lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 IZVIRNO SPOROČILO: lana70 Bibon, grem gledat...s koliko kilami si štartala? Jaz sem jih imela 60, po postopku 65, no, zdej grem pa gledat.....aha, od 23 do 27 tedna je skočilo gor za 4 kile ..kilo na teden, groza....aja in od 17-19 tedna je tudi šlo po kilo na teden, no ti dve obdobji sta bili taki kritični....na zadnjem pregledu sem jih imela 78 kg, sedaj imam pregled v torek, me prav zanima, koliko smo pridelali... Ok, Lanči, da opravim tale walk-of-shame. Štartali smo z 52kg, se do začetka postopka (po naročilu!) zredili na 58kg (je*emti je bilo tole težko, kontrolirano se redit), no evo, potem sem pa, seveda v strahu, da ne bi moja nečimrnost kakorkoli škodila prestolonasledniku, šibali priporočenih 1800kcal na dan. In smo prilezli v 25. tednu na 71kg. Jao meni, sem en tolst štrudel. Aha, no in zdaj me G šopa, da naj malo oladim s sladkarijami.....pa saj jih sploh ni ...ma, če dobro zračunam, ni panike...pri tamalem sem jaz štartala z 58 kg in šla rodit z 81, torej sem šla gor 23 kg, čez 6 mesecev sem jih imela spet 58 kg....ma saj nisi šla tako gor s kilami, da bi morala imeti dieto, aanaka, ne ne, nič se ne sekiraj, mislim, da greš primerno stanju s kilami gor in nehaj štet kalorije, halo!!! Normalno jej kar ti paše, zvečer zadnjič ob 17.00-18.00 in potem samo še kaj malega, če te slučajno kakšna lakota daje....ma jaz se ne sekiram.....koliko si visoka? jaz sem 168 in trenutno imam čez trebuh 112 cm.....sicer bi lahko imela kakšno kilco manj, ma se res ne sekiram.