|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
25.1.2010 23:23:43   
Goldy
gapii - moram malo liste it pogledat za dihanje!user posted image

loremi - pozitivno razmišljat, slabe misli šššccc! Čeprav vem, kako je hudooo!user posted image  Le počivaj!

bit - ti tudi počivaj in glancaj kavč! Jaz sem ga tudi veliko, veliko....user posted image

lana - ti boš tudi kmalu začela odštevat....user posted image

bibabond - voz za prestolonaslednika že kupljen?user posted image

Nočko!!!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
26.1.2010 8:23:42   
biba007
Loremi, v mislih smo s tebojuser posted image . Pa saj to veš, kajne? Glancaj kavček, pa čim bolj se pusti razvajat. Ni vrag, da ne bi skupaj tudi tegaleuser posted image premagale. Aha, pa še glede tickerčka...čakaj, grem pogledat, kako se tile reči streže.

Gapi, uf, tole bo pa ekspeditivno. Saj boš povedala, kdaj začnemo dihat? Da me preuranjeno ne zanese v kakšno nosečniško hiperventilacijouser posted image

Lanči
, sem se šla ravno merit...velika sem nekje toliko kot ti, ampak okrog bušija imamo pa šele 97cm. Sem merila čez popek. Je pa še vedno super veliko...smo štartali z 60cm....user posted image user posted image user posted image

Zlatolaskica, kolice gremo pa še ta teden po priporočilu Ajsike gledat v inozemstvo. Bomo skočili do Celovca, Kika, Ludz, potem pa za gušt še do Ikeje.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
26.1.2010 8:38:08   
BarbiG
Dobro jutro.

Loremi, ja madona, tele krvavitve bi se pa že lohk ustavile, ker tole je pa res že too much. Me pa veseli, da je s tvojima škratoma vse v redu.

Gapii, še tukaj, želim da se ti porod odvije sam do ponedeljka in da čimprej dobiš svoj zaklad v roke.

U, Biba, a kr v tujino po voziček? Super. Mi smo ga tud že rezerviral, sam čakamo še, da ga pripeljejo, ker se drgač na te vozičke čaka ene 4  mesece, iz Anglije jih pa ne dostavljajo k nam.

Jaz sem pa včeraj prvič po treh mesecih šla na šiht in sem prišla čist zbita domov. Sploh nisem bila sposobna več nč doma nardit. Sam dol sem padla. Je pa res, da smo imel včeri glih en seminar in sem praktično celih 8 ur sedela in tole sem ugotovila, da za moj križ ni dobr. Se morm vmes vsaj mal pretegnt in razgibat. Pa trebuh mam tud že takšen, kokr v prejšnjih nosečnostih v petem mesecu. user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
26.1.2010 8:42:48   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

Dekleta, hvala vsem za dobre misli!

BarbiG, ma ti šment no, jst sem pa še mela v mislih, da ja nebi bil prvi dan prenaporen, ampak upam, da bo vnaprej bolje in da čimprej mine čas do 20. tedna, ko spet ostaneš doma.

Zdej pa grem kaučat.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
26.1.2010 8:46:36   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

U, Biba, a kr v tujino po voziček? Super. Mi smo ga tud že rezerviral, sam čakamo še, da ga pripeljejo, ker se drgač na te vozičke čaka ene 4  mesece, iz Anglije jih pa ne dostavljajo k nam.

Jap, saj veš, samo najboljše za prestolonaslednika, hihiuser posted image . No, akhem, grem gledat Britax Römer B-Smart, ker jih pri nas nimajo. Daj povej, kakšno limuzino pa vi pričakujete?

U, pa vidim, da imaš ti tudi tickerček...sem ravno želela Loremi napisat navodila, pa ugotavljam, da sem gladko pozabila, kako in kaj...HB za pregovorno nosečniško pozabljivostuser posted image ....a mogoče lahko pomagaš?

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
26.1.2010 9:26:14   
gapii27
jutroooo babe

nič ne dogajauser posted image v soboto bo v sobotouser posted image tak pravi moj....

