|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
15.11.2009 16:03:35   
nejka*
Dober dan,

Za tiste, ki ste zanosile po ICSI me zanima kakšne znake, občutke ste imele od punkcije, transferja do testa?

Lp

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 751
15.11.2009 16:09:36   
gemelli
Pozdravljena!

Jaz nisem imela nobenih posebnih znakov. Malo me je zvijalo in obcutek sem imela, da bom vsak cas dobila menstruacijo. Le te ni bilo, imela sem pa hiperstimulacijo in sedaj imam 8 masecna dvojcka. Uspelo pa nama je v drugem poizkusu. Veliko srece ti zelim!

Sara & Alex 2.3.2009

(odgovor članu nejka*)
Neposredna povezava do sporočila: 752
15.11.2009 20:42:07   
picola1
Ojla!

No, da se vam malo na hitro pofočkam...Sem novembrska nosečkauser posted image . Počasi mi že postaja slabo in imam že težave s prehranjevanjem...user posted image
Drugače pa se zaenkrat počutim kar ok. Prvega Uz še nisem imela, ga imam 25.11.
Drugače imam doma še hčerko staro dve leti, prav tako dete iz epruvete...user posted image
Nič...imejte se lepo pa se še kaj beremo!!

Lepo in zdravo nosečnost vsem skupaj!

(odgovor članu gemelli)
Neposredna povezava do sporočila: 753
16.11.2009 12:50:14   
gapii27
pozdravljene nove nosečkeuser posted image user posted image user posted image

mi smo iz ppregleda, babici obrnjeni dol(zdaj že cel mesec), mv 3,5...vzeli kri rh-, danes tedn pikeca v tazadnouser posted image

caw

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 754
16.11.2009 18:49:05   
lana08
Jaz sem pa danes dobila injekcijo ker sem tudi rh-
V četrtek pa komaj čakam na UZ.

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 755
16.11.2009 18:49:31   
sonček33
andreja???????

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu nejka*)
Neposredna povezava do sporočila: 756
17.11.2009 13:06:38   
gapii27
ojla

tolk da nas potegnem na prvo stranuser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 757
17.11.2009 13:59:54   
kimsy
Rožice, pa kje ste vse?
nejka* - jst nisem imela nobenih posebnih občutkov/znakov, bila sem prepričana, da bom dobila user posted image , ker je vse tako kazalo, pa je bil na srečo +
gapii - hvala za skrb, da nismo predolgo na drugi strani! user posted image  Sm hotla že jst prej mal nakladat, pa se nikakor nisem mogla prijavit! user posted image
Reby - ti pa nekaj štajkaš! A si se nas naveličala? user posted image
lana70 - kje se ti potikaš?

Jst pa zadnje čase full slabo spim, če nimam odprtega okna 24/dan mislim, da bom kar umrla. Predvsem ponoči imam občutek, da mi primankuje zraka. Poleg vsega se mi pa še nos maši za znoret!

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 758
17.11.2009 14:12:41   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: kimsy

Jst pa zadnje čase full slabo spim, če nimam odprtega okna 24/dan mislim, da bom kar umrla. Predvsem ponoči imam občutek, da mi primankuje zraka. Poleg vsega se mi pa še nos maši za znoret!

Glede dihanja je normalno, ker ti otroček še pritiska gor. ko boš lažje zadihala pa see bo otroček že začel spuščati user posted image . Vroče vem da ti je, je normalno, ampak res za znoret user posted image  Glede nosa je pa to normalen nosečniški pojav, ki pa sem ga jaz imela bolj v prvi polovici nosečnosti. Sem si ga pa večkrat na dan našpricala s fiziološko raztopino v razpršilu in se je takoj malo izboljšalo.

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 759
17.11.2009 14:38:46   
a.jrad1
Hojla!

