+user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
27.1.2010 18:27:34   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

Lana, tale tvoja lizika ima pa že kr konkretno težo. user posted image user posted image user posted image  Da ne govorim o tem, da ne morem verjet, da greš počasi že proti koncu. Je tolk hitr minil tale čas.

...ja, občutim na mehurju pa pod rebri.user posted image user posted image , drugače pa tudi jaz kar ne verjamem, da smo že skoraj na koncu...vse skupaj se mi zdi kot da bi bilo predkratkim...

bibon, okroglo je lepo, sam ne na bokih pa okrog riti..user posted image user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
27.1.2010 19:59:20   
Reby
lanči - jaz tut ne morem verjet. Joj, če se mi zdi, kot da sma ble včiri na krvnem user posted image
Goldy - a na otročkih nam pa tole tajiš, ti ti user posted image
bit - nč se ne sekiri za službo, ti študiri na to, kaj je dobro za otročka in zate. Sem imela jaz podobno situacijo, ampak sem vse odpikala, si izborila še mesec dopusta in regres. Služb je dovolj in v to službo ziher ne grem nazaj.
barbi - kako se ti počutiš?
bibon - kdaj spet v inozemstvo?

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
27.1.2010 20:14:06   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

lanči - jaz tut ne morem verjet. Joj, če se mi zdi, kot da sma ble včiri na krvnem user posted image

...reby, še zdaj imam pred očmi sliko, ko si me čakala...v tisti svetli oblekici si bila in vroče je bilo za crknit...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
27.1.2010 20:31:41   
nokes
uuuuu, lana, 33 tednov, pa 2 kilci in pol??? in ti se "hvališ" z 80??? user posted image  joj, oprosti, sam mi gre na smeh, pa une fu.k ročke so tut sek.si!  sam da si okej! kile bodo šle dol, tak al drugače. no, pri meni so bolj drugače user posted image user posted image user posted image

reby, kaj ti pa si šiht kar pustila? resno? dobra si, imaš jajca, bi se reklo. bi rabla en tvoj jajc, da še sama sprožim kaj radikalnega user posted image , no, bom videla.

goldy, ti pa kar akcija? ufff, dobra si, ti želim uspeh v prvo, itak! user posted image

gapi, kaj naj ti rečem? dober user posted image  v soboto, pol pa na juriš, da končno objameš svoja 2 razgrajačka! srečno.user posted image

biba, tebe ima i tebe nema, kje pohajaš? 

božajte bušije, vse!user posted image  

nokes

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
27.1.2010 23:02:38   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: nokes

reby, kaj ti pa si šiht kar pustila? resno? dobra si, imaš jajca, bi se reklo. bi rabla en tvoj jajc, da še sama sprožim kaj radikalnega user posted image , no, bom videla.

Planiram nek online business, da bodo lahk naše nosečke in mamice še bolj zapravljale za otročke user posted image  

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
28.1.2010 8:02:41   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Goldy - a na otročkih nam pa tole tajiš, ti ti user posted image
bit - nč se ne sekiri za službo, ti študiri na to, kaj je dobro za otročka in zate. Sem imela jaz podobno situacijo, ampak sem vse odpikala, si izborila še mesec dopusta in regres. Služb je dovolj in v to službo ziher ne grem nazaj.
barbi - kako se ti počutiš?
bibon - kdaj spet v inozemstvo?

A veš, da so slabosti čist minile, me pa mal križ že daje, ampak se da potrpet. Sam tale mraz mi nič ne sede. Komi čakam pomlad, da bo topleje. user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
28.1.2010 8:41:46   
sapi
Evo mene izgubljenke ... že navajene a ne user posted image ...

Meni tudi tale zima ni čisto nič všeč. Sem tako padla na ledu, da 4 dni nisem prišla k sebi pa še sedaj bolj težko vstanem s stola, ker me trtica še vedno boli. Čeprav teh zimskih nosečniških trenutkov vseeno ne bi zamenjala za nič ... Drugače sem pa res fit nosečka še nobenih tegob zaenkrat sem res vesela, da je tako, sem pa na +5kg ...