gremo na zajtrkuser posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
26.1.2010 9:29:40   
bit
goldika... o sej ga.... ti povedam mi za enkrat še paše...bolje kot sluzba....sem prišla domov vedno crknjena kot konjuser posted image user posted image user posted image

uuu bibon kok si pa ti že daleč...user posted image user posted image user posted image user posted image

loremi ti kar počivaj...boš vidlal da bomo zmagaliuser posted image

barbig..... huhhhh ti čisto verjamem da si utrujena....kako to da si šla delat.... si se naveličala bit doma

iiii veste kako je lepo imam irobot.rumbo....in mi vsak dan ko ležim na kavču posesa stanovanje.....ravno sedaj ona dela jaz pa izležavam..user posted image user posted image user posted image user posted image

toplo priporočam

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
26.1.2010 9:30:27   
bit
gapi.... bomo navijali za sobotouser posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
26.1.2010 9:33:24   
bit
hmmm kje se skriva naša Tanja_Jesuser posted image user posted image user posted image user posted image

javi seeee

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
26.1.2010 9:38:26   
tejalea
GApi, upam da bo res šlo na lastno pobudo! Zdaj se kar lepo pripravi, torbica, pa za dojenčke, ... Boste hitro doma s paketkom štručk! user posted image
LP
teja

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
26.1.2010 9:43:02   
gapii27
torbo že cel mesec vozimo po avtu... je valda že vse zmrznjeno... bom mela ledeno kopel namesto toplega tušauser posted image

(odgovor članu tejalea)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
26.1.2010 9:53:54   
Fargesia
hejla! mene net zafrkava oziroma računalnik...in me kr ven meče...pol me pa razjezi in se mi ga ne da več nazaj prižigat. upam da bom zdele speljala,da napišem tale post...

gapi, navijam za soboto!!!!user posted image user posted image user posted image

Loremi, peglat kavč in pusti se razvajat!!!user posted image

punce, kdaj ste prvič čutile brcike oz. metuljčke?

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
26.1.2010 10:30:41   
gapii27
fargi jes sem točno na 19 tedn se zavedla da je to res to... 

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
26.1.2010 10:56:17   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: biba007

IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

Jap, saj veš, samo najboljše za prestolonaslednika, hihiuser posted image . No, akhem, grem gledat Britax Römer B-Smart, ker jih pri nas nimajo. Daj povej, kakšno limuzino pa vi pričakujete?

U, pa vidim, da imaš ti tudi tickerček...sem ravno želela Loremi napisat navodila, pa ugotavljam, da sem gladko pozabila, kako in kaj...HB za pregovorno nosečniško pozabljivostuser posted image ....a mogoče lahko pomagaš?

Bomo dal naša škrata kar v mothercare twin vesta. Izmed vseh vozičkov, sem skoraj doktorat nardila, mi tale še najbolj sede, pa še težak sam po sebi ni ne vem kolk, sam 15 kg.

Za tikerček pa lohk pomagam, greš na lilypie stran, narediš tikerček in potem skopiraš kodo za forume v svoj profil. Tko čist na hitrco. Če pa Loremi še ne bo šlo, bom pa bolj podrobno napisala.

Jah Loremi, sej vse skupi ne bom ne vem kolk v službi, ker bom v teh 7 tednih še vsaj 3 teden na dopustu, tko, da to bo pa šlo nekak.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
26.1.2010 10:57:24   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: bit

goldika... o sej ga.... ti povedam mi za enkrat še paše...bolje kot sluzba....sem prišla domov vedno crknjena kot konjuser posted image user posted image user posted image

uuu bibon kok si pa ti že daleč...user posted image user posted image user posted image user posted image

loremi ti kar počivaj...boš vidlal da bomo zmagaliuser posted image

barbig..... huhhhh ti čisto verjamem da si utrujena....kako to da si šla delat.... si se naveličala bit doma

iiii veste kako je lepo imam irobot.rumbo....in mi vsak dan ko ležim na kavču posesa stanovanje.....ravno sedaj ona dela jaz pa izležavam..user posted image user posted image user posted image user posted image

toplo priporočam

Jp, nisem mogla bit več doma, pa slabosti so minile, pa mal družbe sem si zaželela in sem rekla, zakaj pa ne. Pa probajmo.

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
26.1.2010 11:04:26   
bit
barbiG...kaj pa delodaalec pravi....sama delam pri privatniku...in si sploh ne znam predstavljat... kako bo ko bom šla nazaj...pa potem spet na bolniško...ker je to breme za delodajalca..
Upam da ti bo dnevi v službi hitro minili

Punce kako ste ve to reševale... kako je z dopustom a ti potem propade?

< Sporočilo je popravil bit -- 26.1.2010 11:05:02 >

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
26.1.2010 11:20:54   
zup2
Dober dan pupe!

