|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
23.1.2010 14:07:14   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Ok, Lanči, da opravim tale walk-of-shame. Štartali smo z 52kg, se do začetka postopka (po naročilu!) zredili na 58kg (je*emti je bilo tole težko, kontrolirano se redit), no evo, potem sem pa, seveda v strahu, da ne bi moja nečimrnost kakorkoli škodila prestolonasledniku, šibali priporočenih 1800kcal na dan. In smo prilezli v 25. tednu na 71kg. Jao meni, sem en tolst štrudel. Aha, no in zdaj me G šopa, da naj malo oladim s sladkarijami.....pa saj jih sploh ni user posted image

daj daj, bibonček, ni panike user posted image računaj, da so bili vmes prazniki user posted image jazsem se tudi lani med prazniki zredila za 3 kile, na koncu pa sem dobila vsega skupaj samo 11.

manjša sprednja kolesa - če se dajo fiksirat, te tudi makadam in sneg ne ustavita user posted image

in seveda lep pozdrav vsem mojim nosečkam! user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
23.1.2010 15:15:25   
Reby

Štartali smo z 52kg ... In smo prilezli v 25. tednu na 71kg. Jao meni, sem en tolst štrudel.

O, pismo bibon, tulk sem jaz mela, ko sem šla rodit (iz 51 na 71)... Zdej pa se še vedno mučim pri slabih 63 -  ko sem prišla iz P sem imela 62, vmes je šlo že na 65 user posted image  Če bom šla do poletja 10 dol, bom ful vesela. Sej zdej bodo padli sprehodi, dojenje se bo počasi nehalo itd.
Ja nč, ti lepo fino papcaj, če ti paše user posted image  Saj veš, kaj pravijo, 9 mesecev gor, 9 mesecev dol...

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
23.1.2010 15:24:13   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: lana70

Bibon, grem gledat...s koliko kilami si štartala? Jaz sem jih imela 60, po postopku 65, no, zdej grem pa gledat.....aha, od 23 do 27 tedna je skočilo gor za 4 kile user posted image ..kilo na teden, groza....aja in od 17-19 tedna je tudi šlo po kilo na teden, no ti dve obdobji sta bili taki kritični....na zadnjem pregledu sem jih imela 78 kg, sedaj imam pregled v torek, me prav zanima, koliko smo pridelali...

Ok, Lanči, da opravim tale walk-of-shame. Štartali smo z 52kg, se do začetka postopka (po naročilu!) zredili na 58kg (je*emti je bilo tole težko, kontrolirano se redit), no evo, potem sem pa, seveda v strahu, da ne bi moja nečimrnost kakorkoli škodila prestolonasledniku, šibali priporočenih 1800kcal na dan. In smo prilezli v 25. tednu na 71kg. Jao meni, sem en tolst štrudel. Aha, no in zdaj me G šopa, da naj malo oladim s sladkarijami.....pa saj jih sploh ni user posted image

...ma, če dobro zračunam, ni panike...pri tamalem sem jaz štartala z 58 kg in šla rodit z 81, torej sem šla gor 23 kg, čez 6 mesecev sem jih imela spet 58 kg....ma saj nisi šla tako gor s kilami, da bi morala imeti dieto, aanaka, ne ne, nič se ne sekiraj, mislim, da greš primerno stanju s kilami gor in nehaj štet kalorije, halo!!! Normalno jej kar ti paše, zvečer zadnjič ob 17.00-18.00 in potem samo še kaj malega, če te slučajno kakšna lakota daje....ma jaz se ne sekiram.....koliko si visoka? jaz sem 168 in trenutno imam čez trebuh 112 cm.....sicer bi lahko imela kakšno kilco manj, ma se res ne sekiram.

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
23.1.2010 15:26:11   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Štartali smo z 52kg ... In smo prilezli v 25. tednu na 71kg. Jao meni, sem en tolst štrudel.

O, pismo bibon, tulk sem jaz mela, ko sem šla rodit (iz 51 na 71)... Zdej pa se še vedno mučim pri slabih 63 -  ko sem prišla iz P sem imela 62, vmes je šlo že na 65 user posted image  Če bom šla do poletja 10 dol, bom ful vesela. Sej zdej bodo padli sprehodi, dojenje se bo počasi nehalo itd.
Ja nč, ti lepo fino papcaj, če ti paše user posted image  Saj veš, kaj pravijo, 9 mesecev gor, 9 mesecev dol...

...kje si jih pa ti imela, meni si se zdela, da imaš vse spredaj v bušiju..je že kazalo, da te bo prevrnilo user posted image , drugod pa res ne user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
23.1.2010 16:15:28   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

...kje si jih pa ti imela, meni si se zdela, da imaš vse spredaj v bušiju..je že kazalo, da te bo prevrnilo user posted image , drugod pa res ne user posted image

To se je men tut zdel, dokler nisem rodila user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
23.1.2010 20:51:36   
Kruce Fiks
http://24ur.com/specialno/nega_in_zdravje/vsak-tretji-slovenec-spocet-z-umetno-oploditvijo.html

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
24.1.2010 8:06:55   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

pa še nekaj sladkega za po kosilu ...

user posted image

... a kile, pravte, hja no, jst jih mam že v štartu ful preveč, tko da upam, da ne bom mela potem kakega astronomnega viška, čeprav me zdej stalno neka lakota daje user posted image .

