BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG U, Biba, a kr v tujino po voziček? Super. Mi smo ga tud že rezerviral, sam čakamo še, da ga pripeljejo, ker se drgač na te vozičke čaka ene 4 mesece, iz Anglije jih pa ne dostavljajo k nam. Jap, saj veš, samo najboljše za prestolonaslednika, hihi . No, akhem, grem gledat Britax Römer B-Smart, ker jih pri nas nimajo. Daj povej, kakšno limuzino pa vi pričakujete? U, pa vidim, da imaš ti tudi tickerček...sem ravno želela Loremi napisat navodila, pa ugotavljam, da sem gladko pozabila, kako in kaj...HB za pregovorno nosečniško pozabljivost ....a mogoče lahko pomagaš? Bomo dal naša škrata kar v mothercare twin vesta. Izmed vseh vozičkov, sem skoraj doktorat nardila, mi tale še najbolj sede, pa še težak sam po sebi ni ne vem kolk, sam 15 kg. Za tikerček pa lohk pomagam, greš na lilypie stran, narediš tikerček in potem skopiraš kodo za forume v svoj profil. Tko čist na hitrco. Če pa Loremi še ne bo šlo, bom pa bolj podrobno napisala. Jah Loremi, sej vse skupi ne bom ne vem kolk v službi, ker bom v teh 7 tednih še vsaj 3 teden na dopustu, tko, da to bo pa šlo nekak.
|