Se prav vidi, da je lepo vreme, kjer skoraj nikjer nobene! user posted image

Jaz pa iz pregleda; je vse ok, srček pridno tikataka, kilce so zdaj ok, prav tako pritisk; tako da za seznam: naslednji pregled 15.12.2009 + ctg + pregled krvi in urina.

lp, pa javite se kaj

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 760
17.11.2009 15:53:25   
kimsy
lučka 25 - hvala za razlago. Saj vem, da to vse sodi zraven nosečnosti, sam mal pa morem pojamrat! user posted image  Sicer pa, še ta dva meseca bom pa že zdržala! user posted image
a.jard1 - a že kar ctg ti bodo delal? Men ni še noben nč omenu, pregled pa mam že 04.12. Pa sm hotela sprosit za 11.12, pa je bla pr dr. že taka gužva! user posted image  Je sestra rekla da ni šanse, ker me nima kam stlačit! Drugače pa super, da je vse ok!

(odgovor članu a.jrad1)
Neposredna povezava do sporočila: 761
17.11.2009 21:21:44   
lana70

dragi moji...šele sedaj sem prilezla do kompa.......sem pa zjutraj imela pregled, na katerega sem čakala 4 ure!!!!!! in naša lizika je težka že 665 g!!! Sedaj vas grem pa mal po diagonali prebrat user posted image , naslednji pregled pa mamo 15.12....

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 762
17.11.2009 21:22:37   
lana70
aja, pa ne boste verjeli - frajla je že obrnjena navzdol user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 763
18.11.2009 6:53:22   
punsha
Dobro jutro user posted image

Najprej ena user posted image za vse skupaj. Saj bi kakšno lepšo prilimala, pa ne znam, no niti poskusila še nisemuser posted image . Ampak je tudi tale iz srca.

Še za seznam. Pri meni lahko napišete da čakamo user posted image , rok imam pa 1.2.2010 user posted image user posted image user posted image

Sedaj grem pa na zajtrk. Mmmm sem lačnauser posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 764
18.11.2009 7:35:43   
Reby
Dobro jutro!

kimsy - da ne boš rekla, da vas zanemarjam, res pa je, da imam malo manj časa kot prej, pa sej prideš za mano in boš vidla user posted image  Drugače pa sem jaz imela celo nosečnost zamašen nos, tako da je čisto normalno, pa vroče mi je blo, no, to mi je še zdej, prej pa sem bila vedno zmrzljivec user posted image
punsha - evo, bom jaz prilepila kavico, hvala za tvojo user posted image
lana - čestitke za liziko, pridno raste. Kar se pa tiče tega, da je že obrnjena navzdol, pa se lahko še spremeni, naš je bil tud skoz dol obrnjen, potem pa se je obrnil nazaj gor in v 37. tednu spet navzdol.

user posted image

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 765
18.11.2009 7:41:02   
Reby
user posted image

user posted image
Lu33 (22.12.2009)
kimsy (16.01.2010)
reni70 (21.01.2010)
Andreja 07
Punsha (01.02.2010)
Lana08 (03.02.2010)
biba007 (10.05.2010)
danaja29
blicka
zup2 (25.05.2010)
sapi
cukica
tinkamiška
bozza

user posted image

*kristy* (12.12.2009)
a.jrad1 (21.01.2010)
7lina7 (02.03.2010)
filip in jovana (07.03.2010)

user posted image

lana70 (17.03.2010)

user posted image

hummer user posted image user posted image  (08.01.2010)
Gapiii27 user posted image   user posted image   (17.02.2010)
Vitaebella user posted image user posted image  (09.05.2010)

user posted image
user posted image   RODILI SMOuser posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja user posted imageLučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara

Objemčkometer:

user posted image      Miklarom - Tajauser posted image     user posted image

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V NOVEMBRU

torek, 17.11.
lana70 - pregled
a.jrad1 - pregled

sreda, 25.11.
picola1 - 1. UZ

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V DECEMBRU

petek, 04.12.
lana08 - pregled
kimsy - pregled

torek, 15.12.
a.jrad1 - pregled krvi,urina in CTG
lana70 - pregled

user posted image user posted image  NAŠE NOVE NOSEČKE V NOVEMBRU user posted image user posted image

Picola1
Fargesia
Špelka
  user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 766
18.11.2009 9:40:20   
lana70
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Dobro jutro!

lana - čestitke za liziko, pridno raste. Kar se pa tiče tega, da je že obrnjena navzdol, pa se lahko še spremeni, naš je bil tud skoz dol obrnjen, potem pa se je obrnil nazaj gor in v 37. tednu spet navzdol.