Vsem lepo nedeljo!

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
24.1.2010 10:46:02   
bit
khmmmm Dobro jutro....
huhhh danes sem se pa naspalauser posted image user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
24.1.2010 19:55:16   
a.jrad1
Pozdravljene nosečke!

Evo po dolgem času se javljam;
Dne 09.01.2010 sem rodila našega sončka Jakoba. Gede poroda ne bom zgubljala besed, ker smo v treh urah opravili z odlično 5 - to so besede glavne babice in zdravnika, ki sta bila pri porodu. Imela svoje popadke zelo močne že na 5 min in odprta 4 cm, ko sem prišla v porodnišnico; dobila klizmo, se stuširala in ob 21.00 bila v porodni sobi in nato ob 00.10 minut rodila. Naš Jakob je tehtal kar 3700 g in bil velik 52 cm.

Vsem vam, ki še pridno čakate na svoje sončke, pa želim čim krajši in neboleč porod!

Bom naložila par slikic v album!

lp

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
25.1.2010 8:07:22   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: a.jrad1

Pozdravljene nosečke!

Evo po dolgem času se javljam;
Dne 09.01.2010 sem rodila našega sončka Jakoba. Gede poroda ne bom zgubljala besed, ker smo v treh urah opravili z odlično 5 - to so besede glavne babice in zdravnika, ki sta bila pri porodu. Imela svoje popadke zelo močne že na 5 min in odprta 4 cm, ko sem prišla v porodnišnico; dobila klizmo, se stuširala in ob 21.00 bila v porodni sobi in nato ob 00.10 minut rodila. Naš Jakob je tehtal kar 3700 g in bil velik 52 cm.

Vsem vam, ki še pridno čakate na svoje sončke, pa želim čim krajši in neboleč porod!

Bom naložila par slikic v album!

lp

A.jrad, BRAVOuser posted image . Za Jakoba in promocjski porod (jaja, smo ti fouš, vse po vrstiuser posted image user posted image ) Luštkano bodite, pa čimprej fotke napopat!

(odgovor članu a.jrad1)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
25.1.2010 8:13:39   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

Med nosečnostjo se lahko proti bolečinam jemlje samo Lekadol, ne? Mene že od sobote drži glavobol, dans pa je prešel v migreno user posted image , tko da sem v soboto, včeraj in danes vzela en Lekadol, kolk je pa dnevno dovoljeno, pa ne vem. Gggrrrrrr tud zdej ni miru pred tem.

a.jrad1  to je pa krasna porodna zgodba, čestitke in obilo cartanja, veselja in zdravja s sinkom želim user posted image user posted image user posted image !

IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks
http://24ur.com/specialno/nega_in_zdravje/vsak-tretji-slovenec-spocet-z-umetno-oploditvijo.html

Vsak tretji slovenec da je spočet z umetno oploditvijo? Al da se rodi vsak tretji otrok, spočet po tej poti? Ker mal dvomim, da je vsak tretji slovenec tako spočet.

(odgovor članu a.jrad1)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
25.1.2010 8:21:02   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: loremi

Med nosečnostjo se lahko proti bolečinam jemlje samo Lekadol, ne? Mene že od sobote drži glavobol, dans pa je prešel v migreno user posted image , tko da sem v soboto, včeraj in danes vzela en Lekadol, kolk je pa dnevno dovoljeno, pa ne vem. Gggrrrrrr tud zdej ni miru pred tem.

Loremi, a tile tvoji glavoboli še niso odnehali? Ah, ti hudič. Sem že pri IVFjevkah navijala, da bi jih bebe hormonske spremembe pragnale... viš, glede tega, kaj lahko in kaj ne, pa ne vem nič. Pomoje bo še najbolj varno, če pokličeš G in svojega os. zdravnika, pa skupaj napravite en brejnstroming. Hej, pa ko boš tole zrihtala, kaj pa če bi si ti še en tickerček pridela? Saj veš, da bomo lahko navijaleuser posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
25.1.2010 8:27:48   
loremi
biba007, hvala vseeno, ja sej res najboljš, da kr mojo dr. pokličem in vprašam. Sem mela pa zdej skorej dva mesca mir pred migrenami in sem potihem računala, da bi skoz blo tako, pa očitno ne bo user posted image .

tikerček, hm, sej še nimam poguma za to, čakam zdej na prvi pregled, da vidim, če je še vse ok, moram pa rečt, da mi je takle, kot ga imaš ti, zelo všeč, no pa še en problemčič je pol tu, ko jst tega ne znam naštimat user posted image

