sapi
|
Evo mene izgubljenke ... že navajene a ne ... Meni tudi tale zima ni čisto nič všeč. Sem tako padla na ledu, da 4 dni nisem prišla k sebi pa še sedaj bolj težko vstanem s stola, ker me trtica še vedno boli. Čeprav teh zimskih nosečniških trenutkov vseeno ne bi zamenjala za nič ... Drugače sem pa res fit nosečka še nobenih tegob zaenkrat sem res vesela, da je tako, sem pa na +5kg ... Kje pa je naša Kimsy, da se nič ne javi upam, da je z njo in bebiko, če je že rodila vse ok ... te pogrešamo in smo malo že v skrbeh ... Bit sem prebrala kaj se je dogajalo ... vem, da ti je težko vendar držim pesti za pikico, ki je ostala pri tebi, da bo z njo vse ok ... Gapi ti pa že v nizkem štartu, se bliža polna luna ... veš tudi jaz imam v družini nekoga, ki so mu sicer kar nekaj let po rojstvu videli, da ima nogo krajšo za 2cm ... z operacijo oz podaljšanjem noge se da vse rešiti. Danes ne bi nikoli rekla, da je bilo kdaj karkoli narobe. So mu pa operirali nogo pri 18 letih. Tako, da kar pogumno. Reby dobra sis tvojo službo oz pogumna ... vedno gledam slikice od tvojega Tomija kolk je cortek ... Lana ti pa tudi že sitno brojiš ... ooo biba kako počutje ... pa šoping ... groza mene vsak sprašuje, če že imam kaj kupljeno pa rečem še nič, no skoraj nič ena babi je kupila posteljico, druga stolček trip trap to je pa tudi vse. Voziček in lupinico dobim. Za vse ostalo imam še čas. Sedaj se bolj kot ne ubadam kje naj kaj pametno nevtralnega najdem glede na to, da bo spol presenečenje pa še spomladansko kolekcijo čakam. Goldy super za tako lepo odločitev ... midva imava še dva zamrznjenčka in mi srček nikoli ne bi dal, da bi jih pustila tam tako, da grem tudi jaz čez kaki dve leti ponovno v akcijo ... Barbi a sedaj so se pa zares umirile te tvoje slabosti ... otročka berem lepo rasteta ... jaz pa imam pravega razgrajačka v trebuhu, cel dan me brca in opozarja, da je z mano. To bo še veselo, ko se rodi ... Fergi jaz sem brcike začutila tam nekje konec decembra, 20 teden ... zup tudi jaz nisem bila čisto sigurna za metuljčke, sem pa bila ko so se pojavili mehurčki oz čisto nežne brcike in potem takoj zatem že prave brcike ... sonček vedno te je lepo videti in brati ... tejaleja pozdravček tudi tebi ... loremi upam, da bo vse ok .. držim pesti ... za našo Pikovit saj ne vem kaj naj rečem, samo solze lahko tečejo ... a.jrad čestitke za malega Jakoba in porod brez komplikacij ... Saj vem, da sem vas veliko izpustila vendar vseeno mislim na vas .. upam, da bom kaj bolj redoljubna kar se pisanja tiče ...