aja....user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 767
18.11.2009 12:25:54   
gapii27
ojla babike

jes sem bla danes malo v šopingu...sem si kupla 3 tunike in 3 pulije pa bundo, pa 2 modrca in 2 sp-hlačkeuser posted image user posted image user posted image   sem mojmu sam za bundo povedlauser posted image   sem bla v mani in je blo 30 posto znižano...
pol pa sma šle z svakinjo v evrospin-naša nova pridobitev....kuple špeceraj, pojedla malico, zdaj pa v pojstli pred tv in računalnik zraven....

cawci

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 768
18.11.2009 13:03:06   
kimsy
Reby - saj vem, ni časa, sam sm te mogla mal izzvat, da si se oglasila! user posted image
gapii - a tako ti uživaš? Blagor...
lana - super, da tvoja bebica tako lepo napreduje. Moj je že od morfologije obrnjen prečno, sam sm se pogovorila z njim, da če se do poroda ne misli obrnit na glavico, naj kar tako ostane, da z ritko naprej pa res ne bi... Se mi zdi, da me je razumel, ker je po pogovoru sledila močna brca! user posted image  user posted image  user posted image

Mene je pa včeraj oz kar celo noč full bolel želodec in nisem skoraj nič spala. Ko sm se po mukah končno malo namestila, je pa otroček začel iskat pozicijo in spet ni blo nič s spanjem! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 769
18.11.2009 13:13:06   
gapii27
kimsy pol pa se je mogoče bebica obrnila, če te je buši bolel...men je ta spodnji skos dol obrnjen, zgornji pa tud že mesec dni zdaj vztraja dol...in ko se je obrnil me je kr fajn bolel buši čez noč...

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 770
18.11.2009 13:22:21   
punsha
Tudi pri meni se pomoje še obrača. Sem brala, da naj bi se do 30 tedna še kar okoli obračal. Tako da če je že bil na glavo, se še vseeno lahko obrne nazaj. Po 30t, se pa naj nebi več...ampak kaj pa vešuser posted image . Pri meni je bil pred mesecem na glavo, bom pa videla kako je danes. brcike čutim prav povsod. Enkrat so tam nad popkom, včeraj so bile čisto spodaj pri nožnici (sem mislila, da bo kar ven skočil), danes pa brca tam v boku. Le kaj ustvarja tale akrobatuser posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 771
18.11.2009 14:33:02   
kimsy
gapii - ma dvomim da se je obračal, Sm mela včeraj neke prebavne motnje (driska) in me je pol ponoči matralo. Po občutku je pa kar še na isti kolaciji glavica pod desnim rebrom. Tok da... Pa tudi danes me še kar želodec boli!

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 772
18.11.2009 18:27:55   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: punsha

Po 30t, se pa naj nebi več...ampak kaj pa vešuser posted image .

Otroček se lahko obrne še dan pred porodom. Poznam kar par takih primerov oz. nekaj takih, kjer se je obrnil teden pred porodom. Men se je v 36. tednu.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 773
18.11.2009 19:49:08   
punsha
Reby a res al kaj. No to, da se na koncu obrne na glavo to vem ja, da pa bi se kasneje iz glave obračal še nazaj na ritko pa nisem vedela.
No pri meni je sedaj obrnjen na glavico, tako kot pred mesecem. Samo ne vem, al potem me je z rokicam tako močno tam po mehurju... No ja, pa žeuser posted image

Sem pa danes dobila inekcijo za pljučka, jutri grem pa še po eno. Je pa rekel, da maternični vrat zaenkrat še drži, tak da sem prav vesela.user posted image

Lep večer drage user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 774
18.11.2009 20:01:01   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: punsha

Reby a res al kaj. No to, da se na koncu obrne na glavo to vem ja, da pa bi se kasneje iz glave obračal še nazaj na ritko pa nisem vedela.
No pri meni je sedaj obrnjen na glavico, tako kot pred mesecem. Samo ne vem, al potem me je z rokicam tako močno tam po mehurju... No ja, pa žeuser posted image

Sem pa danes dobila inekcijo za pljučka, jutri grem pa še po eno. Je pa rekel, da maternični vrat zaenkrat še drži, tak da sem prav vesela.user posted image

Lep večer drage user posted image

zakaj pa si dobila injekcijo za pljučka?????

in kje je bibek???user posted image

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?