Kar pridne bit (Loremi in Bit) in lepo kavčkat. Jaz imam kar luknjo v kavču, tolk sem ga preležala user posted image .
Fargi jaz metuljčkov nisem nič čutila, prve brcike pa tam v 20. ali 21. tednu. Sem tolk čakala metuljčke, da sem jih zgleda zamudila ali pa jih zamenjala s kakšnimi prebavnimi motnjami user posted image

Bit jaz sem že od punkcije doma. So mi na ZZZS podaljševali bolniško, vendar le do 31.12. Potem sem se pa v službi zmenila, da dam en teden dopusta, potem pa mi moja zdravnica zopet napiše bolniško za 30 dni, pa spet jaz en teden dopusta in potem bolniška in tako vse do nastopa porodniške. Je pa res, da ne delam pri privatniku in so mi šli toliko na roke, da mi ni treba v službo. Tako da jaz bom sedaj izkoristila ves lanski dopust in še 10 dni letošnjega, da mi slučajno ne propade (namreč v tekočem letu moraš pokoristiti 10 dni dopusta).

Gapi navijam za soboto, da se popadki začnejo sami od sebe user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
26.1.2010 11:24:34   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: zup2

Bit   (namreč v tekočem letu moraš pokoristiti 10 dni dopusta).

kako to misliš moraš...?

kaj pa če si skozi na bolniški?

< Sporočilo je popravil bit -- 26.1.2010 11:25:04 >

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
26.1.2010 11:26:45   
zup2

IZVIRNO SPOROČILO: zup2

Bit   (namreč v tekočem letu moraš pokoristiti 10 dni dopusta).

kako to misliš moraš...?

kaj pa če si skozi na bolniški?

Če ga ne pokoristiš ti ga brišejo oz. ga drugo leto ne moreš koristit. Naprimer da imaš 22 dni dopusta in ga v tekočem letu nič ne pokoristiš, ti ga v naslednje leto prenesejo le 12.
Če si pa skoz na bolniški, greš pa pred porodniško še na dopust.

< Sporočilo je popravil zup2 -- 26.1.2010 11:27:30 >

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
26.1.2010 11:32:08   
bit
aha..
no sej bomo vidli kaj bo rekla G v petek...

Zup2 ti pa že čez pol....sem šele sedaj opazla....čestitkeuser posted image user posted image

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
26.1.2010 11:36:31   
zup2

Zup2 ti pa že čez pol....sem šele sedaj opazla....čestitkeuser posted image user posted image

Ja sem že čez pol...vendar meni se takoooo vleče user posted image Sicer pa pravijo, počasi se daleč prideuser posted image ! Je pa sedaj veliko bolj fletno, ko mala brca in se odziva na božanje in pogovarjanje user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
26.1.2010 11:40:27   
bit
 zup2  pomje ti tudi odleže ko enkrat čutiš premike....tako veš da je se O.k.... sama sem tako na trnjih.

imaš že vse pripravljeno

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
26.1.2010 11:47:02   
zup2
Bit nimam še nič pripravljeno user posted image , razen enega kompletka, ki sem ga zadnjič MORALA kupiti user posted image . Imam pa že vse nagledano user posted image

Ti imaš pa že kmalu NS? Boš videla kako bo potem bolj mirno vse skupaj...do morfologije...Mah, skoz si neki živčen (vsaj jaz). Čeprav ob brcikah se pa pomiriš in veš da je to vse res in da ne sanjaš. Včasih se mi zdi, da se vse skupaj sploh ne dogaja meni.

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
26.1.2010 12:50:16   
BarbiG
Bit, tko kot Zup imam tud jst srečo z delodajalcem, mi nič ne komplicirajo. Zdaj bom 3 tedne delala, potem pa še lanski dopust do konca porabila in 10 dni letošnejga, da mi potem ne propade.

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
26.1.2010 12:58:00   
bit
zup2 ....še prej grem ogledat če se je ta drugi  obdrzal...potem pa čakam NS....in tako naprej ...saj sama veš... komaj čakam da bom čutila brcik....

BarbiG pri meni so slabe volje sedaj v sluzbi....čez en teden je važen sejem mene pa ne bo...šolanje bi moralo potekat ta teden ki bi ga vodila pa so morali najdet drugega.... in ista zgodba se je zgodila lani ko sem imela abrazijo....vazen kongres brez mene....so bili spet vsi zivčni...so rekli da sem jih pustila na cedilu ..ker sem si vzela 3 tedne bolničke user posted image user posted image user posted image stemda sem vmes morala na urgneco zaradi takih krčev (slabo sčiščena)

nameso da bi bili veseli ker ne bom več njihovo breme bolniškeuser posted image user posted image

uhhhh sem se razpričala

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

sindarin

Kaj je vaša najbolj pogosta prva odločitev pri nakupu igrače?

izberem igračo (48%)

določim okvirno ceno (24%)

izberem trgovino in potem poiščem igračo (15%)

drugo (14%)

Število vseh glasov: 192

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!