Kje pa je naša Kimsy, da se nič ne javi upam, da je z njo in bebiko, če je že rodila vse ok ... te pogrešamo in smo malo že v skrbeh ...
Bit sem prebrala kaj se je dogajalo ... vem, da ti je težko vendar držim pesti za pikico, ki je ostala pri tebi, da bo z njo vse ok ...
Gapi ti pa že v nizkem štartu, se bliža polna luna user posted image ... veš tudi jaz imam v družini nekoga, ki so mu sicer kar nekaj let po rojstvu videli, da ima nogo krajšo za 2cm ... z operacijo oz podaljšanjem noge se da vse rešiti. Danes ne bi nikoli rekla, da je bilo kdaj karkoli narobe. So mu pa operirali nogo pri 18 letih. Tako, da kar pogumno.
Reby dobra sis tvojo službo oz pogumna ... vedno gledam slikice od tvojega Tomija kolk je cortek ...
Lana ti pa tudi že sitno brojiš ...
ooo biba kako počutje ... pa šoping ... groza mene vsak sprašuje, če že imam kaj kupljeno pa rečem še nič, no skoraj nič ena babi je kupila posteljico, druga stolček trip trap to je pa tudi vse. Voziček in lupinico dobim. Za vse ostalo imam še čas. Sedaj se bolj kot ne ubadam kje naj kaj pametno nevtralnega najdem glede na to, da bo spol presenečenje pa še spomladansko kolekcijo čakam.
Goldy super za tako lepo odločitev ... midva imava še dva zamrznjenčka in mi srček nikoli ne bi dal, da bi jih pustila tam tako, da grem tudi jaz čez kaki dve leti ponovno v akcijo ...
Barbi a sedaj so se pa zares umirile te tvoje slabosti ... otročka berem lepo rasteta ... jaz pa imam pravega razgrajačka v trebuhu, cel dan me brca in opozarja, da je z mano. To bo še veselo, ko se rodi user posted image ...
Fergi jaz sem brcike začutila tam nekje konec decembra, 20 teden ...
zup tudi jaz nisem bila čisto sigurna za metuljčke, sem pa bila ko so se pojavili mehurčki oz čisto nežne brcike in potem takoj zatem že prave brcike ...
sonček
vedno te je lepo videti in brati ...
tejaleja pozdravček tudi tebi ...
loremi upam, da bo vse ok .. držim pesti ...
za našo Pikovit saj ne vem kaj naj rečem, samo solze lahko tečejo ...
a.jrad čestitke za malega Jakoba in porod brez komplikacij user posted image ...

Saj vem, da sem vas veliko izpustila vendar vseeno mislim na vas .. upam, da bom kaj bolj redoljubna kar se pisanja tiče ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
28.1.2010 9:30:46   
gapii27
jutro babike

sapi hvala za besede...nekako bomo žeuser posted image ... za soboto pa upamo da bo akcija... jutr še bo moj praznoval bom malo več na nogah, pol pa v soboto huhuhuhuhuhu

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
28.1.2010 11:30:53   
BarbiG
Sapi, kje si ti zgubljena duša. Lepo, da je tvoj user posted image  tako živahen. Pa padla si? Punca, dej pazi nase. Zdej sta vidva z otročkom najbolj pomembna.

Punce, mene se je pa lotil prehlad. Nos imam čisto poln, pa nekaj se mi kašlja, tko da upam, da ne bo hujšega.

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
28.1.2010 11:32:03   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: gapii27

jutro babike

sapi hvala za besede...nekako bomo žeuser posted image ... za soboto pa upamo da bo akcija... jutr še bo moj praznoval bom malo več na nogah, pol pa v soboto huhuhuhuhuhu

Gapii sam ne preveč jutr pretiravat, da ne boš že jutr rodila. user posted image  Ampak kapo dol, veš kolk dolg sta tvoja user posted image  user posted image  že pri tebi?

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
28.1.2010 12:01:43   
gapii27
se spomnim, ko sem vsak teden molila še za en teden... sem rekla da vsaj do 30 tedna pridemo... zdej pa zgleda da bi še čez rok zdržalauser posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
28.1.2010 12:40:52   
kimsy
Drage moje rožice!
Po dolgem času se vam javljam. Sm že v dveh delih! V nedeljo, 17.1 sm rodila najbolj čudovito deklico tega sveta.  Težko 3430 in veliko 52 cm.
Nisem vas nič brala, obljubim pa, da se še javim

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
28.1.2010 13:27:58   
bit
kimsy.....kako sem vesela.....lepo se carjtajte.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
28.1.2010 14:46:13   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: nokes

uuuuu, lana, 33 tednov, pa 2 kilci in pol??? in ti se "hvališ" z 80??? user posted image  joj, oprosti, sam mi gre na smeh, pa une fu.k ročke so tut sek.si!  sam da si okej! kile bodo šle dol, tak al drugače. no, pri meni so bolj drugače user posted image user posted image user posted image

...noki, se bojim, da bo tut pr men "bolj drugače"...user posted image user posted image

Kimsy, user posted image user posted image user posted image in obilo cartanja!!!

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
28.1.2010 14:57:13   
gapii27
kimsy goooo mamiiiiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

na kakšen način radi varčujete
Spark

postopno klasično varčevanje z obrestno mero (31%)

naložbeno varčevanje v sklade (6%)

varčevanje kombinirano z življenjskim zavarovanjem (19%)

ne varčujem (44%)

Število vseh glasov: 224

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!