< Sporočilo je popravil loremi -- 25.1.2010 8:28:27 >

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
25.1.2010 10:06:26   
gapii27
jutro babike

se pripravljam na pregled pr cerarju.... pa da vidimo kaj bo... sem se mantrala pod tušem da sem zrihtala vse doli in prečko počesala, tak da upam da me bo vsaj pogledaluser posted image

se javim popoldanuser posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
25.1.2010 10:40:03   
tejalea
A.jrad - ČESTITKE!
Gapi, ti pa tudi dobro opravi, če te že ne bo kam poslal - saj si že skoraj pri koncu, a ne?

lp
teja

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
25.1.2010 11:12:02   
loremi
gapii27 si me prav nasmejala user posted image , o ja verjamem pa, da se ob velkem trebuhu kar fajn namatraš, je treba pol kr počivat, ti je še za čestitat po vrhu, da ti je uspelo. Drugače pa sej veš, jst močnoooooo stiskam pestke, da bi s sončkoma bilo vse ok user posted image , vključno z nogico, ki tako nagaja na merjenjih. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejalea)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
25.1.2010 11:53:00   
bit
ajrad.............čestitke za tako lepo porodbo zgodbo...user posted image user posted image user posted image sem si šla ogledat tvojega Jakoba...kakšen cukrček je....bo mogu kmalu k frizerjuuser posted image user posted image

gapi... lepo opravi pri cerarjuuser posted image

loremi...hvala za kofi... in upam da te glavoboli čimprej minejo brez tabletuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
25.1.2010 17:12:56   
loremi
Jaz imam pa spet svežo kri in boli in tišči me čisto spodaj v trebuhu user posted image . Sej vem, da mi je dr. rekel, da so krvavitve pogoste pri dvojčkih, ampak mene je vseeno takooooooo strah user posted image .

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
25.1.2010 17:23:31   
bit

Jaz imam pa spet svežo kri in boli in tišči me čisto spodaj v trebuhu user posted image . Sej vem, da mi je dr. rekel, da so krvavitve pogoste pri dvojčkih, ampak mene je vseeno takooooooo strah user posted image .

loremi.... pojdi na urgenco..takoj... na tečaju za zgodnjo nosečnost so nam rekli da se ob vsaki krvavitvi gre na urgenco.... tudi če rečejo ...ja gospa sej je vse vredu...naj ti gre skozi levo uho not in skozi desno ven....

pojdi pa nam javi lepe novičke

< Sporočilo je popravil bit -- 25.1.2010 17:25:20 >

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
25.1.2010 18:09:59   
lana70

..benti, to pa je za psiho a......držim pesti, da ni nič hudega! In ja, pojdi na urgenco, zato so tam.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
25.1.2010 19:38:34   
gapii27
mal pozno ampak še sn tu user posted image

takole: če ne bi bila na gorenjskem bi me danes not zadržal, da se ne bi vozla in rogaške gor.... je reko da on bi jih ta tedn že ven spravil... pol pa je reko da bomo naredli še eno kontrolo v ponedeljek in da ostanem not, da mi sprožijo porod (ponedeljek, torek)... je reko da nimata več placa kam rasti in da je brezveze da sta not ker ne rasteta več...
tak da čakamo ponedeljek, če se samo prej kaj ne sproži... upamo in navijamo za soboto ko je polna luna in ima moj huny rojstni danuser posted image
nogica je še vedno krajša ampak ima pravo obliko tako da je dobro prekrvavljenauser posted image

imela sem CTG... ni bla glih ravna črta... ene trikrat je poskočila na 80 in več... če se bo samo sprožlo tolko boljše, da ne bojo teh umetnih popadkov šopal....

hvala za pestke...

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
25.1.2010 19:52:12   
bit
gapi....super za lepe novičke....to pomeni da v ponedeljek - torek dihamoooouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
25.1.2010 19:54:10   
loremi
Bit, sem šla res na urgenco, še mami mi je rekla, nej takoj grem .... dr. je videla kravitev, ni pa vedela vzroka in še vedno gre za grozeči splav user posted image , bijeta pa oba srčka in plodka sta velika 20 mm in 24 mm. Jaz vseeno upam, da bo vse ok. Sam delajo pa živčki in strah ob vsem tem.
Gapii27, pol pa bomo kmal dihale s tabo user posted image , škoda za nogico, da je še vedno krajša, ampak hvala bogu je vse drugo ok in upam, da se bo dalo sinku lepo pomagat. Jaz ti želim, a bi dobil svoje popadke in imela čimlažji in čimhirejpi porod. Vso srečo!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
25.1.2010 20:06:34   
bit
... loremi.......pozitivno misli......mene je v petek zlomilo sem se tako zjokala ....sedaj je bolj....user posted image
tudi ti se zjoči...jutri je nov dan....važno da srčka bijeta...in res počivaj....sama cel dan nič ne delam...berem knjige..gledam tv, igram igrice ...samo da se zamotim..
poskusi moj nasvet....vem vem živci delajo 1000 na uro...važno je da počivaš ....in pozitivno misli...pošiljam ti topel  user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
25.1.2010 20:31:22   
gapii27
loremi drži se.... vse bo vredu.....user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

pogreb
Lelly28 RR

Ali so vaši otroci šli na pogreb bližnjega sorodnika (babice,dedki,strici,...)?

da (86%)

ne (14%)

Število vseh glasov: 7

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!